سلام قیمت لطفا و اینکه چند روزه میرسه
2014 Hot Selling Sport Shoes New Outdoor Hiking Shoe - Buy 2014 Best Sport Hiking Shoes For Men,2014 Hiking Men's Shoes,Best Selling Sports Shoes Product on Alibaba.com
علی اکسپرس یا علی بابا کدوم بهتره از نظر ارزون تر بودن وکیفیت و مدت زما ن رسیدن جنس و ......؟
سلام آیا میشه توی اکانت من فقط پرداخت انجام بشه؟
و هزینه به حساب شما واریز؟
و اینکه قیمت دلار رو چند حساب میکنید برای پرداخت؟
سلام علی آقا بنده وجه رو واریز کردم به حسابتون بابت لینک زیر فقط چند روزه به دستم میرسه؟
http://www.aliexpress.com/item/3-In-...873045605.html
با سلام
از راهنمایی و سرعت عملشون ممنونم
دو خرید برای ما انجام دادند...
سلام، من دو تا قطعه اصلی برای ipod نیاز داشتم که ایشون خیلی کمک کردند تو جستجوش و بهترین پیشنهاد و با کمترین هزینه حمل و نقل بهم دادن و منم خرید انجام دادم. ممنون
سلامسلام خسته نباشید . ببخشید قیمت این چند قلم جنس با خرید از سایت آمازون چقدر درمیاد ؟
George R. R. Martin's A Game of Thrones 5-Book Boxed Set (Song of Ice and Fire series): A Game of Thrones, A Clash of Kings, A Storm of Swords, A Feast for Crows, and A Dance with Dragons: George R.R. Martin: 9780345535566: Amazon.com: Books
( کتاب از همون نوع paperback )
Amazon.com: HBO'S Game of Thrones Men's Zip Font Hoodie T-Shirt: Clothing
سایز large
Amazon.com: HBO'S Game of Thrones Men's Winter Is Coming Circle T-Shirt: Clothing
سایز large
( لطفا قیمت رو با کارمزد و هزینه ی پست کالا بگید . یعنی قیمت کلی که باید بابت این 3 قلم جنس روی هم پرداخت کنم )
من تهران هستم
سلام
می خواستم بدونم هزینه گمرک این کتابخوان تقریبا چقدر در میاد .
خودم می تونم ترخیص کنم یا کارت بازرگانی لازمه ؟ کلا تا چه حد رو خودم می تونم ترخیص کنم
Amazon kindle paperwhite 2nd Japan version touch screen ebook e ink 4GB RAM can registered on amazon.com-in eBook Reader from Consumer Electronics on Aliexpress.com
خیلی متشکرم
سلام مبلغ ۳۱۵ هزار تومن واریز شد
اطلاعات هم pm دادم