• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای خرید گوشی و مقایسه چند گوشی...

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
ممنون داریوش جان
اگر خودتون قصد خرید گوشی جدید داشته باشید بین 6630 و w810i کدوم رو انتخاب می کنید ؟
هر کسی تونست به این سوالم جواب بده
ممنون :cool:

خب معلومه داریوش بین این دو تا 6630 رو انتخاب میکنه ولی مثلا اگه من باشم برام دوربین و موزیک پلیر با کیفیت مهمتره و 810 رو انتخاب میکنم

noisymind

Registered User
لایک‌ها
1
سونی جان من هم واقعا عاشق z610 شدم.واقعا گوشی عالی ای هست.ولی بین سه تا گزینه موندم:z610-z710-w710
این سه گوشی تقریبا مشخصاتشون مثل همه.ولی این w710 هم چیز ردیفیه با مشخصاتش حال کردم تو gsmarena.
آیا شما اطلاعات خاصی از این گوشی و همچنین z710 دارید؟اصلا تو بازار ایران میشه پیداشون کرد؟
فکر کنم از این سه تا هرکدوم ارزونتر بود بخرم.

از نظر زیبایی 100% Z610 بهتره ولی قیمتش بالاتر هست. مثل اینکه مموری هم رو خود گوشی نداره.
W710 اون ال سی دی جالب Z610 رو نداره ولی در عوض 512 مگ مموری M2 رو خودش داره و کیفیت پخش mp3 بالایی هم داره و یه سری امکانات ورزشی که نمیدونم چی هست! رو هم داره.
Z710 هم گوشی خوبیه ولی اونم روش کارت 64 مگی داره فقط. که قیمتش از اون دوتای دیگه باید کمتر باشه.

هر 3 تاشون دوربین 2 مگاپیکسلی دارن.

Bax_021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داریوش جان دلیلت برای انتخاب 6630 فقط دارا بودن سیمباینه ؟
مگه می شه از مزایای خوی 810 گذشت به خاطر سیمباین ؟
قیمت 810 با ضمانتنامه چنده ؟

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سیمبین مسلما" بهتره ولی خوب به نظر من هم شما W810 رو انتخاب کنید سودش براتون بیشتره

Bax_021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ممنون
اگر کس دیگه ای هم راجع به این که 6630 یا w810i بگیرم نظر داره بگه.
قیمت 810 رو می خواستم.
و اینکه کجا می تونم کیفیت عکس 810 رو ببینم ؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
w810 یه گوشی خیلی عالی هست که توی دوربین و mp3 player خیلی خیلی توپ کار میکنه و نسبت به قیمتش حدود 300 تومن واقعا انتخاب به جایی هست...مموری 512 هم داره و کلا گوشی هست که نسبت به پولی که میدی از خریدش احساس رضایت میکنی....

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
من هم کلا از 6630 خوشم نمیاد ! دوربینش که بی خوده. قیافشم قناصه. صداش هم که...
بین این دو w810 بهتره به نظرم با اینکه باید قید سیمبین رو بزنی !

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
داریوش جان دلیلت برای انتخاب 6630 فقط دارا بودن سیمباینه ؟
مگه می شه از مزایای خوی 810 گذشت به خاطر سیمباین ؟
قیمت 810 با ضمانتنامه چنده ؟

این بستگی به شخص شما داره. مزایای 810 کیفیت پخش موزیک خوب و دوربین خوبه. من میتونم کیفیت صدای 6630 رو نزدیک کنم به 810 ضمن اینکه همون کیفیت موزیک 6630 برای من کافیه میماند کیفیت دوربین بهتر 810. در مقابل چون کیفیت پخش فیلم و منشی تلفنی و دیکشنری فرانسه انگلیسی و انگلیسی فارسی و بلک لیست و حتی چیزهای ساده ای مثل اسکرین سیور و... برام خیلی مهمه و اینها در 810 نیست در حال حاضر ترجیح میدم کلا گوشی جاوا نخرم مگر اینکه بعدها گوشیهای جاوا تکمیلتر از اینی که هست بشه. البته 810 رو با 3250 مقایسه میکنند نه 6630 و انتخاب من هم 3250 میبود در چنین مقایسه ای که کیفیت پخش موزیکش زیاد کمتر از 810 نیست دوربینش هم 2 مگاپیکسل معمولیه البته عکس زیر 3 مگاپیکسل زیاد هم عکس نیست فقط برای همین قرار دادن روی وب سایت خوبه .

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
این بستگی به شخص شما داره. مزایای 810 کیفیت پخش موزیک خوب و دوربین خوبه. من میتونم کیفیت صدای 6630 رو نزدیک کنم به 810 ضمن اینکه همون کیفیت موزیک 6630 برای من کافیه میماند کیفیت دوربین بهتر 810. در مقابل چون کیفیت پخش فیلم و منشی تلفنی و دیکشنری فرانسه انگلیسی و انگلیسی فارسی و بلک لیست و حتی چیزهای ساده ای مثل اسکرین سیور و... برام خیلی مهمه و اینها در 810 نیست در حال حاضر ترجیح میدم کلا گوشی جاوا نخرم مگر اینکه بعدها گوشیهای جاوا تکمیلتر از اینی که هست بشه. البته 810 رو با 3250 مقایسه میکنند نه 6630 و انتخاب من هم 3250 میبود در چنین مقایسه ای که کیفیت پخش موزیکش زیاد کمتر از 810 نیست دوربینش هم 2 مگاپیکسل معمولیه البته عکس زیر 3 مگاپیکسل زیاد هم عکس نیست فقط برای همین قرار دادن روی وب سایت خوبه .

بقیه رو کار ندارم ولی اسکرین سیور که داره و خوبش هم داره....ضمن اینکه میدونید که تم های نوکیا اصلا متحرک نیست یعنی من کل اینترنت رو گشتم 3 تا دونه تم متحرک پیدا کردم برای N70 ...اونم 2 تاش اسمش متحرک بود ولی در واقع ثابت بود ضمن اینکه کلی هم درد سر داره نصب تم متحرک تو نوکیا....در عوض گوشی های سونی اریسکون از T630 تا الان دارن مثل اب خوردن تم متحرک اجرا میکنن به اندازه موی سر براشون موجوده و باهاش سازگار هستن و عالی هم کار میکنن....پس همچین چیزهای به نظر ساده توی سیمبین موجود نیست:lol:

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
بقیه رو کار ندارم ولی اسکرین سیور که داره و خوبش هم داره....ضمن اینکه میدونید که تم های نوکیا اصلا متحرک نیست یعنی من کل اینترنت رو گشتم 3 تا دونه تم متحرک پیدا کردم برای N70 ...اونم 2 تاش اسمش متحرک بود ولی در واقع ثابت بود ضمن اینکه کلی هم درد سر داره نصب تم متحرک تو نوکیا....در عوض گوشی های سونی اریسکون از T630 تا الان دارن مثل اب خوردن تم متحرک اجرا میکنن به اندازه موی سر براشون موجوده و باهاش سازگار هستن و عالی هم کار میکنن....پس همچین چیزهای به نظر ساده توی سیمبین موجود نیست:lol:

تم متحرک برای سیمبین وجود داره یک زمانی توی پرشین هال تاپیک داشت ولی دوره اش گشذت و الان کسی استفاده نمیکنه همون موقع که تازگی داشت جالب بود. بعد هم در پست اولم توی این تاپیک گفتم اگر یکچیزی در گوشی جاوا نباشه شما معمولا باید یا از خیر اون چیز بگذری یا از خیر گوشیت و عوضش کنی ولی در مورد سیمبین معمولا سخت ترین کار شما گشتن دنبال برنامه است.
شما الان کلی مدته میخوای به همه بگی که سیمبین چیز مهمی نیست ولی با اومدن N73 ME با کیفیت عکس و موزیک عالی فکر نمیکنم هیچ دلیلی برای خرید گوشیهایی مثل w810 باشه مگر بحث قیمت کمتر. به هر حال اگر کسی فقط موزیک گوشی میده و عکس میگیره گوشیهای ساده جاوا مثل w810 بهترین انتخابه ولی از گوشی فقط عکس و موزیک نمیخواهد که در اینصورت گوشی جاوا مخصوصا گوشیهای جاوای سونی اریکسون جوابگو نخواهد بود.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
تم متحرک برای سیمبین وجود داره یک زمانی توی پرشین هال تاپیک داشت ولی دوره اش گشذت و الان کسی استفاده نمیکنه همون موقع که تازگی داشت جالب بود. بعد هم در پست اولم توی این تاپیک گفتم اگر یکچیزی در گوشی جاوا نباشه شما معمولا باید یا از خیر اون چیز بگذری یا از خیر گوشیت و عوضش کنی ولی در مورد سیمبین معمولا سخت ترین کار شما گشتن دنبال برنامه است.
شما الان کلی مدته میخوای به همه بگی که سیمبین چیز مهمی نیست ولی با اومدن N73 ME با کیفیت عکس و موزیک عالی فکر نمیکنم هیچ دلیلی برای خرید گوشیهایی مثل w810 باشه مگر بحث قیمت کمتر. به هر حال اگر کسی فقط موزیک گوشی میده و عکس میگیره گوشیهای ساده جاوا مثل w810 بهترین انتخابه ولی از گوشی فقط عکس و موزیک نمیخواهد که در اینصورت گوشی جاوا مخصوصا گوشیهای جاوای سونی اریکسون جوابگو نخواهد بود.

می گم برند دیگه ای سراغ دارید که مجوعه ای از گوشی های جاوا داده باشه با کیفیت حتی نزدیک به SE ؟!
درضمن اون بحث قیمت کمتر، یه جورایی کل ماجراست!!
الان w810 حدود 245 دلاره، k800 حدود 330 دلار، n73 حدود 430 و n73 me حدود 540 دلار!!
مورد دیگه اینکه سیمبین ممکه برنامه هاش زیاد باشه، ولی دلیل بر کارایی بالاش نمی شه. اگه یه نفر بخواد یه بنجلکی همیشه همراهش باشه که واقعاً بتونه باهش حال کنه و همزمان کــار کنه، یا یه دونه ppc pe خوب می گیره، یا یه موبایل جاوا می ره یه ppc معمولی می خره به 200 دلار، سی پی یو 400مگاهرتز، صفحه 3.5inch ، زندگی می کنه باهاش!
51.gif

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509

نه دیگه پس احتیاجی به اطلاعات غلط دادن به ملت نیست که گوشی جاوا اسکرین سیور نداره و از این جور بحث ها...

اره منم که گفتم تم متحرک هست برای سیمبین منتها در حد انگشتان دست:p

یه مشکل دیگه هم که سری 60 داره با تم ها اینه که موقعی که میخوای بک گراند رو عوض کنی یه نوار بالا و پایین گوشی میمونه...و عکس بک گراند میفته بینش ....که یا باید یه عکس پیدا کنی بهش بخوره یا کلا بی خیال تغییر بک گراند بشی....اینا هم هست دیگه ...اینا خیلی به نظر ساده میان ولی من که خیلی از این یه مشکل نوکیا بدم میاد:D خب مثلا مثل ادم موقع تعویض بک گراند کل صفحه عکس بیفته چی میشه؟؟:p
مثل سونی اریکسون یا جاوا های خود نوکیا؟؟

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
می گم برند دیگه ای سراغ دارید که مجوعه ای از گوشی های جاوا داده باشه با کیفیت حتی نزدیک به SE ؟!
درضمن اون بحث قیمت کمتر، یه جورایی کل ماجراست!!
الان w810 حدود 245 دلاره، k800 حدود 330 دلار، n73 حدود 430 و n73 me حدود 540 دلار!!

1. موتورولا در پخش موزیک از سونی اریکسون جلوتره
2. قیمت کمتر به دلیل سادگی گوشی جاواست چه سخت افزاری چه نرم افزاری.
3.N73 موزیک حداقل 300 دلار بیشتر از w810 ارزش داره. علاوه بر اسمارت بودن از نظر کیفیت پخش و عکاسی چیزی بهترینهای عکاسی و پخش موزیک کم نداره.

