• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک، کامپیوترم هنگ میکنه

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
سرویسها یه سری برنامه هایی هستند که در لایه های پپایین تری اجرا میشن و اکثر اونها با بوت شدن سیستم فعال میشن و با logoff و login فعال و غیر فعال نمیشن. ضمنا این ها در Tak Manager قابل دیدن نیستن. مثل سیستم صوتی، خود سیستم لاگین/لاگ آف، بخش کنترل سیستم آنتی ویروسها و...
داخل پنجره Run تایپ کن : msconfig ، یه پنجره باز میشه که جند تا Tab داره روی Tab دوم از سمت راست، تمام سرویسهایی که موقع لاگین روی سیستم شما فعال میشه با علامت "تیک" مشخص شده، و از همینجا هم میتونید اونها رو فعال / غیر فعال کنید. در tab اول از سمت راست هم تمام برنامه هایی که موقع بوت سیستم اجرا میشن و به عنوان سرویسهای عادی سیستم ثبت نشدن لیست شدن. خلاصه اکثر تنظیمات بوت سیستم از اینجا قابل دسترسیه.

حالا Task Manager رو باز کن و Performance رو از Tab های بالای صفحه انتخاب کن. پایین صفحه یه بخش با سه تا عدد وجود داره به اسم Commit Charge که سه تا عدد توش هست Total /Limit /Peak این اعداد رو بخون و بگو دقیقا چنده!!! البته در همون زمانی که سیستم دچار مشکل شده. بعد توی همین صفحه درست زیر نمودار CPU یه نمودار سبز رنگ دیگه هم هست به نام PF usage این در واقع همون Ram سیستمته این رو هم بخون و بگو چقدره.

منتظرم.

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
hijackthisthis رو دانلود كردي؟

darya_s

کاربر فعال دوربین دیجیتال
کاربر فعال
لایک‌ها
5
الان سیستمم دچار مشکل شد، این هم اعداد:
Total: 257284
Limit: 633752
Peak: 269248

cpu usage:100%
PF Usage:250 MB

اون hijackthis رو هم الان پیدا کردم و دانلود کردم، خبرش رو بهتون میدم. ممنون.

در حالت عادی هم وقتی سیستم رو روشن میکنم (فقط با برنامه های start up)، مقدار cpu usage حدود 3% و میزان رم حدود 118 بود.
---------------------------------------------------------------------

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
کارت گرافیکیت NVIDIA است ؟
اول از همه باید hijackthis رو توی یک فولد مثلا c:\test کپی کنی ( منظورم ان زیپ) چون این برنامه بک اپ میساره و اگر اشتباهی چیزی رو پاک کردی بر میگردونه
بعد این گزینه ها را کلیک و حذف کنی ببین درست میشه ؟( توی صفحه do scan and save log file اگه صفحه ای که لیست رو نشون نمیده نیومد)
1-R0 - HKCU\Software\Microsoft\Internet Explorer\Main,Start Page = http://www.yahoo.com/
2-O2 - BHO: Yahoo! Toolbar Helper - {02478D38-C3F9-4EFB-9B51-7695ECA05670} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\yt.dll
3-O2 - BHO: Yahoo! IE Services Button - {5BAB4B5B-68BC-4B02-94D6-2FC0DE4A7897} - C:\Program Files\Yahoo!\Common\yiesrvc.dll
4-O2 - BHO: Google Toolbar Helper - {AA58ED58-01DD-4d91-8333-CF10577473F7} - c:\program files\google\googletoolbar2.dll
5-O3 - Toolbar: &Radio - {8E718888-423F-11D2-876E-00A0C9082467} - C:\WINDOWS\System32\msdxm.ocx
6-O3 - Toolbar: Yahoo! Toolbar - {EF99BD32-C1FB-11D2-892F-0090271D4F88} - C:\Program Files\Yahoo!\Companion\Installs\cpn\yt.dll
7-O3 - Toolbar: &Google - {2318C2B1-4965-11d4-9B18-009027A5CD4F} - c:\program files\google\googletoolbar2.dll
8-O4 - HKLM\..\Run: [NvCplDaemon] RUNDLL32.EXE NvQTwk,NvCplDaemon initialize
9-O4 - HKLM\..\Run: [nwiz] nwiz.exe /install
10-O4 - HKLM\..\Run: [CloneCDTray] "C:\Program Files\CloneCD\CloneCDTray.exe" /
11-O4 - HKCU\..\Run: [CTFMON.EXE] C:\WINDOWS\System32\ctfmon.exe
12-O8 - Extra context menu item: &Translate English Word - res://c:\program files\google\GoogleToolbar2.dll/cmwordtrans.html
13-O8 - Extra context menu item: &Google Search - res://c:\program files\google\GoogleToolbar2.dll/cmsearch.html
14-O8 - Extra context menu item: &Translate English Word - res://c:\program files\google\GoogleToolbar2.dll/cmwordtrans.html
15-O8 - Extra context menu item: &Yahoo! Search - file:///C:\Program Files\Yahoo!\Common/ycsrch.htm
16-O8 - Extra context menu item: Backward Links - res://c:\program files\google\GoogleToolbar2.dll/cmbacklinks.html
17-O8 - Extra context menu item: Cached Snapshot of Page - res://c:\program files\google\GoogleToolbar2.dll/cmcache.html
18-O8 - Extra context menu item: E&xport to Microsoft Excel - res://C:\PROGRA~1\MICROS~2\OFFICE11\EXCEL.EXE/3000
19-O8 - Extra context menu item: Similar Pages - res://c:\program files\google\GoogleToolbar2.dll/cmsimilar.html
راستی ممکنه ( 100 درصد) یکسری از طول بار های مثل yahoo بار و یا google بار حذف بشه سریع بعد از حذف دوباره نصبشون نکن -( بعضی از spyware ها از این طریق وارد میشن)
راستی این برنامه رو خودت نصب کردی
C:\Program Files\IPWireless Inc\IPWireless PC Software\UEStatus.exe

