• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کل کل جام جهانی 2010

وضعیت
موضوع بسته شده است.

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
جناب آقاي سينا
شما ميگي اسپانيا دفعه ي اولشه ميرسه فينال !
خوب اين كه از همون ابتدا مشخص بود كه فيناليسته
و هيچ عيبي هم نداره !
به نظر شما از محبوبيت مسي كم شد كه حتي 1 گل هم نتونست بزنه ؟
اگر بخوايم مثل شما قضاوت كنيم كه احتمالا" مسي بايد از فردا رو نيمكت بارسا بشينه !!!!!!
‍ژرمن ها كه انقدر به بازي تيميشون مينازند جلوي بازي تيمي اسپانيا حرفي براي گفتن نداشتن ...
اما ميدوني چي بده ؟
كه يك تيم هي بياد جام جهاني يا سوم بشه ! يا 4 ام ... و فقط 3-4 بار قهرمان بشه ( شانسي )
مصداق واژه ي شل كن سفت كنه !
در كل كسي كه معيار برتري تيمش زدن 4 تا گل باشه بيشتر از اين ازش انتظاري نميره
و همون پماد بالا براش اكيدا" توصيه ميشه !!!!

من کی حرف از کم شدن محبوبیت مسی زدم ؟چه ربطی داشت؟
اینم که میگی یه تیم بیاد سوم یا چهارم بشه بده باید بگم همه دوره ها که نمیشه یه تیم قهرمان بشه
آلمان همین که در بسیاری از دوره ها جزو 4 تیم پایانی بوده نشان دهنده بزرگی و ثبات فوتباله آلمانه
آلمان الان بیست سال از آخرین قهرمانیش میگذره
در حالی که ایتالیا قبل از قهرمانیش از آخرین قهرمانیشون 24 سال می گذشت یا هلند تاحالا قهرمان نشده و انگلیس 44 ساله نشده یا آرژانتین هم 24 ساله.همون برزیل هم از 1970 تا 94 24 سال رنگ قهرمانی رو ندیده بود.
اون شانسی هم که گفتی نوبرش بود والا
خوب من دوست داشتم آلمان قهرمان بشه ولی الان می بینم که این یه تیم جوون بود که 7 تاشون از تیم امید اومده بودن با میانگین سن 24 سال هم هست و ر واقع تیم آیندست و همین نتایجش هم در این جام فوق العادست.
اسپانیا هم من بدم نمیاد که قهرمان بشه امیدوارم بتونه اولین قهرمانی تاریخشو بدست بیاره

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
يه كل سي پي يويي : المان دمپايي، المان افتابه :دي

Rex_Kamnia

Registered User
لایک‌ها
81

دلتونو به پیش بینی اختاپوس خوش نکنین که گفته برنده میشین وقتی هلند اومد دروازتونو به رگبار گل بست بیا پیش خودم دوتا از همون پماد های ضد سوزش بالا بهت میدم:D:D

واقعا خجالت نمیکشید اون همه بایکن داشتین اون وقت مدافعتون از ته زمین کوبیده اومده گل زده لابد تو مسابقه بعدی مامان دروازبانتون میاد گل میزنه

واقعا چه تیم تنبلی دارید :lol:

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
دلتونو به پیش بینی اختاپوس خوش نکنین که گفته برنده میشین وقتی هلند اومد دروازتونو به رگبار گل بست بیا پیش خودم دوتا از همون پماد های ضد سوزش بالا بهت میدم:D:D

واقعا خجالت نمیکشید اون همه بایکن داشتین اون وقت مدافعتون از ته زمین کوبیده اومده گل زده لابد تو مسابقه بعدی مامان دروازبانتون میاد گل میزنه

اخه ديديم نيازي به استفاده از مهاجمامون نيست، براي همين گفتيم مدافعامون كه همش بيكار بودن يه كاري كرده باشن

شما نگران ما نباشيد، فعلا تمركزتونو جمع كنيد براي بازي با اروگو ئه كه حداقل سوم بشيد