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
.N73 موزیک حداقل 300 دلار بیشتر از w810 ارزش داره. علاوه بر اسمارت بودن از نظر کیفیت پخش و عکاسی چیزی بهترینهای عکاسی و پخش موزیک کم نداره.
عجب
39.gif
می گم، بر حسب چه معیاری!؟
50.gif

بعد ببین، بهترین عکاسی، جی کم هستش!
38.gif
که ان73 یه نموره ای تو این زمینه ازش کم می یاره!! حالا شاید بگی جی کم دوربیه با ماژول جی اس ام!! خوب این رو حالا ببین:
prw_170x_of_s5.jpg

GRover بود اسمش فکر می کنم، دوربین 4مگ AF ، سی پی یو 400 ، قیمتش هم حدود 500وخورده ای.
خوب مشخصاً یه کاندیدای جدید واسه بهترین اینجا داریم!!
حالا اگه می گفتی n73 me بین S60 ها از همه بهتره و n93i و n95 روهم فاکتور می گرفتیم، باز یه چیزی!
73.gif

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
قطعا سونی اریکسون بهترین گوشی های جاوا رو نمیزنه!
نوکیا 5300 رو GSMArena تو پخش موزیک با W850 یکی دونسته با این که 150 دلار ارزون تره! موتورولا ROKR E2 هم توی موبایل ریویوو بهترین موزیک فون شناخته شده!
یا هیوندای درسته که معروف نیست ولی یه گوشی زده که مدلش HM-M350 هست و یکی از بچه هامون خریده! 3مگاپیکسل دوربین اوتو فوکوس! با فلاش! با کلی تنظیمات! کیفیت اسپیکرش هم از 3250 بهتر بود به نظرم! موزیک پلیر خوب! و فقط 300 تومنه!
پس سونی بهترین گوشی های جاوا رو نمیزنه!

Bax_021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شماهایی که می گید سیمبین خیل ارزش داره به خاطر برنامه هاش :
داداش من یه 3250 داره سالی یه بار یه برنامه روش میریزه که شاید در سال اصلا ازش استفاده نکنه و از دوربین و پخش موزیکش استفاده ی خیلی بیشتری می کنه
810 هم خیر از سیمبین 3250 همه چیز اونو داره شاید هم بهتر
پس این سیمبین به چه دردی می خوره که شما دارید بحث می کنید ؟
در ضمن w810i بهترین گوشی دارای mp3 player بین تمام گوشی ها در سال 2006 شناخته شده
پس پای این مارکای درپیتی رو جلوی سونی اریکسون نیارید :blush:

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
عزیز دل من داداش شما شاید بلد نیست از سیمبین استفاده کنه وگرنه خیلی برنامه می شه ریخت و استفاده کرد !
بعدش هم برندی که روش سیمبین باشه مطمئنا" در پیتی نیست !!!

Bax_021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر قبول ندارید برید به سایت :
http://www.mobile-phones-uk.org.uk/
که یکی از معتبرترین سایت های موبایله
وقتی روی 810 کلیک کردید و امتیازشو دیدید می فهمید
با 5 ستاره از 5 ستاره
3250 هم که خیلی ها تعریفشو می کنن 4 ستاره آورده

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
داداشت بلد نیست استفاده کنه نباید به بقیه تعمیم بدی! من الان دیگه اگه بمیرم هم حاضر نیستم گوشی جاوا بگیرم!
اگه یه روز هم مجبور شدم جاوای نوکیا میگیرم!
ضمنا این سایت هم اصلا معتبر نیست به نظر من!
دیگه فکر کنم همه GSMArena رو قبول داشته باشن!
design و features و performance جفت گوشی ها 8.2 هست! پس اگه به رای این سایت ها تکیه کنیم دو گوشی کاملا برابرن!

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
داداشت بلد نیست استفاده کنه نباید به بقیه تعمیم بدی! من الان دیگه اگه بمیرم هم حاضر نیستم گوشی جاوا بگیرم!
اگه یه روز هم مجبور شدم جاوای نوکیا میگیرم!
ضمنا این سایت هم اصلا معتبر نیست به نظر من!
دیگه فکر کنم همه GSMArena رو قبول داشته باشن!
design و features و performance جفت گوشی ها 8.2 هست! پس اگه به رای این سایت ها تکیه کنیم دو گوشی کاملا برابرن!
به توان 2 تائید می شه :D

بالا