یه سوالی برا من پیش اومده ما استقلالیا قاطی کردیما
میشه بگید الان دارید دقیقا با کدوم یکی از پرسپولیسیا کل کل میکنید ؟ :blink:
یه سوالی برا من پیش اومده ما استقلالیا قاطی کردیما
میشه بگید الان دارید دقیقا با کدوم یکی از پرسپولیسیا کل کل میکنید ؟ :blink:
چی بگن والاامیدوارم به دل نگیرید حرف های منو
همین سردار گند زده توی تیمتون این آقا باید بره توی پادگان جاش تو ورزش نیست
با استفاده از رانت و رابطه و ضابطه پول رو ریخت تو حلقوم بازیکنای بدرد نخور بجای نگه داشتن علی کریمی ستاره ی فوتبال ایران که آخر هم بهش بگه ام الفساد تیم !
کسی که ملت ایران رو یه مشت حیوون بدونه تو سال 88....
بگذریم
به بحث فوتبالی که برسیم
این مهاجم شمالی تیمتون اسمش عباس زاده هست فکر کنم که اقای گل لیگ یک بوده رو همین اقای سردار اول فصل میاد از لیگ یک با 600 700 میلیون میاره پرسپولیس که این بازیکنا اصلا باید رایگان بیان تیم های بزرگ چون تشنه ی یه لحظه از بازی هستند که پخش زنده باشه...
در صورتیکه از تیم خودش بعید میدونم 100 میلیون هم میگرفته...100 میلیون پول بسیار زیادیه و این بازیکن واسه گرفتن این پول تلاش میکرده و شد اقای گل لیگ یک...
حالا یهو این اقا میاد به بازیکن های درجه دو و سه 700 میلیون و 1 میلیارد میده معلومه بازیکن خراب میشه ! معلومه بازیکن دیگه دلش به بازی نمیاد عینه انصاری فر که 2 میلیرد به یه جوون که تازه از اردبیل اومده تهران و کرج حالا بیاد با اون پول بنز آخرین مدل سوار شه تمرکز رو از دست بده.... از سایپا با اون بازی های بسیار خوبش اومد پرسپولیس و دیگه گفتن نداره....
مثل کریس رونالدو توی منچستر و الان توی رئال مثل روبینیو توی تیم قبلیش و رئال یا صدها نمونه دیگه تو دنیای فوتبال....
یه دوستی تو صفحه پیش نوشته بود که هر بازیکنی میاد پرسپولیس خراب میشه....مثل همین قاضی
پس یه دلیلی داره دیگه ؟
مشکل اصلی تیم شما هم مدیر عامل هست که با رابطه و ضابطه اومده
مشکل تیم شما اون شیرینی هست که معلوم نیست چکارس 2 روزه اومده...امثال این مفت خور جای پیشکسوت های پرسپولیس رو تنگ کردن...
به هر حال بازم امیدوارم کسی از صحبت های من اشتباه برداشت نکنه...
من یه استقلالی چند آتیشه ام