• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای جراحی لگن گربه ای 3 ماهه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

گربه ای از توی خیابون پیدا کردم کِ "لنگان لنگان" راه میرفت. گذاشتمش توی ماشین. بردمش دامپزشک. گفت لگنش شکسته. با دوچرجه یا موتور تصادف کرده و یا یک بی خردی، لگد زده بِ این حیوان زبون بسته.

250.000 تومن خرج عملش هست. فعلا 4 نفر هستیم کِ میخوایم خرج عملش رو بدیم. اگر کسی مایل بِ همکاری برای این "کمک بِ عمل جراحی" هست، لطفا آمادگی خودش رو اعلام کنه.

از همکاری

درود بر شما. من استان فارس هستم و دامپزشکم. حاضرم مجانی جراحی رو انجام بدم. اینقدر خرج نداره .فقط دانشکده نبر. محض اطلاع

درود،

فکر کنم جنبه ی اسپم داشت. من مشهد هستم. دو روز پیش اعلام کرده بودم اگِ کسی میتونه رایگان عمل کنه، من میتونم بلیط رفت و برگشت بِ مشهد با هواپیما و هزینه ی یک شب اقامت رو بهشون بدم. در هر صورت ممنونم. کمکِ نقدیِ شما بیشتر موردِ احتیاج هست. فردا 8 صبح زمانِ عمل هست.

saasn

Registered User
لایک‌ها
216
اگه دوستانی داری که تو سایت های پر مخاطب مثل کلوب وتبیان و فروم های پی 30 ورد و... داری بهشون بگو لینک این تاپیکو تو امضاشون بزارن.

فکر کنم حداقل چند نفری پیدا بشن که کمک کنن. مسلما کسایی هستن که به حیوانات علاقه دارن و با دیدن این تاپیک به اون زبون بسته کمک کنن.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
[

درود بر شما. من استان فارس هستم و دامپزشکم. حاضرم مجانی جراحی رو انجام بدم. اینقدر خرج نداره .فقط دانشکده نبر. محض اطلاع

درودِ دوباره،

یِ مورد دارم برای شما. روستایی هست در 70 کیلومتری مشهد. دو تا سگ ماده هست توی روستا و حدودِ 8 تا 10 سگِ نر. در سال، این دو سگِ ماده حدودِ 9 تا توله بدنیا میارن. روستایی ها هم این توله ها رو "زنده بِ گور" میکنن. میخوایم این دو سگِ ماده رو عقیم کنیم.

شما میتونید این کار رو بِ رایگان انجام بدید؟ بلیط هواپیمای رفت و برگشتِ شما و اقامتِ دو روزه ی شما با من. (مکان برای عمل هم موجوده)

اعلام آمادگی کنید، بِ یکی از دوستان عزیزم کِ توی پی تی هستن و ساکنِ شیراز، بگم کِ بلیط رو براتون بگیره.

کوروش.پ

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
درودِ دوباره،

یِ مورد دارم برای شما. روستایی هست در 70 کیلومتری مشهد. دو تا سگ ماده هست توی روستا و حدودِ 8 تا 10 سگِ نر. در سال، این دو سگِ ماده حدودِ 9 تا توله بدنیا میارن. روستایی ها هم این توله ها رو "زنده بِ گور" میکنن. میخوایم این دو سگِ ماده رو عقیم کنیم.

شما میتونید این کار رو بِ رایگان انجام بدید؟ بلیط هواپیمای رفت و برگشتِ شما و اقامتِ دو روزه ی شما با من. (مکان برای عمل هم موجوده)

اعلام آمادگی کنید، بِ یکی از دوستان عزیزم کِ توی پی تی هستن و ساکنِ شیراز، بگم کِ بلیط رو براتون بگیره.

بله قربان. من آماده هستم. در ضمن از کدام طرف فاصله 70 کیلومتری هست ؟ منظورم اینه که از طرف استان گلستان یا از طرف دیگه ای ؟ چرا دامپزشکان اونجا اینکارها رو نمیکنند ؟اگر سگی که کنار جاده هم افتاده باشه بهر دلیل اعم از تصادف یا مورد دیگه من که دلم طاقت نمیاره و باید حتما دوا درمونش کنم. بعد هم بگم که سگ دوره آبستنیش حدود دو ماه میباشد پس با این حساب سالی چند بار زایمان دارند حیوونکیها.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
بله قربان. من آماده هستم. در ضمن از کدام طرف فاصله 70 کیلومتری هست ؟ منظورم اینه که از طرف استان گلستان یا از طرف دیگه ای ؟ چرا دامپزشکان اونجا اینکارها رو نمیکنند ؟اگر سگی که کنار جاده هم افتاده باشه بهر دلیل اعم از تصادف یا مورد دیگه من که دلم طاقت نمیاره و باید حتما دوا درمونش کنم. بعد هم بگم که سگ دوره آبستنیش حدود دو ماه میباشد پس با این حساب سالی چند بار زایمان دارند حیوونکیها.

خیر. میارمشون مشهد برای عمل. دامپزشکهای اینجا این کار رو انجام میدن. اما "بلیط هواپیمای رفت و برگشتِ شما + هزینه اقامتِ شما میشه حدودا 150 تومن" اما هزینه ی عقیم کردنِ اون دو تا توی مشهد میشه 400 بِ یالا. برای همین ترجیح میدم از دکترهایی مثلِ شما کِ برای یِ حیوون نگرانن استفاده کنم نه از دکترهایی کِ درس خوندن تا جیبِ من و شما رو خالی کنن.

Donmega

Registered User
لایک‌ها
4
سلام
کار این گربه معصوم به کجا کشید.
شباهت زیادی به گربه بنده داره ، دلم رو به در آورد.
مدت طولانی هستش که یک بچه گربه در حیاط منزلمان زندگی میکنه که از مادر رها شده و فکر میکنم حواس بویایی و بینایی خوبی نداره ، هرموقع از سر کار به منزل میرم مدتی رو در حیاط با این گربه بازی میکنم. خیلی جالبه که بیشتر نیازمند محبت و نوازش هستش تا غذا.
از شما هم بابت زحماتتون تشکر میکنم.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
ترو خدا روستا که میرید به مردم هم اموزش بدین فرهنگشونو ببرید بالا زنده به گور کردن توله ها برای چی اخه :|

این چه جایی هست که ما زندگی میکنیم سرم درد میگیره گوشام داغ میشه اینا رو میشنوم

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
ترو خدا روستا که میرید به مردم هم اموزش بدین فرهنگشونو ببرید بالا زنده به گور کردن توله ها برای چی اخه :|

این چه جایی هست که ما زندگی میکنیم سرم درد میگیره گوشام داغ میشه اینا رو میشنوم
حالا دلیلش رو فهمیدید؟ که چرا گفتم حقشونه؟ و همون قضیه رای و ....

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
حالا دلیلش رو فهمیدید؟ که چرا گفتم حقشونه؟ و همون قضیه رای و ....
خوش به حال کشوری که روستایاش از شهریاش با فرهنگ تر باشن
روستایاش تحصیل کرده تر باشم فهمیده باشم
خوش به حالشون

hitoyou

Registered User
لایک‌ها
59
خوش به حال کشوری که روستایاش از شهریاش با فرهنگ تر باشن
روستایاش تحصیل کرده تر باشم فهمیده باشم
خوش به حالشون
و بدا به حال کشوری که روستایی هاش که فرهنگ ندارن هیچ , شهری هاش هم اکثرا فرهنگ ندارن

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود بر همه ی دوستان مِن جمله کسانی کِ کمکِ نقدی کردن.

پیشی صبح عمل شد. فردا ازش عکس میزارم همینجا.

بینهایت و دوباره میگم، بینهایت ممنون از عزیزانی کِ کمک کردن.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
درود،

دابلیو سی یی بنامِ ایران.
یه چیز دیگه یادم رفت کودوم ایران برادر من عزیز من بگو عربستان ورژن دو همه اسم های خیابونا عربی شده اسم بچه ها عربی شده کجا کشور من شبیه ایرانه ؟ 4 تا کلمه میخوام حرف بزنم توش 100 تا عربی داره
اینجا عربستان ورژن 2 هست ایران رو خدا رحمتش کنه کشورم ایران افتخار داشت حرمت داشت عظمت داشت اینجا الان عربستانه

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
یه چیز دیگه یادم رفت کودوم ایران برادر من عزیز من بگو عربستان ورژن دو همه اسم های خیابونا عربی شده اسم بچه ها عربی شده کجا کشور من شبیه ایرانه ؟ 4 تا کلمه میخوام حرف بزنم توش 100 تا عربی داره
اینجا عربستان ورژن 2 هست ایران رو خدا رحمتش کنه کشورم ایران افتخار داشت حرمت داشت عظمت داشت اینجا الان عربستانه

4 بار نوشتم 4 تا متنِ جداگانه. هر بار کی خواستم پست کنم، منصرف شدم. جاش اینجا نیست. دلم پره.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
زود خوب میشی پیش پیشی !

