• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای جراحی لگن گربه ای 3 ماهه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

گربه ای از توی خیابون پیدا کردم کِ "لنگان لنگان" راه میرفت. گذاشتمش توی ماشین. بردمش دامپزشک. گفت لگنش شکسته. با دوچرجه یا موتور تصادف کرده و یا یک بی خردی، لگد زده بِ این حیوان زبون بسته.

250.000 تومن خرج عملش هست. فعلا 4 نفر هستیم کِ میخوایم خرج عملش رو بدیم. اگر کسی مایل بِ همکاری برای این "کمک بِ عمل جراحی" هست، لطفا آمادگی خودش رو اعلام کنه.

از همکاری شما پیشاپیش سپاسگذارم.
((اسپم شدیدا ممنوع))
پ. ن. من خودم 3 تا گربه دارم. یکی 3 ساله با شناسنامه و ... و 2 تا گربه ی یکماهه. عکسِ 3 تا گربه ی خودم با تاریخ و نام کاربری در پایین موجوده.

پ. ن. عکس از گربه ی ببریِ بیمار هم موجوده و 3 قطعه عکس ازش گزاشتم بِ همراهِ عکیِ رادیولوژی و ناحی ی شکسته ی لگن.

(( گربه توسطِ کمکِ اعضای پی تی جراحی شد و در صحت و سلامت است. دو عکس ضمیمه کردم. اولی بلافاصله بعد از عمل و یک عکس بلافاصله بعد از بهوش آمدن))

[/COLOR]

عکس رادیولوژی.JPGپای راست مجروح.JPGگربه مجروح.jpg

بعد از عمل

[/COLOR][/SIZE][/B]
بلافاصله بعد از عمل (بیهوشه هنوز پیشی)
مشاهده پیوست 199713
پس از بهوش آمدنِ پیشی
مشاهده پیوست 199711

عکس گربه های خودم
DSC04339.JPGDSC04343.JPG

Last edited:

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
در چه شهری زندگی میکنید؟
دکتر دستمزدم دریافت میکنه یا فقط هزینه لوازم؟چون معمولا برای حیوانات بی سرپرست پولی دریافت نمیکنیم/
با گروه حمایت از حقوق حیوانات تماس بگیرید کمک میکنند.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
دکتر بهنام به نظر شما اون گربه، گربه بشو میشه؟

به نظرتون چقدر بعد از عمل درد و رنج تحمل میکنه؟

شما باشی، این پول رو که جمع کردی، 5000 تومن ازش رو میدی بابت آمپول و گربه رو خلاص میکنی؟ یا دنبال یه انسان میگردی که لگنش شکسته و پول جراحی نداره و به اون کمک میکنید؟ یا به یه انسان دیگه که سرطان داره و هزینه شیمی درمانی رو قادر به پرداختش نیست، کمک میکنید؟ شما باشید چی کار میکنید؟

ادیت: اینا چندتا سواله که از دکتر بهنام پرسیدم و به شخص دیگه ای ربطی نداره! هر فرد دیگه ای بخواد به طرز ابلهانه خودش تعبیر کنه و جواب بده، برام اصلا مهم نیست و جوابش رو نمیدم!! ضمنا" قبل از اظهار فضل رو ریختن شعور و ادب خانوادگی روی دایره، این تاپیک را هم ببینید بد نیست که بفهمید با کی طرف هستید!! الآن میدونم طبق معمول هزار نفر میان میگن باید به گربه کمک کنیم و فلان کنیم... چرا میگید به گربه کمک نکنیم... و از این تیپ حرفهای پوچ... :lol: آخه یکی نیست بگه این 3 تا سوالی که من پرسیدم، کجاش گفتم به گربه کمک نکنید؟؟!! جز اینکه خواستم نظر شخصی یه دامپزشک رو بدونم؟!!! :lol:

Last edited:

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
در چه شهری زندگی میکنید؟
دکتر دستمزدم دریافت میکنه یا فقط هزینه لوازم؟چون معمولا برای حیوانات بی سرپرست پولی دریافت نمیکنیم/
با گروه حمایت از حقوق حیوانات تماس بگیرید کمک میکنند.
درود،

من مشهد هستم. فعلا 4 نفر هستیم. انجمن حمایت از حیوانات هم نمیدونم کجاست توی مشهد و اینکِ فکر نمیکنم اصلا وجودِ خارجی داشته باشه توی مشهد. بهرحال اگر 250 تومن جور نشه، من اینطوری ولش نمیکنم توی خیابون و بِ دکتر میگم راحتش کنه. هزینه ی کتمل یعنی دستمزد و وسایل جمعا میشه 250 تومن.

