linghuchong
مدیر بازنشسته
در مورد استاتیک هم میتونی چیزی در مورد خرپاها (truss) پیدا کنی؟
در مورد استاتیک هم میتونی چیزی در مورد خرپاها (truss) پیدا کنی؟
سلامبا تشکر از سیمور عزیز ..
در این دو مورد
electric arc furnace
welding with rectifier
من ebook نميتونم براتون پيدا کنم ولی اگه مقاله خاصی مورد نظرتون هست، شايد بتونم بهتون کمک کنم.دنبال ebook در رابطه با رشته بیو متریال می گردم. چیزی سراغ دارین؟؟؟
ممنونمسلام
برای مورد اول چند تا مقاله جديد براتون پيدا کردم ولی برای مورد دوم مقاله اي نتونستم پيدا کنم. يعنی خيلی کلی هستن و ممکنه اصلاً به درد شما نخوره! اگه خودتون بتونين بگردين و مقاله مورد نظرتون رو پيدا کنين، من راحت ميتونم براتون بگيرمش.
من که access آنلاين به اين سايت رو ندارم. ميتونم سفارش بدم بدم برام بياد بعد برات پست کنم. ولی اگه عجله داری شرمنده از دست من کاری بر نميآد.من این مقاله رو شدیدا لازم دارم کسی میتونه برام دانلود کنه؟
Foundation Isolation for Seismic Protection Using a Smooth Synthetic Liner
دستت درد نکنه فریدا جان اگه دیدم دیگه هیچ راهی ندارم مزاحمت میشم ممنون :دیمن که access آنلاين به اين سايت رو ندارم. ميتونم سفارش بدم بدم برام بياد بعد برات پست کنم. ولی اگه عجله داری شرمنده از دست من کاری بر نميآد.
دوباره سلام
خواهر با توجه به اینکه تونستم مقاله رو پیدا کنم گفتم اینجا اعلام کنم تا شما زحمت دوباره نکشید ...
متشکرم
از این به بعد هم سعی می کنم که شماره های جدید مجله ی Science رو هم اینجا بزارم ...
البته تورنتش رو می زارم ... اگرم جایی دیگه رو پیدا کردم که شماره های جدید رو برای دانلود قرار می داد , براتون اینجا معرفیش می کنم !! ...
Science August 24 2007