• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک درباره انتخاب بین 6630 و دبلیو550آی

tintin

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از saanei :
واقعاً شرمندش کردی داره از خجالت آب میشه ! خیلی تو باحالی و اون خیلی بی حال و بی معنیه.

مرد حسابی کسی تا وقتی که این نظر پست شد سوالی در مورد فرق بین سیمبیان و جاوا کرد ؟ یکم بازکن اونجایی رو که برای دیدن گذاشتن. بعد دیگران رو به باد اهانت و استهزا بگیر!

من متاسفانه دارم به این نتیجه میرسم که برخی از این اعضایی که عدد زیر آواتارشون حکایت از پست افشانی فراوانشون داره دچار غرور کاذبند و اصولاً برای کسی غیر از خودشون حق اظهار نظر قائل نیستند. که البته ابن نشان از بار زیاد و سواد عالیشون قطعاً نداره!

متاسفم که یک بحث فقط نظری و فنی را شما با تجربه ها به کجا می کشانید. شاید لازم باشه که مثل گذشته فقط خواننده بود وپستی نداد توی این فضای مسموم!
67.gif
108.gif
108.gif
عزیز بی خیال طی کن
اگر به این بود که ماها باید سکته می کردیم !!

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از saanei :

وا عجبا از تعصب بیهوده!

حتی به چشمانت اجازه خواندن صحیح و منصفانه هم نداده ای. کدام مطلب عمده دیگری را نادیده گرفته ام.

مرد مومن خب 256K Colour برای Sony Ericsson W550i است ر لااقل ذره ای دقت میکردی. حتماً که اینطور مقایسه

سرسری کردن روش مقایسه سخت افزار نیست! :lol: :lol:

سیمبیان سخت افزار گوشی به حساب می آید؟

درمورد پروسسور توضیح ندادم؟!

کجا Pholyphonic 41!!!! (40)is correct رنگ آبی دارد ? , اصلا فرق بین 40channel and 48 channel را می دانی؟
و چرا از اینهمه موارد نادیده شده فقط همین دو( آنهم به اشتباه) را ذکر کرده ای؟

تعریف شما از تفاوت سخت افزار چیست؟

تعصب بیهوده!؟
حتما شما دیگه منصف و بدون تعصب و عادل و اینهایی!؟!؟!؟!

آقا یکی میخواست زن بگیره دو تا دختر نشونش دادند یکی قطع نخاع بود یکی دیگه یکم کوتاه بود و یکم هم چاق بود. طرف گفت خوب این دختر دومیه دو تا ایراد داره هم قد کوتاهه هم چاقه ولی اون که قطع نخاعه بهتره چون فقط یک ایراد داره!

آقای بی تعصب منصف!
یا ایها الناس تو رو خدا نگاه کنید!!!!!!!!!! ببینید برای 6630 رنگ گوشی رو یک ضعف سخت افزاری نوشته! و رنگ دابلیو 550 رو یک امتیاز! آخه اینها چطور با هم همخونی دارند!؟! آخه رنگ بدنه گوشی مقابل مموری کارت نخوردن دابلیو 550 چه ارزشی داره! اگر رنگ گوشی مهم باشه مموری کارت به تنهایی 10 برابر این اهمیت داره. آخه چطور میایید سیمبین رو حذف میکنید بعد رنگ گوشی رو یک مزیت حساب میکنید!؟

آخه شما از تفاوت تصویر در حالت 65 هزار رنگ و 256 هزار رنگ به عنوان مزیت اسم میبرید در حالیکه اصولا برای چشم انسان این دو صفحه هیچ تفاوتی ندارند.

آخه این کلک زدن نیست که بیایید جلوی زنگ 6630 که هم پلی فنیک هست هم منوفنیک بیایید روی منوفنیکش قرمز بکشید؟!؟! آخه دیگه چرا کلک میزنید؟! . این یک صفحه از قسمت مقایسه گشویها در سایت gsmarena است . چرا لینکشو نمیدید و صفحه رو عکس میکنید بعد هم عکس رو ادیت میکنید!؟

حالا من تعصب بیهوده دارم یا شما که کلک میزنید و مردم رو گمراه میکنید!؟

Mazi

* مدیر موبایل و اسمارت فون ها* مدیر پاتوق
همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
و کماکان ماجرا ادامه دارد....

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از alireza_juve :
وکماکان جوابهایی برای افزایش پست! ;) :p
و جوابهاش یما به پستهای دیگر برای افزایش پست
(اینکار منم نوعی افزایش پست:D )

gba

Registered User
لایک‌ها
25
به نقل از Sony Ericsson!! :
و کماکان ماجرا ادامه دارد....
تا کی می خواد این بحث الکی ادامه داشته باشه من نمی دونم:(

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
به نقل از gba :

والله منم نمیدونم....فقط اینو میدونم که هرموضوعی که روش بحث میشه تمام میشه و ثابت میشه ولی باز دارن روش چونه میزنن....الکی هی یه حرف رو 100 دفعه تکرار میکنن....:wacko:

saanei

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از gba :

حالا که ما بی خیال شدیم و ادامه نمی دیم شما گیر دادید به عدم بی خیالی ما و ادامه دادن ما :blink: ؟

:D

Narsil

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از vahidh :
سلام دوستان
بین دوگوشی مطرح شده نیاز به کمک در انتخاب دارم
لطفا راهنمایی ام کنید از تمام جهات
باتشکر

از من می شنوی 6630 رو به هیچ وجه انتخاب نکن چون هم جواد شده و هم مشکل صدا در حرف زدن داره.(وقتی صحبت می کنی صدات برمی گرده ، اون هم خیلی قوی)

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
به نقل از Narsil :
از من می شنوی 6630 رو به هیچ وجه انتخاب نکن چون هم جواد شده و هم مشکل صدا در حرف زدن داره.(وقتی صحبت می کنی صدات برمی گرده ، اون هم خیلی قوی)

کاش اینجا برای خالی بندی مالیات اخذ میشد! از نظر کیفیت مکالمه گوشیهای نوکیا برترین گوشیها هستند این دیگه نقطه قوت نوکیاست
:cool:

aCn7053

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از vahidh :
سلام دوستان
بین دوگوشی مطرح شده نیاز به کمک در انتخاب دارم
لطفا راهنمایی ام کنید از تمام جهات
باتشکر
سلام یکی از دوستای من w550 داشت ازش راضی نبود.می گفت که همش هنگ می کنه البته رو حرفم زیاد حساب نکن بیشتر تحقیق کن شاید صحت نداشته باشه.

dead_chatter

Registered User
لایک‌ها
3
به نقل از amirsina.amiri :
سلام یکی از دوستای من w550 داشت ازش راضی نبود.می گفت که همش هنگ می کنه البته رو حرفم زیاد حساب نکن بیشتر تحقیق کن شاید صحت نداشته باشه.
آره منم خوندم تو یه فروم دیگه البته وقتی مموریش از 240 مگابایت بیشتر پر بشه مثلا نسبت به کی750 و دبلیو 900 و... خیلی قوی نیست البته وقتی مموریش از 240 بیشتر پر بشه اگه کمتر باشه فکر نکنم زیاد هنگ کنه

Mazi

همکار انجمن
لایک‌ها
10,509
خب بین 240 مگ تا 256 مگ که همش 16 مگ فرق هست خب یکم کمتر توش بریزید تا خرخره پر نکنید هیچ مشکلی هم نداره

DariushAgah

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
5
با این وجود پس حافظه اش واقعا 256 هم نیست! خودش هم حتما یکسری برنامه روشه این16 مگ رو هم باید ازش کم کرد . چیز زیادی برای ام پی تری پلیر خوب بودن باقی نمیگذاره

بالا