• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک برای خرید گوشی و مقایسه چند گوشی...

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
من میگم N73 300 دلار بیشتر از w810 ارزش داره شما میای از جی کم!!!! سخنرانی میکنی!؟!؟! چقدر بیربط!

ضمنا هم در موزیک و هم در عکاسی از برندهای کم فروش و ناشناخته گوشی هست اما بین برندهای شناخته شده و امتحان پس داده همین چند تا گوشی در عکاسی بیشتر نیست حالا برید از شارپ و ایسوس و هیوندای و برندهای بی خریدار تعریف کنید ضمنا اگر جرایت ریسک کردنش رو دارید برید بخرید گوشی ای که نه آنتن داره نه قیافه نه بلوتوث و نه .... یک دوربین 5 مگاپیکسلی که یک سیم کارت هم بهش میخوره! بابا این گوشیها رو بخرید بعد بقیه رو بندازید توی چاه!

شما گفتی ان73 300 دلار بیشتر از 810 ارزش داره، ولی آخر نگفتی چطور، و چرا دقیقاً 300 تا!!!
بعدم سخنرانی شما شروع کردی برادر با این کلام گهربار که "ان73 در عکس و موزیک از بهترینا چیزی کم نداره" ! جی کم الان بهترین دوربین روی موبایل رو داره! پس ان73 خیلی واضح در این زمینه از جی کم ، کم می یاره!

درسته، ان73 توی گوشی های نوکیا از در موزیک و دوربین چیزی کم نداره!:D (چه شاهکاری واقعاً!!)
بعدم شمام مثل من جرات "ریسک" کردنش رو ندارید، دلیل نمی شه که کیفیت اون دستگاه بد باشه ! این دوربین 5مگاپیکسلی که می گید امکانات جانبی ش(!) فقط سیم خوریش نیست، مموری هم می خوره(!)، پدو متر هم داره، تاچ اسکرین هم هست، ام پی تری هم می خونه!! اصلاً کی گفته جی کم بی طرفداره؟ چون شما خوشت نمی یاد بی طرفداره؟! شما از برند سامسونگ هم متنفری ولی ببین کلی طرفدار داره؟! :D
اگه دست مردم nec و sharp و به خصوص asus و این چیزا کم هستش، دلیلش اینه که کمتر جایی توی ایران این گوشی هارو دارن و اگه دارن هم خیلی قیمت هاشون مزخرفه، فروش گوشی بعداً سخته و لوازم جانبی ش هم کمه. اصلاً چرا n73 الان این قدر کمه (ناخزه!!) ؟
چه انتظاریه بابا می خوای همه ی مردم از دریچه ی دید شما به دنیا نگاه کنن؟
38.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
شما گفتی ان73 300 دلار بیشتر از 810 ارزش داره، ولی آخر نگفتی چطور، و چرا دقیقاً 300 تا!!!
بعدم سخنرانی شما شروع کردی برادر با این کلام گهربار که "ان73 در عکس و موزیک از بهترینا چیزی کم نداره" ! جی کم الان بهترین دوربین روی موبایل رو داره! پس ان73 خیلی واضح در این زمینه از جی کم ، کم می یاره!

درسته، ان73 توی گوشی های نوکیا از در موزیک و دوربین چیزی کم نداره!:D (چه شاهکاری واقعاً!!)
بعدم شمام مثل من جرات "ریسک" کردنش رو ندارید، دلیل نمی شه که کیفیت اون دستگاه بد باشه ! این دوربین 5مگاپیکسلی که می گید امکانات جانبی ش(!) فقط سیم خوریش نیست، مموری هم می خوره(!)، پدو متر هم داره، تاچ اسکرین هم هست، ام پی تری هم می خونه!! اصلاً کی گفته جی کم بی طرفداره؟ چون شما خوشت نمی یاد بی طرفداره؟! شما از برند سامسونگ هم متنفری ولی ببین کلی طرفدار داره؟! :D
اگه دست مردم nec و sharp و به خصوص asus و این چیزا کم هستش، دلیلش اینه که کمتر جایی توی ایران این گوشی هارو دارن و اگه دارن هم خیلی قیمت هاشون مزخرفه، فروش گوشی بعداً سخته و لوازم جانبی ش هم کمه. اصلاً چرا n73 الان این قدر کمه (ناخزه!!) ؟
چه انتظاریه بابا می خوای همه ی مردم از دریچه ی دید شما به دنیا نگاه کنن؟
38.gif

بهتره بگی توی دنیا! نه فقط ایران.

