linghuchong
مدیر بازنشسته
ويکتوريا يه شهر توريستی هست، حتی يه کارخونه کوچولو هم توش نميتونين پيدا کنين! برای کارای نفتی بايد برين سمت آلبرتا يا اوتاوا ولی بيشتر آلبرتا!الان ویکتوریا در این حوزه کاری نفت و گاز و ... چطور هست ، به نظرم یکی از بزرگترین شرکتهای مهندسی به نام FLUOR تو کبک هست ولی از بقیه نقاط بی خبرم.
شرکتای معروف نفتی از shell شروع کنين که بزرگترين شرکت نفتی که هيچ, بزرگترين کمپانی جهان هست، تا برسيم به رده 2 و 3 که ميشه esso, chevron. بعد ميرسيم به Total فرانسه که تو کانادا هم شعبه داره! تو رده های بعدی شرکت های مثل nexen هست که اتفاقاً همه هم خيلی ازش تعريف ميکنن! ...
من الان چون در حال job hunting به سر ميبرم، با همه اينا آشنام و خلاصه روزی 5-6 تا رزومه دارم اين ور و اون ور ميفرستم. حالا بعداً اگه خواستين ميتونم ليست کامل شون رو بهتون بدم (تا اينجايی که خودم پيدا شون کردم)
اسمشو بذارين انرژی هيدروژنی! انرژی+مکانيک سيالات! ولی ميکرو فلوييدزدر ارتباط با FUEL CELL زیاد آشنایی ندارم ولی میدونم دوره لیسانس 2 تا استاد های جدید اومدن تحصیل کرده از خارج و تو این زمینه فعال بودن ، یکی از اونها همین الان امیرکبیره
تا حالا کامل با این موضوع در ارتباط نبودم ، برای همین اصلا هیچ دیدی بهش ندارم ، نمی دونم باز یک پرش میتونه درست باشه یا نه ، دوست دارم با کمترین جابجایی ها تو زمینه هایی که تا حالا کار کردم بتونم کار کنم که محتمل اینطور به موفقیت نزدیکه ولی ممنون از راهنمایی شما ، مشورت از اونهم به موفقیت نزدیک تره .
چون به گرايش تون ميخوره پيشنهاد دادم. روش فکر کنين چون در حال حاضر کار هم براش هست! تو زمينه پزشکی که زمينه من و شما باشه در حال حاضر، زياد کار نيست، اگه هم باشه حقوقش خوب نيست! مخصوصاً وقتی phd ميخونين شانس پيدا کردن کار به يک دهم تقليل پيدا ميکنه! تا جايی که من با استادام صحبت کردم که به جای phd يه master ديگه بگيرم! جدی جدی اينقدر اين لغت over-qualified :f34r: رو شنيدم ، خسته شدم.:hmm: به خاطر همينه که دارم ميگم چيزی که الان انتخاب ميکنين تو آيندتون خيلی تأثير داره! با آينده نگری گرايش تون رو انتخاب کنين.:happy:
در اينکه BC بهترين نقطه کانادا هست که شکی نيست، بخاطر همينه tax اين ايالت هم از همه ايالت های ديگه بيشتره!:wacko: در نظر بگيرين اگه شما سالی 75 هزار دلار حقوق تون باشه، يه چيزی نزديک 30 هزار تاش tax هست و بايد بدين به دولت! آلبرتا کمترين tax رو داره. و جالب تر اينکه BC کمترين حقوق رو هم داره :f34r:يعنی حداقل ماهی 1000 دلار کمتر از جاهای ديگه ، به علت خوبيه آب و هوا!!!!!!!!!!:lol::lol::lol:اتفاقا شنبه داشتم نقشه کانادا را نگاه می کردم دیدم BRITISH COLUMBIA از بهترین نقاط هست و ویکتوریا و ونکوور از بهترین جاهاش ، راستی شما لب مرزید با آمریکا یا در جزیره مجاور بندر ( من دقیق متوجه نشدم که آیا هر دو ویکتوریا هست یا نه
ونکوور هوای زياد خوبی نداره، چون خيلی مرطوب و شرجی است و زمستوناش هم از ويکتوريا سرد تره، يه اختلاف حداقل 5 درجه اي اين 2 تا هميشه دارن! ويکتوريا يکی از شهر های جزيره vancouver island هست و پايتخت ايالت BC. رطوبت هوا اينجا 100% هست ولی چون جزيره هست ، باد زياد داره، باد رطوبت رو ميگيره و شما اصلاً احساس شرجی بودن بهتون دست نميده!:happy:
اينجا downtown ويکتوريا هست:
اگه خواستين تو اين پست ها ميتونين عکس های چند جای ديدنی ويکتوريا و حوليش رو ببينين:
http://forums.animparadise.com/showthread.php?t=178&p=227136&viewfull=1#post227136
http://forums.animparadise.com/showthread.php?t=178&p=227138&viewfull=1#post227138
و پست های بعدی و قبليش ...
===
نزديک بودن به امريکا؟ ما شبا چراغ ها و ماشين های port angeles رو ميتونيم ببينيم. با کشتی 1 ساعت فاصله هست. با هواپيما تا سياتل، 20 دقيقه.
زياد نگران نباشين. معدل فوق تون مهمه و B+ هم ميشه 16.70 از 20.از نظر معدل خوب من لیسانس شیراز بودم و مکانیک اونجا واقعا سخته ، برای همین معدلم 14.51 هست البته بیشتر این کاهش معدل برای 4 تم اول هست و در ترمهای اخر نزدیک 17 هم TOUCH کردم ، ارشدم امیر کبیر هستم و الان بدون پایان نامه 16.55 که اینهم به خاطر یک درس (12.5 شدم ) اینجور شد و گرنه بالای 17 بودم
البته اگه پایان نامه بالای 18.75 بشم شاید بشه امیدی داشت ولی اونهم به نظر دانشگاه ربط دراه چون همونطور که قبلا گفتم به خاطر برخی مشکلات تاخیری در کارم افتاد و نمیدونم کسر چقدر در نظر بگیرند و آیا چقدر می خواهئد به عنوان نمره مقاله از 20 کم کنند که چون هنوز مقاله ارسال نکردم ، اینها 2 امتیاز منفی هست خودش برای کسب نمره بالا 18
زمان ما برای فوق 2 نمره رو ميذاشتن برای يه مقاله و خوده تز رو از 18 حساب ميکردن. اون 2 نمره هم اگه مقاله رو نوشته بودين بهتون ميدادن، احتياجی نبود که حتماً از يه ژورنال ok چاپ رو داشته باشين! الان نميدونم چه جوريه ولی اکثراً خوب نمره ميدن. با استاد تون صحبت کنين و بگين که معدل تون براتون مهمه چون ميخواين بياين اين ور.
اينو که بايد 100% داشته باشين! recommendation نداشته باشين بهتون پذيرش نميدن.:f34r: حداقل 2 تا لازم دارين که يکيش از استاده راهنمای دوره ليسانس باشه، يکی ديگش دوره فوق! اگه از استاد سومی هم بتونی بگيرين که فبه المراد!ولی می تونم recommand از شیراز و امیر کبیر بگیرم از بعضی اساتید.
سعی کنين کنفرانس هايی رو پيدا کنين که تو اروپا يا آسيا برگزار ميشن. گرفتن ويزا به مراتب آسون تره. اگه سمت امريکا و کانادا باشه شانس اينکه بهتون ويزا بدن يه چيزی حدود 10% هست.برای کنفرانس ها هم از این سایت http://www.conferencealerts.com/ چند تا زمان که بتونم تا 1 ماهه اینده ثبت نام کنم پیدا کردم و بعضیهاش جوری هست تا اوریل یک جواب اولیه میدن ظاهرا
Last edited: