• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
حالا بچه ها بالا گفته بودن 6تا نزنید، یکی رو که دیگه اجازه داده بودن بابا. اونو میزدید!!
بازیکناتون میگن همچین چیزی نبوده اونوقت کادر مدیریتی میگن بوده!!! نکنه حاجی و دستیارانش داشتن بازی میکردن البته با گریم زرینچه و نوازی؟!! باز هم میگم نگو اینو جایی بهت میخندن.

ماشالا روتونم مثل قالیچه کرمونه :ی

معاون تربیت بدنی میگه من گفتم بازی رو برای پیروزی دربیارید ولی شما کوتاه نمیاید !!

شاید 10 سال دیگه بوش در بیاد که عباسی گفته دربی رو ببازید تا نرن لیگ 1 ...

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
طبق آمار مربوطه کاربر " aghamostafaa " بیش از 600 بار در این تاپیک به کل کل پرداخته و بیشترین آمار کل کل رو به خود اختصاص داده ، لازم به ذکر است که از ایشان در برنامه ای شکیل و مجلل تجلیل خواهد شد :دی
خدایا به جوانان ما کار و شغل آبرومند عطا بفرما :D

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665
خدایا به جوانان ما کار و شغل آبرومند عطا بفرما :D

هاهاههاها

البته یک نکته رو من دوست دارم به مدیران عزیز بگم ، اینم توجه داشته باشید که شاید من کمتر از 10 پست در این تاپیک داشته باشم ، چون کلا مخالف کل کل هستم / اما اگر ما اسم این تاپیک رو گذاشتیم کل کل ، دوستان و کاربران باید یکم جنبه ی کل کل کردن هم داشته باشن ، خب توهین و فحش و ناسزا که محکومه اما صحبت هایی مثل شما 6 تایی هستی و مدیرتون از اونجا پول گرفته و سلام کنید به دسته ی 2 و... کلا هر چیزی که توهین و ناسزا نباشه به نظر من مورد قبول این تاپیک باید باشه ، چون از اسمش معلومه " کل کل " .

قرمز و آبی و زرد و بنفش نباید مهم باشه در کل همه ما اینجا " کاربر " هستیم و دوست ، ارزش نداره به خاطر یک تیم فوتبالی که 1 ریالشم به ما نمیرسه دوستامون رو از دست بدیم و باعث رنجش خاطر بعضی ها بشیم....

موفق باشید

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
هاهاههاها

البته یک نکته رو من دوست دارم به مدیران عزیز بگم ، اینم توجه داشته باشید که شاید من کمتر از 10 پست در این تاپیک داشته باشم ، چون کلا مخالف کل کل هستم / اما اگر ما اسم این تاپیک رو گذاشتیم کل کل ، دوستان و کاربران باید یکم جنبه ی کل کل کردن هم داشته باشن ، خب توهین و فحش و ناسزا که محکومه اما صحبت هایی مثل شما 6 تایی هستی و مدیرتون از اونجا پول گرفته و سلام کنید به دسته ی 2 و... کلا هر چیزی که توهین و ناسزا نباشه به نظر من مورد قبول این تاپیک باید باشه ، چون از اسمش معلومه " کل کل " .

قرمز و آبی و زرد و بنفش نباید مهم باشه در کل همه ما اینجا " کاربر " هستیم و دوست ، ارزش نداره به خاطر یک تیم فوتبالی که 1 ریالشم به ما نمیرسه دوستامون رو از دست بدیم و باعث رنجش خاطر بعضی ها بشیم....

موفق باشید

این پست باید تبدیل به مرامنامه این تاپیک باشه

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
سلام و درود

با تشکر از ساسان عزیز یک نکته رو هم من اضافه کنم ، البته همون دیروز میخواستم بگم که دیگه وقت نشد ، یک مدته یکسری از دوستان استقلالی هم رو آوردن به جملاتی نظیر با تیمهای غیر صدرجدولی کل نمیندازیم و اینها ، خب اگه اینطوره دیگه نیازی نیست پای ثابت این تاپیک باشید و روزی شونصد بار این مطلب رو عنوان کنید ،تشریف ببرید هر وقت صلاح دونستید بیاید که دیگه لازم نباشه این جمله رو هربار عنوان کنید . تکرار و پافشاری رو این جملات هم دستکمی از تحقیر و توهین نیست .

نکته دیگه ای که بارها و بارها و بارها خدمت دوستان عرض کردیم هم اینه که اینجا جای کل کل با بک گراند دوستانه هست نه احیانا کل خوابوندن و رنجوندن هواداران رقیب .

پاینده باشید ..

داش فرزاد اینا 50 ساله که دارن میگن 6 تاییا :) حالا ما هم تا آب گل آلوده یکم ماهیگیری میکنیم ...

ولی به احترام دوستان پرسپولیسی امضام رو ویرایش میکنم .

Last edited:

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964

saeedsh7j

Registered User
لایک‌ها
5,702
اینا که میگفتن امید قهرمانی داریم پس چرا نبردن؟:D

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
اینا که میگفتن امید قهرمانی داریم پس چرا نبردن؟:D

دیگه باید هوای تیم سابق مربیمونو داشته باشیم;)
البته ترسوندیمشون و گل خالیو زدیم بیرون ولی مرام و معرفت ایجاب میکرد نبریمشون.

shaha

Registered User
لایک‌ها
292
خداییش زمین بازی پرسپولیسو رو با بازی بعد مقایسه کنین.
بازی منچسترو با لیورپول ببینین،انگاری فرش پهنه رو زمین.

