• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد لوازم آرایشی مو !

سيناترا

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
32
الان میخوام عکس بزارم . من هم دقیقا مشکله شما رو دارم .

عکس ها :

دوستان فقط آب زدم . اون حالت جلوش هم که به سمته بالاست مادرزادی هست و پایین نمیاد .

خیلی موهاتو می چسبونی :f34r: لازم نیست با برس گرد اینقدر بچسبونی... نمدار که کردی با دست حالت بده زیاد مرتبش نکن... قاطی باشه بهتره به نظرم
من موهام خیلی (بیش از حد) صافه واسه همین فقط وقتی خیلی (بالای 30 سانت) باشه خوب وامیسته
به نظرم شما موی کوتاه واست بهتره :happy:
موی معوج دیرتر ریزش پیدا میکنه:happy:

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
عکس گذاشتما !

موهای منم از لحاظ موج همینجوریه ، ولی هیچ وقت نمی ذارم قدش به نصف موهای شما هم برسه چون واقعا اعصاب خورد کن میشه .

پ.ن : دوستان یه مارک خوب برای کریستال مو معرفی کنید.

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
خیلی موهاتو می چسبونی :f34r: لازم نیست با برس گرد اینقدر بچسبونی... نمدار که کردی با دست حالت بده زیاد مرتبش نکن... قاطی باشه بهتره به نظرم
من موهام خیلی (بیش از حد) صافه واسه همین فقط وقتی خیلی (بالای 30 سانت) باشه خوب وامیسته
به نظرم شما موی کوتاه واست بهتره :happy:
موی معوج دیرتر ریزش پیدا میکنه:happy:

نه فقط اولش برس معمولی زدم + شونه ریز

IvY

Registered User
لایک‌ها
110
من از مدل موی بکام تو عروسی سلطنتی خوشم اومده :دی

Victoria-Beckham-David-Beckham-Royal-Wedding-PHOTOS-3-300x169.jpg

David-Beckhams-hair-royal-wedding-150x150.png

samijooon

Registered User
لایک‌ها
5
الان میخوام عکس بزارم . من هم دقیقا مشکله شما رو دارم .

عکس ها :

دوستان فقط آب زدم . اون حالت جلوش هم که به سمته بالاست مادرزادی هست و پایین نمیاد .

حاجی به نظر من موهاتو کوتاه کن..این فرم مو بلندش قشنگ نمیشه!!حالت دادنشم خیلی سخته!

کوتاه کن هم واسه خودت راحت تره و هم فشن تره!:f34r:

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
حاجی به نظر من موهاتو کوتاه کن..این فرم مو بلندش قشنگ نمیشه!!حالت دادنشم خیلی سخته!

کوتاه کن هم واسه خودت راحت تره و هم فشن تره!:f34r:

آره خودم هم میخوام کوتاه کنم .

<ShAdOw>

Registered User
لایک‌ها
48
تو رو خدا میبینی چه موهای خوشگلی دارم .

واقعا حیفم میاد کوتاهش بکنم .

hamid_sh13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
موهاتو بشور..با حوله آبشو بگیر و بزار خودش خشک شه..از سشوار و چیزای دیگه استفاده نکن...

سلام سامی جون
ایول آقا، من هم به شدت با کراکل واکس wella موافقم و 1 سالی استفاده کردم. اما الان زاهدان هستم و تهران هم که 2 ، 3 باری اومدم هر جا پرسیدم ندیدم دیگه. میشه بگی من از کجا میتونم کراکل واکس رو بخرم؟ اینترنتی هم میشه خرید؟

hamid_sh13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سامی جون، منتظر آدرسم. آخه فقط همین کراکل به موهام ساخته، یعنی از همه بهتر بوده. آدرس فروشگاهی که بتونم بخرم کراکل واکس wella رو.

samijooon

Registered User
لایک‌ها
5
سامی جون، منتظر آدرسم. آخه فقط همین کراکل به موهام ساخته، یعنی از همه بهتر بوده. آدرس فروشگاهی که بتونم بخرم کراکل واکس wella رو.

سلام حمید جان..
شرمنده دیر جواب میدم..صبح کار داشتم عصر که اومدم خونه دیدم فروم بهم ریخته..

آره..کراکل عالیه!!!
من از یه فروشگاه محصولات آرایشی نزدیک خونه ام میگیرم..انواع و اقسام محصولات wella رو داره..آدرسش:
پونک..خیابون میرزا بابایی..پاساژ قدیر..همون بغل در ورودی یه فروشگاه لوازم آرایشی بهداشتی هست.وارد شی میبینی..اسمش یادم نی.یه آقای هیکلی هم صاحبشه :D

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
بروبچز یه سوال فنی
اول میخوام بدونم بعد وقتی موهاتون رو اتو میکنید کنارش از چی استفاده میکنید برای حالت گرفتن و ثابت موندن مدل مو ؟! واکس ؟ تافت ؟ یا ....؟
من تا موهام رو اتو نکنم نمیتونم از خونه برم بیرون ! میترسم بعد یه مدت موهام به فاک بره ! یه داروی تقویتی ، شامپویی ، چیزی هست که بتونه آسیبی که اتو کشین به مو میزنه رو از بین ببره !؟

Terova

Registered User
لایک‌ها
813
برای جلو گیری از ریزش مو چه شامپوی بزنم..

فقط شامپو های مثل صدر و یا سیر اصلا به موی سرم نمیادو بیشتر بابونه بهتر هست..

موهای منم چرب ، بلند و لخت هست..

samijooon

Registered User
لایک‌ها
5
بروبچز یه سوال فنی
اول میخوام بدونم بعد وقتی موهاتون رو اتو میکنید کنارش از چی استفاده میکنید برای حالت گرفتن و ثابت موندن مدل مو ؟! واکس ؟ تافت ؟ یا ....؟
من تا موهام رو اتو نکنم نمیتونم از خونه برم بیرون ! میترسم بعد یه مدت موهام به فاک بره ! یه داروی تقویتی ، شامپویی ، چیزی هست که بتونه آسیبی که اتو کشین به مو میزنه رو از بین ببره !؟

من چون موهام تقریبا صافه و با همون سشوار میتونم حالت پذیرش کنم موهامو زیاد اتو نمیکنم..فقط واسه بعضی مدلا جلوشو یه کوچولو اتو میکشم..
اما برای حالت گرفتن اول واکس و بعد اینکه مدل دلخواهتون رو درست کردین روش تافت!! تو پست اول دو تا از بهترین نوعشون رو معرفی کردم..

ببین دوست عزیز مشکل این جور لوازم آرایشی مو اینه که نباید مدت زیادی رو مو بمونه.شما اگه از واکس موی Dax که به نظر من داغون ترین نوع واکسه هم استفاده کنید و شب قبل خواب دوش بگیری و کامل موهاتو بشوری تضمین میکنم که عمرا هیچ مشکلی واسه موهات پیش نمیاد!

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
من معمولا فقط اتو میکنم و چیزی به موهام نمیزنم..فقط گاهی تافت میزنم...یعنی اتو کشیدن به تنهایی باعث ضعیف شدن ریشه مو نمیشه !؟

بالا