به نقل از vahidh :اگه میشه از مزایا ومعایب هر دوگوشی بیشتر اطلاعات بدهید
من فرق جاوا و سیمبیان رو نمیدونم
به نقل از saanei :
به نقل از DariushAgah :قابلیتهای جاوا نسبت به سیمبین؟! این دیگه چیه؟
ضمن اینکه گوشی که سیمبین داره برنامه های جاوا هم روش اجرا میشه
به نقل از saanei :
خیلی بهتون برنخوره شما استادید بنده منظورم اینجا از قابلیت محدودیتهایی!!! بود که باعث شده منوهای جاوا از لحاظ بصری(گرافیکی) زیباتر باشد . منظورم عملکرد گرافیکی نبود.![]()
به نقل از vahidh :سلام دوستان
بین دوگوشی مطرح شده نیاز به کمک در انتخاب دارم
لطفا راهنمایی ام کنید از تمام جهات
باتشکر
به نقل از DariushAgah :بیشتر توضیح بدید. برای اولین باره چنین چیزی میشنوم. اصلال منظورتون از منوی زیباتر چیه؟
صحبتتون خیلی مبهمه قضیه برخوردن نیست
به نقل از saanei :
به نظر بنده غالب گوشیهایی که سیمبیان بیس هستند منوی پیچیده تر و نازیباتر از جاوا دارند (البته نه کلی و نه همیشه) به خصوص در مقایسه بین همین دوگوشی مطرح شده. امیدوارم واضح گفته باشم. علتش را هم حتماً می دانید که باز به نظر بنده بدلیل Comon Purpose بودن سیمبیان است خوب مسلماً منو و ظاهری که برای گوشیهای تحت جاوا طراحی می شود اختصاصی تر و تک منظوره تر است و برای همین جالبتر به نظر می رسد.
به نقل از alireza_juve :شما نگفتی مولتی مدیا رو تا چه حد میخوای؟ ولی به نظرم 6630 اگه با ظاهرش(که من خوشم نمیاد) مشکلی نداشته باشین انتخاب بهتریه ... دقت کنید که دبلیو 550 256 مگ رم داره که قابل افزایش نیس که یه عیب بزرگه ..
به نقل از DariushAgah :خوب فکر میکنم در اشتباه هستید! با نصب یک فایل میشه کل گرافیک گوشی و منوها رو عوض کرد . احتمالا شما هرگز اینکار رو نکردید
توجه شما رو جلب میکنم به گاری این سایت که تمهای بسیار زیبایی برای گوشیهی نوکیا داره و با نصب هر کدام طبق سلیقه شخص منوها و عکس پشت زمینه عوض میشه . ضمن اینکه امکان تغییر مکان منو ها و حتی پاک کردن و اضافه کردنشون در گوشیهای سیمبینی نوکیا کاملا ممکنه از این نظر 6630 بسیار برتر از دابلیو 550 خواهد بود
این هم اون سایت فقط نگاهی به تنوع طرحها بکنید :
http://gallery.mobile9.com/c/nokia-6681-themes/1/
به نقل از saanei :
خیلی بهتون برنخوره شما استادید بنده منظورم اینجا از قابلیت محدودیتهایی!!! بود که باعث شده منوهای جاوا از لحاظ بصری(گرافیکی) زیباتر باشد . منظورم عملکرد گرافیکی نبود.![]()
به نقل از saanei :
دوست من درست است که شما استاد بنده هستید ولی استاد ها هم به این راحتی از هرگز اینکار را نکرده ای استفاده نمی کنند . مطمئناً بنده از سطح اطلاعات شما و شما از سطح اطلاعات بند ه آگاه نیستیم پس بهتر است با احتیاط بیشتری قضاوت کنید. علی رغم اینکه به نظر بنده با و جود تمامی امکانات و تغییرات ممکنی که می توان در گوشیهای سیمبیان و در theme آن داد باز هم اصالتاً خیلی جالب نمی شوند اما اگر هم بپذیریم که می شود .
باز هم By default جاوا زیبا تر است.
البته نظر بنده است نه آیات خداوند.
به نقل از saanei :
با شما موافقم. البته باید دید چقدر احتمال دارد که این دوستمون به حافظه بیشتری نیاز داشته باشد . بیشتر از256 .MB
به نقل از Sony Ericsson!! :نه اقا چرا حرفت رو عوض میکنی؟ حق با شماست. از اول هم داشتی درست میگفتی... منوها جاوا خیلی زیباتر هستند و تازه روی گوشهای جاوا با عوض شدن تم امکان عوض شدن ایکونها هم هست و خیلی خیلی هم زیبا هستند
در مورد عملکرد گرافیکی هم گوشیهای جاوا نه تنها چیزی کم ندارن بلکه خیلی خیلی هم گاهی اوقات بهترن...همین W900 که فعلا توی تمام مقایسه های 3 بعدی بهترین امتیاز رو آورده و حتی K750 هنوز که هنوزه یکی از قویترین های بازار توی عملکرد 3D هست... اینکه یه گوشی سیمبین باشه دلیل نمیشه توانایی پردازش 3 بعدی یا منوهاش بهتر باشن
به نقل از alireza_juve :ببینید دبلیو 550 گوشیه سری واکمنه سونیه یعنی بیشتر واسه گوش دادنه اهنگه خب طبیعیه 256 واسش کم میاد دیگه ... و اگر هم که موسیقی نخوان که همون 6630 بهتره ..
به نقل از saanei :باز هم موافقم. اما واکمن هم قابلیت های مفیدی داره که هرچند شاید بی ارتباط با کار اصلی یک گوشی تلفن همراه باشد اما در صورت نیاز (مواکداً ) یک MP3 Player را از جیب شما حذف می کند.