• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای جراحی لگن گربه ای 3 ماهه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
اولا براتون متاسفم که فکر میکنید ما ارزش انسان رو پایین میاریم ارزش انسانی فقط کمک به ادم نیست اساس حرفتون اشتباهه چون. اون حیوانه ارزشش کمه اون زنه کمتر از مرده این یحودیه ارزشش کمتر از مسلمونه اون مسیحیه این ....... همینجوری بگیر برو تا اخر شما از کجا میدونی ما به ادم ها کمک نمیکنیم ؟
یا حیوانات برامون اولویت داره؟
دلیلیم نداره من اینجا به شما بگم فقط موندم شما دوستان عاشق مخالفتین سریع مخالفت میکنید یکم احترام بزارید ما کمک کردیم گربه عمل شد خودمون خواستیم با رضایت خودمون این موضوع هیچ ارتباطی به بقیه نداره شما هارم هیچ کسی مجبور نکرده

Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
شرمنده رفيق من در وضعيت مالي بدي هستم . و گر نه كمك ميكردم . به دوستاني چون شما افتخار ميكنم . مشاهده پیوست 201987

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
شرمنده رفيق من در وضعيت مالي بدي هستم . و گر نه كمك ميكردم . به دوستاني چون شما افتخار ميكنم . مشاهده پیوست 201987

خوشحالم دوستانم چنين روح بزرگي دارند . روزي رو ميبينم همين دوستان با كمك هم به انسانهاي نيازمند هم كمك ميكنند . احسنت بر شما

am2za

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
باسه یه گربه ولگرد حاضرید هزینه کنید و پول بدید اما یک ادم مستحق ببینید که نیاز به کمک داره و گرفتاره حاضر نیستید دستشو بگیرین از خیابون ردش کنید چه برسه ه کمک مالی حالم بهم میخوره این تیپ رفتارهای کمک به حیوانات و ngoتوی یه مملکتی که تو بعضی جاهاش مردم توی زباله دنبال غذا میگردن .این کارا باسه کشوریه که همه چیزش براهه کسی سر گرسنه زمین نمیذاره نه اینجا که مردمی هستن که محتاج نون شبشون هستن اونوقت یه ادم مرفه جلوی گربش گوشت فیله میذاره.من که بودم یه لگد میزدم به گربه و پرتش میکردم توی جوی اب.البته سابقه اینکارا هم دارما!!!!یه بار وسط زمستون توی پارک لاله دم حوض نشسته بودم یه گربه از جلوم رد شد ورداشتم پرتش کردم توی حوض!!!حجم گربه نصف شده بود وقتی از اب دراومد!!این خاطره هم گفتم تا طرفدارای حقوق حیوانا ت و این قر تی بازیها بدونن اینجا ایرانه دفعه بعدیم خواستین ازین تاپیکا بزنین بدونین یه نفر مستحق تر از سگو گربه توی این سایت هست اول به من کمک کنید بعد اگر خواستین به گربه و حیوونات کمک کنید.خود من مینیسک پام پاره شد پول ندارم عمل کنم پس منو تو اولویت بذارین

ضمن تاييد مطلب فوق ، متاسفانه تو كشور حيوون باز شدن شده كلاس. توجيه افراد سگ باز و گربه باز و ..... هم شده كمك به حيوانات. اين حيوونها نيازي به اين نوع كمك از انسانها ندارن. چيزيشون هم نميشه وگرنه اينقدر نسلشون زياد نمي شد. همين گربه اگه زورش به شما مي رسيد الان نمي تونستي پست بزني واسش پول جمع كني. ضعيف بودن يك موجود دليل بر مقدس بودنش نيست.

