شما دنبال مقاله به زبان سرخپوستی می گردی ؟ ...درضمن دنبال مقاله از زبان sioux البته فکر نکنم فارسیش گیر بیاد
شما دنبال مقاله به زبان سرخپوستی می گردی ؟ ...درضمن دنبال مقاله از زبان sioux البته فکر نکنم فارسیش گیر بیاد
شما دنبال مقاله به زبان سرخپوستی می گردی ؟ ...
من توهینی کردم ؟ ... صرفا واسه ام خیلی جالب و عجیب بود که مقاله ای به زبان سرخپوستی می خوای ...آره ممنون میشماگه چیزی رو در اختیارم قرار بدین
آره عیبش چیه؟اصلا زبون قورباغه ها...جسارتا درست نبود که این حرف رو بزنی...پس من واسه عمه خودم میخوام اون بخش زبان شناسی رو راه بندازم..کاش پست های خودت رو هم ادیت میکردی...
تازه..مگه چه عیبی داره میخوام بخونم یاد بگیرم...عیبش کجاست ها؟
نامیدم کردی سیمور عزیز...توقع نداشتم...
اینو هم ادیت کن..مثل اون بقیه ها
واقعا پادگانه..اونم پادگان امام حسین...
شايد به دردتون بخوره!درضمن دنبال مقاله از زبان sioux البته فکر نکنم فارسیش گیر بیاد
درمورد يك فايروال سخت افزاري هم كسي چيزي داره بگه ممنون ميشم توضيح
کار با تورنت ها رو بلدی ؟ ... اینجابه نقل از m.o.r.i :سلام دوستان.من دنبال ای بوک rheology می گردم خیلی ضروریه.این کتاب از رشته پلیمره.از دوستان خواهش می کنم اگه کسی سراغ داره لینکشو بزاره ممنون می شم.....
خواهش :happy:دقیقا یه همچین چیزی میخواستم
تشکرگرچه کم بودولی منت گذاشتین...تشکرات فراوان
سلام ...مقاله ای رو میخواستم این دفعه در مورد زبان های:
Indo-iranian
Indo-European
دوست عزیز ابنارو علی الحساب داشته باش تا بعد. اگه خودت مقاله هایی رو که می خوای تو سایت scirus.com یا springerlink.com سرچ کنی و مشخصات دقیق اون رو بگی برات می ذارمش:سلام ...مقاله ای رو میخواستم این دفعه در مورد زبان های:
Indo-iranian
Indo-European
دوست عزیز ابنارو علی الحساب داشته باش تا بعد. اگه خودت مقاله هایی رو که می خوای تو سایت scirus.com یا springerlink.com سرچ کنی و مشخصات دقیق اون رو بگی برات می ذارمش:
http://mihd.net/mvsl76
درسته حجمش بالاست ... مسال اینه که شما توانایی انتخاب داری .. یعنی می تونی بهش بگی فقط این سه تا فایل رو دانلود کن (جمعا یکی دو مگابایت) ... یعنی تیک همه رو برمی داری و فقط تیک اون چندتایی که به موضوع مورد نظرت ربط داره رو نگه میداری ... مثل یه فولدر معمولی ...سلام.مرسی از توجه و لطفتون.کمک بزرگی کردین...
اما این فایل حجمش خیلی بالاست باید سالها غروب آفتاب از پنجره تماشا کنم
تا بتونم بگیرم!!!!!
عذر می خوام کم حجم تر از این سراغ ندارین؟ یا اینکه همین فایل در چند بخش کم حجم باشه؟
آخه واقعا نیاز دارم.
بازم متشکرم
ممنون ولي