• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

<<<<<<کمک درباره عروس هلندی؟>>>>>فوری<<<<<

cinemaamooz

همکار بازنشسته
لایک‌ها
2,244
خوشگله. مرسی بابت عکس. به نظرم جفت می گرفتی بهتر بود. تکی بیچاره تلف می شه :|

gamer5

Registered User
لایک‌ها
439
والا من تا حالا طوطی نداشتم (علیرغم اینکه کاسکو و بیشتر از اون طوطی آرا که اسم خارجیش یادم رفته) رو خیلی دوست دارم
ولی تا اونجا که اطلاعات تئوریم میگه برای دستی کردن طوطی باید از بدو تولدش کنارش باشی و به زندگی خونگی عادتش بدی
الان فکر کنم دیره برای اینکارا دیگه

lovebird_alireza

Registered User
لایک‌ها
57
والا من تا حالا طوطی نداشتم (علیرغم اینکه کاسکو و بیشتر از اون طوطی آرا که اسم خارجیش یادم رفته) رو خیلی دوست دارم
ولی تا اونجا که اطلاعات تئوریم میگه برای دستی کردن طوطی باید از بدو تولدش کنارش باشی و به زندگی خونگی عادتش بدی
الان فکر کنم دیره برای اینکارا دیگه
ممنون بابت نظرتون
ولی عروس من سنی نداره
هنوز بچست 3 ماهشه
تا 1 ساله رو دستی میکنن
این فسقلی یکم از من میترسه
با راهنمایی دوستان چند مقاله مربوط به تربیت عروس رو خوندم
تا اینجا فهمیدم که تا دو هفته باید به حال خودش بزارمش تا به محیط جدید عادت کنه
و باید صبر کنم تا این مدت بگذره و عروس ما یکم اروم شه
بعضی وقتا سوت بزنی جواب میده
اب بازی میکنه
سیب میخوره
ارزن با تخمه سیا هم کم و بیش میخوره
یه بار دیدیم داره تلاش میکنه از لای میله ها بیرون بیاد دلم نیومد یکم اوردمش بیرون
چند قدم زد بعد با کلی برنامه بردمش تو
نمیزاره دست رو از 20 سانت نزدیک تر کنی
اگه بخواد گاز بگیره نگه میدارم
ولی اکثرا در میره
ممنون میشم اگه هر عزیزی هر اطلاعاتی داره هر چقدر هم ابتدایی باشه به من بده
تا این زبون بسته رابطش با من خوب شه

Last edited:

sparham

Registered User
لایک‌ها
81
رفيق شما خيلي عجله داري مثل اينكه بابا اين بنده خدا رو دو سه هفته ولش كن بزار به محيط جديدش عادت كنه بعد كم كم شروع كن تربيتشو

prn

Registered User
لایک‌ها
2,791
حدود 5-6 ماه پیش .داره خیار میخوره :دی خیلی زود عادت میکنه عجله نکن .(کلا بزار ازاد باشه هرجوری حال میکنه بگرده)
70540305202923434258.jpg

lovebird_alireza

Registered User
لایک‌ها
57
رفيق شما خيلي عجله داري مثل اينكه بابا اين بنده خدا رو دو سه هفته ولش كن بزار به محيط جديدش عادت كنه بعد كم كم شروع كن تربيتشو
:)
چشم
مرسی
فعلاً هفته اولش گذشت :)

deeas_eng

Registered User
لایک‌ها
11
اگه کسی سنشو متوجه میشه ممنون میشم کمکم کنید
پرنده شما یه عروس هلندی نر بالغ هست .
به رنگ پاهای پرنده دقت کنید ، تا حدود سن 12-14 ماهگی که اوایل شروع سن بلوغ این نوع پرنده هست رنگ پاها بسیار روشنه و تقریبا" به صورتی میزنه ، ضمنا" پرنده های نابالغ آواز نمیخونن ، آواز خوندن نشونه مستیه پرندتون هست ( که فقط در پرنده نر اتفاق میافته و ماده ها فقط صداهای قر و قاطی از خودشون در میارن ) . از طرف دیگه در پرنده های بالغ نوک تاج به سمت بالا برمیگرده که در پرنده شما هم مشاهده میشه .
با اندک تجربه ای که من در نگهداری این پرنده دارم احتمال میدم حدود سنیش 2 سال ، نر بالغ و آماده جفنگیریه . تا تنهاست هم نیازی به لونه نداره . بهترین کار اینه که شما براش یه جفت بالغ بگیری ( البته این دفعه با یکی برو که پرنده هارو بشناسه ) تا حدود یکی دو ماه باهم آشنا شن و اوایل پاییز جفنگیری کنن .

lovebird_alireza

Registered User
لایک‌ها
57
پرنده شما یه عروس هلندی نر بالغ هست .
به رنگ پاهای پرنده دقت کنید ، تا حدود سن 12-14 ماهگی که اوایل شروع سن بلوغ این نوع پرنده هست رنگ پاها بسیار روشنه و تقریبا" به صورتی میزنه ، ضمنا" پرنده های نابالغ آواز نمیخونن ، آواز خوندن نشونه مستیه پرندتون هست ( که فقط در پرنده نر اتفاق میافته و ماده ها فقط صداهای قر و قاطی از خودشون در میارن ) . از طرف دیگه در پرنده های بالغ نوک تاج به سمت بالا برمیگرده که در پرنده شما هم مشاهده میشه .
با اندک تجربه ای که من در نگهداری این پرنده دارم احتمال میدم حدود سنیش 2 سال ، نر بالغ و آماده جفنگیریه . تا تنهاست هم نیازی به لونه نداره . بهترین کار اینه که شما براش یه جفت بالغ بگیری ( البته این دفعه با یکی برو که پرنده هارو بشناسه ) تا حدود یکی دو ماه باهم آشنا شن و اوایل پاییز جفنگیری کنن .
ممنونم از اطلاعات مفیدتون
فروشنده به من گفت کمتر از 1 ساله
چون 2 ساله داشت قیمتش بالا تر بود
من نمیخوام فعلا جفتش کنم
میخوام یه مدت دستی باشه
الان ازم میترسه
دوستان گفتن یکم دیگه بمونم
در زمینه دستی کردن اگه کسی بتونه کمکم کنه واقعا ممنونم

deeas_eng

Registered User
لایک‌ها
11
هیچ ماست بندی نمیگه ماستم ترشه . پس زیاد حرف فروشنده ها رو قبول نکنید ، ضمنا" قیمت جوجه طوطی از بالغ وحشی خیلی بیشتره .
شما حنما" باید یا یه نفر که تجربه داشت میرفتین خرید .
هرچند من به گفته خودم مطمئنم ولی بازم شما میتونید از بقیه دوستان که این پرنده رو دارن سوال کنید .
...
حالا الانم واسه تربیتش دیر نیس ولی یکم بیشتر وقت میخواد و از حرف زدن هم خبری نیست !
تا حدود یک ماه اصن از قفس بیرون نیارش
بزار دایم جلوی دیدش باشین ، بشین کنارش باهاش حرف بزن .
بعد یک ماه یکم بهت عادت میکنه ، بهش آروم با دست میوه بده ، اولاش ممکنه نگیره ولی کم کم راضی میشه .
یعد دوماه که به حو اتاقش عادت کرد در قفسش رو باز بزار ( حواست یاشه در و پنجره بسته باشن ) حودش میاد دور میزنه و تو هم توی اتاق آروم بشین و خودش کم کم میاد پیشت

lovebird_alireza

Registered User
لایک‌ها
57
و
هیچ ماست بندی نمیگه ماستم ترشه . پس زیاد حرف فروشنده ها رو قبول نکنید ، ضمنا" قیمت جوجه طوطی از بالغ وحشی خیلی بیشتره .
شما حنما" باید یا یه نفر که تجربه داشت میرفتین خرید .
هرچند من به گفته خودم مطمئنم ولی بازم شما میتونید از بقیه دوستان که این پرنده رو دارن سوال کنید .
...
حالا الانم واسه تربیتش دیر نیس ولی یکم بیشتر وقت میخواد و از حرف زدن هم خبری نیست !
تا حدود یک ماه اصن از قفس بیرون نیارش
بزار دایم جلوی دیدش باشین ، بشین کنارش باهاش حرف بزن .
بعد یک ماه یکم بهت عادت میکنه ، بهش آروم با دست میوه بده ، اولاش ممکنه نگیره ولی کم کم راضی میشه .
یعد دوماه که به حو اتاقش عادت کرد در قفسش رو باز بزار ( حواست یاشه در و پنجره بسته باشن ) حودش میاد دور میزنه و تو هم توی اتاق آروم بشین و خودش کم کم میاد پیشت
واقعا ممنونم از اطلاعات خوبتون
دقیقا مثل همینی که گفتین انجام میدم
ایشالا که آدم شه
روزا کلی آب بازی میکنه
با صدای دزد گیر هم صوت میزنه
اگه سر حال باشه صوت بزنی جواب میده
فعلا فقط ارزن میخوره با تخمه
بعضی وقتا سیب هم میخوره
ولی نه ذرت خورد
چیزای دیگه هم تست کردم
شما چیزی نمیدونین بهش بدم که مثل ارزن و یا بیشتر دوست داشته باشه ؟

deeas_eng

Registered User
لایک‌ها
11
و

واقعا ممنونم از اطلاعات خوبتون
دقیقا مثل همینی که گفتین انجام میدم
ایشالا که آدم شه
روزا کلی آب بازی میکنه
با صدای دزد گیر هم صوت میزنه
اگه سر حال باشه صوت بزنی جواب میده
فعلا فقط ارزن میخوره با تخمه
بعضی وقتا سیب هم میخوره
ولی نه ذرت خورد
چیزای دیگه هم تست کردم
شما چیزی نمیدونین بهش بدم که مثل ارزن و یا بیشتر دوست داشته باشه ؟

توصیه میکنم حتما" از اطلاعات این سایت استفاده کنین :
http://iranparrot.com/forum/cockatiel-t37.html

lovebird_alireza

Registered User
لایک‌ها
57
الان یه ماه گذشت
دیگه لج نمیکنه
اکثر میوه هارو میخوره
کلی اواز میخونه
ولی از من میترسه :-(
میخوام دستیش کنم
از اول خیلی بهتر شده
دستمو جلو میبرم بعضی وقتا گاز میگیره منم همون جوری نگه میدارم کارشو بکنه
ولی اکثر اوقات فرار میکنه
به هیچ وجه از دست غذا نمیگیره
لطفااااااااا کمکم کنید

عسل مجید

Registered User
لایک‌ها
105
یادمه چند سال پیش ، یه قناری پا بلند ، پدرم از جلوی پنجره اداره شون گرفته بود وقتی که اومده بود جلوی پنجره اونم با آب بال هاشرو خیس کرده بود و گرفته بودش ، ما اینو آوردیم خونه رهاش کردیم توی پاسیو در پاسیو هم باز بود پرنده تو خونه میگشت واسه خودش و بعد برمی گشت جای خودش ، من می رفتم جلوش و انگشتمرو دراز می کردم جلوش بعد خم می شدم ، اونم می اومد می نشست رو پشتم و نوک می زد یا پام رو می گرفتم جلوش میومد می نشست رو پام و نوک می زد ، بعد ها پنجره باز موند و گذاشت رفت و فردای همونروز دیدم دوباره اومده نشسته روی در ورودی و این آخرین دیدارش بود و رفت دیگه و برنگشت.

بالا