ممنون بابت نظرتونوالا من تا حالا طوطی نداشتم (علیرغم اینکه کاسکو و بیشتر از اون طوطی آرا که اسم خارجیش یادم رفته) رو خیلی دوست دارم
ولی تا اونجا که اطلاعات تئوریم میگه برای دستی کردن طوطی باید از بدو تولدش کنارش باشی و به زندگی خونگی عادتش بدی
الان فکر کنم دیره برای اینکارا دیگه
مرسیخوشگله. مرسی بابت عکس. به نظرم جفت می گرفتی بهتر بود. تکی بیچاره تلف می شه :|
رفيق شما خيلي عجله داري مثل اينكه بابا اين بنده خدا رو دو سه هفته ولش كن بزار به محيط جديدش عادت كنه بعد كم كم شروع كن تربيتشو
چشم داداشحدود 5-6 ماه پیش .داره خیار میخوره :دی خیلی زود عادت میکنه عجله نکن .(کلا بزار ازاد باشه هرجوری حال میکنه بگرده)
پرنده شما یه عروس هلندی نر بالغ هست .اگه کسی سنشو متوجه میشه ممنون میشم کمکم کنید
ممنونم از اطلاعات مفیدتونپرنده شما یه عروس هلندی نر بالغ هست .
به رنگ پاهای پرنده دقت کنید ، تا حدود سن 12-14 ماهگی که اوایل شروع سن بلوغ این نوع پرنده هست رنگ پاها بسیار روشنه و تقریبا" به صورتی میزنه ، ضمنا" پرنده های نابالغ آواز نمیخونن ، آواز خوندن نشونه مستیه پرندتون هست ( که فقط در پرنده نر اتفاق میافته و ماده ها فقط صداهای قر و قاطی از خودشون در میارن ) . از طرف دیگه در پرنده های بالغ نوک تاج به سمت بالا برمیگرده که در پرنده شما هم مشاهده میشه .
با اندک تجربه ای که من در نگهداری این پرنده دارم احتمال میدم حدود سنیش 2 سال ، نر بالغ و آماده جفنگیریه . تا تنهاست هم نیازی به لونه نداره . بهترین کار اینه که شما براش یه جفت بالغ بگیری ( البته این دفعه با یکی برو که پرنده هارو بشناسه ) تا حدود یکی دو ماه باهم آشنا شن و اوایل پاییز جفنگیری کنن .
واقعا ممنونم از اطلاعات خوبتونهیچ ماست بندی نمیگه ماستم ترشه . پس زیاد حرف فروشنده ها رو قبول نکنید ، ضمنا" قیمت جوجه طوطی از بالغ وحشی خیلی بیشتره .
شما حنما" باید یا یه نفر که تجربه داشت میرفتین خرید .
هرچند من به گفته خودم مطمئنم ولی بازم شما میتونید از بقیه دوستان که این پرنده رو دارن سوال کنید .
...
حالا الانم واسه تربیتش دیر نیس ولی یکم بیشتر وقت میخواد و از حرف زدن هم خبری نیست !
تا حدود یک ماه اصن از قفس بیرون نیارش
بزار دایم جلوی دیدش باشین ، بشین کنارش باهاش حرف بزن .
بعد یک ماه یکم بهت عادت میکنه ، بهش آروم با دست میوه بده ، اولاش ممکنه نگیره ولی کم کم راضی میشه .
یعد دوماه که به حو اتاقش عادت کرد در قفسش رو باز بزار ( حواست یاشه در و پنجره بسته باشن ) حودش میاد دور میزنه و تو هم توی اتاق آروم بشین و خودش کم کم میاد پیشت
و
واقعا ممنونم از اطلاعات خوبتون
دقیقا مثل همینی که گفتین انجام میدم
ایشالا که آدم شه
روزا کلی آب بازی میکنه
با صدای دزد گیر هم صوت میزنه
اگه سر حال باشه صوت بزنی جواب میده
فعلا فقط ارزن میخوره با تخمه
بعضی وقتا سیب هم میخوره
ولی نه ذرت خورد
چیزای دیگه هم تست کردم
شما چیزی نمیدونین بهش بدم که مثل ارزن و یا بیشتر دوست داشته باشه ؟
چشمتوصیه میکنم حتما" از اطلاعات این سایت استفاده کنین :
http://iranparrot.com/forum/cockatiel-t37.html