• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک درباره انتخاب بین 6630 و دبلیو550آی

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از saanei :

دوست من شما که خودت اصلاً سونی اریکسونی :D !!!!!
نخواستم حرفم را عوض کنم . منظورم این بود که دلایل مختلف برتری سخت افزاری این گوشی لابلای بحث های سلیقه آی گم نشود. تا وقتی که سخت افزار W550 با چنین قطعیتی برتری دارد چندان لازم ندیدم در مورد تفاوتهایی که شاید بیشتر با سلیقه ارتباط دارد بحث کنم. البته کاملا موافقم عملکرد گرافیکی W550 و یاk750 بسیار بهتر است که آنهم بدلیل برتری سخت افزاری و پروسسور خاص این گوشیهاست . مثلاً بین عملکرد ها در بازی Asphalt Urban GT بین هر دو گوشی مقایسه ای انجام دهید باز هم حتماً به حرف شما میرسیم.
منتهی من خواستم حرفهای شفاف و شهودی بزنیم که سوال کننده سردرگم نشود.​

پرسسور دابلیو 550 چیه؟ بقیه برتریهای سخت افزاری رو هم خلاصه وار بفرمایید تا در موردش صحبت کنیم

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از saanei :
باز هم موافقم. اما واکمن هم قابلیت های مفیدی داره که هرچند شاید بی ارتباط با کار اصلی یک گوشی تلفن همراه باشد اما در صورت نیاز (مواکداً ) یک MP3 Player را از جیب شما حذف می کند.
اگر بشه اینرو رد نکنم که با خرید یه سونی سری دبلیو از خرید یه ام پی تری پلیر ( البته تو همون رنج قیمت 80 تومن)|خلاص میشین این رو موافق نیستم که اون گوشی میتونه دبلیو 550 باشه .. در این زمینه با دبلیو 800 موافقم .. هم مدت پخشش زیاده هم مموری 512 روش داره وقابل ارتقاه هم هست ...

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
انقدر درگیر حفاظت از منافع برند مورد علاقتون هستین که اصلا به سوال این بنده خدا جواب ندادین!
32.gif

عزیز جان سیمبیان سیستم عاملی هست که روی بعضی از گوشیهای تلفن همراه هست و به شما یه سری امکانات اضافی مثل تماشای فیلم و ویرایش متن و منشی تلفنی و اینجور چیزا میده ولی جاوا که روی اکثر تلفنها هست سیستمی هست که غیر از تلفن ، دوربین و نهایتا پخش موزیک امکان دیگه ای رو بهت نمیده و بیشتر تلفن هست .

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به طور مشخص در مورد گوشیهای جاوای سونی اریکسون W سری بصورت تخصصی روی mp3 player کار کرده و سری K روی دوربین شما اگه نیازی به سیمبین نداری میتونی بسته به نیازت از گوشیهای جاوا انتخاب کنی.

vahidh

Registered User
لایک‌ها
0
آقایان مجددا سلام
ببخشید من یه کمی گیج شدم و الان دقیقا نمی دونم چی کار کنم
اگر امکان داره هرکدام از شما فقط یه گوشی رو انتخاب کنید تا ازطریق مثلا نظرسنجی ما یکی رو بخریم
:wacko:
واخرین قیمت بازار رو هم اگر کسی می دونه اعلام کنه

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از vahidh :
آقایان مجددا سلام
اگر امکان داره هرکدام از شما فقط یه گوشی رو انتخاب کنید تا ازطریق مثلا نظرسنجی ما یکی رو بخریم

دوست عزیز اگه با قیافه 6630 مشکل نداری .. بهت میگم 6630 بگیر قیمتش هم عالیه الان ارزونتر هم شده و اخرین قیمت 225 تومنه ..

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از vahidh :
آقایان مجددا سلام

من اول پیشنهاد می کنم بروید یک مغازه که هر دو را دارد بعد هردو را توی دستتون بگیرید و بعد کمی کارکردش را ببنید(در صورت خوش اخلاقی فروشنده) و بعد تصمیم بگیرید.

البته نظر منSony Ericsson W550i هست اما اگر Nokia 6630 را هم خریدی مطمئن باش چرخ فلک همچنان می چرخد هر چند نه خیلی خوب :happy:
قیمتش هم حدود 230 هزار تومان است !​

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از vahidh :
آقایان مجددا سلام

برادر شما همون w550 رو بگیر و حالش رو ببر....بسیار خوشگل و کوچیک و خوش دست هست...قیمت هم 225 تومن هست

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
اگر میخوای فقط mp3 گوشی بدی دابلیو 550 بخر در غیر اینصورت 6630 از هر نظر جز قیافه بهتره چه سخت افزاری چه نرم افزاری . mp3 player اش هم زیاد پایینتر نیست

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Reza364 :
انقدر درگیر حفاظت از منافع برند مورد علاقتون هستین که اصلا به سوال این بنده خدا جواب ندادین!
32.gif

عزیز جان سیمبیان سیستم عاملی هست که روی بعضی از گوشیهای تلفن همراه هست و به شما یه سری امکانات اضافی مثل تماشای فیلم و ویرایش متن و منشی تلفنی و اینجور چیزا میده ولی جاوا که روی اکثر تلفنها هست سیستمی هست که غیر از تلفن ، دوربین و نهایتا پخش موزیک امکان دیگه ای رو بهت نمیده و بیشتر تلفن هست .

در مورد خط اول موافقم! ولی ای کاش در ادامه توضیحات بیشتری میدادین:)

شما استاد بنده اید ، ولی برای این دوستمون بیشتر توضیح میدادین بهتر بود
جاوا هم امکان تماشای فیلم رو میده.....

Moree

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از DariushAgah :
اگر میخوای . mp3 player اش هم زیاد پایینتر نیست

!!!:blink:

تفاوت مثه روز و شبه!!!

اقا داریوش پیشنهاد میکنم شما بیای و برای این دوستمون از امکانات سیمبین بگی(بدون اینکه مقایسه کنین با جاوا):)

ایشون بررسی کنن بین اینکه اصلا سیمبین به کارش میاد یا نه...... شاید اگه بدونه سیمبین چه برتری هایی داره ، غید این هیکل گنده ی 6630 و دوربینو mp3 player اس ای رو بزنه و 6630 بگیره!

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از Moree :
در مورد خط اول موافقم! ولی ای کاش در ادامه توضیحات بیشتری میدادین:)

شما استاد بنده اید ، ولی برای این دوستمون بیشتر توضیح میدادین بهتر بود
جاوا هم امکان تماشای فیلم رو میده.....
من گفتم چیزی بگم بلکه بحث به حاشیه نره! وگرنه اطلاعات من پیش دوستان در حد مرغ هست!
در مورد سیمبین ، امکانی هست که به کار خیلی از افراد (از جمله خودم) نمیاد ، کاری هم به قیمت گوشی و مدل و این حرفا ندارم !
به نظر من گوشیهای جاوا کم دردسر تر از گوشیهای سیمبیان هستن ، حالا اگه به قول بعضی ها بی سواد و .... هستم خودشون ایشالله که میبخشن!

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از Reza364 :
من گفتم چیزی بگم بلکه بحث به حاشیه نره! وگرنه اطلاعات من پیش دوستان در حد مرغ هست!
در مورد سیمبین ، امکانی هست که به کار خیلی از افراد (از جمله خودم) نمیاد ، کاری هم به قیمت گوشی و مدل و این حرفا ندارم !
به نظر من گوشیهای جاوا کم دردسر تر از گوشیهای سیمبیان هستن ، حالا اگه به قول بعضی ها بی سواد و .... هستم خودشون ایشالله که میبخشن!

دوست عزیز منظورتون از دردسر چیه؟ اگه منظور گرفتن ویروس یا هنگ کردن و اینا هست .. من یکی از همکارام نزدیک 9 ماهه یه 6630 داره و همیشه هم میبینمش و ازش میپرسم تاحالا نه هنگ کرده نه ویروس گرفته .. هیچ دردسری هم براش ایجاد نکرده .. اگه شما مساله دیگه ای مد نظرتون هست بگین که من هم در مورد اشکالاتی که به نظرتون سیمبین داره بدونم ..

vahidh

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Reza364 :
32.gif

سلام
ازتمامی دوستان تشکر می کنم که من رو راهنامیی کردید
انتخاب من دبلیو550 شد فقط یه سوال دیگه دارم
اینکه با این جاواهه میشه فیلم دید یا ویرایش متن کرد یا منشی تلفن داشت
چون طبق نوشته های بالا (آقارضا)با این گوشی این کارها رو نمیشه انجام داد

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از vahidh :
سلام

مبارک باشه:happy:
بابا فکر کردی جاوا چیه مگه؟؟ انقدر هم بی خود نیست...
فیلم که راحت میبینی فول اسکرین

ویرایش متن اگه منظورت PDF هست که نه نمیشه

برای منشی هم میتونی voice mail بگیری از مخابرات و حله

3soot

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
انتخاب من دبلیو550 شد

:blink: :blink: :blink:
بدترين انتخابي كه ميتونستي بكني
سرت خورد به سنگ بيا اينجا يه ايوالله بيار
:D

alireza_juve

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
به نقل از vahidh :
سلام

دوست عزیز انشالله تا روز خرید گوشی نظر شما عوض بشه .. منهم اینکارو اشتباه میدونم ... تا دیر نشده 6630 رو انتخاب کن که مغبون دنیا و اخرتت نشی .. شک نکن 6630 انتخاب بهتریه

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از vahidh :
سلام

منشی تلفنی که نمیتونی روی این گوشی داشته باشی. کیفیت پخش فیلم 6630 در صورتیکه از برنامه اسمارت مووی استفاده کنید بسیار بهتر از گوشیهای جاوا خواهد بود

Reza364

Registered User
لایک‌ها
9
به نقل از alireza_juve :
دوست عزیز انشالله تا روز خرید گوشی نظر شما عوض بشه .. منهم اینکارو اشتباه میدونم ... تا دیر نشده 6630 رو انتخاب کن که مغبون دنیا و اخرتت نشی .. شک نکن 6630 انتخاب بهتریه
مطمئنا نیاز ایشون سیمبیان نبوده!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Moree :
تفاوت مثه روز و شبه!!!

اقا داریوش پیشنهاد میکنم شما بیای و برای این دوستمون از امکانات سیمبین بگی(بدون اینکه مقایسه کنین با جاوا):)

ایشون بررسی کنن بین اینکه اصلا سیمبین به کارش میاد یا نه...... شاید اگه بدونه سیمبین چه برتری هایی داره ، غید این هیکل گنده ی 6630 و دوربینو mp3 player اس ای رو بزنه و 6630 بگیره!

آقا دیگه اغراق نکنید!!!

خداوکیلی کیفیت ام پی تری در آهنگهای پاپ که هیچ فرقی نداره . چون باس دابلیو 550 بهتره توی آهنگهای تکنو و دی جی ها بهتر جواب میده. یکمقداری هم باید توجه کرد کیفیت و ولوم صدای بالا دو چیز متفاوتند

دابلیو 550 بهتر هست نه دیگه مثل روز و شب و اینطور بزرگنمایی!

بالا