داداش من نمیدونم چرا به شما اینو گفتن.
ولی من یه LG KP 500 داشتم که 110 خریده بودمش زمان ارزونی پارسال گم شد و پیگیر شدم و بعد 3 ماه استعلام مشخصات طرف از ایرانسل برام اومد.دادگاه برگه مشخصاتشو بهم داد و گفت برو دم خونشون بگو گوشی رو دادی که دادی نداد بیا شکایت کن.منم حال اینکه برم دم خونه کسی نداشتم یه زنگ زدم طرف گفتم گوشی رو بده بدبخت پشمش ریخت پشت تلفن خاموشش کرد منم شکایت کردم و الان حکم اومده.300 باید به من بده و 2 برابر قیمت گوشی رو به دادگاه باید بده.
زدی به هدفچند تا مرحله داره:
1-دو تا دستتو بیاری بالای سرت
2-محکم با دستات بزنی تو سرت
3-گفتن جمله ی :بد بخت شدم 1میلیون حیف شد
به همین راحتی
امروزم گوشی من را زدن اونم کجا؟
در سومین همایش بین المللی بازاریابی و برندینگ اینترنتی واقعا عالیه!!!
با سپاس
من جعبه گوشیم را ندارم چه کار می تونم بکنم ؟ ایرانسل شماره آخرین IMEI میده ؟؟
توی این همایش چه می کردی؟
هیچ کاری نمیتونی بکنی...افسوس بخور
چطوری زدن؟
به نظر من آدم باید 2 تا گوشی داشته باشه...وقتی میخواد بره جاهای شلوغ گوشی ارزونش رو ببره.
من8 ماه پیش یه شب که رفتم باشگاه.گوشیمو(گالاکسی نوت) گذاشتم رو یکی وسیله ها که برم نرمش کنم
وقتی اومدم دیدم نیستش(به 1 دقیقه نکشید).انگار دنیارو تو سرم خراب کرده بودند نه به خاطر پولش به خاطر عکسای داخلش
فرداش رفتم شکایت کردم.سیمم سوزوندم ولی پیدا نشد.پلیسم کاری نمیتونه بکنه
ببخشید میخواستم در کل بگم درکت میکنم.
آخ آخ
اینهمه میگن عکسای خصوصی و حساستون رو تو گوشی نریزید!!
دروددوستان گلی که حرفای پر انرژی زدن دمتون گرم...ایشالا تو خوشحالیاتون جبران کنیم =)))))))))
ببخشید این چند وقته درگیر کارای شخصی بودمو اصن دلو دماغ نت نداشتم ...
برای دوستانی که پیگیر بودن شاید جالب باشه مراحل کارو خلاصه توضیح بدم ...شاید بدرد دوستی خورد (ایشالا که بدرد شماها نخوره )
اقا اول رفتیم کلانتری , بعد فرستادن شورای حل اختلاف , یه نامه دادن واسه ایرانسل و یه نامه واسه تالیا و یکی واسه همراه اول که دستی تحویل بدیم ...تحویل دادیمو گفتن 40 روز دیگه خبر میدیم که هنوز 23-24 روز نشده ...خبرشو اینجام میدم...تنها چیز جالبی که وجود داره اینه که شرکت "رایتل" ردیابی نمیکنه واسه ملت و از این کارشون خیلی خیلی بدم اومد!!!
درود
خب مهم پیگیری بود که روالشو انجام دادید پس امیدوار باش گیرتون بیاد البته حتی تا 4 الی 6 ماه هم طول کشیده که طرف گوشیش گیرش اومده و موردی بوده 1 ماهه خیره ایشالا رفیق
راستی این مورد اخری که فرمودید تالیا؟ یعنی چی ردیابی نمیکند؟
ممنون ...امیدوارم پیدا بشه چه 6 ماه چه 1 ماه ...مهم پولش نیست ادم به گوشیش عادت میکنه
تالیا نه رایتل! متاسفانه شرکت رایتل با پلیس برای ردیابی گوشیهای مفقودی همکاری نمیکنه که دلیلشو نفهمیدم!!! شاید به خاطر اذیت و ازارهایی که دولت براش ایجاد کرد!
درست میگین منم که گوشیمو زده بودن رفتم نامه بگیرم برای راتل ندادن بهم
اینم به راه جدید برای دزدای عزیز
البته گوشی ما که پیدا نشد
حرومش باشه
بهترين پيگيري براي همراه اول هست . البته هم بايد نيروي انتظامي شكايت ثبت كنيد هم مخابرات . اپل به نظرم پيدا كردنش راحتره. چون طرف وسوسه ميشه به نت وصل بشه