شما هنوز توی همون اشتباه قدیمی خودتون موندید و موبایل رو فقط دستگاهی برای عکاسی و گوشی دادن به موزیک میبینید.

N73 هر چقدر باشه با وجودیکه تازه اومده چند برابر اون جی کم فروش داره.
ضمنا همونطوری که عرض شد اگر جرایت خرید این گوشیهای بی نام و نشان رو دارید اقدام کنید بعد بیایید به بقیه توصیه کنید. ببینید اصلا جی کم رو میشه یک هفته دست گرفت یا نه.
من انتظار ندارم همه دنیا از دریچه دید من به دنیا نگاه کنند ولی شما چیزی رو به دنیا نیست میدید که صحت نداره این جی کم شما کجای دنیا وایستاده؟! ویترین چند تا مغازه بی خریدار!

Pixma

Registered User
لایک‌ها
0
دیگه اصلا" جوابتونو نمی دم ! می تونید حساب کنین که کم آوردم ! ولی یه مشت تازه کار که ..... !!! اومدن اینجا و به قول یکی از بچه تعداد پست هاشون سه رقمی نشده میان دعوا و کل کل راه می اندازن آخرشم می گن که شما شروع کردید !!! واقعا" متاسفم واسه خودم که انقدر وقت می گذارم میام اینجا جواب دوستان رو می دم اونوقت با آدمای .... !! روبرو می شم ! کسایی که فقط بلدن حرف بیهوده بزنن آخرشم هیچ دلیل و مدرکی ندارن !
مدیر یکی از بخش های این فروم قبلا" تو سایت من مدیر انجمن بود ! زمانی که کسی هیچی در مورد Vb نمی دونست ما از Vb Nulled استفاده می کردیم ! حالا ببینید کارم به کجا رسیده که انقدر بیکار شدم اومدم با یه عده کل کل می کنم !
واقعا" که .... !!!
از این به بعد فقط جواب دوستان رو می دم و دیگه هم به کسی کاری ندارم و انگار نه انگار که Bax , Pixma_op تو این فروم هستن !

ببخشید از دوستان دیگه که وقتشون تلف شد ! شرمنده !!!

یه کم هم گریه کنی خوب میشه ها:happy: !

!! اگه کسی بیاد تاپیک های ما رو بخونه میبینه ما داریم بحث می کنیم!! اما شما فقط عین خروس جنگی هر که می میاد انجمن و منطقی نقد می کنه و خلاف میل شما باشه شروع می کنی ناسزا می گی!

یکی هم اینکه شما اینحا کسی نیستی که واسه ما شاخ و نشون میکشی!!!

مدیر داره انجمن !!اگه مدیر بیاد می بینه ما داریم بحث سالم انجام میدیم!!! اما شما فقط یه ذزه خلاف میل شما حرف می زنیم نا سزا می گین!!

تا دیروز که با من مشکل داشتی !! حالا هم bax هم اضافه شد!!!

من باز می گم!! مدیر جون!!! کاربران عزیز من با هیچ کسی مشکلی ندارم!! ما داریم بحث سالم می کنیم!!!

بابا الان gsm arena از یه گوشی نقد می کنه و مثلا میگه که این گوشی اینجاش مشکل داره و حتی با لحن بد میگه واقعا از فلان شرکت بعیده........ !! باید بریم سایت رو فحش بدیم چون خلاف میل ما میگه!!

و اقعا حس بحث و انتقاد شما خیلی خوبه ادم حال میکنه!!!

همین!!!

Bax_021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
می شه شما بفرمایید از یه گوشی چه انتظاراتی دارید ؟
حتما می خوای به عنوان در باز کن نوشابه ، شونه ، خیار چنبل و ... ازش استفاده کنی
یا می خوای باهاش بری فضا
فهمیدم حتما تا صبح می شینی روشبرنامه می ریزی (سیمبین)
80% مردم دنبال همین 2 مورد از خصوصیات این گوشی هستن یعنی دوربین و موزیک پلیر
در ضمن من دبیرستانی هستم :D

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
می شه شما بفرمایید از یه گوشی چه انتظاراتی دارید ؟
حتما می خوای به عنوان در باز کن نوشابه ، شونه ، خیار چنبل و ... ازش استفاده کنی
یا می خوای باهاش بری فضا
فهمیدم حتما تا صبح می شینی روشبرنامه می ریزی (سیمبین)
80% مردم دنبال همین 2 مورد از خصوصیات این گوشی هستن یعنی دوربین و موزیک پلیر
در ضمن من دبیرستانی هستم :D

:D
نه ولی مطمئن باش صبح تا شب دی جی الیگیتور و جلال همتی گوش نمیدم!
:cool:

Bax_021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اگر لطف کنی کم میاری سوت بزنی ممنون می شم
دیگه شعر نساز دیگه
با این چیزایی که شما میگی اگر روی 1100 سیمبین باشه آدم باید به جای w810i بره 1100 بخره

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
درسته! جالبته که تازه اصلا فهمیده سیمبین چیه! دیروز میپرسید سیمبیه چیه امروز میگه جاوا بهتره!
:rolleyes:

نشانه ی درک سریع ایشونه :happy:

بهتره بگی توی دنیا! نه فقط ایران.
N73 هر چقدر باشه با وجودیکه تازه اومده چند برابر اون جی کم فروش داره.
اولاً که asus تعداد موبایل های تولید شده ش خیلی کمه! ولی 2تا دستگاه جدیدش (p525 و p535) رو الان جزو بهترین ها توی ppc ها می دونن. o2 xda flame هم تولید asus هستش، که بهترین ppc حال حاضر دنیاست. از همین الان رقیب سرسخت htc محسوب می شه.
بعدم سامسونگی که شما اینقدر بهش آلرژی داری داره روز به روز دستگاه های خفن تر می ده (ولی قیافتاً مسیر پسرفتو پیش گرفته:D ) ، و توی کل دنیا هم کلی طرفدار داره. منم سامسونگ نمی خرم!! چونکه بهش نیازی ندارم!! جی کم هم نمی خرم، چون به اونم نیازی ندارم!!

شما هنوز توی همون اشتباه قدیمی خودتون موندید و موبایل رو فقط دستگاهی برای عکاسی و گوشی دادن به موزیک میبینید.
جداً اینطوری فکر می کنید؟ :cool:

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
راستی گفتم رقیب سرسخت htc ، یه نگاه به اینجا اگه بندازی روشن می شی در مورد چه غولی حرف می زنم!!
39.gif

عددها به واحد هزار دلار هستن (تقریباً دوبرابر نوکیا هستش revenue هاش!)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
نشانه ی درک سریع ایشونه :happy:

اولاً که asus تعداد موبایل های تولید شده ش خیلی کمه! ولی 2تا دستگاه جدیدش (p525 و p535) رو الان جزو بهترین ها توی ppc ها می دونن. o2 xda flame هم تولید asus هستش، که بهترین ppc حال حاضر دنیاست. از همین الان رقیب سرسخت htc محسوب می شه.
بعدم سامسونگی که شما اینقدر بهش آلرژی داری داره روز به روز دستگاه های خفن تر می ده (ولی قیافتاً مسیر پسرفتو پیش گرفته:D ) ، و توی کل دنیا هم کلی طرفدار داره. منم سامسونگ نمی خرم!! چونکه بهش نیازی ندارم!! جی کم هم نمی خرم، چون به اونم نیازی ندارم!!

جداً اینطوری فکر می کنید؟ :cool:

من به سامسونگ آلرژی ندارم اتفاقا از سونی اریکسون که خیلی موفقتره. ولی شما صحبت w810 میشه سر از جی کم درمیاری ! صحبت asus میشه سر از سامسونگ در میاری. باید حرفهات یک ربطی به هم داشته باشه که نداره. پس جواب دادن به حرفهای بی ربط هم لزومی نداره.

Bax_021

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آره من چند روز پیش طلاعاتم راجع به سیمبین کامل شد
پس ببین چیه که من به این سرعت فهمیدم به درد نمی خوره
لطفا نرن جاده خاکی

Amiin

کاربر فعال سینما
کاربر فعال
لایک‌ها
7
یه کم هم گریه کنی خوب میشه ها !

!! اگه کسی بیاد تاپیک های ما رو بخونه میبینه ما داریم بحث می کنیم!! اما شما فقط عین خروس جنگی هر که می میاد انجمن و منطقی نقد می کنه و خلاف میل شما باشه شروع می کنی ناسزا می گی!

یکی هم اینکه شما اینحا کسی نیستی که واسه ما شاخ و نشون میکشی!!!

مدیر داره انجمن !!اگه مدیر بیاد می بینه ما داریم بحث سالم انجام میدیم!!! اما شما فقط یه ذزه خلاف میل شما حرف می زنیم نا سزا می گین!!

تا دیروز که با من مشکل داشتی !! حالا هم bax هم اضافه شد!!!

من باز می گم!! مدیر جون!!! کاربران عزیز من با هیچ کسی مشکلی ندارم!! ما داریم بحث سالم می کنیم!!!

بابا الان gsm arena از یه گوشی نقد می کنه و مثلا میگه که این گوشی اینجاش مشکل داره و حتی با لحن بد میگه واقعا از فلان شرکت بعیده........ !! باید بریم سایت رو فحش بدیم چون خلاف میل ما میگه!!

و اقعا حس بحث و انتقاد شما خیلی خوبه ادم حال میکنه!!!

همین!!!
آفرین به بحثت ادامه بده ... !
119.gif

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
راستی گفتم رقیب سرسخت htc ، یه نگاه به اینجا اگه بندازی روشن می شی در مورد چه غولی حرف می زنم!!
39.gif

عددها به واحد هزار دلار هستن (تقریباً دوبرابر نوکیا هستش revenue هاش!)

:D :D فرهاد قبلا انقدر بیکار نبودی ها ;) اخه توضیح چی داری میدی؟ فکر کردی فرقی میکنه ؟؟ خودت رو خسته نکن بابا :D

X_Farhad

Pocket PC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
4
:D :D فرهاد قبلا انقدر بیکار نبودی ها ;) اخه توضیح چی داری میدی؟ فکر کردی فرقی میکنه ؟؟ خودت رو خسته نکن بابا :D

گفتم بنده خدارو روشنش کنم... ولی راس می گی ها مازی،
294.gif
باید کم کم برم تو کار ترک اعتیاد و این حرفا
21.gif

AmirKhanTala

Registered User
لایک‌ها
4
تا اونجايي كه من فهميدم(از اين تاپيك و تاپيكها و فرومهاي ديگه) برنامه هاي زيادي براي گوشيهاي سيمبيان وجود داره.اما آيا اين برنامه ها همشون كاربردي هستند؟
براي جواب سوال بالا يكي بياد و يه ليست از برنامه هايي را كه روي گوشيش نصب كرده و از آنها استفاده ميكنه بده.
(من خودم نه طرفدار جاوا هستم نه سيمبيان چون اصلا گوشي ندارم ولي به زودي مي خوام بخرم.)
ممنون

xPlod

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
8
Bax_021، اون کاری که شما عادت به انجامش دارید جاش توی این فروم نیست. دسترسی شما برای بار اول به مدت 48 ساعت محدود شد.

pixma_op , Mazyar-m قبلن هم به شما تذکر داده بودم که مراعات فضای فروم رو بکنید، بیشتر مراقب باشید.

Penet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
تا اونجايي كه من فهميدم(از اين تاپيك و تاپيكها و فرومهاي ديگه) برنامه هاي زيادي براي گوشيهاي سيمبيان وجود داره.اما آيا اين برنامه ها همشون كاربردي هستند؟
براي جواب سوال بالا يكي بياد و يه ليست از برنامه هايي را كه روي گوشيش نصب كرده و از آنها استفاده ميكنه بده.
(من خودم نه طرفدار جاوا هستم نه سيمبيان چون اصلا گوشي ندارم ولي به زودي مي خوام بخرم.)
ممنون

برنامه های خیلی خیلی زیادی برای سیمبین هست !
http://forum.p30world.com/forumdisplay.php?f=62
در اینجا فقط برنامه های کاربردی معرفی شده !

مازیار

Registered User
لایک‌ها
2
من از اون وقتی که گفتین کل کل نکن سعی کردم این کارو نکنم ولی خوب نباید توقع داشته باشین یکی این جوری توهین کنه و ما هیچی نگیم!

بالا