المان ملافه، المان روتختي ،المان دمكني
25r30wi.gif

Last edited:

FALLPRODUCTION

Registered User
لایک‌ها
62
جرمنها که از همین حالا خودشان را سولاخ حس میکنند تنها راه ضایع نشدن و فرار از واقعیت را در شایعه سازی و دروغ و دونگ دیده اند آنها از همین حالا عامل باخت تحقیر آمیز خود مقابل اسپانیا را اشتباهات داوری اعلام میکنند!!! :lol:
DavidVilla_938352.jpg

دوستان کسی لینک دانلود ویدءو پیشبینی اختاپوس بین اسپانیا و هلند رو داره؟
ممنون میشم اگه زحمت بکشین

چه استدلالي !!!!!!!
نتيجه ي حرف ايشون :

اگر زماني يك مدافع دروازه خالي هم روبروش بود نبايد گل بزنه چون برا تيم افت داره !!!!! :blink:

---
بد نيست اين نكته رو بدونيد كه اين نتيجه ي كار تيميه !!!!
و
باز هم متاسفم براي اونايي كه فكر ميكنن اگه يك مدافع گل بزنه يا يك تيم با 1 گل برنده بشه براي اون تيم افت داره !!!!
:p

من نميدونم شما طرفدار كدوم تيمي !
اما اون پماد بالا براي اكثر آلماني ها جواب داده !
براي اون دسته از دوستاني هم كه پماد روشون اثر نكرده
پيشنهاد ميشه دوزش رو افزايش بدن !!!!
البطه بستگي به سوختگي داره !
اگر هنوز خوب نشده ميتونن به پزشك مراجعه كنن !

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
ااااااااااااااا
المانیا هنوز دارن کل کل می کنن؟
بابا مثل بقیه بازنده ها بکشید کنار دیگه:happy:
الان من و موندم و بارسایی ها(اوخ ببخشید اسپانیایی ها:D)
:rolleyes:

Rex_Kamnia

Registered User
لایک‌ها
81

چه استدلالي !!!!!!!
نتيجه ي حرف ايشون :

اگر زماني يك مدافع دروازه خالي هم روبروش بود نبايد گل بزنه چون برا تيم افت داره !!!!! :blink:

---
بد نيست اين نكته رو بدونيد كه اين نتيجه ي كار تيميه !!!!
و
باز هم متاسفم براي اونايي كه فكر ميكنن اگه يك مدافع گل بزنه يا يك تيم با 1 گل برنده بشه براي اون تيم افت داره !!!!
:p

من نميدونم شما طرفدار كدوم تيمي !
اما اون پماد بالا براي اكثر آلماني ها جواب داده !
براي اون دسته از دوستاني هم كه پماد روشون اثر نكرده
پيشنهاد ميشه دوزش رو افزايش بدن !!!!
البطه بستگي به سوختگي داره !
اگر هنوز خوب نشده ميتونن به پزشك مراجعه كنن !

والا من جزو بدشانس ترین های تاریخ فوتبالم چون از اول به ترتیب طرفدار ایتالیا-آرژانتین-آلمان بودم فعلم هم هلندم
همه هم از دم باختن
چون تقصر تیم داوری وزمین چمن خراب بود:D:D
ولی پماد سوزش براتون توصیه میکنم چون 90 درصد اخرین پیش بینی اختاپوس رد گم کنی میخواد ملتو اذیت کنه:lol::lol:

best20

Registered User
لایک‌ها
0
والا من جزو بدشانس ترین های تاریخ فوتبالم چون از اول به ترتیب طرفدار ایتالیا-آرژانتین-آلمان بودم فعلم هم هلندم
همه هم از دم باختن
ولی پماد سوزش براتون توصیه میکنم چون 90 درصد اخرین پیش بینی اختاپوس رد گم کنی میخواد ملتو اذیت کنه:lol::lol:

مثل علي پروين :lol:

FALLPRODUCTION

Registered User
لایک‌ها
62
آخرين پيشبيني اختاپوس عزيز بازي رده بندي آلمان بود !
پس اميدوارم رد گم كني باشه !

