• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری !!!!دوستان گوشیم و جا گذاشتم...اولین اقدام ؟؟؟؟!!!!

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
داداش من نمیدونم چرا به شما اینو گفتن.
ولی من یه LG KP 500 داشتم که 110 خریده بودمش زمان ارزونی پارسال گم شد و پیگیر شدم و بعد 3 ماه استعلام مشخصات طرف از ایرانسل برام اومد.دادگاه برگه مشخصاتشو بهم داد و گفت برو دم خونشون بگو گوشی رو دادی که دادی نداد بیا شکایت کن.منم حال اینکه برم دم خونه کسی نداشتم یه زنگ زدم طرف گفتم گوشی رو بده بدبخت پشمش ریخت پشت تلفن خاموشش کرد منم شکایت کردم و الان حکم اومده.300 باید به من بده و 2 برابر قیمت گوشی رو به دادگاه باید بده.

پیگیری کنی به گوشیت میرسی. دوست منم پیگیری کرد به گوشی چهارصد تومانیش عین قضیه این دوستمون رسید. اگه پیگیری کنی ۴ ماهه دستته

yagooot

Registered User
لایک‌ها
81
هیچی میری شکایت مینوسی یه نامه میدن میبری همراه اول یا ایرانسل بستگی داره سیم کارتت چی بوده باید شماره سریال گوشیم بدی . بهت میگن ما ردیابیش میکنیم برو هر وقت از گوشی استفاده کرد ردیابیش کردیم خبرت میکنیم.ماله خیلیا ازین راه پیدا شد ولی ماله من که گم شد نشد پیگیری بشه نمیدونم شاید به خاطر گوشی بود.ایشال پیدا بشه گوشیتون

Sent from my GT-P3100

M1V

کاربر فعال عکس و عکاسی
کاربر فعال
لایک‌ها
3,617
asalkade.com خرید تلفنی عسل از زنبوردار09155869597

pnm

Registered User
لایک‌ها
20
امروزم گوشی من را زدن اونم کجا؟
در [h=1]سومین همایش بین المللی بازاریابی و برندینگ اینترنتی واقعا عالیه!!![/h]
با سپاس

من جعبه گوشیم را ندارم چه کار می تونم بکنم ؟ ایرانسل شماره آخرین IMEI میده ؟؟

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
امروزم گوشی من را زدن اونم کجا؟
در سومین همایش بین المللی بازاریابی و برندینگ اینترنتی واقعا عالیه!!!

با سپاس

من جعبه گوشیم را ندارم چه کار می تونم بکنم ؟ ایرانسل شماره آخرین IMEI میده ؟؟

توی این همایش چه می کردی؟

هیچ کاری نمیتونی بکنی...افسوس بخور

چطوری زدن؟

به نظر من آدم باید 2 تا گوشی داشته باشه...وقتی میخواد بره جاهای شلوغ گوشی ارزونش رو ببره.

pnm

Registered User
لایک‌ها
20
توی این همایش چه می کردی؟

هیچ کاری نمیتونی بکنی...افسوس بخور

چطوری زدن؟

به نظر من آدم باید 2 تا گوشی داشته باشه...وقتی میخواد بره جاهای شلوغ گوشی ارزونش رو ببره.

همایش رفته بودم استفاده کنم ولی امسال واقعا بدرد نخور بود و کاسپید خراب کردن!

۲ ساعت تاخیر برای شروع و تو این دو روز همه چی باید سریع انجام می شد برای استادادانی که آمده بودن از آمریکا، هلند، ایسلند و دانمارک عالی بودن ولی خیلی از اسلیدهاشون را تمام نکردن!!!

گفتیم اینجا آدم های تحصیل کرده، مدیران، متخصصان و ... هستند ولی اصلا جالب نبود این سومین باری بود که من رفته بودم برای این همایش!

موبایل ارزون بود ولی با ارزش چه کنیم از ماست که بر ماست!‌ حالا این ماستم شد چکیده!‌چه شود!!!

با سپاس از شما دوست عزیز

bad_boy8993

Registered User
لایک‌ها
50
من8 ماه پیش یه شب که رفتم باشگاه.گوشیمو(گالاکسی نوت) گذاشتم رو یکی وسیله ها که برم نرمش کنم
وقتی اومدم دیدم نیستش(به 1 دقیقه نکشید).انگار دنیارو تو سرم خراب کرده بودند نه به خاطر پولش به خاطر عکسای داخلش
فرداش رفتم شکایت کردم.سیمم سوزوندم ولی پیدا نشد.پلیسم کاری نمیتونه بکنه
ببخشید میخواستم در کل بگم درکت میکنم.

takesh

Registered User
لایک‌ها
4,325
من8 ماه پیش یه شب که رفتم باشگاه.گوشیمو(گالاکسی نوت) گذاشتم رو یکی وسیله ها که برم نرمش کنم
وقتی اومدم دیدم نیستش(به 1 دقیقه نکشید).انگار دنیارو تو سرم خراب کرده بودند نه به خاطر پولش به خاطر عکسای داخلش
فرداش رفتم شکایت کردم.سیمم سوزوندم ولی پیدا نشد.پلیسم کاری نمیتونه بکنه
ببخشید میخواستم در کل بگم درکت میکنم.

آخ آخ
اینهمه میگن عکسای خصوصی و حساستون رو تو گوشی نریزید!!

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
سلام
اول بگم استارتر امیدوارم گوشیت رو پیدا کنی امیدوار باش همین البته پیگیری کن تا امیدوار باشی.
امو اگه قضیه گوشی خودمو تو تاکسی جا گذاشتم تعریف کنم کفتون میبره .تو شیراز به این بزرگی فکر کن سوار تاکسی بشی بعد بری در خونه راند تاکسی از خواب بیدارش کنی بگی آقا گوشیمو بده!!!!!!!!!!!داستانش خیلی جالب و شنیدنیه حتما داستانشو بدون کم و زیاد کنم شعلشو میگم بسیار شنیدنیست .
سپاس

arezo0o0

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
8
ای بابا
یه کم حواس داشته باش
آخه این دوره زمونه واسه آدم حواس نمیزاره
ولی من چند سال پیش گوشیمو گم کردن و با نا امییدی رفتم کلانتری گزارش دادم
سه ماه بعد زنگ زدن بیا پیدا شده
حالا اطلاع بده شاید پیدا شد

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
دوستان گلی که حرفای پر انرژی زدن دمتون گرم...ایشالا تو خوشحالیاتون جبران کنیم =)))))))))
ببخشید این چند وقته درگیر کارای شخصی بودمو اصن دلو دماغ نت نداشتم ...
برای دوستانی که پیگیر بودن شاید جالب باشه مراحل کارو خلاصه توضیح بدم ...شاید بدرد دوستی خورد (ایشالا که بدرد شماها نخوره )
اقا اول رفتیم کلانتری , بعد فرستادن شورای حل اختلاف , یه نامه دادن واسه ایرانسل و یه نامه واسه تالیا و یکی واسه همراه اول که دستی تحویل بدیم ...تحویل دادیمو گفتن 40 روز دیگه خبر میدیم که هنوز 23-24 روز نشده ...ایاشلا خبرشو اینجام میدم...تنها چیز جالبی که وجود داره اینه که شرکت "رایتل" ردیابی نمیکنه واسه ملت و از این کارشون خیلی خیلی بدم اومد!!!

max_3d

فروشنده معتبر
فروشنده معتبر
لایک‌ها
1,002
دوستان گلی که حرفای پر انرژی زدن دمتون گرم...ایشالا تو خوشحالیاتون جبران کنیم =)))))))))
ببخشید این چند وقته درگیر کارای شخصی بودمو اصن دلو دماغ نت نداشتم ...
برای دوستانی که پیگیر بودن شاید جالب باشه مراحل کارو خلاصه توضیح بدم ...شاید بدرد دوستی خورد (ایشالا که بدرد شماها نخوره )
اقا اول رفتیم کلانتری , بعد فرستادن شورای حل اختلاف , یه نامه دادن واسه ایرانسل و یه نامه واسه تالیا و یکی واسه همراه اول که دستی تحویل بدیم ...تحویل دادیمو گفتن 40 روز دیگه خبر میدیم که هنوز 23-24 روز نشده ...خبرشو اینجام میدم...تنها چیز جالبی که وجود داره اینه که شرکت "رایتل" ردیابی نمیکنه واسه ملت و از این کارشون خیلی خیلی بدم اومد!!!
درود
خب مهم پیگیری بود که روالشو انجام دادید پس امیدوار باش گیرتون بیاد البته حتی تا 4 الی 6 ماه هم طول کشیده که طرف گوشیش گیرش اومده و موردی بوده 1 ماهه خیره ایشالا رفیق
راستی این مورد اخری که فرمودید تالیا؟ یعنی چی ردیابی نمیکند؟

Last edited:

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
درود
خب مهم پیگیری بود که روالشو انجام دادید پس امیدوار باش گیرتون بیاد البته حتی تا 4 الی 6 ماه هم طول کشیده که طرف گوشیش گیرش اومده و موردی بوده 1 ماهه خیره ایشالا رفیق
راستی این مورد اخری که فرمودید تالیا؟ یعنی چی ردیابی نمیکند؟

ممنون ...امیدوارم پیدا بشه چه 6 ماه چه 1 ماه ...مهم پولش نیست ادم به گوشیش عادت میکنه ;)
تالیا نه رایتل! متاسفانه شرکت رایتل با پلیس برای ردیابی گوشیهای مفقودی همکاری نمیکنه که دلیلشو نفهمیدم!!! شاید به خاطر اذیت و ازارهایی که دولت براش ایجاد کرد!

Naruto_ir

Registered User
لایک‌ها
22
ممنون ...امیدوارم پیدا بشه چه 6 ماه چه 1 ماه ...مهم پولش نیست ادم به گوشیش عادت میکنه ;)
تالیا نه رایتل! متاسفانه شرکت رایتل با پلیس برای ردیابی گوشیهای مفقودی همکاری نمیکنه که دلیلشو نفهمیدم!!! شاید به خاطر اذیت و ازارهایی که دولت براش ایجاد کرد!

درست میگین منم که گوشیمو زده بودن رفتم نامه بگیرم برای راتل ندادن بهم
اینم به راه جدید برای دزدای عزیز
البته گوشی ما که پیدا نشد
حرومش باشه

AMD.POWER

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
23,611
بهترين پيگيري براي همراه اول هست . البته هم بايد نيروي انتظامي شكايت ثبت كنيد هم مخابرات . اپل به نظرم پيدا كردنش راحتره. چون طرف وسوسه ميشه به نت وصل بشه

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
درست میگین منم که گوشیمو زده بودن رفتم نامه بگیرم برای راتل ندادن بهم
اینم به راه جدید برای دزدای عزیز
البته گوشی ما که پیدا نشد
حرومش باشه

واقعا!!!!!!!! راهکار جلو پای دزدا میزارن!
متاسفم واسه گوشیت رفیق!

princekasra

Registered User
لایک‌ها
23
بهترين پيگيري براي همراه اول هست . البته هم بايد نيروي انتظامي شكايت ثبت كنيد هم مخابرات . اپل به نظرم پيدا كردنش راحتره. چون طرف وسوسه ميشه به نت وصل بشه

دوست عزیز پیگیریش از طریق اینترنت نیست !
فقط از طریق تماس تلفنی هست

SE k750i

Registered User
لایک‌ها
8
برو تو خیابونی که تاکسی سوار شدی صبح تا شب بشین و راننده رو پیدا کن شاید اونم داره دنالت می گرده

بالا