• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل از نوع لیگ برتری -- قوانین در پست اول ( لطفا حتما قبل از فعالیت در تاپیک ، مطالعه نمایید)

به نظر شما نتیجه دربی هفتاد وششم پایتخت کدام گزینه است؟

• Total voters
    65
  • Poll closed .
وضعیت
موضوع بسته شده است.

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
یه سوالی برا من پیش اومده ما استقلالیا قاطی کردیما
میشه بگید الان دارید دقیقا با کدوم یکی از پرسپولیسیا کل کل میکنید ؟ :blink:

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
شانسم ندارن
اون از قاضی که شوتاش راس میره توی گل
اون از علی کریمی که گل های سه امتیازی میزنه
اینم از مربی سابقشون که یه تیم جوون و بی ادعا رو مدعی قهرمانی کرده

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851

داداش پرسپولیسی ها الان دارن این تاپیک رو می خونن ولی هیچ جوابی ندارن که بدن !
مطمئن باش همه پست ها توسط دوستان داره رویت میشه :cool:

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

enimonte

Registered User
لایک‌ها
1,311

با اون مردان نامرئی که میان تاپیک رو میخونند ولی جوابی ندارند بدهند.حق هم دارند من هم بودم نمیومدم :D

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
عامو ولشون کن با درد خودشون بسازن
اما یه چیزی بگم به نظرم پرسپولیس با یحیی خیلی قشنگ بازی می کرد
منکر علی دایی نمیشم اما اون تیم خیلی بهتر بود

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
بهترین تفریح اینه که بعد از باخت بری تاپیک پرسپولیس رو بخونی! :D

یکی گفته من جونم رو برای سردار میدم! یکی دیگه گفته بهتر از قلعه نویی و فرکی نداریم :rolleyes: یکی میگه آیا دست های پشت پرده باعث شدن بازیکنا در پرپسولیس بد باشن؟ :blink: تا صحبت از کل کل میشه همه اسم علی دایی و افتخار و آقای گل جهان رو میارن بعد که می بازن میگن علی دایی غلط کرده( نقل قول مستقیم از تاپیک پرسپولیس ) ...بیخود کرده فلان کار رو کرده..فلان کس رو میذاره داخل زمین...:دی

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
در همین لحظه پست جالبی در تاپیک دوستان رویت شد !! :
روند سینوسی دایی شروع شد ! به لیگ دسته 1 سقوط نکنیم ، قهرمانی پیشکش :D

Sent from my GT-N7100 using Tapatalk 4 Beta

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
آقایون شما رو به خدا یکجوری به علی دایی متوجه کنید نمیشه سیستم امیرخان رو تو هر تیمی پیاده کرد!!!! آخه من موندم چه چیزی تو تیمش به استقلال شباهت داره که میخواد اون سیستم رو پیاده کنه....؟!!!

gogle

Registered User
لایک‌ها
1,069
الان کی صدر جدوله عایا ؟!

چرا من هرکاری میکنم فوتبال برام هیچ جذابیتی نداره :(

fritz

Registered User
لایک‌ها
1,917
فارغ از بحث کل کل
نمیدونم جای این پست اینجاست یا نه ولی واقعا پهلوان زنده را عشق است . متاسفانه ادبیات های مناسبی در تاپیک تیم پرسپولیس نسبت به سرمربی محترم پرسپولیس به کار برده نمیشه و بعضا توهین هایی که زیبنده نیست گرچه میخواستم این پستو اونجا بدم ولی خب چون بعد بازی بود و نتیجه مطلوب نبود احساس کردم هرگونه پستی با واکنش های منفی روبرو میشه و این کاملا طبیعی بود و حق هم داشتن . پس بهتر دیدم اینجا پستو بدم اگه مدیریت صلاح دونست منتقل کنم
به گواه کارشناسان فوتبال حداقل در این چهار پنج ساله بهترین نتایج پرسپولیس با علی دایی کسب شده . کسب دو عنوان پیاپی قهرمانی در جام حذفی و راهیابی به جام باشگاه های اسیا در صورتی که همه چه ابی ها چه قرمز ها میدونن پرسپولیس در اون سالها بازیکنان شاخص انچنانی نداشت و یا اگر هم داشت به اندازه انگشتان یک دست ولی با اینحال تیم رو نسبتا موفق تحویل داد و رفت و امروز .......
اگه پرسپولیس دقیقه 92 با گل نوروزی بازی رو میبرد ایا اقایانی که حملات انتحاری و لفظ های انچنانی داشتن لب به تحسین دایی باز نمیکردن ؟ ایا به به چه چه ها شروع نمیشد ؟ ایا دایی نمیشد امپراطور بازیخوانی ؟
یاد یه جمله از جلال طالبی افتادم :
هوا بس ناجوانمردانه الوده است

scorpion.ion

Registered User
لایک‌ها
824
نوري: فرصتي براي جبران نداشتيم | ورزش 3
کاپیتان تیمت بهونه نیاره صلوااااات!!! زمین کج نبود احیانا؟؟؟ تازه گفته باید فولاد و استقلال رو ببریم!!!!:eek:
پ . ن : آره عزیز حتما میبرین من قول میدم البته توی خواب امشبت!!!!:rolleyes:

poriya211

Registered User
لایک‌ها
67
بازیکن تیم حریف بعد بازی اینجوری مصاحبه نکنه صلواااااااااااااااااااااااااااات:

علي قرباني پس از پيروزي يک بر صفر تيمش مقابل پرسپوليس گفت: بازي بسيار خوبي بود و شيرين‌ترين گلم را به ثمر رساندم. اين گل خيلي به دلم چسبيد و به دليل اينکه در دقايق آخر بود شش امتياز داشت. ما در ورزشگاه خودمان بازي کرديم.

به گزارش فارس، وي افزود: بهترين استفاده را از دست کم گرفتن پرسپوليس برديم. آنها حرفي براي گفتن نداشتند و چه بسا که مي‌توانستيم نتيجه بهتري بگيريم.

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
سعید شیرینی (ابتدای فصل): پرسپولیس فقط به قهرمانی در لیگ فکر می کند.
:D

سعید شیرینی (آخر فصل): پرسپولیس به قهرمانی در لیگ “فقط” فکر می کند.
:lol:

poriya211

Registered User
لایک‌ها
67
آقا چرا همه ی کسایی که فامیلیشون قربانی هست عادت دارن دقیقه 93 پرسپولیس رو سوراخ کنن؟ سوال شده برام

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
شیرینی گفته چون استادیوم عقربه ساعت نداشت باختیم.
25r30wi.gif

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
امیدوارم به دل نگیرید حرف های منو

همین سردار گند زده توی تیمتون این آقا باید بره توی پادگان جاش تو ورزش نیست

با استفاده از رانت و رابطه و ضابطه پول رو ریخت تو حلقوم بازیکنای بدرد نخور بجای نگه داشتن علی کریمی ستاره ی فوتبال ایران که آخر هم بهش بگه ام الفساد تیم !

کسی که ملت ایران رو یه مشت حیوون بدونه تو سال 88....

بگذریم

به بحث فوتبالی که برسیم

این مهاجم شمالی تیمتون اسمش عباس زاده هست فکر کنم که اقای گل لیگ یک بوده رو همین اقای سردار اول فصل میاد از لیگ یک با 600 700 میلیون میاره پرسپولیس که این بازیکنا اصلا باید رایگان بیان تیم های بزرگ چون تشنه ی یه لحظه از بازی هستند که پخش زنده باشه...

در صورتیکه از تیم خودش بعید میدونم 100 میلیون هم میگرفته...100 میلیون پول بسیار زیادیه و این بازیکن واسه گرفتن این پول تلاش میکرده و شد اقای گل لیگ یک...