شما باشی، این پول رو که جمع کردی، 5000 تومن ازش رو میدی بابت آمپول و گربه رو خلاص میکنی؟ یا دنبال یه انسان میگردی که لگنش شکسته و پول جراحی نداره و به اون کمک میکنید؟ یا به یه انسان دیگه که سرطان داره و هزینه شیمی درمانی رو قادر به پرداختش نیست، کمک میکنید؟ شما باشید چی کار میکنید؟

درود،

کمک بِ حیوانات با من. کمک بِ انسانها با شما.

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756

مشکلی نیست که برطرف نشه.با یک یا دو جراحی خوب میشه.کلا حیوانات نیاز به کمک و محبت ما دارن.حیف مشهد نیستم.رایگان جراحی میکردم.

درود،

من مشهد هستم. فعلا 4 نفر هستیم. انجمن حمایت از حیوانات هم نمیدونم کجاست توی مشهد و اینکِ فکر نمیکنم اصلا وجودِ خارجی داشته باشه توی مشهد. بهرحال اگر 250 تومن جور نشه، من اینطوری ولش نمیکنم توی خیابون و بِ دکتر میگم راحتش کنه. هزینه ی کتمل یعنی دستمزد و وسایل جمعا میشه 250 تومن.

درود،

عکس و... ازش گرفتن؟امکان ارسال پرونده وجود داره؟اگر امکانش بود ایمیل کنید :)
انشالله که حالش خوب میشه

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
مشکلی نیست که برطرف نشه.با یک یا دو جراحی خوب میشه.کلا حیوانات نیاز به کمک و محبت ما دارن.حیف مشهد نیستم.رایگان جراحی میکردم.

انشالله که حالش خوب میشه
درود،

هزینه ی بلیط هواپیما، رفت و برگشت و اقامتِ یکروزه رو من متقبل میشم. مکان برای عمل هم موجود هست. یکی از دوستان کلینیک دام داره و فقط سرپایی و جراحی های کوچک مثل زخم و شکستگی رو درمان میکنه. مثلا بانداژ و گچ گیری.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
عکس از لگن هم تا ساعتِ یک شب میزارم. (عکس از 3 تا گربه ی خودم در پستِ اول گزاشتم)

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59

از این بحث های کلیشه ای و فرسایشی که توی فیس بوک هم سر حیوانات میشه به شدت بدم میاد و ظاهرا به این جا هم داره کشیده میشه
آدم هایی مثل شما که میان میگن چرا به گربه کمک میکنی و به آدم کمک نمیکنی (که خودم هم خیلی با امثال این ها برخورد کردم و حسابی از خجالتشون در اومدم طوری که دیگه جرئت نکنه به هیچ کسی از این حرف های چرت و پرت بگه) به همون آدمش هم کمک نمیکنن
بنابراین شما کمک نمیکنی سنگ هم ننداز , شما راه خودت رو برو من و افراد حیوان دوست دیگه هم راه خودمون رو میریم و همون طور که به ما ربطی نداره شما چه طوری پولت رو خرج میکنی به شما هم ربطی نداره که ما پولمون رو خرج حیوانات بکنیم یا نه
درود،

درود،

دوست عزیز من فردا صبح با دکتری که گربم رو همیشه میبرم صحبت میکنم ببینم برای عمل چه قدر میگیره , اگر از 250 تومن کمتر بود شما لطف کنید شمارتون رو بفرستید که هماهنگی های بعدی رو انجام بدم که ببرید پیش ایشون

Last edited by a moderator:

patteerr2

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
84
داداش منم به گربگی خودت بپذیر . . .

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
از این بحث های کلیشه ای و فرسایشی که توی فیس بوک هم سر حیوانات میشه به شدت بدم میاد و ظاهرا به این جا هم داره کشیده میشه
آدم هایی مثل شما که میان میگن چرا به گربه کمک میکنی و به آدم کمک نمیکنی (که خودم هم خیلی با امثال این ها برخورد کردم و حسابی از خجالتشون در اومدم طوری که دیگه جرئت نکنه به هیچ کسی از این حرف های چرت و پرت بگه) به همون آدمش هم کمک نمیکنن
بنابراین شما کمک نمیکنی سنگ هم ننداز , شما راه خودت رو برو من و افراد حیوان دوست دیگه هم راه خودمون رو میریم و همون طور که به ما ربطی نداره شما چه طوری پولت رو خرج میکنی به شما هم ربطی نداره که ما پولمون رو خرج حیوانات بکنیم یا نه
در ضمن آدم ها اگر خیلی ناراحتن غلط کردن افتضاح سال 1979 رو به بار اوردن که الان به .... خوری بیوفتن

دوست عزیز من فردا صبح با دکتری که گربم رو همیشه میبرم صحبت میکنم ببینم برای عمل چه قدر میگیره , اگر از 250 تومن کمتر بود شما لطف کنید شمارتون رو بفرستید که هماهنگی های بعدی رو انجام بدم که ببرید پیش ایشون

درود،

من مشهد هستم. اگر دکترتون مشهد باشه کِ عالیه. عکس از لگن (پزشکی) رو هم امشب یا تا فردا میزارم. behnam666 گفتن کِ اگر مشهد بودن، رایگان عمل میکردن. من بِ ایشون پیشنهاد دادم کِ دو تا 70 تومن، بلیط هواپیما و هزینه ی یکشب مشهد موندن رو من خودم تقبل میکنم کِ ایشون بیان مشهد و عمل کنن. امیدوارم فردا صبح کِ آنلاین شدن، پاسخِ خوبی بدن. بهر حال تا الان شدیم 5 نفر. دو نفر هم هر کدوم بترتیب 10 و 15 تومن از کاربراهای همین سایت، کمک کردن.

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
درود،

من مشهد هستم. اگر دکترتون مشهد باشه کِ عالیه. عکس از لگن (پزشکی) رو هم امشب یا تا فردا میزارم. behnam666 گفتن کِ اگر مشهد بودن، رایگان عمل میکردن. من بِ ایشون پیشنهاد دادم کِ دو تا 70 تومن، بلیط هواپیما و هزینه ی یکشب مشهد موندن رو من خودم تقبل میکنم کِ ایشون بیان مشهد و عمل کنن. امیدوارم فردا صبح کِ آنلاین شدن، پاسخِ خوبی بدن. بهر حال تا الان شدیم 5 نفر. دو نفر هم هر کدوم بترتیب 10 و 15 تومن از کاربراهای همین سایت، کمک کردن.
سلام
من هم خودم مشهدم و هم دکتر گربم مشهد هست توی بلوار وکیل آباد هم هست
حالا فردا صبح زنگ میزنم ببینم چه قدر میگه , شما هم اگر براتون مشکلی نیست الان شمارتون رو برای من پ خ کنید که فردا صبح اگر کمتر میگرفت بهتون زنگ بزنم وگرنه که هیچ

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام
من هم خودم مشهدم و هم دکتر گربم مشهد هست توی بلوار وکیل آباد هم هست
حالا فردا صبح زنگ میزنم ببینم چه قدر میگه , شما هم اگر براتون مشکلی نیست الان شمارتون رو برای من پ خ کنید که فردا صبح اگر کمتر میگرفت بهتون زنگ بزنم وگرنه که هیچ

درود،

ارسال شد. فکر کنم دکتر کباری رو منظورتون باشه.

behnam666

همکار بازنشسته
لایک‌ها
756
درود،

اگه دامپزشکی پیدا نشد خبرم کنید.من تا جایی که میدونم دامپزشک های خوبی داره.سایت دانشکده دامپزشکی دانشگاه فردوسی مشهد پیشنهادم اینه اول یه سر به دانشگاه بزنید چون این عمل ها در دانشگاه رایگان انجام میشه و از خداشونم هست.
من به احتمال فراوان برای چند روز عازم ترکیه هستم.ولی اگه تا اون موقع درست نشد خودم میام مشهد هم زیارت و هم کمک به گربه

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449

انشالله که حالش خوب میشه

درود،

هزینه ی بلیط هواپیما، رفت و برگشت و اقامتِ یکروزه رو من متقبل میشم. مکان برای عمل هم موجود هست. یکی از دوستان کلینیک دام داره و فقط سرپایی و جراحی های کوچک مثل زخم و شکستگی رو درمان میکنه. مثلا بانداژ و گچ گیری.

درود،

عکس از خودِ گربه و عکسِ رادیولوژی و همچنین گربه های خودم، بِ پستِ اول اضافه شد.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
چند کم دارید دوست عزیز پخ بزن شاید نتونم پیدا کنم تاپیکو

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا