به نظر شما چرا همش بازی هایی که پیروزی تحت فشار هست برق ورزشگاه میره ؟ توانی با توانیر تا به کی؟
یعنی اگه برق ورزشگاه نمیرفت مارو میبردن دیگه؟
یعنی دلایلتون تو حلقم :lol:
پ.ن: توانی چیه؟ منظورتون تبانیه دیگه؟ :lol:
توانیر عزیزم تاحالا نشنیدی؟![]()
کلاس چندمی عمو؟
یعنی شرکت مادرتخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق
همونطور که گفتم 100% عمدی بود ، اصلا من که یه بازی ندیدم که پیروزی بدون حرف وحدیث برده باشه.
چرا صادقیان اخراج نشد ؟ با آرنج زد تو گردن یوسفی فغانی هم انگار نه انگار !
اصلا مشخص نیست که فشنگچی سفارش شده بازی میکنه ! :دی
اینم از کفشگری معروف :دی طرف و ناک اوت کرد
کفشگری خدایی زمین فوتبال رو با میدون جنگ اشتباه کرده بود.عزیزم به خودت رحم نمیکنی به اون بدبخت رحم کن دو روز دیگه میخواهد پدر بشه نه خواجه حرمسرا
شوما برو گاتهام رو بچسب که جوکر بهم ریخدتش برو آفرینیه پرسپولیسی میره پیش یه پیشگو میگه تیم ما کی قهرمان می شه؟ پیشگو یه کم به دستش و گوی جادوییش نگاه می کنه، می گه والا من بیشتر از صد سال نمی تونم پیشگویی کنم !!! خخخخخخخخ
میخام بدوم شما با اختلاف بیشتر بردی داماش رو ؟خودتون نزدیک بود باخت بدین با اون دفاع آبکی یارو از خط دفاع توپو میفرسته بعد تمام گلو میخورید .میخام بدونم همین دفاع پارسال 17 تا گل خورد واقعا این آمار میره زیر سوال که چطور این دفاع در به داغون شما 17 گل بیشتر فصل قبل نخورده ولی توی چند بازی 7 8 تا گل خورده البته اگه رحمتی نبود این آمار 12 یا 13 بود 100%یه متر تو آفسایده که:|
اینطوری گل زدن و عروسی گرفتن؟
تف به شرف کمیته داوران
دادا رفتی لباستو پوشیدی :lol:برو گاتهام بهت احتیاج داره:lol:کمک داور زل زده داره نگاه میکنه ولی پرچمش پایینه!
حتما شیرینی یه چک دلال به فغانی و کمک هاش داده
یه متر تو آفسایده که:|
اینطوری گل زدن و عروسی گرفتن؟
تف به شرف کمیته داوران
میخام بدوم شما با اختلاف بیشتر بردی داماش رو ؟خودتون نزدیک بود باخت بدین با اون دفاع آبکی یارو از خط دفاع توپو میفرسته بعد تمام گلو میخورید .میخام بدونم همین دفاع پارسال 17 تا گل خورد واقعا این آمار میره زیر سوال که چطور این دفاع در به داغون شما 17 گل بیشتر فصل قبل نخورده ولی توی چند بازی 7 8 تا گل خورده البته اگه رحمتی نبود این آمار 12 یا 13 بود 100%
حالا داداش چرا گریه میکنی سویچ هواپیمامونو میدیم یک بوق باهاش بزنیناره دیگه
وقتی ازما کم میکنن باید به یکی اضافع کنن