FALLPRODUCTION

Registered User
لایک‌ها
62
همه هم از دم باختن
:lol::lol:

پس با اين حساب 4-0 به هشت پا باختي تا الان !!!!! :D

Second Life

Registered User
لایک‌ها
61
اولیور بیرهوف، مدیر ورزشی تیم ملی آلمان:« اسپانیا باید در فینال به قهرمانی برسد،بدین ترتیب هضم کردن شکست مقابل این تیم برای ما آسانتر خواهد شد.»

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
واااااي فردا اسپانيايي ها چه اب هويجي بگيرن :دي

sіπa

Registered User
لایک‌ها
8
بازی های لالیگا معمولا آخر شب ها برگزار میشه و بازی های بوندسلیگا عصر ها
برای همین بازیکنان اسپانیا به بازی در شب عادت داشتن ولی بازیکنتان آلمان نه و برای همین نتونستن بازی خوبی ارائه بدن
اگر بازی به جای 11 شب ساعت شش و نیم عصر بود حتما آلمان برنده میشد.

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بازی های لالیگا معمولا آخر شب ها برگزار میشه و بازی های بوندسلیگا عصر ها
برای همین بازیکنان اسپانیا به بازی در شب عادت داشتن ولی بازیکنتان آلمان نه و برای همین نتونستن بازی خوبی ارائه بدن
اگر بازی به جای 11 شب ساعت شش و نیم عصر بود حتما آلمان برنده میشد.
بابا بيخيال ديگه باختين ، بد جور هم باختين ،
يه روز ميگين داور فلانه ، يه بارميگين 8 پا روحيه ي تيم رو گرفت ، الانم كه ميگين ساعت مسابقات ناجور بوده
تيم خوبي دارين ولي به بهترين تيم تاريخ اسپانيا خوردين ....

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
بابا بيخيال ديگه باختين ، بد جور هم باختين ،
بی خیال ! دیگه زیادی هم جوگیر نشین ! بدجور باختن یعنی چند تا گل خوردن , نه اینکه یدونه گل بزنین و بعدش هم روی ضد حمله های تک به تک و دو به دو نتونین گل بیشتر بزنین ! بدجور باختن یعنی 4 تا زدن به دو تیمی که قبل از جام جزو 4 کاندیدای قهرمانی بودن.
10 سال دیگه وقتی به جام 2010 نگاه کنیم , می بینیم آلمان 1-0 از اسپانیا باخته. همون طور که اسپانیا 1-0 از تیم درپیت سوییس باخته. دیگه بدجور و خوب جور هم نداره ! ولی یکی مثل آرژانتینی ها خاطره 4 تا خوردن رو هیچ وقت یادشون نمیره !

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
بی خیال ! دیگه زیادی هم جوگیر نشین ! بدجور باختن یعنی چند تا گل خوردن , نه اینکه یدونه گل بزنین و بعدش هم روی ضد حمله های تک به تک و دو به دو نتونین گل بیشتر بزنین ! بدجور باختن یعنی 4 تا زدن به دو تیمی که قبل از جام جزو 4 کاندیدای قهرمانی بودن.
10 سال دیگه وقتی به جام 2010 نگاه کنیم , می بینیم آلمان 1-0 از اسپانیا باخته. همون طور که اسپانیا 1-0 از تیم درپیت سوییس باخته. دیگه بدجور و خوب جور هم نداره ! ولی یکی مثل آرژانتینی ها خاطره 4 تا خوردن رو هیچ وقت یادشون نمیره !
اما من بد جور باختنو فقط توي گل زيادي خوردن نميبينم
بازي كه كلا دست ما بود، 15 دقيقه ي اول كه اصلا كاسياسو نديديم(شايدم 1 بار ديديم)
مشكل اينه كه شما انتظار داشتيد كه 4 تا به اسپانيا بزنيد ولي وقتي ديدي كه حتي توپم نمي تونيد ازشون بگيريد دنبال بهانه هاي عجيب غريب ميگرديد
بعدا وقتي يادم جام 2010 ميفتيم يادمون مياد كه الماني كه به ارژانتين و انگليس 4 تا زد چطوري در مقابل اشپانيا حرفي براي گفتن نداشت !
و در ادامه ي اون جملات اخرت : همه هم يادشون ميمونه كه المان به تيمه درپيته صربستان باخت :دي

Last edited:

Venom

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
3,914
اما من بد جور باختنو فقط توي گل زيادي خوردن نميبينم
بازي كه كلا دست ما بود، 15 دقيقه ي اول كه اصلا كاسياسو نديديم(شايدم 1 بار ديديم)
مشكل اينه كه شما انتظار داشتيد كه 4 تا به اسپانيا بزنيد ولي وقتي ديدي كه حتي توپم نمي تونيد ازشون بگيريد دنبال بهانه هاي عجيب غريب ميگرديد
بعدا وقتي يادم جام 2010 ميفتيم يادمون مياد كه الماني كه به ارژانتين و انگليس 4 تا زد چطوري در مقابل اشپانيا حرفي براي گفتن نداشت !
و در ادامه ي اون جملات اخرت : همه هم يادشون ميمونه كه المان به تيمه درپيته صربستان باخت :دي
خدا رو شکر من که همچین انتظاری نداشتم ! توی p30world و جاهای دیگه هم گفته بودم تیم آلمان تا همین جاش شاهکار کرده چون قبل از جام رسمآ کسی فکر نمیکرد به نیمه نهایی هم برسه !
منم منکر بهتر بودن اسپانیا نشدم ! اسپانیا خیلی بهتر بود و مزدش رو گرفت ! ولی کلمه "له شدن" رو براش زیادی میدونم ! اگه میخواست له کنه میتونست توی اون 2,3 تا موقعیت فوق العاده ای که آخر بازی داشت (وقتی آلمان از دقیقه 70 شروع به حمله کرد) گلهای بیشتر بزنه نه اینکه تک به تک تا دم دروازه بیاد و هیچی !
خدایی سوییس کجا و صربستان کجا !!!

Rezazzzjjj

Registered User
لایک‌ها
219
خدا رو شکر من که همچین انتظاری نداشتم ! توی p30world و جاهای دیگه هم گفته بودم تیم آلمان تا همین جاش شاهکار کرده چون قبل از جام رسمآ کسی فکر نمیکرد به نیمه نهایی هم برسه !
منم منکر بهتر بودن اسپانیا نشدم ! اسپانیا خیلی بهتر بود و مزدش رو گرفت ! ولی کلمه "له شدن" رو براش زیادی میدونم ! اگه میخواست له کنه میتونست توی اون 2,3 تا موقعیت فوق العاده ای که آخر بازی داشت (وقتی آلمان از دقیقه 70 شروع به حمله کرد) گلهای بیشتر بزنه نه اینکه تک به تک تا دم دروازه بیاد و هیچی !
خدایی سوییس کجا و صربستان کجا !!!
حالا بزار يه مثال ديگه از ليگ قهرمانان بزنم، اون سالي كه بارسلونا 4 تا بايرن زد كسي زياد ازش حرفي نميزنه ولي اون بازيه بارسلونا و چلسي كه 1-1 شد با اينكه كم گل بود ولي هميشه تو خاطر همه ميمونه
در مرود سويس و صربستان، قبول دارم كه صربستان تيمه بهتريه از سويس ولي به نظرم فاصله ي المان تا صربستان خيلي زياده (همونطور كه فاصله ي سويس و اسپانيا خيلي زياده)ضمن اينكه اگه يادت باشه سويسيا توي اون بازي توي كار دفاعي بي نقص كار كردن!

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189
توجیه دیگه ای مونده این طرفدارهای آلمان نکرده باشن؟ بابا جان چرا کاسه داغتر از آش میشید وقتی خود مربی تیمتون هم به صراحت اعتراف کرده به برتری اسپانیا؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا