• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری !!!!دوستان گوشیم و جا گذاشتم...اولین اقدام ؟؟؟؟!!!!

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
دوستان من گوشیه ایفون 4 و 1 ساعت پیش توی تاکسی جاگذاشتم هرچی هم زنگ میزنم از دسترس خارج هست ...به نظرتون میتونم کاری بکنم؟ فقط سیمو بسوزونم؟ گذارش بدم میشه پیداش کرد؟
لطفا زود کمک کنید !!!!!!1

rohullah23

Registered User
لایک‌ها
279
چند تا مرحله داره:

1-دو تا دستتو بیاری بالای سرت

2-محکم با دستات بزنی تو سرت

3-گفتن جمله ی :بد بخت شدم 1میلیون حیف شد

به همین راحتی

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
خونسردی خودتو حفظ کن

اگه تاکسی خطی بود برو دنبالش

نه متاسفانه از این پراید مسافرکشا بود... اخه یادمه قدیم میگفتن اگه نره بده اوراقی میشه پیداش کرد !!!

ali_ip3

Registered User
لایک‌ها
34
نه متاسفانه از این پراید مسافرکشا بود... اخه یادمه قدیم میگفتن اگه نره بده اوراقی میشه پیداش کرد !!!

متاسفم :(

اگه تاکسی خطی بود همون مسیر میتونستی پیداش کنی

اینطور که شما میگی گوشی هم خاموشه ، به اینترنت و جی پی اس هم حتما وصل نیست

در هر صورت امیدوارم پیدا بشه

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
متاسفم :(

اگه تاکسی خطی بود همون مسیر میتونستی پیداش کنی

اینطور که شما میگی گوشی هم خاموشه ، به اینترنت و جی پی اس هم حتما وصل نیست

در هر صورت امیدوارم پیدا بشه

اره متاسفانه ...ازتون ممنونم :(

mani sh

Registered User
لایک‌ها
117
نمیگم دنبالش نرو چون نمیتونی برو ولی خیلی پیگیری نکن.
من چند سال پیش گوشیم گم شد رفتم دادگستری و ...... کلی هم پول دادم آخر سر گفتن بعد 3 ماه بیا برای پیگیری.
بعد 3 ماه رفتیم گفتن قانون عوض شده و دیگه پیگیری نمیکنیم.

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
من چند سال پیش گوشیم گم شد رفتم دادگستری و ...... کلی هم پول دادم آخر سر گفتن بعد 3 ماه بیا برای پیگیری.

خیلی ممنون از لطفت داداش

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
هفته پیش گوشیم رو داخل یه سمند مسافرکش جا گذاشتم...شانس آوردم گوشی دومم بود و ارزون بود...ولی سیمش همراه اول بود...هر چقدر زنگ میزدم برنمیداشت ...بعد از ساعت 7 شب اشغال میزد...
مجبور شدم همون شب زنگ بزنم همراه اول و 15 تومن پول پیک بدم که ساعت 2 نصف شب سیم کارتمو بیارن دم در و سیم اون یکی رو بسوزونم...ترسیدم اگه تا صبح وایسم طرف تا صبح با رفیقش یا دوس دخترش حرف بزنه!
مردک آشغال...
ملت دزد و حروم لقمه شدن
آدم خوب خیلی کم شده داداش...
طرف وسوسه میشه! گوشی گرون ببینه...میدونی باید چقدر کار کنه اون پول رو دربیاره؟

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
من در عجبم شوماها گوشی رو کجای تاکسی میزارین که یادتون میره برش دارید؟ جا نداره که آخه؟
یوزر میلاد مینی هم آیپد مینی معروفش رو تو تاکسی جا گزاشته!!

mani sh

Registered User
لایک‌ها
117
من از اون موقع که گوشیم گم شد که 1208 گرفتم دستم و الان چند سالی میشه که دارمش خوبیش اینه که یه کیف کمری دارم میندازمش توش و پیرهنمم روی شلوارم میزارم.
این طوری امکان زدن و گم کردنش کمه.
البته بماند که یه روز تو بانک جا گذاشتمش و یه بنده خدا برام پیداش کرد.

اما الان این لمسیا واسشون کیف کمری گیر نمیاد (البته کسی گوشی 4 اینچ به بالا رو تو کمر نمیبنده) همش یا باید دستت باشه یا تو جیبت که امکان گم شدنش زیاده.

mohamad n

Registered User
لایک‌ها
592
داداش متاسف شدم از اين اتفاق
اول بايد اميدوار باشي كه طرف باوجدان باشه و گوشيتو پس بده
دوم با جعبه برو خدمات ارتباطي و كلانتري اگه يارو گوشي رو روشن كرد ميفهمن كجاست
كاش از اين برنامه هاي دزدگير نصب ميكردي حداقل

Sent from my iPhone using Tapatalk

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
منم 2 ساله یه اس300 پیدا کردم از اون روز ته کشومه سیمش هم تالیاس! کسی آشنا داره صاحبشو پیدا کنم
از اون روزی که اینو پیددا کردم دهنم اسفالت شده بلکه ردش کنم بره تا مشکلاتم حل بشه:(

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507

داداش من نمیدونم چرا به شما اینو گفتن.
ولی من یه LG KP 500 داشتم که 110 خریده بودمش زمان ارزونی پارسال گم شد و پیگیر شدم و بعد 3 ماه استعلام مشخصات طرف از ایرانسل برام اومد.دادگاه برگه مشخصاتشو بهم داد و گفت برو دم خونشون بگو گوشی رو دادی که دادی نداد بیا شکایت کن.منم حال اینکه برم دم خونه کسی نداشتم یه زنگ زدم طرف گفتم گوشی رو بده بدبخت پشمش ریخت پشت تلفن خاموشش کرد منم شکایت کردم و الان حکم اومده.300 باید به من بده و 2 برابر قیمت گوشی رو به دادگاه باید بده.

Amir246

Registered User
لایک‌ها
91
منم 2 ساله یه اس300 پیدا کردم از اون روز ته کشومه سیمش هم تالیاس! کسی آشنا داره صاحبشو پیدا کنم
از اون روزی که اینو پیددا کردم دهنم اسفالت شده بلکه ردش کنم بره تا مشکلاتم حل بشه:(

خوب باید شماره تلفن خونشون، پدر یا مادر توش باشه! یعنی هیچ شماره ای نداشت که بتونی زنگ بزنی صاحبش رو پیدا کنی؟

mani sh

Registered User
لایک‌ها
117
داداش من نمیدونم چرا به شما اینو گفتن.
ولی من یه LG KP 500 داشتم که 110 خریده بودمش زمان ارزونی پارسال گم شد و پیگیر شدم و بعد 3 ماه استعلام مشخصات طرف از ایرانسل برام اومد.دادگاه برگه مشخصاتشو بهم داد و گفت برو دم خونشون بگو گوشی رو دادی که دادی نداد بیا شکایت کن.منم حال اینکه برم دم خونه کسی نداشتم یه زنگ زدم طرف گفتم گوشی رو بده بدبخت پشمش ریخت پشت تلفن خاموشش کرد منم شکایت کردم و الان حکم اومده.300 باید به من بده و 2 برابر قیمت گوشی رو به دادگاه باید بده.
نمیدونم یا شما خوش شناس بودی یا من بد شانس.
شایدم به خاطر گوشی بوده. مال من 6120 بود و قضیه مال 5 سال پیش بوده. شاید الان بهتر پیگیری کنن.
منم چند نفر رو میشناسم که گوشیشون با پیگیری گیرشون اومده ولی اکثرا سرشون بی کلاه مونده.
اگه برید شواری حل اختلاف و دادسرا ها میبینید که در روز چند نفر میان پی گوشی و چند نفرشون با گوشی میرن خونه.

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
دوستانی که لطف کردنو اظهار تاسف کردن ممنونم ...
الان شده سه روز و گوشیم از خارج از دسترس به خاموش تغییر موقعیت داده :cool:
پنج شنبه رفتم کلانتری , گفت باید با افسر تجسس صحبت کنی که اونم یک شنبه میاد و بهم گفت نگران نباش اگه گوشیتو اوراق نکنه به محض روشن کردنش ردشو میزنن !!!
راستش دلم فقط از یه چیز میسوزه ... اونم تصور اینکه یه بی پدر تشسته داره دل و روده گوشیمو میریزه بیرون وگرنه اتفاق که واسه همه میفته :p
اگه خبری شد همینجا میزارم ...دم همه اونایی که کمکم کردنم گرم ...لبتون خندون

gheysar.

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,507
نمیدونم یا شما خوش شناس بودی یا من بد شانس.
شایدم به خاطر گوشی بوده. مال من 6120 بود و قضیه مال 5 سال پیش بوده. شاید الان بهتر پیگیری کنن.
منم چند نفر رو میشناسم که گوشیشون با پیگیری گیرشون اومده ولی اکثرا سرشون بی کلاه مونده.
اگه برید شواری حل اختلاف و دادسرا ها میبینید که در روز چند نفر میان پی گوشی و چند نفرشون با گوشی میرن خونه.

اره داداش به شانس هم بستگی داره./.

hamedmohamadi

Registered User
لایک‌ها
50
تبلت ما رو درزديدن الان 6 ماهه با شكايتو اينا كه به هيچ جايي نرسيديم متاسفانه تو كشور عزيزم دزد چيزي رو ببره از صد درصد يك درصد اونم دزده ناشي باشه پيدا ميشه من كه بي خيالش شدم حوالشون كردم به.....
سر كوچه ما يه بدبختي مرده بود هفته پيش جنازشو بردن شهرستان خاك كنن دو روز نبودن دزد خونشونو جارو كرده بود
رفيقم تو تاكسي خوابش برده بود بيدار شده بود ديده بود گالكسيش نيست
از خودمم تبلت رو تقريبا خفت گيري كردن تو ميدون هفت تير كوچه شيمي

بالا