یکم بیشتر مراقبش باش دوست عزیز میدونم خیلی واردی خودت ولی ادم نمیتونه هیچی نگه کرم داره شیر بهش بیشتر بده کلسیم خیلی نیاز داره اگه با قرص کلسیم هم بهش بدی خیلی براش میتونه خوب شه کی کاملا حالش خوب میشه؟

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
زود خوب میشی پیش پیشی !

یکم بیشتر مراقبش باش دوست عزیز میدونم خیلی واردی خودت ولی ادم نمیتونه هیچی نگه کرم داره شیر بهش بیشتر بده کلسیم خیلی نیاز داره اگه با قرص کلسیم هم بهش بدی خیلی براش میتونه خوب شه کی کاملا حالش خوب میشه؟

درود،

حتما. از کلسیم های خودم بهش میدم. عکسِ دومی کِ روی دست هست رو ببینینش، صورتش رو میگم. ازین قیافه مظلوم تر من تا بحال ندیدم. احتمالا یکماه تا 50 روز. نمیدونم باهاش چکار کنم حالا. چون توی پستِ اول (مجددا مطالعه شود) گفته بودم، پیداش کردم. الان نمیدونم برگردونمش بِ دنیای خودش (بعد از خوب شدن) یا این رو هم نگه دارم و یا اینکه بِ یِ خانواده بسپارمش. نمیدونم.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
درود،

حتما. از کلسیم های خودم بهش میدم. عکسِ دومی کِ روی دست هست رو ببینینش، صورتش رو میگم. ازین قیافه مظلوم تر من تا بحال ندیدم. احتمالا یکماه تا 50 روز. نمیدونم باهاش چکار کنم حالا. چون توی پستِ اول (مجددا مطالعه شود) گفته بودم، پیداش کردم. الان نمیدونم برگردونمش بِ دنیای خودش (بعد از خوب شدن) یا این رو هم نگه دارم و یا اینکه بِ یِ خانواده بسپارمش. نمیدونم.
راستش اره خیلی مظلومه وبانمک ولی متاسفانه متاسفانه من از گربه متنفرم یعنی بیزارم دوتا گربه داشتم یه جورایی بی معرفته ولی این تنفر جوری نیست که اذیتش کنم و یا ببینم داره درد میکشه کمک نکنمش
فقط دوست ندارم حیون خونگیم باشه تو حیوانات عاشق سگ هستم خیلی دوست دارم سگ رو خیلی از هر نژادی که باشه ترجیحا نژاد های بزرگ و درشت
دوست نداشتن گربه هم بیشتر تاثییر روانی داره یه روانپزشک بهم گفت اونقدری که عاشق سگ هام چون سگ با گربه دشمنه اینجوری شدم نمی دونم ولی باز دوستندارم
اگه ممکنه نگهش دار تا خوب بشه و دوره نقاهتش تموم بشه گربه یکم حواسش جمع تره و میتونه از پس خودش بر بیاد بر عکس سگ !

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
درود،

من بازم از شما سپاسگذارم

من اعتقادی به ثواب ندارم به این صورت که در جامعه ما عرف هست...

این کار شما بنظرم از 100 بار حج و... ارزشمند تر بوده و هست...

من تجربه نگهداری از سگ جراحی شده رو دارم مشابه همین

ولی لگنش در رفته بود جراحی شد...

حدودا 1 ماه نگهداری 24 ساعته میخواد

محدودش کنید تا حرکت نکنه

دکتر جراح حتما راهنمایی های لازم رو کرده

برای دفع و ادرار از یک نوار بهداشتی استفاده کنید (بین پاهاش) و هر روز عوضش کنید و مواظب باشید به ناحیه جراحی شده

آب خورده نشه که عفونت میکننه

این الان دقیقا عین یه نوزاده...

تمام دوستانی که انسانیت دارن و موجودات روی زمین اهمیت میدن

و کمک میکنن...غذا میدن...هزینه های درمان رو میپردازن

به دیگران فرهنگ برخورد با حیوانات رو متدکر میشن

در اخر هم از خدای بزرگ میخوام عمر با عزت و با ارامش در کنار خانواده خود عطا کنه

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا