• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک در مورد لوازم آرایشی مو !

Ali_softcenter

Registered User
لایک‌ها
7,364
اگه زیاد اتو میکنی حتما اسپری محافظت در مقابل اتو بزن.

کراکل واکس ولا هم حالت دهندگیش زیاد قوی نیست..حتی با تافتم چندان فیکس نمیشه..

titanium834

Registered User
لایک‌ها
17
اسپری محافظ در برابر اتو ؟ نشنیده بودم ؟

hamid_sh13

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام حمید جان..
شرمنده دیر جواب میدم..صبح کار داشتم عصر که اومدم خونه دیدم فروم بهم ریخته..

آره..کراکل عالیه!!!
من از یه فروشگاه محصولات آرایشی نزدیک خونه ام میگیرم..انواع و اقسام محصولات wella رو داره..آدرسش:
پونک..خیابون میرزا بابایی..پاساژ قدیر..همون بغل در ورودی یه فروشگاه لوازم آرایشی بهداشتی هست.وارد شی میبینی..اسمش یادم نی.یه آقای هیکلی هم صاحبشه :D

سلام سامی جون
آقا ایول، پس بچه محل هم هستیم، من 3 سال تو اون محل بودم زمان دانشجویی و همینطور کارم. بولوار عدل بودم من. پاساژ غدیر رو هم یادمه که جدیدا هم رونق گرفته.

hr300

Registered User
لایک‌ها
1
سلام یک ژل یا اسپری معرفی کنید که مو را بخوبی نگه دارد و حالت مرطوب و خیس بهش بده
(دیدم میزنن به موهاشون میزنن ولی ازشون به دلایلی نپرسیدم)

sori_64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
7 ماسک خونگی برای تقویت و مراقب از مو

%D9%85%D8%B1%D8%A7%D9%82%D8%A8%D8%AA%20%D8%A7%D8%B2%20%D9%85%D9%88.jpg

مراقبت از مو با ماسک پروتئین
این ماسک برای مراقبت از موهایی خوبه که سست و شکننده هستند.دو عدد موز، دو زرده تخم مرغ، دو قاشق غذاخوری روغن زیتون و دو قاشق غذاخوری عسل رو با هم مخلوط کنید و به همه قسمتهای مو از ریشه تا ساقه ها بزنید.
این ماسک رو نیم ساعت روی موهاتون نگه دارید . بعد از اون با آب ولرم بشویی.

ماسک موهای فر
برای مراقبت از موهای فر و مجعد، نصف فنجان عسل، دو عدد موز، چهار قاشق غذاخوری آبلیمو، یک چهارم فنجان روغن زیتون و دو قاشق غذاخوری آرد سفید را خوب با هم مخلوط کنید و با دمای کم روی اجاق گاز حرارت دهید.
بعد از خنگ شدن مواد، این ماسک رو به مدت 45 دقیقه روی موهاتون قرار بدید و بعد از شستشو می بینید که موهاتون نرم تر و قابل کنترل تر شدند.

ماسک مرطوب کننده مو
برای مرطوب کردن موهاتون، نصف آووکادو رو پوره کنید و اساس معطری مثل رزماری به آن اضافه کنید. پس از شامپو کردن موها، این ماسک رو به مدت 15 دقیقه روی موهاتون قرار بدید.
اگر موهاتون خشک هست، میتونید زرده تخم مرغ و ماسک رو هم بهش اضافه کنید.

ماسک برای موهای خشک
بهترین درمان خشکی موها، ماساژ موها با روغن نارگیله. موهایتان را با روغن نارگیل کاملا آغشته کنید برای یک شب روغن را روی موهایتان نگه دارید و صبح با شامپو بشویید.

ماسک برای درمان موهای چرب
با این ماسک ساده میتونید از شر چربی اضافی موهاتون خلاص بشید. 5 قاشق غذاخوری کشک را با یک قاشق غذاخوری آب لیمو و یک قاشق غذاخوری جوش شیرین مخلوط کنید. این مخلوط را به مدت نیم ساعت روی موهایتان قرار دهید و بعد بشویید.
برای نتیجه بهتر میتونید این ماسک رو هفته یکبار روی موهاتون قرار بدید.

نرمی و لطافت مو با ماسک مایونز
نصف فنجان سس مایونز رو با دو قاشق غذاخوری عسل مخلوط کرده و روی موهایتان قرار دهید. ایم مخلوط را برای 1 ساعت روی موها قرار داده و بعد بشویید.

منبع :
www.manalia.com

sori_64

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
آموزش ساخت ماسک خانگی برای ترمیم مو های آسیب دیده

%D9%86%D8%B1%D9%85%20%DA%A9%D9%86%D9%86%D8%AF%D9%87%20%D8%B9%D9%85%DB%8C%D9%82%20%D9%85%D9%88.jpg

مواد لازم:
  • دو قاشق غذاخوری روغن نارگیل
  • یک قاشق غذاخوری ماست
  • یک قاشق غذاخوری عسل
  • یک قاشق غذاخوری روغن زیتون تصفیه نشده
طرز تهیه:
  • همه ی مواد رو در یک کاسه با هم مخلوط کنید و در یک ظرف درب دار در جای خشک و خنک به مدت یک ماه نگهداری کنید.
طرز استفاده:
  • این ماسک رو ،روی موهای مرطوب بزنید و اجازه بدین 5 دقیقه روی موهاتون بمونه.
  • بعد با آب ولرم موهارو آب کشی کنید و مثل مواقع عادی موهاتون رو شامپو کنید.
  • از این مواد 3 بار در ماه استفاده کنین تا مواد ماشک تموم بشه و دوباره ماسک رو برای ماه بعد با مواد تازه آماده کنین.
از این به بعد موهاتون نرم تر ، براق تر و سالم تر میشن! بهتون قول میدم!

Source : www.manalia.com

.Samenta

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
20
برا اینکه موهاتون تقویت و خوش حالت بشه روزی یه بار اسپری گلاب بزنین و بجای کریستال هفته ای دوبار با روغن بادام تلخ یا روغن زیتون به مدت بیست دیقه ماساژ بدین بعد بشورین

بالا