linghuchong
مدیر بازنشسته
خواهش ميکنم :happy:خیلی ممنون !
خواهش ميکنم :happy:خیلی ممنون !
راستی بی خيال اون قضيه
========
دنبال کتاب نميگردم چون اونقدر وقت نمونده که برسم بخونم ببينم چی به چيه! يه code بايد بنويسم برای يه هفته ديگه، چون 2 هفته ديگه يه کنفرانس دارم که بايد نتيجه اين code رو هم توش ارائه بدم.:f34r:
يه نفر رو ميخوام که بهش بگم اينجا اين error رو دارم ميگيرم مشگل از کجاست؟!:wacko: و در ضمن يه نفر که بلد باشه با دستور read و انواع و اقسامش کار کنه و بتونه به من بگه چه جوری ميشه داده ها رو از يه فايل خوند و چه جوری ميشه تو يه فايل طبق ترتيبی که ميخواين write شون کرد. کسی در اين حد matlab بلده؟!
يه نفر رو ميخوام که بهش بگم اينجا اين error رو دارم ميگيرم مشگل از کجاست؟!:wacko: و در ضمن يه نفر که بلد باشه با دستور read و انواع و اقسامش کار کنه و بتونه به من بگه چه جوری ميشه داده ها رو از يه فايل خوند و چه جوری ميشه تو يه فايل طبق ترتيبی که ميخواين write شون کرد. کسی در اين حد matlab بلده؟!
نیازمند مقاله به زبان انگلیسی در مورد فضاهای سایبر در معماری هستم A.S.A.P
فکر کنم منظورش از ASAP اینه که " هرچه زودتر بهتر ، چون یه ذره عجله دارم " (as soon as possible)A.S.A.P مخفف چیه؟ چون ASAP مخفف خیلی چیزهاست ولی هیچکدام تو معماری نبود.اگر بگید مخفف چیه ، بهتر میشه Search کرد.
اين volume اين مجله online موجود نيست بايد سفارش بدم بياد. حدودا 2 هفته طول ميکشه!:wacko: ميخواين؟سلام
می تونید بازم کمکم کنید و دو مقاله رو که در صفحات 544-551 شماره 37 (volume) و 438 - 441 شماره 46 مجله weed science قرار داره رو برام آپلود کنید
بازم ممنون
http://www.srco.ir/Articles/TipsView.asp?ID=496
http://www.srco.ir/Articles/TipsView.asp?ID=495
بخش سومش نيست؟!!بخش سوم به بررسی معماری packet filter و مزايا و محدوديت های
اين volume اين مجله online موجود نيست بايد سفارش بدم بياد. حدودا 2 هفته طول ميکشه!:wacko: ميخواين؟
اگه ميخواين لطفاً مشخصات کامل مقاله ها رو بدين.:happy:
فکر کنم منظورش از ASAP اینه که " هرچه زودتر بهتر ، چون یه ذره عجله دارم " (as soon as possible)
من فکر کنم علت اصلی اش اینه که key word هات رو مشخص نکردی ... (به انگلیسی) ... منظورم اینه که اگه من توی اون زمینه تخصص داشته باشم ، می فهمم که باید دنبال چه واژه هایی بگردم ، اما اگه نداشته باشم ، باید حتما key word ها رو بهم بدی ...
منظورم همونی بود که گفتی ولی اینجا هیچکس تو فاز معماری نیست انگار
من فکر کنم علت اصلی اش اینه که key word هات رو مشخص نکردی ... (به انگلیسی) ... منظورم اینه که اگه من توی اون زمینه تخصص داشته باشم ، می فهمم که باید دنبال چه واژه هایی بگردم ، اما اگه نداشته باشم ، باید حتما key word ها رو بهم بدی ...