khmusic

Registered User
لایک‌ها
25
من نمیفهمم چرا ماها اینقدر تو کار بقیه دخالت میکنیم شاید یکی حال میکنه به حیوانات کمک کنه یکی دیگه دوست داره به انسانها من نمیفهمم به ما چه ربطی داره آخه . به جون عاقا قسم اگه ما ایرانیها نصف وفتی که تو زندگی بقیه دخالت میکنیم صرف زندگی خودمون میکردیم الان وضعیتمون این نبود

ata.royalfalcon

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
ضمن تاييد مطلب فوق ، متاسفانه تو كشور حيوون باز شدن شده كلاس. توجيه افراد سگ باز و گربه باز و ..... هم شده كمك به حيوانات. اين حيوونها نيازي به اين نوع كمك از انسانها ندارن. چيزيشون هم نميشه وگرنه اينقدر نسلشون زياد نمي شد. همين گربه اگه زورش به شما مي رسيد الان نمي تونستي پست بزني واسش پول جمع كني. ضعيف بودن يك موجود دليل بر مقدس بودنش نيست.

اگر نیازی به کمک انسانها ندارند حداقل بهشون آسیب نزنیم ، فقط همین .

برای چی اون گربه تو حوض انداختند ؟ علش چی میتونه باشه ؟ آیا مجبور به انجام این کار بودند ؟
یا برای چی لگن و پای اون گربه شکست ؟
نکته یک : من نه سگ نگهداری میکنم و نه گربه . اما حداقل عقل و شعور دارم که بهشون آسیب نزم .

am2za

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
منم نگفتم اسيب زدن عمدي كار خوبيه. معلومه كه كار زشتيه اما مقايسه يك حيوان با انسان كار اشتباهيه.

msiburner

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
مطلب فوق خیلی بیخود کرده با شما
کمک نمیکنید دیگه به شما ربطی نداره که اگر کسی میخواد کمک کنه

signul

Registered User
لایک‌ها
938
باسه یه گربه ولگرد حاضرید هزینه کنید و پول بدید اما یک ادم مستحق ببینید که نیاز به کمک داره و گرفتاره حاضر نیستید دستشو بگیرین از خیابون ردش کنید چه برسه ه کمک مالی حالم بهم میخوره این تیپ رفتارهای کمک به حیوانات و ngoتوی یه مملکتی که تو بعضی جاهاش مردم توی زباله دنبال غذا میگردن .این کارا باسه کشوریه که همه چیزش براهه کسی سر گرسنه زمین نمیذاره نه اینجا که مردمی هستن که محتاج نون شبشون هستن اونوقت یه ادم مرفه جلوی گربش گوشت فیله میذاره.من که بودم یه لگد میزدم به گربه و پرتش میکردم توی جوی اب.البته سابقه اینکارا هم دارما!!!!یه بار وسط زمستون توی پارک لاله دم حوض نشسته بودم یه گربه از جلوم رد شد ورداشتم پرتش کردم توی حوض!!!حجم گربه نصف شده بود وقتی از اب دراومد!!این خاطره هم گفتم تا طرفدارای حقوق حیوانا ت و این قر تی بازیها بدونن اینجا ایرانه دفعه بعدیم خواستین ازین تاپیکا بزنین بدونین یه نفر مستحق تر از سگو گربه توی این سایت هست اول به من کمک کنید بعد اگر خواستین به گربه و حیوونات کمک کنید.خود من مینیسک پام پاره شد پول ندارم عمل کنم پس منو تو اولویت بذارین

دوستان عزیز این مرتضی که من الان از گفتش نقل و قول گرفتم ایشون کلا عادت داره تو هر تایپیکی که می ره یه خودی نشون می ده و می گه من بیشتر حالیمه و شما حالیتون نیست

اینم دو نمونش در تایپیک های زیر

http://forum.persiantools.com/t283890-page12.html

http://forum.persiantools.com/t244541.html

کلا تو کار فضولی تو تایپیک های دیگرونه

خوب حالا نظرمو بگم

آقا پولشه دوست داره این جوری خرج کنه تو چی کارشی ؟
تو اول برو کار خودتو درست کن و تهمت نزن الکی تو از کجا خبر داری که این دوستان به فرد مستحق کمک نمی کنند؟؟؟ تهمت نزن فقط

