• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری میخوام صفح لوگین جی میل و یاهو و هر سرویس میل دیگه باز نمشه(هدیه یه شارژ1000)

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
سلام دوستان صفحه لوگین یا همون صفحه ورودی سرویس میلها برام باز نمیشه هرکاری هم میکنم باز نمیشه اینترنت من از ایرانسله البته با قندشکن باز میشه ولی در حالت عادی خیر و از اونجایی هم که نیازی به قندشکن ندارم میخوام این مشکل ریشه ای حل کنم البته تو اینترنت سرچ کردم دوستان زیادی این مشکل داشتن ولی جواب کاملی نگرفتم برای همین اگه کسی بتونه مشکل منو حل کنه ممنونش میشم اگه تو توانم بود یه شارژ1000 براش میگیرم

djdaramad

Registered User
لایک‌ها
71
بنده هم از ایرانسل استفاده میکنم و مشکلی ندارم

پیغام خطا و یا چه پیامی میده یا اصلا صفحه لود نمیشه ؟؟

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
ارور عدم دسترسی به پیج میده و قبلا هم تایم اوت میداد با مسئول ایرانسل که صحبت کردم گفت همین که اینترنتت وصله برو خدارو شکر کن

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
از چه مرورگری استفاده میکنید؟ یک مرورگر دیگر را امتحان کنید.

patteerr

Registered User
لایک‌ها
3,140
از موزیلا برو

Tools > option > privacy >remove indivitual cokies از اونجا فولدر جیمیل و یاهو رو پاک کن .

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
از موزیلا برو

Tools > option > privacy >remove indivitual cokies از اونجا فولدر جیمیل و یاهو رو پاک کن .

همچنین میتوانند از طریق page info - تب security روی view cookies کلیک کنند و cookie های نشان داده شده را انتخاب و آنها را remove کنند،اگر Remove All Cookies را انتخاب کنید همه ی cookie ها برای همه سایتها برداشته میشود!

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
دوستان با همه مرورگرا تست کردم همشون کوکی رم پاک کردم بازم نشد

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
دوستان تنظیمات سیستم و مرورگرارو و فایروال همرو چنج کردم و توحالات مختلف تست کردم خودمم موندم چه کنم

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
Google Chrome could not load the webpage because www.gmail.com took too long to respond. The website may be down, or you may be experiencing issues with your Internet connection.
Check your Internet connection.
Check any cables and reboot any routers, modems, or other network devices you may be using.

Allow Chrome to access the network in your firewall or antivirus settings.
If it is already listed as a program allowed to access the network, try removing it from the list and adding it again.

If you use a proxy server...
Check your proxy settings or contact your network administrator to make sure the proxy server is working. If you don't believe you should be using a proxy server: Go to the Chrome menu > Settings > Show advanced settings... > Change proxy settings...> LAN Settings and deselect "Use a proxy server for your LAN".

Error code: ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
Google Chrome could not load the webpage because www.gmail.com took too long to respond. The website may be down, or you may be experiencing issues with your Internet connection.
Check your Internet connection.
Check any cables and reboot any routers, modems, or other network devices you may be using.

Allow Chrome to access the network in your firewall or antivirus settings.
If it is already listed as a program allowed to access the network, try removing it from the list and adding it again.

If you use a proxy server...
Check your proxy settings or contact your network administrator to make sure the proxy server is working. If you don't believe you should be using a proxy server: Go to the Chrome menu > Settings > Show advanced settings... > Change proxy settings...> LAN Settings and deselect "Use a proxy server for your LAN".

Error code: ERR_CONNECTION_TIMED_OUT

manamsaeid

Registered User
لایک‌ها
0
سلام داداش اینا رو چک کن:
1:DNS گوگل رو ست کن : 8.8.8.8 اگه کار نکرد برو OPENDNS رو ست کن:208.67.222.222 یا
208.67.220.220
دوما برو به آدرس :menu > Settings > Show advanced settings... > Change proxy settings...> LAN Settings and deselect "Use a proxy server for your LAN"
Capture12.PNG
و دقت کن هیچ تبکی نزده باشه
تمام انشاالله که مشکلت حل بشه

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
سلام دی ان اس قبلا گذاشتم رو 8 راهد دوم ذفتم ولی اون دی ان اس جدید تست میکنم بهت.ن اطلاع میدم

GRETS

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام..اقا این اینترنت دانلود منیجر ما کار نمیکنه...با نرم افزار idm cracker tools هم کرکش کردیم پیغام خطا داد...الان چکار بکنیم؟؟

unknown boy

Registered User
لایک‌ها
918
سلام..اقا این اینترنت دانلود منیجر ما کار نمیکنه...با نرم افزار idm cracker tools هم کرکش کردیم پیغام خطا داد...الان چکار بکنیم؟؟

این تاپیک جای مطرح کردن این مشکل نبود! از free download manager استفاده کنید!

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
اقا این دی ان اسم تست کردم نشد که نشد تنظیماتم انجام دادم نشد دوستان کسه دیگه ای نمیتونه کمک کنه هم همراه اول و هم ایرانسل این مشکل دارن پس از اینرنت نیست یا سیسم من مشکل داره یا مرورگرا که همشون تست کردم تنظیماتم که دیگه کلا انجام دادم نشد

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
دوستان همچنان مشکل ما پابرجاست به نظرتون کجای کار ایراد داره کوکی هارو پاک کردم دی ان اسو چنج کردم هارم همینطور از مرورگرای مختلف استفاده کردم دیگه موندم چه کنم جالبه با باز میشه ولی در حالت عادی خیر دوستانی که با اینترنت ایرانسل کار میکنن اگه مشکلی دارن یا تونسن حل کنن جوابی بدن

2funs

Registered User
لایک‌ها
91
قاعدتاً باید با SSL مشکل داشته باشه
این کارا رو انجام بده ببین درست میشه :
1- cmd رو باز کن یا اگر ویندوز سون داری روی استارت کلیک کن اینو تایپ کن: ping mail.yahoo.com ببین time out میده یانه
2- وقتی آدرس ورود یاهو میل رو می زنی و جوابی نمی گیره، HTTPS اولشو حذف کن و دوباره اینتر بزن
اگر نشد
3- برو به این قسمت internet options > connections > lan setting در حالت عادی هیچ آیپی نباید ست شده باشه اگر بود حدفش کن

بالا