اینا خجالت نمیکنشن ،میخوان با این زمین بازیهای اسیایی رو میزبانی کنت?
تو این زمین راگبی هم نمیشه بازی کرد چ برسه ب فوتبال.
بارسلونا اگه تو زمین با الومینیوم بازی کنه قطعا الومینیوم باره رو میبره.
اه اه
|:

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128

اه اه
|:

زمین فولاد شهر 10 پله از این بدتره ... برید دخیل ببندید که حذفیتون توی فولاد شهر نباشه ... ضمن اینکه منم امیدوارم بازی اس اس با سپاهان توی آزادی باشه ...

پرسپولیس خیلی خوب و جوندار بازی کرد .... فکر کنم پرویچ و بتون انداختن :D راستی اون خطا داخل محوطه بود و باید پنالتی اعلام میشد ... حالا هی بگید داوری میخواد سرتونو ببُره ...

Amenocy

کاربر فعال برنامه نویسی
کاربر فعال
لایک‌ها
602

اه اه
|:

اگه بگیرن که بعیده مجبور میشن درستش کنن . فکر میکنی آفریقای جنوبی ورزشگاه داشت ؟!

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
گزارشگر بازی صبای قم - پرسپولیس : نتیجه این دیدار برای تیمای بالای جدول و میانه جدول خیلی مهمه
من
1436.gif

استقلال
ugly003.gif

تراکتور
905.gif

سپاهان
ugly_irre.gif

فولاد خوزستان
251.gif

مظفری زاده
4628.gif

تورج حقوردی و کمکاش
ugly004.gif

محسن ترکی
1041.gif

.:smr:.

Registered User
لایک‌ها
4,964
زمین فولاد شهر 10 پله از این بدتره ... برید دخیل ببندید که حذفیتون توی فولاد شهر نباشه ... ضمن اینکه منم امیدوارم بازی اس اس با سپاهان توی آزادی باشه ...

پرسپولیس خیلی خوب و جوندار بازی کرد .... فکر کنم پرویچ و بتون انداختن :D راستی اون خطا داخل محوطه بود و باید پنالتی اعلام میشد ... حالا هی بگید داوری میخواد سرتونو ببُره ...

پرویچ تو نیمه دوم فکر کنم یه توپ اتفاقی به پاش خورد جالب بازی نمیکنه

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
ماشالا روتونم مثل قالیچه کرمونه :ی

معاون تربیت بدنی میگه من گفتم بازی رو برای پیروزی دربیارید ولی شما کوتاه نمیاید !!

شاید 10 سال دیگه بوش در بیاد که عباسی گفته دربی رو ببازید تا نرن لیگ 1 ...

خدایا به جوانان ما ظرفیت باخت و ایضا مساوی در مقابل تیم 9 نفره عطا فرما :D

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
برادران استقلالی یه بازیکن دارید که اهل قلیونه نیمدونم مال طرفای کاراکاسه ، بولیویه :D

اونم زیاد مالی نیست . حاجی اینا رو از کجا پیدا میکنه ؟:lol:

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
15 سال بعد در چنین روزی : حاج قلی فتح الله زاده پسر ارشد حاج شوالیه اعظم درباره باخت 3-2 دربی معروف به 10-3-3 :D به روزنامه استقلال نوجوان :lol: گفتند :
به نقل از پسر حاجی جویباری که از پدرم نقل می کنند در بین دو نیمه به حاجی شوالیه اعظم گفتند یا در 10 دقیقه پایانی جوری بازی می کنید که ایمون زاید برادر لیبیایی الاصل و مسلمان ما در 10 دقیقه پایانی 3 گل وارد دربازه آسد میتی کند یا اینکه شما را به همانجایی می فرستیم که از آنجا آمده اید یعنی دسته 3 لیگ ایران ;) و حاجی شوالیه اعظم که دو تا مدرک دکترا داشت :upsided: با حساب کتاب بسیار زیاد قبول کردند از برادر لیبیایی 3 گل نوش جان فرمایند .

تکمله اینکه تازه معاون سازمان به کلیه بازیکنان استقلال در بین دو نیمه چنان نگاه با ملاطفتی انداختند :p که همه مجاب شدند در نیمه دوم بازی 3 گل تر و تازه نوش فرمایند و چنین شد که در تاریخ ثبت گردید 10-3-3 یادت نره :goatee:

مگر نه اینکه 3 گل خوردن در ده دقیقه بهتر از بازی کردن در دسته 3 است. :lol:
ناگهان جماعت آبی نشین از این همه حسابگری حاجی شوالیه حیران شدندی و روی خود خراشاندی و به صحرا شدندی . :lol:

B T

Registered User
لایک‌ها
1,490
پرسپولیس که باز دوازدهمه
4628.gif
--- چرا تک رقمی نمی شن پس
1436.gif
--- نکنه آه و ناله ژوزه پشت تیمه
127fs3556139.gif

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
الان شوالیه میاد میگه اسم تیم ما اولش بایسیکل رانان بوده به احترام دوستان کردیم دوچرخه سواران ! :lol:

aghamostafaa

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
18,128
الان شوالیه میاد میگه اسم تیم ما اولش بایسیکل رانان بوده به احترام دوستان کردیم دوچرخه سواران ! :lol:

تو با این آواتارت روت میشه میای اینجا پست میدی؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا