• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک درباره انتخاب بین 6630 و دبلیو550آی

vahidh

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان
بین دوگوشی مطرح شده نیاز به کمک در انتخاب دارم
لطفا راهنمایی ام کنید از تمام جهات
باتشکر

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
آخه سیمبیان رو با جاوا چطور میشه مقایسه کرد؟!
24.gif

شما اول بگو سیمبیان میخوای یا جاوا!

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
هرچند دوست دیرگمون پیش نیاز این مقایسه را تصمیم بر سیستم عامل گوشی گذاشته اند اما به نظر من اصلاً این موضوع می تواند اهمیتی نداشته باشد. به خصوص اینکه این دوستمون شاید چندان اهمیتی برای این موضوع قائل نبوده است.
درباره مزایای و معایب سیمبیان وجاوا بحث های فراوانی هست که میشود اصلاً به آن اهمیتی نداد. من خودم هر دو گوشی را استفاده کردم و صادقانه بگم که بیشتر طرفدار گو شیهای سونی اریکسون هستم (به کل مدلها تعمیمش نمی دهم) . اما واقعاً گوشی سونی اریکسون گوشی مدل W550i گوشی کاملی است و بسیار با کیفیت و به سلیقه من بسیار زیباتر از نوکیا 6630 و همچنین بدلیل قابلیتهای جاوا نسبت یه سیمبیان منوهای شکیلتر و زیباتری نیز دارد. خیلی از پارامترهای فنی آن هم بسیار بهت از 6630 است . اینجا و اینجا را با هم مقایسه کنید

بلوتوث ویرایش 2 ، صدای عال و استریو ، هدفون استریو ،صفحه نمایش 256K و ....... W550iخیلی جلوتره باور کن!

vahidh

Registered User
لایک‌ها
0
اگه میشه از مزایا ومعایب هر دوگوشی بیشتر اطلاعات بدهید
من فرق جاوا و سیمبیان رو نمیدونم

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از vahidh :
اگه میشه از مزایا ومعایب هر دوگوشی بیشتر اطلاعات بدهید
من فرق جاوا و سیمبیان رو نمیدونم

اگر نمی دونی خیلی خودت را درگیرش نکن. ولی سیمبیان یک سیستم عامل به حساب می آید با قابلیتهای سیستم عاملهای اینگونه تجهیزات . اما جاوا به صورت اختصاصی برای گوشیهای مختلف نوشته می شود و کمتر به سیستم عامل شباهت دارد اما از نظر بصری به دلیل اختصاصی بودن بسیار زیباتر می نماید(به طور عام)
اگر شما گوشی Sony Ericsson W550i بخرید در اصل یک نوع Media Center را خریده اید این دستگاه اصالتاً یک واکمن استW=Walkman و قابلیتهای یک واکمن کامل سونی را دارد ، مثلاً قابلیت اتصال به یک هدفون استریو (که یک عدد با کیفیتش در بسته بندی موجود است) را دارد و همچنین بلوتوث آن ویرایش 2.0 است که امکان ارتباط استریو را داراست. تنها (یا مهمترین) ضعف این گوشی داخلی بودن حافظه آن است که البته 256MB ظرفیت دارد پس خیلی قابل اعتنا نیست
ضمناً بلندگوهای این گوشی هم حتی استریو است و

Stand-by Up to 400 h
Talk time Up to 8 h 30 min
Camera 1.3 MP, 1280x960 pixels, QCIF video
Display Type TFT, 256K colors
Size 176 x 220 pixels, 28 x 35 mm
- Dedicated gaming buttons
- Wallpapers, screensavers

دیگر برتریهای قطعی W550i است. آقا اصلا به نظر من خیلی از Nokia 6630 برتر است و اصلاً قابل مقایسه با آن نیست.

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
دیزیاینمدر نظر بگیرین:
w550
sony-ericsson-w550-combo.jpg

6630
nokia6630.jpg

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از saanei :
همچنین بدلیل قابلیتهای جاوا نسبت یه سیمبیان منوهای شکیلتر و زیباتری نیز دارد. خیلی از پارامترهای فنی آن هم بسیار بهت از 6630 است . اینجا و اینجا را با هم مقایسه کنید

بلوتوث ویرایش 2 ، صدای عال و استریو ، هدفون استریو ،صفحه نمایش 256K و ....... W550iخیلی جلوتره باور کن!

قابلیتهای جاوا نسبت به سیمبین؟! این دیگه چیه؟
ضمن اینکه گوشی که سیمبین داره برنامه های جاوا هم روش اجرا میشه

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
قابلیتهای جاوا نسبت به سیمبین؟! این دیگه چیه؟
ضمن اینکه گوشی که سیمبین داره برنامه های جاوا هم روش اجرا میشه

خیلی بهتون برنخوره شما استادید بنده منظورم اینجا از قابلیت محدودیتهایی!!! بود که باعث شده منوهای جاوا از لحاظ بصری(گرافیکی) زیباتر باشد . منظورم عملکرد گرافیکی نبود.
83.gif

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از saanei :

خیلی بهتون برنخوره شما استادید بنده منظورم اینجا از قابلیت محدودیتهایی!!! بود که باعث شده منوهای جاوا از لحاظ بصری(گرافیکی) زیباتر باشد . منظورم عملکرد گرافیکی نبود.
83.gif

بیشتر توضیح بدید. برای اولین باره چنین چیزی میشنوم. اصلال منظورتون از منوی زیباتر چیه؟
صحبتتون خیلی مبهمه قضیه برخوردن نیست

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از vahidh :
سلام دوستان
بین دوگوشی مطرح شده نیاز به کمک در انتخاب دارم
لطفا راهنمایی ام کنید از تمام جهات
باتشکر

شما نگفتی مولتی مدیا رو تا چه حد میخوای؟ ولی به نظرم 6630 اگه با ظاهرش(که من خوشم نمیاد) مشکلی نداشته باشین انتخاب بهتریه ... دقت کنید که دبلیو 550 256 مگ رم داره که قابل افزایش نیس که یه عیب بزرگه ..

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
بیشتر توضیح بدید. برای اولین باره چنین چیزی میشنوم. اصلال منظورتون از منوی زیباتر چیه؟
صحبتتون خیلی مبهمه قضیه برخوردن نیست

به نظر بنده غالب گوشیهایی که سیمبیان بیس هستند منوی پیچیده تر و نازیباتر از جاوا دارند (البته نه کلی و نه همیشه) به خصوص در مقایسه بین همین دوگوشی مطرح شده. امیدوارم واضح گفته باشم. علتش را هم حتماً می دانید که باز به نظر بنده بدلیل Comon Purpose بودن سیمبیان است خوب مسلماً منو و ظاهری که برای گوشیهای تحت جاوا طراحی می شود اختصاصی تر و تک منظوره تر است و برای همین جالبتر به نظر می رسد.

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از saanei :

به نظر بنده غالب گوشیهایی که سیمبیان بیس هستند منوی پیچیده تر و نازیباتر از جاوا دارند (البته نه کلی و نه همیشه) به خصوص در مقایسه بین همین دوگوشی مطرح شده. امیدوارم واضح گفته باشم. علتش را هم حتماً می دانید که باز به نظر بنده بدلیل Comon Purpose بودن سیمبیان است خوب مسلماً منو و ظاهری که برای گوشیهای تحت جاوا طراحی می شود اختصاصی تر و تک منظوره تر است و برای همین جالبتر به نظر می رسد.

خوب فکر میکنم در اشتباه هستید! با نصب یک فایل میشه کل گرافیک گوشی و منوها رو عوض کرد . احتمالا شما هرگز اینکار رو نکردید
توجه شما رو جلب میکنم به گاری این سایت که تمهای بسیار زیبایی برای گوشیهی نوکیا داره و با نصب هر کدام طبق سلیقه شخص منوها و عکس پشت زمینه عوض میشه . ضمن اینکه امکان تغییر مکان منو ها و حتی پاک کردن و اضافه کردنشون در گوشیهای سیمبینی نوکیا کاملا ممکنه از این نظر 6630 بسیار برتر از دابلیو 550 خواهد بود

این هم اون سایت فقط نگاهی به تنوع طرحها بکنید :

http://gallery.mobile9.com/c/nokia-6681-themes/1/

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :
شما نگفتی مولتی مدیا رو تا چه حد میخوای؟ ولی به نظرم 6630 اگه با ظاهرش(که من خوشم نمیاد) مشکلی نداشته باشین انتخاب بهتریه ... دقت کنید که دبلیو 550 256 مگ رم داره که قابل افزایش نیس که یه عیب بزرگه ..

با شما موافقم. البته باید دید چقدر احتمال دارد که این دوستمون به حافظه بیشتری نیاز داشته باشد . بیشتر از256 .MB

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
خوب فکر میکنم در اشتباه هستید! با نصب یک فایل میشه کل گرافیک گوشی و منوها رو عوض کرد . احتمالا شما هرگز اینکار رو نکردید
توجه شما رو جلب میکنم به گاری این سایت که تمهای بسیار زیبایی برای گوشیهی نوکیا داره و با نصب هر کدام طبق سلیقه شخص منوها و عکس پشت زمینه عوض میشه . ضمن اینکه امکان تغییر مکان منو ها و حتی پاک کردن و اضافه کردنشون در گوشیهای سیمبینی نوکیا کاملا ممکنه از این نظر 6630 بسیار برتر از دابلیو 550 خواهد بود

این هم اون سایت فقط نگاهی به تنوع طرحها بکنید :

http://gallery.mobile9.com/c/nokia-6681-themes/1/

دوست من درست است که شما استاد بنده هستید ولی استاد ها هم به این راحتی از هرگز اینکار را نکرده ای استفاده نمی کنند . مطمئناً بنده از سطح اطلاعات شما و شما از سطح اطلاعات بند ه آگاه نیستیم پس بهتر است با احتیاط بیشتری قضاوت کنید. علی رغم اینکه به نظر بنده با و جود تمامی امکانات و تغییرات ممکنی که می توان در گوشیهای سیمبیان و در theme آن داد باز هم اصالتاً خیلی جالب نمی شوند اما اگر هم بپذیریم که می شود .
باز هم By default جاوا زیبا تر است.
البته نظر بنده است نه آیات خداوند.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از saanei :

83.gif

نه اقا چرا حرفت رو عوض میکنی؟ حق با شماست. از اول هم داشتی درست میگفتی... منوها جاوا خیلی زیباتر هستند و تازه روی گوشهای جاوا با عوض شدن تم امکان عوض شدن ایکونها هم هست و خیلی خیلی هم زیبا هستند

در مورد عملکرد گرافیکی هم گوشیهای جاوا نه تنها چیزی کم ندارن بلکه خیلی خیلی هم گاهی اوقات بهترن...همین W900 که فعلا توی تمام مقایسه های 3 بعدی بهترین امتیاز رو آورده و حتی K750 هنوز که هنوزه یکی از قویترین های بازار توی عملکرد 3D هست... اینکه یه گوشی سیمبین باشه دلیل نمیشه توانایی پردازش 3 بعدی یا منوهاش بهتر باشن

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از saanei :

دوست من درست است که شما استاد بنده هستید ولی استاد ها هم به این راحتی از هرگز اینکار را نکرده ای استفاده نمی کنند . مطمئناً بنده از سطح اطلاعات شما و شما از سطح اطلاعات بند ه آگاه نیستیم پس بهتر است با احتیاط بیشتری قضاوت کنید. علی رغم اینکه به نظر بنده با و جود تمامی امکانات و تغییرات ممکنی که می توان در گوشیهای سیمبیان و در theme آن داد باز هم اصالتاً خیلی جالب نمی شوند اما اگر هم بپذیریم که می شود .
باز هم By default جاوا زیبا تر است.
البته نظر بنده است نه آیات خداوند.

راستش از این نظر که منوها فایلهای تصویری هستند و هر دو سیستم جاوا و سیمبین میتونند ازش استفاده کنند و از این نظر فرقی بین دو نوع گوشی نیست و برای همین فکر کردم شاید با تمها کار نکردید . چون کسی که با تمها کار کرده باشه به راحتی میتونه این گرافیکها رو عوض کنه . به هر حال 6630 از این نظر مطمئن باشید که مشکلی نداره اینو با اطمینان میگم
:cool:

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از saanei :

با شما موافقم. البته باید دید چقدر احتمال دارد که این دوستمون به حافظه بیشتری نیاز داشته باشد . بیشتر از256 .MB

ببینید دبلیو 550 گوشیه سری واکمنه سونیه یعنی بیشتر واسه گوش دادنه اهنگه خب طبیعیه 256 واسش کم میاد دیگه ... و اگر هم که موسیقی نخوان که همون 6630 بهتره ..

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Sony Ericsson!! :
نه اقا چرا حرفت رو عوض میکنی؟ حق با شماست. از اول هم داشتی درست میگفتی... منوها جاوا خیلی زیباتر هستند و تازه روی گوشهای جاوا با عوض شدن تم امکان عوض شدن ایکونها هم هست و خیلی خیلی هم زیبا هستند

در مورد عملکرد گرافیکی هم گوشیهای جاوا نه تنها چیزی کم ندارن بلکه خیلی خیلی هم گاهی اوقات بهترن...همین W900 که فعلا توی تمام مقایسه های 3 بعدی بهترین امتیاز رو آورده و حتی K750 هنوز که هنوزه یکی از قویترین های بازار توی عملکرد 3D هست... اینکه یه گوشی سیمبین باشه دلیل نمیشه توانایی پردازش 3 بعدی یا منوهاش بهتر باشن

دوست من شما که خودت اصلاً سونی اریکسونی :D !!!!!
نخواستم حرفم را عوض کنم . منظورم این بود که دلایل مختلف برتری سخت افزاری این گوشی لابلای بحث های سلیقه آی گم نشود. تا وقتی که سخت افزار W550 با چنین قطعیتی برتری دارد چندان لازم ندیدم در مورد تفاوتهایی که شاید بیشتر با سلیقه ارتباط دارد بحث کنم. البته کاملا موافقم عملکرد گرافیکی W550 و یاk750 بسیار بهتر است که آنهم بدلیل برتری سخت افزاری و پروسسور خاص این گوشیهاست . مثلاً بین عملکرد ها در بازی Asphalt Urban GT بین هر دو گوشی مقایسه ای انجام دهید باز هم حتماً به حرف شما میرسیم.
منتهی من خواستم حرفهای شفاف و شهودی بزنیم که سوال کننده سردرگم نشود.​

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_juve :
ببینید دبلیو 550 گوشیه سری واکمنه سونیه یعنی بیشتر واسه گوش دادنه اهنگه خب طبیعیه 256 واسش کم میاد دیگه ... و اگر هم که موسیقی نخوان که همون 6630 بهتره ..

باز هم موافقم. اما واکمن هم قابلیت های مفیدی داره که هرچند شاید بی ارتباط با کار اصلی یک گوشی تلفن همراه باشد اما در صورت نیاز (مواکداً ) یک MP3 Player را از جیب شما حذف می کند.

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از saanei :
باز هم موافقم. اما واکمن هم قابلیت های مفیدی داره که هرچند شاید بی ارتباط با کار اصلی یک گوشی تلفن همراه باشد اما در صورت نیاز (مواکداً ) یک MP3 Player را از جیب شما حذف می کند.

بله...100% سری w تایید میشه برای این کار و مطمینا از یه Mp3 player ی که 80-100 تومن هست کیفیتش هم بهتره

بالا