• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای جراحی لگن گربه ای 3 ماهه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
راستش اره خیلی مظلومه وبانمک ولی متاسفانه متاسفانه من از گربه متنفرم یعنی بیزارم دوتا گربه داشتم یه جورایی بی معرفته ولی این تنفر جوری نیست که اذیتش کنم و یا ببینم داره درد میکشه کمک نکنمش
فقط دوست ندارم حیون خونگیم باشه تو حیوانات عاشق سگ هستم خیلی دوست دارم سگ رو خیلی از هر نژادی که باشه ترجیحا نژاد های بزرگ و درشت
دوست نداشتن گربه هم بیشتر تاثییر روانی داره یه روانپزشک بهم گفت اونقدری که عاشق سگ هام چون سگ با گربه دشمنه اینجوری شدم نمی دونم ولی باز دوستندارم
اگه ممکنه نگهش دار تا خوب بشه و دوره نقاهتش تموم بشه گربه یکم حواسش جمع تره و میتونه از پس خودش بر بیاد بر عکس سگ !

منم سگ رو بیشتر دوست دارم

ولی همیشه به همه موجودات احترام میزارم

سعی میکنم همیشه تا جایی که بتونم کمک کنم

هیچ موجودی روی زمین نباید ازار و اذیت داده بشه

انسانیت همیشه حرف اول رو میزنه

drpc

Registered User
لایک‌ها
274
اقای نظری یعنی مرد مطابفت ندیدم
اینا جدی عرض میکنما
واقعا که کار تحسین بر انگیزی انجام دادید
موفق باشید

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
اگه تا دوره نقاهتش باز خرجی مخارجی داشت بگید کمک میکنیم نمیزاریم زیاد تو فشار بیفتید هر کس در وسع خودش

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
اگه تا دوره نقاهتش باز خرجی مخارجی داشت بگید کمک میکنیم نمیزاریم زیاد تو فشار بیفتید هر کس در وسع خودش

ممنونم. سنگینیش تموم شد. ناگفته نَمونه یکی از اعضای پی تی کِ بهیچ وجه هم نمیشناختمشون و نامِ کاربریشون هم نا آشنا بود، 100 تومنش رو تقبل کرد دیروز (سه شنبه). از همه ممنونم تا اینجا هم همتون کارِ شیر رو انجام دادید. بینهایت از تو و کسانِ دیگِ ای کِ کمک کردن سپاسگذارم.

Mahyar2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
حاجی شماره حساب رو ننوشتی

ehsan_rabani

Registered User
لایک‌ها
644
واقعا" خوشم اومد. حیف تاپیک رو الان دیدم...
مطمئنا" اگه اون یاشار ه تیزهوش مارو هم در جریان ه همچین کاری و همچین تاپیکی می ذاشت بوسیله ی یک پ خ... من هم کمک می کردم...!!!
__
موفق باشید

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
حاجی شماره حساب رو ننوشتی
درود،

شماره حساب لازم نبود حقیقتا. خودِ دوستان محبت میکردن و پی ام میدادن. از شما هم ممنونم کِ بفکر بودین.

واقعا" خوشم اومد. حیف تاپیک رو الان دیدم...
مطمئنا" اگه اون یاشار ه تیزهوش مارو هم در جریان ه همچین کاری و همچین تاپیکی می ذاشت بوسیله ی یک پ خ... من هم کمک می کردم...!!!
__
موفق باشید

درود،

از شما هم ممنونم. کمک برای عمل موردِ نیاز بود کِ جمع آوری شد.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
به من چه تو امضا حسین جان بود اونایی که را به راه امضا من رو گزارش میدن که غیر اسلامیه تو امضا ملت که به یه مخلوق خدا رو میبینن خم به ابرو نمیارن...
خیلیاشون هستن که دیدن ولی کمک نکردن مهم نیست تو هم روش
راستی حسین جان حال پیشی چه طوره؟
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

Mahyar2012

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
درود،

شماره حساب لازم نبود حقیقتا. خودِ دوستان محبت میکردن و پی ام میدادن. از شما هم ممنونم کِ بفکر بودین.

/QUOTE]

خواهش میکنم... ما که کاری نکردیم...

saasn

Registered User
لایک‌ها
216
خوشحال شدم از این حرکت و پشتکار

متاسفانه تو شهر ما کشتن گربه و گنجشک با تفنگ بادی یه تفریح شده برا بچه ها و نوجونا.

لعنت به این فرهنگ ،بی فرهنگ ما

Last edited:

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
به من چه تو امضا حسین جان بود اونایی که را به راه امضا من رو گزارش میدن که غیر اسلامیه تو امضا ملت که به یه مخلوق خدا رو میبینن خم به ابرو نمیارن...
خیلیاشون هستن که دیدن ولی کمک نکردن مهم نیست تو هم روش
راستی حسین جان حال پیشی چه طوره؟
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk

درود،

بعضی وقتا میلرزه. خیلی میلرزه. فکر میکنم بخاطرِ اعصابِ ناحیه ی لگنش باشه. مثلِ ویبره. قبل از عمل فقط جیغ میکشید و میو میو میکرد. همین. الان همونها هست با نگهداریِ 24 ساعته. از یکی از دوستان کمک گرفتم برای نگهداریش. فقط موندم کِ وقتی کِ خوب شد، چکارش کنم؟ 1 : ولش کنم توی کوچه ها 2 : بدمش بِ یِ پیشی دوست 3 : خودم نگهش دارم (الان 3 تا نقدا دارم)

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449

koohi

Registered User
لایک‌ها
4
خوش حال شدم که حال پیشی خوبه امیدوارم انسان هایی مثل شما تعدادشون زیادتر هم بشه

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
فکر کنم طبیعی باشه اون لرزش ها ......منم سگ توله که وضعیت بدی داشت رو پیدا کردم خیلی میلرزید البته هوا سرد بود ولی نه اونقدر به خاطر ضعف عمل هست خوب ازش خون رفته پیشیمون

خوب میشه یکم بهش برس و غذا های خوشمزه بده بهش .... زودی خوب میشه

والله خودت از ما وارد تری چون گربه هست هر 3 تا زیاد براش فرقی نداره البته هر گزینه ای یه خوبی بدی داره ولی اگه سگ بود یکم سخت میشد کار

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
باسه یه گربه ولگرد حاضرید هزینه کنید و پول بدید اما یک ادم مستحق ببینید که نیاز به کمک داره و گرفتاره حاضر نیستید دستشو بگیرین از خیابون ردش کنید چه برسه ه کمک مالی حالم بهم میخوره این تیپ رفتارهای کمک به حیوانات و ngoتوی یه مملکتی که تو بعضی جاهاش مردم توی زباله دنبال غذا میگردن .این کارا باسه کشوریه که همه چیزش براهه کسی سر گرسنه زمین نمیذاره نه اینجا که مردمی هستن که محتاج نون شبشون هستن اونوقت یه ادم مرفه جلوی گربش گوشت فیله میذاره.من که بودم یه لگد میزدم به گربه و پرتش میکردم توی جوی اب.البته سابقه اینکارا هم دارما!!!!یه بار وسط زمستون توی پارک لاله دم حوض نشسته بودم یه گربه از جلوم رد شد ورداشتم پرتش کردم توی حوض!!!حجم گربه نصف شده بود وقتی از اب دراومد!!این خاطره هم گفتم تا طرفدارای حقوق حیوانا ت و این قر تی بازیها بدونن اینجا ایرانه دفعه بعدیم خواستین ازین تاپیکا بزنین بدونین یه نفر مستحق تر از سگو گربه توی این سایت هست اول به من کمک کنید بعد اگر خواستین به گربه و حیوونات کمک کنید.خود من مینیسک پام پاره شد پول ندارم عمل کنم پس منو تو اولویت بذارین

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
باسه یه گربه ولگرد حاضرید هزینه کنید و پول بدید اما یک ادم مستحق ببینید که نیاز به کمک داره و گرفتاره حاضر نیستید دستشو بگیرین از خیابون ردش کنید چه برسه ه کمک مالی حالم بهم میخوره این تیپ رفتارهای کمک به حیوانات و ngoتوی یه مملکتی که تو بعضی جاهاش مردم توی زباله دنبال غذا میگردن .این کارا باسه کشوریه که همه چیزش براهه کسی سر گرسنه زمین نمیذاره نه اینجا که مردمی هستن که محتاج نون شبشون هستن اونوقت یه ادم مرفه جلوی گربش گوشت فیله میذاره.من که بودم یه لگد میزدم به گربه و پرتش میکردم توی جوی اب.البته سابقه اینکارا هم دارما!!!!یه بار وسط زمستون توی پارک لاله دم حوض نشسته بودم یه گربه از جلوم رد شد ورداشتم پرتش کردم توی حوض!!!حجم گربه نصف شده بود وقتی از اب دراومد!!این خاطره هم گفتم تا طرفدارای حقوق حیوانا ت و این قر تی بازیها بدونن اینجا ایرانه دفعه بعدیم خواستین ازین تاپیکا بزنین بدونین یه نفر مستحق تر از سگو گربه توی این سایت هست اول به من کمک کنید بعد اگر خواستین به گربه و حیوونات کمک کنید.خود من مینیسک پام پاره شد پول ندارم عمل کنم پس منو تو اولویت بذارین

درود،

همونطور کِ قبلا عرض کردم، کمک بِ حیوانات با من، کمک بِ انسانها با شما.

پ. ن. شاید اگر لگد بِ اون حیوونِ زبون بسته نمیزدید در چند سالِ پیش، الان مینیسکِ پاتون پاره نمیشد. (حالا لگد بوده و یا برداشتن بوده، مهم نیست)
پ. ن. من میتونم کمکت کنم و برای عملت پول جمع کنم. اما اون پا بِ چِ دردی میخوره وقتی حیوونی رو اذیت میکنی با اون پا. متاسفانه من نمیتونم حتی یک ریال کمکتون کنم.
پ. ن. من نمیتونم حتی یک ریال بِ "انسان" کمک کنم. (البته اگِ سنش بالای 60 سال باشه و یا اینکه سنش کمتر از 10 سال باشه، حتما یِ لباس و یا کفشی بهش میدم و یا کاپشن و لباسهایی کِ دیگِ لازمشون ندارم)
پ. ن. مواظب باشید با اون پای دیگرتون، گربه ای رو لگد نزنید کِ شاید اون پاتون هم "مینیسکش" پاره بشه و دربِ در دنبالِ جمع آوری کمک برای هزینه ی عملش باشین.

Last edited:

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860

اخه به بعضی از فقیر هااااا کمک میکنی بعدش همونا برا ما شاخ میشن ....................... حیوانات ولی نه یه عمر وفادار میمونن مخصوصا سگ هااا
شما جای هزینه کردن برای اینترنت که بیایی تو پرشین تولز پولاتو جمع میکردی تا حالا عمل کرده بودی

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610

+++++
با حرفهاتون موافقم
البته اگه سگ یا گربه ی خودت بود قضیه فرق می کرد من قبلا یک سگ داشتم که توی حیاط نگهش می داشتم یه حس وابستگی بهش پیدا می کنی که باعث میشه براش خرج کنی چون سگ کلا حیوان با وفا و دوست داشتنیه
یادم میاد وقتی که می خواستم برم دستشویی از خونه که خارج می شدم سریع می اومد پیشم تا دم در دستشویی همراهم بود همونجا منتظر می موند از دستشویی تا خونه دوباره اسکورتم می کرد! بعد می رفت دوباره سر جاش می خوابید این کارو نه یه بار نه دو بار سالها در سرما و گرما مرتب انجام می داد
ولی اینکه یه گربه ی ولگرد خیابونی رو که کارش پاره کردن پاکتهای زباله ست پیدا کنی براش n تومان خرج کنی یکم غیر قابل هضمه ما توی جامعه این همه هموطن نیازمند داریم که مطمئنا ارزش خیلی هاشون خیلی بیشتر از این جور حیواناته

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
+++++
با حرفهاتون موافقم
البته اگه سگ یا گربه ی خودت بود قضیه فرق می کرد من قبلا یک سگ داشتم که توی حیاط نگهش می داشتم یه حس وابستگی بهش پیدا می کنی که باعث میشه براش خرج کنی چون سگ کلا حیوان با وفا و دوست داشتنیه
یادم میاد وقتی که می خواستم برم دستشویی از خونه که خارج می شدم سریع می اومد پیشم تا دم در دستشویی همراهم بود همونجا منتظر می موند از دستشویی تا خونه دوباره اسکورتم می کرد! بعد می رفت دوباره سر جاش می خوابید این کارو نه یه بار نه دو بار سالها در سرما و گرما مرتب انجام می داد
ولی اینکه یه گربه ی ولگرد خیابونی رو که کارش پاره کردن پاکتهای زباله ست پیدا کنی براش n تومان خرج کنی یکم غیر قابل هضمه ما توی جامعه این همه هموطن نیازمند داریم که مطمئنا ارزش خیلی هاشون خیلی بیشتر از این جور حیواناته

یه سئوال گربه ای که کارش پاره کردن اشغال هسات کارش بده یا موجود دو پایی که کارش جرم و جنایت و دزدین .....خون خواری هست کارش نگو همه مثل هم نیستن که خندم میگیره همه در حد خود بدن ولی این که کسی به حیوانات کمک نکنه به این گربه هم کمک نمیکنه مجبورم تکرار کنم من نمی دونم الان 4 تا ادم عاقل بالغ هستیم دلمون میخواد کمک کنیم به این زبون بسه شعورمون هم میرسه شما هم اگه درک و فهم شعورتون میگه این کار اشتباه هست بحثی نداریم باهم از نظر شما هم سپاس گزاریم

rashiddivx

Registered User
لایک‌ها
610
یه سئوال گربه ای که کارش پاره کردن اشغال هسات کارش بده یا موجود دو پایی که کارش جرم و جنایت و دزدین .....خون خواری هست کارش نگو همه مثل هم نیستن که خندم میگیره همه در حد خود بدن ولی این که کسی به حیوانات کمک نکنه به این گربه هم کمک نمیکنه مجبورم تکرار کنم من نمی دونم الان 4 تا ادم عاقل بالغ هستیم دلمون میخواد کمک کنیم به این زبون بسه شعورمون هم میرسه شما هم اگه درک و فهم شعورتون میگه این کار اشتباه هست بحثی نداریم باهم از نظر شما هم سپاس گزاریم
بحث در مورد بد بودن حیوانات نیست چون چنین چیزی باطله بنده هم هیچوقت نگفتم حیواناتی مثل گربه بد هستن
بحث سر اینه شما دارید ارزش حیوان رو با ارزش انسان مقایسه می کنید!
همون پاره کردن کیسه زباله هم یه جرمیه در حد توانش دیگه بیشتر از اونو نمی تونه انجام بده
همین موجود دو پا مگه همشون مجرم و جانی و دزد و ..... هستن؟ این جور افراد کارشون با قانونه
کسی هم نگفته به چنین آدمایی کمک کنید
ارزش انسان خیلی بالاتر از این جور حیواناته
یه مادری فرزندشو از دست میده یا یه فردی برادرشو یا ...... دهها سال داغشون بر دلشون می مونه ولی مطمئنا چنین وضعیتی هیچ گاه در مورد حیوانات به وجود نخواهد آمد فوقش چند ماه ناراحتی خفیف

Last edited:
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا