Mahiar0
کاربر افتخاری سئو و معرفی سایتها
ممنون
اگر بيشتر هم بازم چيزي داري بگذار چون يه 20 صفحه اي بايد جمع بشه
دوستان ديگرهم ميتوانند كمك كنند اينجا بگذاردند درمورد فايروال ها(ديواره اتش) وچند فايروال باكاركرد ويژگي و...
راستش منم که داشتم نگاه ميکردم ديدم مقاله در مورد کاربرد اين مسئله در ضمينه های ديگه ، زياد هست ولی خودش کمه! هالا به اينا يه نگاهی بندازين ببينين اگه به دردتون ميخوره من يه نگاهی بکنم ببينم ميتونم پيداشون کنم يا نه؟!سلام
من باید در مورد یکی از انواع سیستم های توزیع شده تحقیق کنم و در چندین مرحله بتونم تحویل بدم
برا همین دنیال فهرست انواع سیستم های توزیع شده هستم تا بتونم یکی که منابع زیادی برای تحقیق در موردش هست رو انتخاب کنم ...
من خيال ميکردم رشته شما حقوقه!!!!!
داشتم براتون آپلود ميکردم، ولی مثل اينکه ديگه لازم ندارين. پس هيچ!
سلام
من باید در مورد یکی از انواع سیستم های توزیع شده تحقیق کنم و در چندین مرحله بتونم تحویل بدم
برا همین دنیال فهرست انواع سیستم های توزیع شده هستم تا بتونم یکی که منابع زیادی برای تحقیق در موردش هست رو انتخاب کنم
پیشنهاد شد بهم که در مورد CARDS
که مخفف
Coordinated Attack Response & Detection System
سلامراستش منم که داشتم نگاه ميکردم ديدم مقاله در مورد کاربرد اين مسئله در ضمينه های ديگه ، زياد هست ولی خودش کمه! هالا به اينا يه نگاهی بندازين ببينين اگه به دردتون ميخوره من يه نگاهی بکنم ببينم ميتونم پيداشون کنم يا نه؟!
فکر ميکنين اونا به دردتون ميخوره که من اونا رو هم براتون بگيرم؟! (کاربرد ها)
Agent-based distributed intrusion alert system
Decentralized publish-subscribe system to prevent coordinated attacks via alert correlation
Dependability and survivability of large complex critical infrastructures
A data mining and CIDF based approach for detecting novel and distributed intrusions
An inline detection and prevention framework for distributed denial of service attacks
Collapsar: A VM-based honeyfarm and reverse honeyfarm architecture for network attack capture and detention
Modeling requests among cooperating intrusion detection systems
سلام
بله اگر لطف کنید و این مقالات رو برام بزارید ممنون میشم
ببخشید اگر ممکنه من بیشتر دنبال مطالب هستم که در این موردها بحث کرده باشه:
proposes the architecture of a Coordinated Attack Response
& Detection Systemیعنی معماریش
و نحوه پیشرفت و تکامل و عملکردش
با عرض شرمندگی
:blush:
جناب mohammad_1ta
کتاب دومی که خواسته بودید را می توانید از اینجا دانلود کنید ( چاپ سوم )
اگر از نرم افزار emule استفاده کنید تقریبا کتابی نیست که پیدا نکنید ( ممکنه اخرین چاپ نباشه ولی حتما چاپ ماقبل اخر را پیدا می کنید)