این نشونه شخصیت توست که یک حیوونه بی آزار رو لگد می زنی بهش و توی اون سرمای زمستون می ندازیش توی حوض آب

اونم یکی از موجودات خداونده

تو انسان نیستی

برو خودتو اصلاح کن از لحاظ روحی و روانی بعد بیا

تو یه مشکل اساسی داره که کم بود محبت داری و یکی این که حسودیت می شه :wacko:

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
کلا دوستان چیزای بی خود زیاد نوشتن نه همه مخصوصا اون موردی که فرمودن
ضعيف بودن يك موجود دليل بر مقدس بودنش نيست.
واقعا خیلی به مخشون فشار اوردنما همنگفتیم مقده تا جایی که یادمه

ولی این پست اخری که نقل قول کردم اخرش بود واقعا .... دمت گرم .... ولی خدایی ترجیح میدم پولامو برای جای مناسبش خرج کنم ولی کم کم از ادم ها خستم و اون حس شادی بعد از کمک به حیوانات رو حیچی برام نداره منبرای اون حس کمک میکنم نه صوابش موفق باشید و لطفا به نظرات بقیه احرتام بزارید

Last edited:

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
بحث در مورد بد بودن حیوانات نیست چون چنین چیزی باطله بنده هم هیچوقت نگفتم حیواناتی مثل گربه بد هستن
بحث سر اینه شما دارید ارزش حیوان رو با ارزش انسان مقایسه می کنید!
همون پاره کردن کیسه زباله هم یه جرمیه در حد توانش دیگه بیشتر از اونو نمی تونه انجام بده
همین موجود دو پا مگه همشون مجرم و جانی و دزد و ..... هستن؟ این جور افراد کارشون با قانونه
کسی هم نگفته به چنین آدمایی کمک کنید
ارزش انسان خیلی بالاتر از این جور حیواناته
یه مادری فرزندشو از دست میده یا یه فردی برادرشو یا ...... دهها سال داغشون بر دلشون می مونه ولی مطمئنا چنین وضعیتی هیچ گاه در مورد حیوانات به وجود نخواهد آمد فوقش چند ماه ناراحتی خفیف

درود،

برای قسمتِ قرمز : کدوم انسانها دقیقا؟ همین کسی کِ "مینیسکِ پاش" پاره شده؟ امثالِ این آدم؟ اونی کِ گفت توی شهرشون (آبادان بود یا بوشهر) توی خیابونها با تیرکمون و تفنگ بادی گربه کشتن و کفتر کشتن و گنجشک کشتن یِ سرگرمیِ عالی هست و تفریحی مفرح تر ازش نیست؟ دقیقا کدوم انسانها؟ دقیقا کیا؟ شما؟

برای قسمتِ آبی : فکر کنم ده ها سال یعنی 10 تا 20 سال یا 30 سال. فکر کنم منظوررتون فقط ایران هست کِ اول رو میگیرن و سوم و چهارم و پنجم و هفتم و چهلم و سال و ....قرن و .. فکر کنم ایران چنین برنامه هایی رو داره. خیلی هم ایرانی ها بِ این ویژگیِ تیپِ شخصیتیِ "مهرطلب" ّبِ دیدِ یک نقطه ی روحانی و مثبت، نگاه میکنن. بیماریست این نوع تیپِ شخصیتی. این نوع طرزِ فکر، فقط بِ یک بیمار میتونه ربط داده بشه.

متاسفانه جوامعِ شرقی، مِن جمله ایران، 90 درصد همین بیماری رو دارن. شاید شما الان توی ذهنت از من سوال کنی کِ "تو هم شرقی هستی و ایرانی و همین طوری و تو هم بیماری" نه. من بیمار نیستم. قرار نیست توی یِ جمعِ 40 نفریِ معتاد شبانه روز زندگی کنم و بگم خب چون 39 نفرمون معتادن، پس منم معتاد هستم و یا معتاد بشم. چِ ربطی داره؟ یِ عده بیمارن، یِ عده معتاد. ما کِ میدونیم کِ چی بده و چی خوب. درسته منم ایران زندگی میکنم. اما بیمار نیستم. درسته توی این سن و سال مجردم هنوز و زن و بچه ندارم. اما اگر داشتم، مطمئن باشید کِ اگر بچم پر پر میشد جلوی چشمام، نهایتا 6 ماه افسرده و داغون میوفتادم توی خونه و زجه و زاری میکردم. بیشتر؟ نه بیشتر نه. فقط شش ماه. مادر و پدری دارم کهنسال. این دو رو قرار هست من از دست بدم. شکی نیست. فردا؟ شش سال دیگه؟ سی سال دیگه؟ معلوم نیست. اما روزی کِ برن ، من بیشتر از 6 ماه زانوی غم در بغل نمیگیرم. حالا اگر این گربه هِ میمرد، من "یک ساعت" ناراحت بودم براش. چون زمانی کِ این گربه و یا پدر و مادرِ من از دنیا برن، من نمیتونم دیگه کاری انجام بدم. پس زانوی غم در بغل گرفتن و سال و چهلم و سوم گرفتن و خرج تراشیدن، کاریست بیهوده در حدِ "بوندِس لیگا" و یا "لالیگا" تا این گربه زنده هست، بهش کمک میکنم. وقتی مرد، مرد. تمام!

خیلی مهم

دوباره عرض کنم کِ کمک بِ "پیشی ها" و حیوانات با من، کمک بِ انسانها برای عملِ "مینیسک" با شما. خیلی خیلی خیلی خوشحال میشم یکی از شما عزیزانِ انسان دوست و انسان پرست و آزاده اندیش، تایپکی بزنید برای عملِ پای اون شخصِ چند پستِ قبل و هزینه ی عملشون رو جمع آوری کنید. چون من! منِ حیوان دوست! برای یِ گربه ای کِ پلاستیکِ زباله "فقط" پاره میکنه، دلم بِ رحم اومد و هزینه ی عملش رو جمع آوری کردم و هزار تا بدبختیِ دیگرش هم بِ جون خریدم. حالا سوالم ازین دسته انسانهای شریف و متدینی مثلِ شما این هست کِ شماها الان میدونین کاربری با نامِ "...."(10 تا 20 پستِ قبل) یِ گربه رو انداخته توی حوض آب. توی زمستون توی پارک. چند سال بعدش، مینیسکِ پاش پاره شده و درد و رنج میکشه. شما ها انسان دوستان الان اینو میدونید. ببینم پشیزی بِ ایشون کمک میکنید یا نه! ببینم یک "دو قرونی" بهش میدید یا نه! خودش تقاضای کمک کرده از من. از شما. از همه. ببینم شماها چیکار میکنید و میبریدش خونه و ازش نگهداری میکنید و پولِ عملش رو میدید و پانسمانش رو خودتون عوض میکنید و غذا و ویتامین بهش میدی و جا و مکانی برای استراحت بهش میدین و 100 جا برای عکس و مشاوره برای دکتر میبرینش؟ نه. شماها حتی از جاتون هم برای یک "انسان" بلند نمیشید. هارت و پورتِ اضافه میکنید. وسلام! خلاص!

WISE

Registered User
لایک‌ها
6,739
سلام
متاسفانه این تاپیک رو دیر دیدم ..
درود به شرف شما و تف به شرف کسانی که نه تنها به حیوانات این چنینی کمک نمیکنن (و حتی با افتخار میگن که به این حیوانات زبون بسته آسیب رسوندن) بلکه از کمک کردن دیگران هم دردشون میگیره و ناراحت میشن

moji69

Registered User
لایک‌ها
27
استارتر عزیز الان چند روزه این حیوان زبان بسته داره زجر میکشه؟!!ایا بهتر نبود به جای اینکار این حیوان رو با یک امپول خلاص میکردید؟؟شما واقعا حیوان دوستید؟!!به نظر من شما دچار یک اختلالی هستی که کمک یه حیوان رو برتر از کمک به یک انسان میدونی من حاضرم برای درمان شما پول جمع کنم.
خدایا به همه ی ما منطق صحیح عنایت کن.
ما هم به انسان کمک میکنیم هم به حیوان.ولی ارزش انسان هزاران بالاتر از یک حیوان است.مثلا اگر شما ادم خیلی پولداری بودی و هم میتوانستی به انسان و هم به این حیوان کمک کنی مشکلی نداشت و کار خیلی خوبی هم میکردی ولی این طور دویدن دنبال کار یک حیوان و نا دیده گرفتن انسان.اول توهین به خودته بعد توهین به بقیه.
بهترین کمک به این حیوان خلاص کردنش بود.

mamalmal

Registered User
لایک‌ها
192
استارتر عزیز الان چند روزه این حیوان زبان بسته داره زجر میکشه؟!!ایا بهتر نبود به جای اینکار این حیوان رو با یک امپول خلاص میکردید؟؟شما واقعا حیوان دوستید؟!!به نظر من شما دچار یک اختلالی هستی که کمک یه حیوان رو برتر از کمک به یک انسان میدونی من حاضرم برای درمان شما پول جمع کنم.
ما هم به انسان کمک میکنیم هم به حیوان.ولی ارزش انسان هزاران بالاتر از یک حیوان است.مثلا اگر شما ادم خیلی پولداری بودی و هم میتوانستی به انسان و هم به این حیوان کمک کنی مشکلی نداشت و کار خیلی خوبی هم میکردی ولی این طور دویدن دنبال کار یک حیوان و نا دیده گرفتن انسان.اول توهین به خودته بعد توهین به بقیه.
بهترین کمک به این حیوان خلاص کردنش
To age pat beshkane ampul hava mizani be khodet zajr nakedhi!?in che harfie!?har darmani doran neghahat dare.torokhoda afkaremun ro be kasi tahmil nakonim

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
بهترین کمک به این حیوان خلاص کردنش بود.

شما با این اواتارتون اختلال حالتون بیشتره امپول هوا رو باید به امثال شما زد

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
درود،

برای قسمتِ قرمز : کدوم انسانها دقیقا؟ همین کسی کِ "مینیسکِ پاش" پاره شده؟ امثالِ این آدم؟ اونی کِ گفت توی شهرشون (آبادان بود یا بوشهر) توی خیابونها با تیرکمون و تفنگ بادی گربه کشتن و کفتر کشتن و گنجشک کشتن یِ سرگرمیِ عالی هست و تفریحی مفرح تر ازش نیست؟ دقیقا کدوم انسانها؟ دقیقا کیا؟ شما؟

برای قسمتِ آبی : فکر کنم ده ها سال یعنی 10 تا 20 سال یا 30 سال. فکر کنم منظوررتون فقط ایران هست کِ اول رو میگیرن و سوم و چهارم و پنجم و هفتم و چهلم و سال و ....قرن و .. فکر کنم ایران چنین برنامه هایی رو داره. خیلی هم ایرانی ها بِ این ویژگیِ تیپِ شخصیتیِ "مهرطلب" ّبِ دیدِ یک نقطه ی روحانی و مثبت، نگاه میکنن. بیماریست این نوع تیپِ شخصیتی. این نوع طرزِ فکر، فقط بِ یک بیمار میتونه ربط داده بشه.

متاسفانه جوامعِ شرقی، مِن جمله ایران، 90 درصد همین بیماری رو دارن. شاید شما الان توی ذهنت از من سوال کنی کِ "تو هم شرقی هستی و ایرانی و همین طوری و تو هم بیماری" نه. من بیمار نیستم. قرار نیست توی یِ جمعِ 40 نفریِ معتاد شبانه روز زندگی کنم و بگم خب چون 39 نفرمون معتادن، پس منم معتاد هستم و یا معتاد بشم. چِ ربطی داره؟ یِ عده بیمارن، یِ عده معتاد. ما کِ میدونیم کِ چی بده و چی خوب. درسته منم ایران زندگی میکنم. اما بیمار نیستم. درسته توی این سن و سال مجردم هنوز و زن و بچه ندارم. اما اگر داشتم، مطمئن باشید کِ اگر بچم پر پر میشد جلوی چشمام، نهایتا 6 ماه افسرده و داغون میوفتادم توی خونه و زجه و زاری میکردم. بیشتر؟ نه بیشتر نه. فقط شش ماه. مادر و پدری دارم کهنسال. این دو رو قرار هست من از دست بدم. شکی نیست. فردا؟ شش سال دیگه؟ سی سال دیگه؟ معلوم نیست. اما روزی کِ برن ، من بیشتر از 6 ماه زانوی غم در بغل نمیگیرم. حالا اگر این گربه هِ میمرد، من "یک ساعت" ناراحت بودم براش. چون زمانی کِ این گربه و یا پدر و مادرِ من از دنیا برن، من نمیتونم دیگه کاری انجام بدم. پس زانوی غم در بغل گرفتن و سال و چهلم و سوم گرفتن و خرج تراشیدن، کاریست بیهوده در حدِ "بوندِس لیگا" و یا "لالیگا" تا این گربه زنده هست، بهش کمک میکنم. وقتی مرد، مرد. تمام!

خیلی مهم

دوباره عرض کنم کِ کمک بِ "پیشی ها" و حیوانات با من، کمک بِ انسانها برای عملِ "مینیسک" با شما. خیلی خیلی خیلی خوشحال میشم یکی از شما عزیزانِ انسان دوست و انسان پرست و آزاده اندیش، تایپکی بزنید برای عملِ پای اون شخصِ چند پستِ قبل و هزینه ی عملشون رو جمع آوری کنید. چون من! منِ حیوان دوست! برای یِ گربه ای کِ پلاستیکِ زباله "فقط" پاره میکنه، دلم بِ رحم اومد و هزینه ی عملش رو جمع آوری کردم و هزار تا بدبختیِ دیگرش هم بِ جون خریدم. حالا سوالم ازین دسته انسانهای شریف و متدینی مثلِ شما این هست کِ شماها الان میدونین کاربری با نامِ "...."(10 تا 20 پستِ قبل) یِ گربه رو انداخته توی حوض آب. توی زمستون توی پارک. چند سال بعدش، مینیسکِ پاش پاره شده و درد و رنج میکشه. شما ها انسان دوستان الان اینو میدونید. ببینم پشیزی بِ ایشون کمک میکنید یا نه! ببینم یک "دو قرونی" بهش میدید یا نه! خودش تقاضای کمک کرده از من. از شما. از همه. ببینم شماها چیکار میکنید و میبریدش خونه و ازش نگهداری میکنید و پولِ عملش رو میدید و پانسمانش رو خودتون عوض میکنید و غذا و ویتامین بهش میدی و جا و مکانی برای استراحت بهش میدین و 100 جا برای عکس و مشاوره برای دکتر میبرینش؟ نه. شماها حتی از جاتون هم برای یک "انسان" بلند نمیشید. هارت و پورتِ اضافه میکنید. وسلام! خلاص!
مگه من گفتم شما به همچین آدمایی کمک کن؟ که دهها خط از خودت دری وری و جملات احساسی تایپ می کنی
یعنی یه آدم خوب و نیازمند توی محله و آشنا و .... نمی شناسید؟ من نه به کمک آدمایی مثل تو نیاز دارم و نه اگه داشتم رو می زدم
شما یا هیچ عزیزی رو از دست ندادی که داری اینجوری حرف می زنی یا هیچ فردی برات عزیز نیست که از دست دادنش برات مهم باشه
گور پدر مراسم و چهلم و ..... این مراسم هیچ دردی رو تسکین نمیده داغ از دست دادن عزیزی قابل قیاس با این جک و جونورای ولگرد نیست چون ارزش انسان قابل قیاس با ارزش این موجودات نیست
در ضمن من اگه توانشو داشتم برای افرادی که نمیشناسم تاپیک کمک نمی زدم! خیلی ها رو می شناسم که نیازمند کمک هستند و بر خلاف آنچه که شما ظاهرا توی عمرت ندیدی آدمای با شرفی هستند و شرافت مندانه هم کار می کنند ولی کفاف زندگی شون رو نمیده
همون بهتره که بعضی ها ارزششونو در حد حیوانات می بینن چون واقعا هم همینطوره

moji69

Registered User
لایک‌ها
27
شما با این اواتارتون اختلال حالتون بیشتره امپول هوا رو باید به امثال شما زد

من اواتارم پرچم کشورمه.کلا شما ادمو با حیوون یکی میدونید.به مقوله هایی مثل وطن پرستی و وطن دوستی توهین می کنی و بد میدونی.کلا هم یا نفهمی یا خودت رو زدی به نفهمی اون گاندی که تو امضات گذاشتی هم ادم وطن پرستی بود برو امضاتو درسن کن.کلا بدو کردی خوب.خوبو کردی بد

واقعا متاسفم یعنی این انجمن توی کدوم کشوره؟مگه توی ایران نیست؟مگه اعضاش ایرانی نیستند؟خاک بر سر ما که اجازه میدیم یه ادم معلوم الحال به کشورمون توهین کنه و بهش بگه توالت.
این ادم دیگه پوچه صفره چون کسی که وطنش رو اینطوری بهش توهین میکنه اصلا ادم نیست به اندازه اون گربه هم ارزش نداره

moji69

Registered User
لایک‌ها
27
To age pat beshkane ampul hava mizani be khodet zajr nakedhi!?in che harfie!?har darmani doran neghahat dare.torokhoda afkaremun ro be kasi tahmil nakonim

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2[/QUOTE]

اقا خواهشا فرق انسان و حیوان رو بفهمم.اگر نمیخوای قبول کنی پس خوبه من به شما بگم سگ؟؟
چه اشکال داره سگ شاید اصلا از انسان هم مهمتر باشه.
این اقا lildude دچار همین اختلال هستند سگ و گربه رو برتر از انسان میدونند.فکر کنم اگر کسی بهشون بگه سگ خوشحال هم میشن و بهش افتخار میکنند.
حیوون اونه که به کشورش میگه توالت.و ارزش گربه رو از انسان بیشتر میدونه.این افراد رو میگن از حیوان پست تر.

همین ادما بیشترین اذیت ها رو برای این حیوونا دارند.برای اینکه مشکلات عاطفی خودشون رو حل کنند و به اسم حیوون دوستی میان این حیوونای زبون بسته رو توی خونشون اسیر میکنند و بهشون قلاده میبندند.
تازه بعضی هاشون هم مثلا میان کلی پول خرج میکنند تا گوش های سگشون رو یا حنجرشو جوری در بیارن که خودشون دوست دارند و سگ زبون بسته رو ازار میدن.

masod2000

Registered User
لایک‌ها
314
سلام
من هم گفتم نظر خودم رو بدم من چن هفته پیش از آذربایجان برگشتم دیدم مادری رو که شیر خشک نداشت به بچه خودش بده خانواده ای رو دیدم که سرپرستشون رو از دست داده بودن و هیچ پناهی به جز یه چادر نداشتن به نظر من تو این شرایط کمک به یه گربه مریض واجب نیست چرا که که اولین وظیفه اخلاقی ملی وجدانی ما کمک به هموطن آسیب دیده و همنوع خودمون هست اگه اینجا سویس یا آلمان بود اونوقت قضیه فرق داشت
ما همسایه ای داریم همیشه سگ وگربه ها رو جمع می کنه بهشون گوشت میده اونوقت به پیرمرد درمونده ا ی که تو آشغالا دنباله غذا است کمک نمی کنه این چه منطقیه؟ حالا دوستمون میگه کمک به حیوان ها بامن کمک به انسان ها با شما منم ازش سوال میکنم اگه وقتی که انقدر تو جامعه فقیر در مونده باشه که افراد خیر نتونن اونها رو پوشش بدن کمک به سگ و گربه چه منطقی داره ؟
فقط خواهشا نگید که تو خودت عوض شعار برو خودت کمک کن من در حده توان خودم کمک می کنم هر کسی هم شک داره بیاد آدرس بگیره با مدرک بش ثابت می کنم کارو کسایی رو هم که حیون آزاری می کنن به هیچ عنوان تایید نمیکنم

mx2fix

Registered User
لایک‌ها
313
عزیزان بیشتر از این همدیگر رو ناراحت نکنید. این تاپیک صد صفحه هم جلو بره فایده نداره چون بعضی ها چشمشون رو به واقعیت بستن و بجای فکر کردن بیشتر حرف میزنن.

تا اینجا هر کس طرافدار کمک به انسانها بود بیشتر مورد هجمه و حرف های گستاخانه قرار گرفت. دلیلش هم مشخص هست چون کسی که حیوانات رو نسبت به انسان ها ارجح میدونه طرز تفکرش اونچنان منطقی نیست که بخواد حرف های منطقی و با استدلال بزنه، بلکه با گستاخی و به حاشیه روندن بحث و انگ زدن به دیگران میخواد یک جور برتری کاذب رو برای خودش بدست بیاره.

طوری از بشر دو پا حرف میزنند گویی از نژاد انسان نیستند، طوری از جوامع شرقی حرف میزنند گویی خود در غرب به دنیا آمده و آنجا زندگی می کنند، به شکلی هموطن ناسیونالیست خود رو متهم می کنند گویی ایرانی نیستند و... دیگه نمی خوام شما رو با سایر فضایل اخلاقی این افراد آشنا کنم که واقعاً شرم آور هستند.

من آدم حیوان دوستی هستم اما اگر 1% بدونم دست کشیدن از این احساس می تونه مفید تر و با ارزش تر باشه از این احساسم دست می کشم.
چند سال پیش یکی از دوستان که میدونست من پرنده دوست هستم 2 جوجه کبک وحشی برای من آورد و من هم این دو رو داخل قفس گذاشتم. هر روز میدیدم این دو در حال تقلا برای فرار هستند و همیشه با بی قراری از یک طرف قفس به طرف دیگه میرن. دو سه هفته گذشت که از اهلی شدنشون نا امید شدم و تصمیم گرفتم برشون گردونم به طبیعت. یکروز عصر دو جوجه رو داخل پاکت گذاشتم و حرکت کردم سمت نزدیکترین روستا که پشتش سد بزرگی هست و اغلب برای ماهیگیری میرم اونجا. خیالم راحت بود که اونجا حیوون وحشی نیست و آب و غذا هم همیشه براشون فراهم هست. وقتی روستا رو رد کردم پیاده شدم و داشتم به سمت محل مورد نظرم حرکت می کردم که یک پسر 10-12 ساله که پشت روستا در حال چروندن گوسفنداش بود اومد سلام کرد و گفت تو پاکت چی داری؟ منم بهش نشون دادم. سریع یکیشون رو برداشت و با حالت جالبی گفت این مال من... :)
بهش گفتم هر دو تا رو بگیر... گفت نه فقط این یک دونه مال من... خلاصه... از روی زمین یک طناب پوسیده پیدا کردم، پای هر دو کبک رو بستم و تحویل اون بچه دادم. اون هم خوشحال، انگار دنیا رو بهش داده بودی. ازش خداحافظی کردم و برگشتم.

یعنی شاد کردن دل اون بچه اندازه آزاد کردن هزار تا پرنده برام ارزش داشت. البته اونهایی که لذت هاشون رو فقط با حیوانات شریک هستند نمیدونند که چی می گم.

موید باشید

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا