تم متحرک برای سیمبین وجود داره یک زمانی توی پرشین هال تاپیک داشت ولی دوره اش گشذت و الان کسی استفاده نمیکنه همون موقع که تازگی داشت جالب بود. بعد هم در پست اولم توی این تاپیک گفتم اگر یکچیزی در گوشی جاوا نباشه شما معمولا باید یا از خیر اون چیز بگذری یا از خیر گوشیت و عوضش کنی ولی در مورد سیمبین معمولا سخت ترین کار شما گشتن دنبال برنامه است.
شما الان کلی مدته میخوای به همه بگی که سیمبین چیز مهمی نیست ولی با اومدن N73 ME با کیفیت عکس و موزیک عالی فکر نمیکنم هیچ دلیلی برای خرید گوشیهایی مثل w810 باشه مگر بحث قیمت کمتر. به هر حال اگر کسی فقط موزیک گوشی میده و عکس میگیره گوشیهای ساده جاوا مثل w810 بهترین انتخابه ولی از گوشی فقط عکس و موزیک نمیخواهد که در اینصورت گوشی جاوا مخصوصا گوشیهای جاوای سونی اریکسون جوابگو نخواهد بود.
نه دیگه پس احتیاجی به اطلاعات غلط دادن به ملت نیست که گوشی جاوا اسکرین سیور نداره و از این جور بحث ها...
اره منم که گفتم تم متحرک هست برای سیمبین منتها در حد انگشتان دست
یه مشکل دیگه هم که سری 60 داره با تم ها اینه که موقعی که میخوای بک گراند رو عوض کنی یه نوار بالا و پایین گوشی میمونه...و عکس بک گراند میفته بینش ....که یا باید یه عکس پیدا کنی بهش بخوره یا کلا بی خیال تغییر بک گراند بشی....اینا هم هست دیگه ...اینا
خیلی به نظر ساده میان ولی من که خیلی از این یه مشکل نوکیا بدم میاد
خب مثلا مثل ادم موقع تعویض بک گراند کل صفحه عکس بیفته چی میشه؟؟
مثل سونی اریکسون یا جاوا های خود نوکیا؟؟