• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در تهيه مقالات علمی ؛ معرفی و درخواست کتاب ، سایت و منابع علمی

yonik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام من می خواستم چند موضوع جذاب برای یه کنفرانس که در مورد زیست یا پزشکی باشه بهم معرفی و اگر مطلبی دارید برام به آدرس [email protected] بفرستید .ممنون می شم!!!:rolleyes:

mili_k

Registered User
لایک‌ها
64
یه کتاب یا مقاله در مورد محتوای کتاب های درسی فارسی اول دبستان از اول انقلاب و سیر تحولش تا حالا؛ کسی میتونه معرفی کنه؟
یا یک چیزی که با این موضوع مرتبط باشه...

calmderrida

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام. این کتاب رو هرچی تو کتابخونه ها گشتم پیدا نکردم اگه به ebook اون دسترسی دارین خواهشا در اختیارم بگذارین این مقاله و کتاب رو واسه تزم لازم دارم.موفق باشین
The Cambridge introduction to narrative
by

H. Porter Abbott

چند وقتی بود که دنبال مقاله ای می گشتم ولی چون پولی بود نمیتونستم بهش دسترسی پیدا کنم. اینجا هم درخواست داده بودم ولی خبری نشد .ولی امروز اومدم درخواستمو حذف کردم چون دیشب یه ایمیل به نویسنده اش زدم و باورتون نمیشه صبح که بیدار شدم دیدم مقاله اش رو برام فرستاده. خدا عمرش بده. ان شالله مقالات مورد نیاز شما هم به زودی به دستتون برسه.

Last edited:

shakarami

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزيز

هر كدام از دوستان كه منت بگذارند و به من كمك كنند در تهيه فول تكست اين مقاله ها ممنون اشون ميشم(قبلا یک بار زحمت چند تا مقاله رو به دوست عزیز linghuchong داده بودم!):

اولین مقاله از ساینس دیرکت

دومین مقاله از اشپرینگر

سومین باز هم ساینس دیرکت

باز هم از ساینس دیرکت

باز هم از ساینس دیرکت

و این هم آخرین مقاله

پیشاپیش از دوستان عزیز تشکر می کنم.

Last edited:

masoudmechanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان و خسته نباشید به همگی
مخصوصا شما فریدا خانم که یک تنه این تاپیکو می چرخونید.

می خواستمببینم دوستان کسی فرمت ورد برای ieee داره من چند تا از این کنفرانسهای ieee دیدم هیچکدام فرمت ندادند ، ممنون می شم راهنمایی کنید.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام دوستان عزيز

هر كدام از دوستان كه منت بگذارند و به من كمك كنند در تهيه فول تكست اين مقاله ها ممنون اشون ميشم(قبلا یک بار زحمت چند تا مقاله رو به دوست عزیز linghuchong داده بودم!):

اولین مقاله از ساینس دیرکت

دومین مقاله از اشپرینگر

سومین باز هم ساینس دیرکت

باز هم از ساینس دیرکت

باز هم از ساینس دیرکت

و این هم آخرین مقاله

پیشاپیش از دوستان عزیز تشکر می کنم.
سلام

ببخشيد بابت تاخير

همه مقاله هايی که خواسته بودين رو نتونستم بگيرم چون خيلی هاشون قديمی هستن و online موجود نبودن. به جاش 1-2 مقاله مشابه که موجود بود رو گرفتم. ببينين کدوم شون خيلی حياتی هست که من سفارش بدم hard copy ش رو برام بفرستن.:happy:

اميدوارم هنوزم به درد تون بخوره و دير نشده باشه.:blush:

http://www.4shared.com/file/Eit9rQbE/1_online.html
pass: fgh

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام دوستان و خسته نباشید به همگی
مخصوصا شما فریدا خانم که یک تنه این تاپیکو می چرخونید.

می خواستمببینم دوستان کسی فرمت ورد برای ieee داره من چند تا از این کنفرانسهای ieee دیدم هیچکدام فرمت ندادند ، ممنون می شم راهنمایی کنید.
سلام

اين لينک رو ديدين؟!:)

http://www.ieee.org/conferences_events/conferences/publishing/templates.html

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام. این کتاب رو هرچی تو کتابخونه ها گشتم پیدا نکردم اگه به ebook اون دسترسی دارین خواهشا در اختیارم بگذارین این مقاله و کتاب رو واسه تزم لازم دارم.موفق باشین
The Cambridge introduction to narrative
by

H. Porter Abbott

چند وقتی بود که دنبال مقاله ای می گشتم ولی چون پولی بود نمیتونستم بهش دسترسی پیدا کنم. اینجا هم درخواست داده بودم ولی خبری نشد .ولی امروز اومدم درخواستمو حذف کردم چون دیشب یه ایمیل به نویسنده اش زدم و باورتون نمیشه صبح که بیدار شدم دیدم مقاله اش رو برام فرستاده. خدا عمرش بده. ان شالله مقالات مورد نیاز شما هم به زودی به دستتون برسه.
متاسفانه منم نتونستم نسخه الکترونيکيش رو پيدا کنم، ولی کتاب هايی با عنوان مشابه online زياد ديدم که راحت ميتونستين از رپيدشر يا هات فايل دانلود کنين.

در مورد نويسنده مقاله درست ميفرماييد. اکثراً اگه ببينن که شما دانشجو هستين و در همون رابطه دارين تحقيق ميکنين براتون ميفرستن! :)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام. شما لطف میکنید که وقت میذارید برای کمک. شما نمونه نقضی هستید از این حکم که تمام روابط دنیای امروز با انگیزه ی تحصیل منافعه
این مقاله برام خیلی مهمه...
دانشگاه خودمون حق عضویت مجله‌اش رو نداره. میتونی از دانشگاه خودتون یه امتحانی بکنی؟
Creative Mythconceptions: A Closer Look at the Evidence for the “Mad Genius” Hypothesis نام مقاله
Psychology of Aesthetics, Creativity, and the Arts, Volume 3, Issue 2, May 2009, Pages 62-72
Judith Schlesinger
واقعا ممنونت میشم
سلام

ميدونم خيلی ديره ولی اين چند وقت واقعاً گرفتار بودم و نرسيده بودم که به اينجا سر بزنم.:( اگه هنوز به درد تون ميخوره:blush::

http://www.4shared.com/file/EzaoVZL1/2_online.html

pass: hjk

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
با سلام
ممکنه خواهش کنم تو پيدا کردن مقاله زير کمکم کنيد?
Haverkamp, R., M. Vauclin, J. Touma, P.J. Wierenga,
and G. Vachaud, A comparison of numerical
simulation models for one-dimensional infiltration,
Soil Science Society of America Journal,
41, 285-294, 1977.
مقاله اي که خواسته بوديم مال سال 1977 هست. فکر نکنم ديگه بشه گيرش آورد.:wacko: چند مقاله مشابه جديدتر براتون گرفتم. (اگه اشتباه نکرده باشم و روی مکانيک خاک کار کنين!:eek:)

http://www.4shared.com/file/F6DGTwkL/3_online.html

pass: sdf

masoudmechanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

سلام فریدا خانم

تو سایت اصلی ieee هر چی گشته بودم این لینک رو پیدا نکرده بودم ظاهرا زیر شاخه ریر شاخه بود

Home > Conferences & Events > Conferences > Publishing

دقیقا همین را که شما لطف کردید می خواستم . دستتون درد نکنه
ممنون از لطفتون
راستی من ارشد مکانیک هستم ( لیسانس مکانیک سیالات شیراز عنوان پایان نامه : حل عددی و سه بعدی جریان خون در یک انشعاب سرخرگ اکلیلی با یک شاخه غیر مسطح { 3D Numerical simulation of the blood flow in the coronary bifurcation with a non-planar }
فوق طراحی کاربردی امیرکبیر در حال دفاع با عنوان پایان نامه : برنامه ریزی حرکت و کنترل همزمان يک بازوی مکانیکی متحرک { Motion Planning and Coordinated Control of a Mobile Manipulator})

شماهم دکترای مکانیک هستید اینطور که دیدم و در بیو کار می کنید ، دانشگاهتون تو زمینه کنترل و یا سیالات پذیرش داره

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
شماهم دکترای مکانیک هستید اینطور که دیدم و در بیو کار می کنید ، دانشگاهتون تو زمینه کنترل و یا سیالات پذیرش داره
به موقعه به موقع گفتين! :D اگه از من ميشنوين همين امروز اقدام کنين! :happy:

http://www.iesvic.uvic.ca/news/2010-10-25.php

احتمالاً سالی 20 هزار دلار کانادا هم برای اين موقعيت بهتون fund ميدن;). دکتر سينتون هم يکی از بهترين، باحال ترين، جوون ترين استادای UVIC هست که تا حالا به خاطر تحقيقاتی که انجام داده چندين بار جايزه برده و ... :rolleyes:

همين امروز يه email بهش بزنين و رزومه تون رو هم براش بفرستين .;)

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
حل عددی و سه بعدی جریان خون در یک انشعاب سرخرگ اکلیلی با یک شاخه غیر مسطح { 3D Numerical simulation of the blood flow in the coronary bifurcation with a non-planar }
راستی مقاله اي يا متنی يا برنامه اي از اين دمه دست دارين برای من بفرستين من يه نگاهی بهش بندازم! :rolleyes: الان خوده منم درگير همين مسئله هستم تقريباً! البته من دنبال جريان خون تو آئورت هستم که فکر کنم با محاسبات شما متفاوت باشه! شما خون رو غير نيوتنی در نظر گرفتين ديگه نه؟!:eek:

masoudmechanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
راستی مقاله اي يا متنی يا برنامه اي از اين دمه دست دارين برای من بفرستين من يه نگاهی بهش بندازم! :rolleyes: الان خوده منم درگير همين مسئله هستم تقريباً! البته من دنبال جريان خون تو آئورت هستم که فکر کنم با محاسبات شما متفاوت باشه! شما خون رو غير نيوتنی در نظر گرفتين ديگه نه؟!:eek:

سلام فریدا خانم

بله ، من جریان رو هم نیوتوتنی در نظر گرفتم هم غیر نیوتنی مدل power law و carreau البته این کار لیسانس من بود برای همین من از CFD استفاده کردم و خودم کد ننوشتم ، و وقتی امدم فوق چون جامدات قبول شدم اومدم سمت دینامیک و کنترل .

من یک مقاله از اون دارم براتون ارسال می کنم ولی کارهای دیگه که انجام دادم چون از اون زمان گذاشتم کنار باید بشینم دنبالش بگردم و ببینم کدام فایل اخر هست و درست هست ، احیانا اگه بعد از مطالعه این مقاله به نظرتان اومد اونها میتونه کمکی بکنه ( البته اگه خیلی بد بود خرده نگیرید اخه اون زمان من یک دانشجوی لیسانس بودم و شما الان یک دانشجوی دکتری، اینم بگم بعدا که دوباره بعد از چاپ خوندم دیدم یکی دو اشتباه لپی هم داشت که من اون زمان به علت عجله و استرس متوجه نشده بودم) بفرمایید من تو اولین فرصت اقدام می کنم اخه الان درگیر ارائه پایان نامه ارشد هستم و کمی سرم شلوغه .

در مورد این دکتر سینستون ظاهرا
Dr. David Sinton is seeking a recent engineering or chemistry PhD graduate, and prospective students, to work in the area of optofluidics for sustainable energy applications.

دنبال یک مهندس ( حالا نفهمیدم هر رشته ) و یک دکتر شیمی هستند یک موقعیت 3 ساله پست دکترا هست برای ان مفارغ التحصیل دکترا
البته من خودم به سیالات زمینه انرژی و حرارت بیشتر علاقه دارم ولی کنترل و دینامیک هم دوست دارم و موقعیت کاریم هم تو صنعت نفت و گاز و نیروگاه بوده برای همین دوست دارم یکجوری همه اینها را به هم متصل کنم مثل کارهای کنترلی در نیروگاهها یا پالایشگاهها یا بازرسی با ربات :)
ممنون از شما ، من حالا اخبار و اساتید دانشگاه و موقعیتهای ویکتوریا که دانشگاه خودتون هم هست را نگاه می کنم ببینم چکار میتونم بکنم البته رتبه 155 جهانی هم داره ( البته احتمالا مهندسی قوی تری داره ) که دانشگاه خوبی هست و هم اینکه شاید احتمال و شانس قبولی در آن نسبت به زیر 100 ها بیشتر باشه .

الان خواستم به یک ترتیبی مقاله را ارسال کنم دیدم http://www.hamkelasy.com/content/view/2040/84/ مقاله به صورت رایگان در دسترس هست :rolleyes: کار اپلود من را راحت کردند :)

ولی خوب سرده اونجاها http://www.weatheroffice.gc.ca/city/pages/bc-66_metric_e.html
البته شاید به نسبت اینجا چون مونترال رو دیدم -7 بود و ونکوور -2 ولی برای محدوده شما 0

دوباره سلام
فریدا خانم این دکتر Ron Podhorodeski رو می شناسید چطور یاست ظاهرا رییس لابراتوار رباتیک هست و با صنعت هم در ارتباطه ، البته بعید می دونم من برای تاریخهای الان و ثبت نام شهریور سال دیگه برسم کاری بکنم چون به علت یکسری مشکلات هنوز پایان نامه ندادم ، برای مدرک زبان هم اقدام نکردم و زمان ثبت نام و ظرفیت خالی برای آزمون هم چک نکردم و خودم هم 3 ماه نیاز دارم که بخونم برای آزمون حداقل- می خواهم هم بعدش برای چند تا کنفرانس یا شاید ژورنال هم روی کار پایان نامه اقدام کنم ( یعنی تا الان تو زمینه کاری خودم مقاله تو کنفرانس بین المللی ندارم ) ، من برای همین زیاد تاریخ و فرصتهای جاهای دیگه و حتی اینجا را ندیدم ، تو یک نگاه سریع این دکتر Ron Podhorodeski رو به نظرم کاراهام مرتبط تر با کارهاش هست گفتم اگه بشه بعدا باهاش مکاتبه کنم در ضمن خبر نداری دانشگاه شما برای بهار هم فرصت اقدام کردن میده یا نه؟ اگه تو april یک فرصت بود شاید میتونستم برای آن زمان کارهامو جمع و جور کنم .

Last edited:

dhajalizade

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مقاله اي که خواسته بوديم مال سال 1977 هست. فکر نکنم ديگه بشه گيرش آورد.:wacko: چند مقاله مشابه جديدتر براتون گرفتم. (اگه اشتباه نکرده باشم و روی مکانيک خاک کار کنين!:eek:)

http://www.4shared.com/file/F6DGTwkL/3_online.html

pass: sdf

بینهایت به خاطر وقتی که گذاشتین ممنون. آره راستش یه نرم افزار آنالیز خاک develop کردم که مشابه یه دونه قدیمیشه که تو بعضی قسمت ها از اون ایده گرفتم. بازم یه عالمه ممنون.

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
تشکر فراوان از شما

امیدوارم حمل بر بی ادبی نشه اما من دو مقاله دیگه رو هم نیاز دارم:

What radio and TV managers want in the broadcast curriculum
Authors: William J. Oliver; Richard B. Haynes
Published in: journal Communication Education, Volume 27, Issue 3 September 1978 , pages 228 - 234

The status of broadcast education in institutions of higher learning
Author: Garland C. Elmorea
Published in: journal Communication Education, Volume 32, Issue 1 January 1983 , pages 69 - 77

ممنون می شم اگر در دسترس شما یا دوستان دیگه بود، برام آپ کنین

ایام به کام
سلام

من اولی رو تونستم پيدا کنم، دومی رو نه هنوز!

http://www.4shared.com/file/7dd_gqm7/33_online.html
pass: qwe

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
سلام فریدا خانم

بله ، من جریان رو هم نیوتوتنی در نظر گرفتم هم غیر نیوتنی مدل power law و carreau البته این کار لیسانس من بود برای همین من از CFD استفاده کردم و خودم کد ننوشتم ، و وقتی امدم فوق چون جامدات قبول شدم اومدم سمت دینامیک و کنترل .
خيلی ممنون، pm تون رسيد دستم:happy:، ميخونمش. فقط ميخوام ببينم فرضيات تون چه چيزايی بوده. يعنی طبق قوانين پوازون جلو رفتين يا نه؟ و کجاا متفاوت شده؟!:cool:

در مورد این دکتر سینستون ظاهرا
Dr. David Sinton is seeking a recent engineering or chemistry PhD graduate, and prospective students, to work in the area of optofluidics for sustainable energy applications.

دنبال یک مهندس ( حالا نفهمیدم هر رشته ) و یک دکتر شیمی هستند یک موقعیت 3 ساله پست دکترا هست برای ان مفارغ التحصیل دکترا
ميدونين اينجا زياد فرقی نميکنه background تون چی هست as long as بدونين دارين چی کار ميکنين! الان هم که نوشته post-doc ميخوان، 100% دانشجوی phd رو هم برای اين کار قبول دارن.:)

البته من خودم به سیالات زمینه انرژی و حرارت بیشتر علاقه دارم ولی کنترل و دینامیک هم دوست دارم و موقعیت کاریم هم تو صنعت نفت و گاز و نیروگاه بوده برای همین دوست دارم یکجوری همه اینها را به هم متصل کنم مثل کارهای کنترلی در نیروگاهها یا پالایشگاهها یا بازرسی با ربات :)
چه جالب! منم که ايران بودم کارم همش در رابطه با شرکت های نفت و گاز و پتروشيمی بود.;)
يه سؤال ، نظرتون در مورد fuel cell چيه؟ اگه علاقه داشته باشين الان زمينه تحصيلی اي هست که اينجا خيلی طرفدار داره و خيلی از استادا روش کار ميکنن ... :rolleyes:

ممنون از شما ، من حالا اخبار و اساتید دانشگاه و موقعیتهای ویکتوریا که دانشگاه خودتون هم هست را نگاه می کنم ببینم چکار میتونم بکنم البته رتبه 155 جهانی هم داره ( البته احتمالا مهندسی قوی تری داره ) که دانشگاه خوبی هست و هم اینکه شاید احتمال و شانس قبولی در آن نسبت به زیر 100 ها بیشتر باشه .
uvic 2-3 سال پيش بود که از ranking B به ranking A ارتقاء پيدا کرد و الان خودشون، خودشونو خيلی قبول دارن!:p البته وقتی دارين دنبال دانشگاه ميگردين به فاکتور هوا هم خيلی توجه کنين چون برای ما ايرانی ها زندگی در دمای منفی 40 درجه يه مقدار غير ممکنه!!!;)

ولی خوب سرده اونجاها http://www.weatheroffice.gc.ca/city/pages/bc-66_metric_e.html
البته شاید به نسبت اینجا چون مونترال رو دیدم -7 بود و ونکوور -2 ولی برای محدوده شما 0
هفته پيش که شما اين پست رو زدين فاجعه ترين هوايی که من تا الان ديدم رو ما تجربه کرديم!:blink: هوای ويکتوريا هيچ وقت زير صفر نميره! کلاً اينجا به بهشت کانادا مشهوره! واقعاً هم هست! تنها جايی که من تا lلان ديدم و به نظرم از اينجا بهتر بود (از لحاظ بهشت بودن) هاوايی بود! و يه مقدار مکزيک ولی اونا فقيرن و زندگی تو مکزيک سخته ولی هاوايی واقعاً زيباست! فلوريدا هم بد نيست ولی خوب مشگل امنيت رو داره. ويکتوريا تنها جايی هست که تقريباً هيچ مشکلی نداره و بهشته برينه!:D

خلاصه براتون بگم که هفته پيش اينجا شد منفی 10 درجه و ماها داشتيم يخ ميزديم! بقيه جاها به منفی 20 -25 رسيده بود!:eek: دقيقاً منم اون موقع 2 تا مصاحبه برای کار داشتم که بايد بيرون ميرفتم و خدا ميدونه چه سرسره بازی اي بود و چه تصادف هايی که نشد! ولی کلاً پارسال ما اصلاً برف نداشتيم! امسال داره جبران ميکنه!:lol:

در نهايت اگه دارين سمت کانادا ميآين فاکتور هوا رو حتماً در نظر بگيرين!:cool:

دوباره سلام
فریدا خانم این دکتر Ron Podhorodeski رو می شناسید چطور یاست ظاهرا رییس لابراتوار رباتیک هست و با صنعت هم در ارتباطه ، البته بعید می دونم من برای تاریخهای الان و ثبت نام شهریور سال دیگه برسم کاری بکنم چون به علت یکسری مشکلات هنوز پایان نامه ندادم ، برای مدرک زبان هم اقدام نکردم و زمان ثبت نام و ظرفیت خالی برای آزمون هم چک نکردم و خودم هم 3 ماه نیاز دارم که بخونم برای آزمون حداقل- می خواهم هم بعدش برای چند تا کنفرانس یا شاید ژورنال هم روی کار پایان نامه اقدام کنم ( یعنی تا الان تو زمینه کاری خودم مقاله تو کنفرانس بین المللی ندارم ) ، من برای همین زیاد تاریخ و فرصتهای جاهای دیگه و حتی اینجا را ندیدم ، تو یک نگاه سریع این دکتر Ron Podhorodeski رو به نظرم کاراهام مرتبط تر با کارهاش هست گفتم اگه بشه بعدا باهاش مکاتبه کنم در ضمن خبر نداری دانشگاه شما برای بهار هم فرصت اقدام کردن میده یا نه؟ اگه تو april یک فرصت بود شاید میتونستم برای آن زمان کارهامو جمع و جور کنم .
من زياد با ايشون در ارتباط نبودم ولی به نظر آدم خوبی ميرسه، پاش هم دچار يه مشگل شده و خيلی سخت رفت و آمد ميکنه ولی يکی از دوستای چينيم، با ايشون کار ميکنه. اگه بخواين ميتونم يه پرس و جويی بکنم ببينم جای خالی داره يا نه؟!

در مورد پذيرش، چون اينترنشنال هستين بيشتر طول ميکشه ولی صفحه اول وبسايت اگه چک کنين همه deadline ها رو برای اقدام کردن و گرفتن پذيرش نوشته! ولی فکر نکنم به سپتامبر سال ديگه برسين! احتمالاً ميره برای ژانويه سال آينده! يا اپريل! دانشگاه برای هر سه ترم دانشجو قبول ميکنه! فرقی به حال شون نميکنه! تا وقتی شما پول بدين، اونها هم ثبت نام ميکنن!

امتحان تافل رو اگه استادتون ok بده ميتونين بياين اينجا بدين!

چه آزمونی مد نظرتون هست؟! نفهميدم اصلاً! تا اونجا که من ميدونم اينجا نبايد آزمونی بدين برای پذيرش. چيزی که خيلی اينجا مهمه، معدل کل تون هست که حتماً بالای 17 باشه. B+ ديگه حد اقل معدل کلی هست که پذيرش ميدن. ولی برای مهندسی مکانيک احتياج ی به دادن امتحان GRE هم نيست!

قبل از اينکه با ايشون مکاتبه کنين، CV تون رو برای من بفرستين، چون همه ملاک قبول کردن شما هم CV تون هست. خلاصه خيلی روی نوشتن CV تون وسواس به خرج بدين ، بعد باهاش مکاتبه کنين.

کنفرانس بين المللی هم بايد 6-9 ماه قبلش اقدام کنين (من اينقدر کنفرانس تو امريکا دادم، قيافه خودم هم شبيه کنفرانس شده!) به نظرم بهترين جايی که ميتونی شرکت کنين APS هست. لينک رو چک کنين تاريخ تمام سمينار ها و ميتينگ هايی که در راهه رو ميتونی پيدا کنين. online از همين الان ثبت نام کنين، نامه رو ازشون بگيرين، چون تا برين سفارت و ويزا بگيرين و ... خيلی طول ميکشه!:wacko:

Last edited:

masoudmechanic

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فقط ميخوام ببينم فرضيات تون چه چيزايی بوده. يعنی طبق قوانين پوازون جلو رفتين يا نه؟ و کجاا متفاوت شده؟!:wacko:

براي مدل سازي جريان خون ، از دو مدل غيرنيوتني به ه مراه مدل نيوتوني براي ويسكوزيته خون استفاده شده است
، جريان به صورت آرام و دائمي ، ديواره سرخرگها به صورت صلب و بدون نفوذ -

چه جالب! منم که ايران بودم کارم همش در رابطه با شرکت های نفت و گاز و پتروشيمی بود.;)
يه سؤال ، نظرتون در مورد fuel cell چيه؟ اگه علاقه داشته باشين الان زمينه تحصيلی اي هست که اينجا خيلی طرفدار داره و خيلی از استادا روش کار ميکنن ... : wacko:
rolleyes]
الان ویکتوریا در این حوزه کاری نفت و گاز و ... چطور هست ، به نظرم یکی از بزرگترین شرکتهای مهندسی به نام FLUOR تو کبک هست ولی از بقیه نقاط بی خبرم.
در ارتباط با FUEL CELL زیاد آشنایی ندارم ولی میدونم دوره لیسانس 2 تا استاد های جدید اومدن تحصیل کرده از خارج و تو این زمینه فعال بودن ، یکی از اونها همین الان امیرکبیره
تا حالا کامل با این موضوع در ارتباط نبودم ، برای همین اصلا هیچ دیدی بهش ندارم ، نمی دونم باز یک پرش میتونه درست باشه یا نه ، دوست دارم با کمترین جابجایی ها تو زمینه هایی که تا حالا کار کردم بتونم کار کنم که محتمل اینطور به موفقیت نزدیکه ولی ممنون از راهنمایی شما ، مشورت از اونهم به موفقیت نزدیک تره .

هوای ويکتوريا هيچ وقت زير صفر نميره! کلاً اينجا به بهشت کانادا مشهوره! واقعاً هم هست! تنها جايی که من تا lلان ديدم و به نظرم از اينجا بهتر بود (از لحاظ بهشت بودن) هاوايی بود! فلوريدا هم بد نيست ولی خوب مشگل امنيت رو داره. ويکتوريا تنها جايی هست که تقريباً هيچ مشکلی نداره و بهشته برينه!:D

در نهايت اگه دارين سمت کانادا ميآين فاکتور هوا رو حتماً در نظر بگيرين!: wacko:

اتفاقا شنبه داشتم نقشه کانادا را نگاه می کردم دیدم BRITISH COLUMBIA از بهترین نقاط هست و ویکتوریا و ونکوور از بهترین جاهاش ، راستی شما لب مرزید با آمریکا یا در جزیره مجاور بندر ( من دقیق متوجه نشدم که آیا هر دو ویکتوریا هست یا نه

اگه بخواين ميتونم يه پرس و جويی بکنم ببينم جای خالی داره يا نه؟!
چه آزمونی مد نظرتون هست؟! نفهميدم اصلاً! تا اونجا که من ميدونم اينجا نبايد آزمونی بدين برای پذيرش. چيزی که خيلی اينجا مهمه، معدل کل تون هست که حتماً بالای 17 باشه. B+ ديگه حد اقل معدل کلی هست که پذيرش ميدن. ولی برای مهندسی مکانيک احتياج ی به دادن امتحان GRE هم نيست!
قبل از اينکه با ايشون مکاتبه کنين، CV تون رو برای من بفرستين، چون همه ملاک قبول کردن شما هم CV تون هست. خلاصه خيلی روی نوشتن CV تون وسواس به خرج بدين ، بعد باهاش مکاتبه کنين.
کنفرانس بين المللی هم بايد 6-9 ماه قبلش اقدام کنين (من اينقدر کنفرانس تو امريکا دادم، قيافه خودم هم شبيه کنفرانس شده!) به نظرم بهترين جايی که ميتونی شرکت کنين APS هست. لينک رو چک کنين تاريخ تمام سمينار ها و ميتينگ هايی که در راهه رو ميتونی پيدا کنين. online از همين الان ثبت نام کنين، نامه رو ازشون بگيرين، چون تا برين سفارت و ويزا بگيرين و ... خيلی طول ميکشه!:wacko:

حتما زمانی که بخواهم اقداماتی بکنم از کمک شما استفاده خواهم کرد ، ممنون از اینکه با این دقت و وسواس تمامی قسمتهای نوشته هامو جواب دادید و برای همه اونها راه کاری پیشنهاد دادید

من چون قصد داشتم کلی برای جاهایی که ممکن هست گزینه خوبی باشه اقدام کنم تو برنامم بود که از 2 یا 3 هفته دیگه برای تافل اقدام کنم و زمان ثبت نامها رو چک کنم و وقت بگذارم برای مطالعه .

از نظر معدل خوب من لیسانس شیراز بودم و مکانیک اونجا واقعا سخته ، برای همین معدلم 14.51 هست البته بیشتر این کاهش معدل برای 4 تم اول هست و در ترمهای اخر نزدیک 17 هم TOUCH کردم ، ارشدم امیر کبیر هستم و الان بدون پایان نامه 16.55 که اینهم به خاطر یک درس (12.5 شدم ) اینجور شد و گرنه بالای 17 بودم
البته اگه پایان نامه بالای 18.75 بشم شاید بشه امیدی داشت ولی اونهم به نظر دانشگاه ربط دراه چون همونطور که قبلا گفتم به خاطر برخی مشکلات تاخیری در کارم افتاد و نمیدونم کسر چقدر در نظر بگیرند و آیا چقدر می خواهئد به عنوان نمره مقاله از 20 کم کنند که چون هنوز مقاله ارسال نکردم ، اینها 2 امتیاز منفی هست خودش برای کسب نمره بالا 18
ولی می تونم recommand از شیراز و امیر کبیر بگیرم از بعضی اساتید.
برای کنفرانس ها هم از این سایت http://www.conferencealerts.com/ چند تا زمان که بتونم تا 1 ماهه اینده ثبت نام کنم پیدا کردم و بعضیهاش جوری هست تا اوریل یک جواب اولیه میدن ظاهرا

باز هم ممنون از لطفتون ، از پیشنهادهای خوب و عالیتان من را بی بهره نگذارید

Last edited:

brayan

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

linghuchong

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
2
بینهایت به خاطر وقتی که گذاشتین ممنون. آره راستش یه نرم افزار آنالیز خاک develop کردم که مشابه یه دونه قدیمیشه که تو بعضی قسمت ها از اون ایده گرفتم. بازم یه عالمه ممنون.

سلام دوست بزرگوار
شرمنده زحمتی که کشیدین شدم.
لحظاتتون همیشه سلامت و سبز و پر ثمر
خواهش ميکنم.:happy: تا جايی که دسترسی هام اجازه بده سعی ميکنم مقاله ها رو براتون بگيرم. چون فقط تا چند ماه ديگه هم به کتابخونه دانشگاه دسترسی دارم و اگه خدا بخواد اين درس لعنتی تموم ميشه !!! تا اين چند وقت دسترسی دارم، هر چيزی که ميخواين رو بگين:)، بعد از اين مدت بايد زحمتشو به دوستان ديگه اين تاپيک بدين.;)

بالا