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
Total: 257284
Limit: 633752
Peak: 269248

cpu usage:100%
PF Usage:250 MB

ببین دوست عزیز CPU usage شما الان 100% این یعنی یا یه برنامه مخرب یا Busy Waiting. اینجا قصد نداریم وارد مقوله سیستم عامل بشیم، فقط همین قدر بگم که busy waiting یعنی اینکه به CPU چندتا کار محول میشه و بدلیل چک کردن متداوم علائم سیستمی برای اجرای مارهای سپرده شده... عملا CPU هیچ کدوم رو نمیتونه انجام بده. و فقط وقت و انرژی تلف میشه.

خب، یه تحلیل از وضع سیستم شما همه چیز رو مشخص میکنه.

گفته بودی که 128 مگ RAM حقیقی داری... اینجا نوشته Limit:633752 یعنی حدود 500 مگ از فضای هارد دیسکت رو هم به عنوان Ram مجازی (Paging file) به سیستم عامل اختصاص دادی... عملا سیستم شما فرض میکنه که شما 633 مگ RAM دارین. مقدار PFusage سیستم شما الان 250 مگا بایـته یعنی 122 مگا بایت بیشتر از فضایی که RAM حقیقی شما داره، خب سیستم عامل چجوری باید این حجم رو نگهداری کنه؟ ... اون 122 مگ رو میبره روی فضای Paging File که شما مقدارش رو 500 مگ تعریف کردی... پس به جای RAM که یکحافظه فوق العاده پر سرعته از Hard disk که سرعتی بسیار پایین تر داره استفاده میشه... و این فشار بسیار زیادی به هارد شما وارد میکنه و عملا بعد از یه مدت زیاد هارد شما دیگه کارایی اول رو نداره و شروع به خِر خِر میکنه.

با این اعداد و ارقام، فقط دو احتمال وجود داره : (بدون شک)

1- سیستم شما ویروسی شده، یا بخشی فایلهای اساسی ویندوز به دلایلی آسیب دیده.

2- هارد دیسک شما به دلیل استفاده بیش از حد، نگهداری نادرست، حمل و نقل، ضربه، حرکت دادن کیس وقتی کامپیوتر روشن بوده و از این قبیل مسائل، آسیب دیده.

که البته اولی بسیار بسیار متداول تره. پس :

» از تمامی اطلاعات حیاتی Back up تهیه کنید.
» درایوی که در حال حاضر ویندوز بر روی آن نصب شده رو Full Format کنید.
» مجددا ویندوز XP رو نصب کنید، فقط درایورهایی که دارای CD اصلی (شرکتی) هستند رو نصب کنید.
» هیچ فایلی را اجرا، نصب و حتی از جایی به جای دیگر کپی نکنید، و هیچ CD یا Storage دیگری رو به سیستم متصل نکنید.
» تنها یک نام کاربری بر روی سیستم تعریف کنید.
» نرم افزار Symantec Norton System Works رو نصب کنید و توسط LiveUpdate اون رو آپدیت کنید.
» به هیچ سایتی متصل نشوید، تنها از طریق Live Update بزارین نورتون خودش رو آپدیت کنه.
» بعد از آپدیت شدن نورتون یک Full Scan بر روی سیستمتون انجام بدین(FULL SCAN).
» پس از اتمام اسکن سیستم رو Restart کنید.
» یک تجربه شخصی: تا زمانی که سیستم به طور کامل بالا نیومده حتی موس رو هم تکون ندین. حتی موس.
به احتمال بسیار بالا مشکل بر طرف میشه، اگه نشد حدس من اینه که هارد مشکل پیدا کرده باشه.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------
نکته : برات یه PM زدم حتما بخونش.

خودمونیما داری پدر سیستم رو در میاری :
Kaspersky security suite که خودش مثل ویروس میمونه و شصت جور برنامه و سرویس همراه خودش اجرا میکنه.
Yahoo Toolbar که خودش یه نوع اسپای وره و از سرعت اینترنتت کم میکنه. البته نه به اون معنای برنامه های جاسوسی.
Google Toolbar که خودش یه نوع اسپای وره و از سرعت اینترنتت کم میکنه.البته نه به اون معنای برنامه های جاسوسی.

و...

خب امیدوارم مشکلت هرچه زودتر حل بشه.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مشکل سخت افزاری داری
احتمالا اتصالی یا قطعی و یا پدید آمدن عایق در بعضی جاها که باید رسانایی داشته باشه!
در مورد آنتی ویروس یه پیشنهاد دارم ار این آنتی استفاده کن!
http://forum.persiantools.com/showthread.php?t=37613

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
باز هم ممنون از همه دوستان.
من هم شکم به مشکل سخت افزاری هارد میره. چون مشکل همیشگی نیست. ویروس اگه بود، ول نمیکرد که.

حالا چند تا سوال:
1-
اول از همه باید hijackthis رو توی یک فولد مثلا c:\test کپی کنی ( منظورم ان زیپ) چون این برنامه بک اپ میساره و اگر اشتباهی چیزی رو پاک کردی بر میگردونه
فقط خود hijackthis رو کپی کنم؟ چجوری بک آپ میگیره؟ دستی نباید بگیرم؟

2-
گفته بودی که 128 مگ RAM حقیقی داری... اینجا نوشته Limit:633752 یعنی حدود 500 مگ از فضای هارد دیسکت رو هم به عنوان Ram مجازی (Paging file) به سیستم عامل اختصاص دادی... عملا سیستم شما فرض میکنه که شما 633 مگ RAM دارین. مقدار PFusage سیستم شما الان 250 مگا بایـته یعنی 122 مگا بایت بیشتر از فضایی که RAM حقیقی شما داره، خب سیستم عامل چجوری باید این حجم رو نگهداری کنه؟ ... اون 122 مگ رو میبره روی فضای Paging File که شما مقدارش رو 500 مگ تعریف کردی... پس به جای RAM که یکحافظه فوق العاده پر سرعته از Hard disk که سرعتی بسیار پایین تر داره استفاده میشه... و این فشار بسیار زیادی به هارد شما وارد میکنه و عملا بعد از یه مدت زیاد هارد شما دیگه کارایی اول رو نداره و شروع به خِر خِر میکنه.
خوب اینو چکار باید بکنم که کمش کنم؟

3-
درایوی که در حال حاضر ویندوز بر روی آن نصب شده رو Full Format کنید.
full format دقیقا یعنی چه دستوری؟ format خالی یا نه؟

4- Symantec Norton System Works کاملتر از Norton Anti-virus هست، درسته؟ یعنی برنامه های دیگه ای هم با اون نصب میشن؟

جناب darkload خیلی ممنون از اینکه در مورد این برنامه ها روشنم کردید.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
خوب اینو چکار باید بکنم که کمش کنم؟

روی My Computer راست کلیک کن و از منو گزینه Propertise رو انتخاب کن. از پنجره باز شده روی Tab ها جابجا شو و صفحه Advance رو انتخاب کن. در بخش Performance روی Setting کلیک کن، از پنجره باز شده مجددا لایه ی Advance رو انتخاب کن، پایین صفحه روی Change کلیک کن. خب اینجا جایی که میتونی تنظیم Paging File رو تغییر بدی... روی هر درایو که کلیک کنی مقدار فضای PG رو بهت میده. بعد از اینکه اعدادش رو تغییر دادی روی Set کلیک کن و سیستم رو Restart کن. فقط یادت باشه که اگه مقدارش رو خیلی کم کنی. مثلا بزاریش 0 دیگه سیستمت بالا نمیاد چون شما در حالت عادی به بیشتر از 128 مگ فضای RAM نیاز داری... . البته این کار رو من فعلا توصیه نمیکنم بهتره اول سیستمت رو یکبار مجدد Re install کنی بعد بری سراغ این کارا.

full format دقیقا یعنی چه دستوری؟ format خالی یا نه؟

موقع نصب ویندوز XP از شما سوال میشه که مایل به فورمت درایو فعلی ویندوز هستید یا خیر؟

در اونجا 5 گزینه در اختیار شما قرار میگیره، که جلوی دو مورد از اونها داخل پرانتز نوشته شده "Quick" منظور من اینها نیستن. اونهایی که جلوشون پیزی نوشته نشده، یعنی Full Format.

Symantec Norton System Works کاملتر از Norton Anti-virus هست، درسته؟ یعنی برنامه های دیگه ای هم با اون نصب میشن؟

آفرین درست حدس زدی،خیلی خیلی کاملتره، با نصب system works تمام نرم افزارهای مربوط به عیب یابی سیستم شرکت symantec هم علاوه بر آنتی ویروس نصب میشن، و یه پک کامل رو در اختیارت قرار میده و تمام Resource های سیستم رو در اختیار خودش میگیره. و نیز از لحظه شروع بوت شدن ویندوز تا زمان خاموش شدن کامل سیستم، تمام ورودی خروجی ها و جابجایی ها رو زیر نظر میگیره و هیچ چیز از دستش در نمیره و در حال حاظر هم بهترین در دنیاست، بدون شک.

فقط یه ایراد کوچیک داره و اون هم اینه که سرعت سیستم تا حدی پایین میاد که البته این به امنیت فوق العادش می ارزه. فقط یادت نره که همیشه باید آپدیتش کنی.

خیلی ممنون از اینکه در مورد این برنامه ها روشنم کردید.

خواهش میکنم، وظیفه بود.می بینم که زود اقدام کردی ;)

موفق باشی.

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
موقع نصب ویندوز XP از شما سوال میشه که مایل به فورمت درایو فعلی ویندوز هستید یا خیر؟

در اونجا 5 گزینه در اختیار شما قرار میگیره، که جلوی دو مورد از اونها داخل پرانتز نوشته شده "Quick" منظور من اینها نیستن. اونهایی که جلوشون پیزی نوشته نشده، یعنی Full Format.

همون دستور Format خالی توی داس هستش دیگه نه؟

david_sh

Registered User
لایک‌ها
5
به نقل از darya_s :

اگه با فورمت معمولی درست نشد یه فرمت سطح پایین کن خلاص;)

tkavosh

Registered User
لایک‌ها
71
وای وای رمت 128 ؟ هم پدر هاردو در میاری هم کلی سرعت سیستمتو پایین اوردی
منم اول 128 داشتم یه 128 دیگه گزاشتم کنارش شد هلو .. اصلا هاردم این اخریا صدای ژیان میکرد بدبخت
شما رمو 256 کن اگه درست نشد بیا بزن تو گوش من . راستی یه رم 128 دارم قابل نداره ...

darklord

Registered User
لایک‌ها
1

آره، همونه ولی چرا اصرار داری که خودت به شکل دستی فرمتش کنی؟ بهتره از wizard ویندوز استفااده کنی، یعنی همونی که اون بالا گفتم.

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
راستی راه حل tkavosh راه حل بسیار خوبیه، افزایش Ram بهترین کاره.

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
بله فقط همون برنامه رو كپي كن و خودش حين تعميير اگه لازم باشه بك اپ ميگيره

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
ممنون از همه دوستان برای راهنماییهاتون

وای وای رمت 128 ؟ هم پدر هاردو در میاری هم کلی سرعت سیستمتو پایین اوردی
منم اول 128 داشتم یه 128 دیگه گزاشتم کنارش شد هلو .. اصلا هاردم این اخریا صدای ژیان میکرد بدبخت
شما رمو 256 کن اگه درست نشد بیا بزن تو گوش من . راستی یه رم 128 دارم قابل نداره ...

ممنون دوست عزیز، خودم هم به فکرش بودم. باید یه فکری به حالش بکنم.

بله فقط همون برنامه رو كپي كن و خودش حين تعميير اگه لازم باشه بك اپ ميگيره
ممنون، اونایی رو که گفتید، Fix کردم. امیدوارم تاثیر داشته باشه. البته به توصیه darklord کلا این تولبارها رو uninstall کردم.

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
امیدوارم کمک کنه

darya_s

کاربر فعال
لایک‌ها
5
سلام

به یه موردی برخورد کردم. درایو C من حدود 77% خالی هست. اما این Gigabyte Utility Manager همش پیغام میده که این درایو Out of space هست. مشکل همون کم بودن رم و این حرفاست یا چیز دیگه ای هست؟

ممنون از دوستان

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
:blink: یا شما اشتباه میکنی، یا gigabyte utility manager . :lol:

darklord

Registered User
لایک‌ها
1
احتمالا درایوت بدسکتور داره، utility manager نمیتونه از اونجا به بعد رو چک کنه... (این فقط یه حدسه)

saeedsmk

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
4
نه این برنامه معمولا از این بازی ها در میاره . وقتی شما دستگاهتان درست ریستارت نمیشه . در بعضی از مواقع جدول فت به هم میریزه و درست مقدار فضا رو معین نمیکنه
بهتر با برنامه ndd از شرکت norton درایو سی حودتون رو چک کنید . اگر اروری موجود باشه به شما پیغام میده

بالا