• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری !!!!دوستان گوشیم و جا گذاشتم...اولین اقدام ؟؟؟؟!!!!

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
دوستان بعد از این همه مدت گوشیم پیدا شد..... :)
نه پلیس نه اپراتور ...تا انلاین شد شماره فک و فامیلشو برداشتم و گفتم اگه تا اخر هفته بهم پس ندی شماره هارو میدم به پلیس و غیر از اون خودمم زنک میزنم میگم گوشیمو دزدیدی!
بعد از دو روز زنگ زد گفت فردا بیار بگیر!

felex

Registered User
لایک‌ها
137
نه پلیس نه اپراتور ...تا انلاین شد شماره فک و فامیلشو برداشتم و گفتم اگه تا اخر هفته بهم پس ندی شماره هارو میدم به پلیس و غیر از اون خودمم زنک میزنم میگم گوشیمو دزدیدی!

سلام
امیدوارم گوشیت صحیح و سالم برگرده پیشت .
فقط این که از چه نرم افزار استفاده کردی > ؟
Find My iPhone روشن بود ؟

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
سلام
امیدوارم گوشیت صحیح و سالم برگرده پیشت .
فقط این که از چه نرم افزار استفاده کردی > ؟
Find My iPhone روشن بود ؟
منم امیدوارم...قراره ساعت 6-7 بیاد در خونه...پشت تلفن گفت کسی که پیدا کرده میخواسته سیم کارد بزاره توش زده پشت گوشیتو داغون کرده حالا ببینیم چه شود! ...بله از طریق Icloud پیداش کردم

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
دوستان یه راهنمایی...طرف که امروز بهم زنگ زد گفت در پشت که داغون شده منم حاضرم 600 بدم گوشیو بردارم واسه خودم...نظرتون چیه؟ بدم؟ فک کنم قیمت بازار حدود 100-150 بیشتر باشه نه؟

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
شما خیلی ساده ای
بگو پول آک گوشی رو میریزی به حسابم یا همین فردا میرم شکایت میکنم
به همین سادگی،به همین خوشمزگی
داری راه میای بااش؟

Sent from my SHW-M380W using Tapatalk 2

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633
شما خیلی ساده ای
بگو پول آک گوشی رو میریزی به حسابم یا همین فردا میرم شکایت میکنم
به همین سادگی،به همین خوشمزگی
داری راه میای بااش؟

تایید میشه

اگه یخورده زرنگ باشی و بذاریش تو منگنه ، میتونی با ترسوندنش پول دوتا گوشی آک رو ازش بگیری

pooria-ir

Registered User
لایک‌ها
2,424
تایید میشه

اگه یخورده زرنگ باشی و بذاریش تو منگنه ، میتونی با ترسوندنش پول دوتا گوشی آک رو ازش بگیری
این کار البته درست نیست،و طرف میتونه به لحاظ قانونی هم شکایت کنه،البته خیلی بعیده این کار رو بکنه
استارتر بسته به تمیزی گوشیش،مبلغ گوشی رو بگیره + تمامی خساراتی که از سرقت گوشی متحمل شده مثه هزینه های دادسرا،هزینه های رفت و آمد و از کار و زندگی افتادنش
البته در حد معقول و منصفانه و نرمال

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
جالبه عمو خعلی شوما ساده ای
من جات باشم بهش میگم فردا صوب پلیسم تمام اطلاعاتت رو میزشونه ! بعد بهش آدرس خونه دادی بیاد تحویل بده !!!!!!!!!!!! وای خدا این دیگه کیه

عمو تو الان دقیقا از هر زاویه ای نگاه کن باید پول 2 تا گوشی رو بگیری اونوخ داری باهاش را میای ؟ مگه ...........

الله اکبر به حق چیزای ندیده

mohammad-28

Registered User
لایک‌ها
1,851
منم امیدوارم...قراره ساعت 6-7 بیاد در خونه...پشت تلفن گفت کسی که پیدا کرده میخواسته سیم کارد بزاره توش زده پشت گوشیتو داغون کرده حالا ببینیم چه شود! ...بله از طریق Icloud پیداش کردم

دانشمند زده درش رو كلا كنده تا سيم كارت توش فرو كنه :D
بدبخت شوت بوده ....

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
دوستان اگه پیامهاتونو زودتر خونده بودم شاید یکم اعتماد به نفسم میرفت بالاتر ولی بهر حال قضیه اینجوری شد...
عصر اومد گوشیو داد و گفت خودشم حاضره بخره...زنگ زدم به دوستم پرسیدم ایفون 4 دست 2 ولی در حد الان چنده اونم گفت 900...خلاصه با چک و چونه من 800 ازش پول نقد گرفتم و جعبه رئ بهش دادم...والسلام
در ضمن مرسی از دوستانی که راهنمایی کردن ولی دیر خوندم در ضمن چون خودم میدونستم که گوشی سرقت نشده و خودم گمش کردم پس دلم نیومد اون طرفم اذیت کنم!

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
دوستان اگه پیامهاتونو زودتر خونده بودم شاید یکم اعتماد به نفسم میرفت بالاتر ولی بهر حال قضیه اینجوری شد...
عصر اومد گوشیو داد و گفت خودشم حاضره بخره...زنگ زدم به دوستم پرسیدم ایفون 4 دست 2 ولی در حد الان چنده اونم گفت 900...خلاصه با چک و چونه من 800 ازش پول نقد گرفتم و جعبه رئ بهش دادم...والسلام
در ضمن مرسی از دوستانی که راهنمایی کردن ولی دیر خوندم در ضمن چون خودم میدونستم که گوشی سرقت نشده و خودم گمش کردم پس دلم نیومد اون طرفم اذیت کنم!
من فکر میکردم سرقت شده :/
حالا که خودت جا گذاشتی بحثش جداس
من 2 سال پیش تو یونی یه گوشی پیدا کردم هنوز تو کشوم ممونده به امید پیدا کردن طرف :(
همشم برام بشانسی اورده ! نمیدونم شوتش کنم تو جوب یا نه ........... خلاصه کار خیر اومدیم بکنیم شر شد

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
من فکر میکردم سرقت شده :/
حالا که خودت جا گذاشتی بحثش جداس
من 2 سال پیش تو یونی یه گوشی پیدا کردم هنوز تو کشوم ممونده به امید پیدا کردن طرف :(
همشم برام بشانسی اورده ! نمیدونم شوتش کنم تو جوب یا نه ........... خلاصه کار خیر اومدیم بکنیم شر شد

اره داداش خودم گمش کردم...انصاف نبود اذیتش کنم!
اقا مطمئنا صاحابش نمیا در خونه سراغ گوشیش :D بهتره بری بدی به جایی که احتمال داره یه جور به صاحابش برسه با اگه سیم داشته از طریق اپراتور صاحابشو پیدا کن...موافقم ,مال مردم تو اموال خود ادم هیچ وقت خوش شانسی نمیاره!

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
سلام دوستان.
خواستم بگم گوشي خواهرم گم شده بود با پيگيري انجام شده( كه دوستان در همين انجمن روشش رو گذاشته بودند) گوشي پيدا شده:) با تشكر از همه دوستان. اگر شما هم پيگيري كنيد مطمئن باشيد به گوشيتون ميرسيد.

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
سلام
تبریک که پیدا شد.
ولی میشه لطف کنید بگید چطوری پیداش کردید؟ (خصوصا اون تیکه "تا انلاین شد شماره فک و فامیلشو برداشتم"
توضیح کامل بدید لطفا چون ممکنه این مشکل برای هرکسی پیش بیاد.
مرسی :)

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
حتما...
اشتباهی که این دوستمون کرده بود این بود که با همون اپل ایدی من از گوشی استفاده می کرد. پس هر چند وقت یکبار اکلود رو چک میکردم تا اینکه یک روز انلاین شد ...و بقیش هم که واضحه با استفاده از صفحه ایکلود تا جاییکه تونستم اطلاعات شخصیش و کپی کرئم...اگه سوالی در این مورد داشتید در خدمتم.

Armadillo

Registered User
لایک‌ها
6,374
حتما...
اشتباهی که این دوستمون کرده بود این بود که با همون اپل ایدی من از گوشی استفاده می کرد. پس هر چند وقت یکبار اکلود رو چک میکردم تا اینکه یک روز انلاین شد ...و بقیش هم که واضحه با استفاده از صفحه ایکلود تا جاییکه تونستم اطلاعات شخصیش و کپی کرئم...اگه سوالی در این مورد داشتید در خدمتم.
مرسی.
این راه برای گوشی های غیر آیفون وجود نداره؟

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
مرسی.
این راه برای گوشی های غیر آیفون وجود نداره؟
متاسفانه دقیق اطلاع ندارم ولی تا اونجایی که میدونم اگه نرم افزارهای خاصی در مورد پیدا کردن گوشی روی دستگاه نصب شده باشه یه چنین امکاناتی رو میتونن فراهم کنن

بالا