حالا یهو این اقا میاد به بازیکن های درجه دو و سه 700 میلیون و 1 میلیارد میده معلومه بازیکن خراب میشه ! معلومه بازیکن دیگه دلش به بازی نمیاد عینه انصاری فر که 2 میلیرد به یه جوون که تازه از اردبیل اومده تهران و کرج حالا بیاد با اون پول بنز آخرین مدل سوار شه تمرکز رو از دست بده.... از سایپا با اون بازی های بسیار خوبش اومد پرسپولیس و دیگه گفتن نداره....

مثل کریس رونالدو توی منچستر و الان توی رئال مثل روبینیو توی تیم قبلیش و رئال یا صدها نمونه دیگه تو دنیای فوتبال....

یه دوستی تو صفحه پیش نوشته بود که هر بازیکنی میاد پرسپولیس خراب میشه....مثل همین قاضی

پس یه دلیلی داره دیگه ؟

مشکل اصلی تیم شما هم مدیر عامل هست که با رابطه و ضابطه اومده

مشکل تیم شما اون شیرینی هست که معلوم نیست چکارس 2 روزه اومده...امثال این مفت خور جای پیشکسوت های پرسپولیس رو تنگ کردن...

به هر حال بازم امیدوارم کسی از صحبت های من اشتباه برداشت نکنه...

من یه استقلالی چند آتیشه ام

badomak

Registered User
لایک‌ها
1,491
امیدوارم به دل نگیرید حرف های منو

همین سردار گند زده توی تیمتون این آقا باید بره توی پادگان جاش تو ورزش نیست

با استفاده از رانت و رابطه و ضابطه پول رو ریخت تو حلقوم بازیکنای بدرد نخور بجای نگه داشتن علی کریمی ستاره ی فوتبال ایران که آخر هم بهش بگه ام الفساد تیم !

کسی که ملت ایران رو یه مشت حیوون بدونه تو سال 88....

بگذریم

به بحث فوتبالی که برسیم

این مهاجم شمالی تیمتون اسمش عباس زاده هست فکر کنم که اقای گل لیگ یک بوده رو همین اقای سردار اول فصل میاد از لیگ یک با 600 700 میلیون میاره پرسپولیس که این بازیکنا اصلا باید رایگان بیان تیم های بزرگ چون تشنه ی یه لحظه از بازی هستند که پخش زنده باشه...

در صورتیکه از تیم خودش بعید میدونم 100 میلیون هم میگرفته...100 میلیون پول بسیار زیادیه و این بازیکن واسه گرفتن این پول تلاش میکرده و شد اقای گل لیگ یک...

حالا یهو این اقا میاد به بازیکن های درجه دو و سه 700 میلیون و 1 میلیارد میده معلومه بازیکن خراب میشه ! معلومه بازیکن دیگه دلش به بازی نمیاد عینه انصاری فر که 2 میلیرد به یه جوون که تازه از اردبیل اومده تهران و کرج حالا بیاد با اون پول بنز آخرین مدل سوار شه تمرکز رو از دست بده.... از سایپا با اون بازی های بسیار خوبش اومد پرسپولیس و دیگه گفتن نداره....

مثل کریس رونالدو توی منچستر و الان توی رئال مثل روبینیو توی تیم قبلیش و رئال یا صدها نمونه دیگه تو دنیای فوتبال....

یه دوستی تو صفحه پیش نوشته بود که هر بازیکنی میاد پرسپولیس خراب میشه....مثل همین قاضی

پس یه دلیلی داره دیگه ؟

مشکل اصلی تیم شما هم مدیر عامل هست که با رابطه و ضابطه اومده

مشکل تیم شما اون شیرینی هست که معلوم نیست چکارس 2 روزه اومده...امثال این مفت خور جای پیشکسوت های پرسپولیس رو تنگ کردن...

به هر حال بازم امیدوارم کسی از صحبت های من اشتباه برداشت نکنه...

من یه استقلالی چند آتیشه ام
چی بگن والا

Bat Man

Registered User
لایک‌ها
1,665
خنده بازار پرسپولیس شروع شد. بعد از برد استقلال این باخت خیلی چسبید مخصوصا با شعار بی غیرت بی غیرت.

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا