2630144892
Registered User
نبود کسی که بتونه کمک کنه واقعا یعنی یه متخصص شبکه ای کامپیوتر تو اینجا پیدا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بله رو گوشیم ایپی و پورت هست که الان دیلیت میکنم امتحان میکنم میشه بیشتر در مورد کش سرور توضیح بدین چون من یه بار با ایرانسل تماس گرفتم همون اوایل کار گفتن همین که اینترنتت وصله برو خدارو شکر کن و گفت از طرف ما نیست ممنون میشم بیشتر توضیح بدیناقا صددر صد از کش پورت ای دی اس ال شما در مخابراته و یا اگر از ایرانسل استفاده میکنین از کش ایرانسلهباید ازشون بخواین که براتون خالیش کنن.ضمنا اگر با ایرانسل میرین و توی تنظیمات گوشی ای پی و پورت وارد کردین بهتره هم جفتشونو حذف کنین تا ای پی تغییر کنهایشالله اوکی بشهSent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2
بله رو گوشیم ایپی و پورت هست که الان دیلیت میکنم امتحان میکنم میشه بیشتر در مورد کش سرور توضیح بدین چون من یه بار با ایرانسل تماس گرفتم همون اوایل کار گفتن همین که اینترنتت وصله برو خدارو شکر کن و گفت از طرف ما نیست ممنون میشم بیشتر توضیح بدیناقا صددر صد از کش پورت ای دی اس ال شما در مخابراته و یا اگر از ایرانسل استفاده میکنین از کش ایرانسلهباید ازشون بخواین که براتون خالیش کنن.ضمنا اگر با ایرانسل میرین و توی تنظیمات گوشی ای پی و پورت وارد کردین بهتره هم جفتشونو حذف کنین تا ای پی تغییر کنهایشالله اوکی بشهSent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2
مشکلشون اینه که تخصص ندارن
ببینین شما از هر سایتی که بازدید میکنین در صورتی که صفحه مورد نظر حاوی قسمتهای تکراری باشه توی مرورگر شما ذخیره میشه که برای دفعات بعد بتونه با سرعت بیشتری صفحه رو باز کنه و هر بار فقط اطلاعات ضروری رو از سرور مقابل بگیره... که بهش میکن کش cache
حالا همین اتفاق روی سرور ایرانسل یا هر ای اس پی دیگه ای هم میافته... برای اینکه بتونن تو مصرف پهنای باند صرفه جویی کنن
بعض از سرویس دهنده ها میان مثلا هر ۲۴ ساعت یه بار کش سرور رو خالی میکنن که اگه تغییراتی توی سایت مقابل ایجاد شده باشه برای کاربر اشکالی از قبیل همین مشکل شما پیش نیاد
ولی از اونجایی که ایرانسل بسیار دزد و بیشرف تشریف داره این چیزا مهم نیست براش... و تنها سود بیشتر با کمترین هزینه رو میخواد
امیدوارم مفید بوده باشه برات
Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2