• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری میخوام صفح لوگین جی میل و یاهو و هر سرویس میل دیگه باز نمشه(هدیه یه شارژ1000)

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
نبود کسی که بتونه کمک کنه واقعا یعنی یه متخصص شبکه ای کامپیوتر تو اینجا پیدا نمیشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
دوستان امرو هم چیز دیگه ای کشف کردم امرو که با ف ی لت ر شکن وارد شدم چشمم به پروتکل اینکریپشن خورد که اوکی بود ولی با ای پی خودم که میرم باز ارور میده نظر دوستان چیه میشه تنظیمات اینکریپت رو عوض کرد

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
اقا صددر صد از کش پورت ای دی اس ال شما در مخابراته و یا اگر از ایرانسل استفاده میکنین از کش ایرانسله
باید ازشون بخواین که براتون خالیش کنن.
ضمنا اگر با ایرانسل میرین و توی تنظیمات گوشی ای پی و پورت وارد کردین بهتره هم جفتشونو حذف کنین تا ای پی تغییر کنه
ایشالله اوکی بشه

Sent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
اقا صددر صد از کش پورت ای دی اس ال شما در مخابراته و یا اگر از ایرانسل استفاده میکنین از کش ایرانسلهباید ازشون بخواین که براتون خالیش کنن.ضمنا اگر با ایرانسل میرین و توی تنظیمات گوشی ای پی و پورت وارد کردین بهتره هم جفتشونو حذف کنین تا ای پی تغییر کنهایشالله اوکی بشهSent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2
بله رو گوشیم ایپی و پورت هست که الان دیلیت میکنم امتحان میکنم میشه بیشتر در مورد کش سرور توضیح بدین چون من یه بار با ایرانسل تماس گرفتم همون اوایل کار گفتن همین که اینترنتت وصله برو خدارو شکر کن و گفت از طرف ما نیست ممنون میشم بیشتر توضیح بدین

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
اقا صددر صد از کش پورت ای دی اس ال شما در مخابراته و یا اگر از ایرانسل استفاده میکنین از کش ایرانسلهباید ازشون بخواین که براتون خالیش کنن.ضمنا اگر با ایرانسل میرین و توی تنظیمات گوشی ای پی و پورت وارد کردین بهتره هم جفتشونو حذف کنین تا ای پی تغییر کنهایشالله اوکی بشهSent from my Haier HW-W910 using Tapatalk 2
بله رو گوشیم ایپی و پورت هست که الان دیلیت میکنم امتحان میکنم میشه بیشتر در مورد کش سرور توضیح بدین چون من یه بار با ایرانسل تماس گرفتم همون اوایل کار گفتن همین که اینترنتت وصله برو خدارو شکر کن و گفت از طرف ما نیست ممنون میشم بیشتر توضیح بدین

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
تاریخ و ساعت کامپیوترتون رو دقیقا با تاریخ و ساعت روز تنظیم کنید
سپس پینگ جیمیل رو بگیرید و ای پیش رو مستقیما داخل مرورگر وارد کنید
اگر باز نشد با دستور tracert مسیر جیمیل رو شناسایی کنید و تصویرش رو قرار بدید تا بگم مشکل کجاست
البته اگر اینکارا رو درست انجام بدید بعید میدونم مشکل حل نشه

Sent from my GT-I9100

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
الان تنظیمات گوشی هم عوض شد بازم تغییری نداشت و اما کش سرور؟؟؟

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
تاریخ و ساعت سیستم و گوشی ست و سینکه ایپی جی میل هم تست شده باز نشد و اما دستور که گفتین دقیق نمیدونم چیه میشه لطف کنید بیشتر توضیح بدین ممنون

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
مشکلشون اینه که تخصص ندارن
ببینین شما از هر سایتی که بازدید میکنین در صورتی که صفحه مورد نظر حاوی قسمتهای تکراری باشه توی مرورگر شما ذخیره میشه که برای دفعات بعد بتونه با سرعت بیشتری صفحه رو باز کنه و هر بار فقط اطلاعات ضروری رو از سرور مقابل بگیره... که بهش میکن کش cache
حالا همین اتفاق روی سرور ایرانسل یا هر ای اس پی دیگه ای هم میافته... برای اینکه بتونن تو مصرف پهنای باند صرفه جویی کنن
بعض از سرویس دهنده ها میان مثلا هر ۲۴ ساعت یه بار کش سرور رو خالی میکنن که اگه تغییراتی توی سایت مقابل ایجاد شده باشه برای کاربر اشکالی از قبیل همین مشکل شما پیش نیاد
ولی از اونجایی که ایرانسل بسیار دزد و بیشرف تشریف داره این چیزا مهم نیست براش... و تنها سود بیشتر با کمترین هزینه رو میخواد
امیدوارم مفید بوده باشه برات

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
چند بار نت رو قطع و وصل کن رو گوشی تا روی ای پی های دیگه ست بشه

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
خوب مطمئنا بعد دوسال استفاده یه چن باری کش سرور پا ک کردن پس چرا توفیقی ندداشته الان میخواستم دوباره تماس بگیرم که رفتیم تو صف انتطار

microbit

Registered User
لایک‌ها
544
سعی کن بهشون فشار بیاری
بگو اقا پول دادم خدمات میخوام...

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
دوست عزیز این مشکل الان تقریبا دو سالی که دارم ولی قبلا که با ف ی ل ت ر شکن میرفتم حل میشد ولی جدیدا فی لت رشکن مشکل پیدا کرده و سرعت خیلی پایین میاره با یکی از دوستان که صحبت کردیم گفتن بر کسانی که ای دی اس ال دارن اگه فیل... شکن استفاده کنن دارن منطقه به منطقه تو تهران نت میبندن

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
ببین دوست عزیز من با سیم کارت های مختلف و اپراتور های مختلف تست کردم همین مشکل داشتن مطمئنا سیستم من مشکل داره البته ویندوزم هم عوض کردم هم ایکس پی و هم سون ورژن های مختلف حتی مرورگر های مختلف و اپدیت تقریبا اطلاعات ای تیم خوبه خیلی را هارو تست کردم نشد که نشد و اما اسیرانسل خدمات ایرانشل خیلی عالی بود من تقریبا از 2 سال پیش دارم استفاده میکنم ولی از پارسال تا الان دزدیشون دیگه قانونی شده ولی بازم انصافا من راضیم نسبت به سایر ای اس پی ها

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
دوست عزیز چیزی در مورد اینکریپشن میدونید اگه اطلاعی دارین بگین چون من حدس میزنم از این قسمت باشه چون وقتی با فیل... وارد میشم پیغام اینکه سایت اینکریپته میده ولی در حالت عادی میگه نیست به نظرتون دلیلش از کجاست

hamid_khapid

Registered User
لایک‌ها
89
مشکلشون اینه که تخصص ندارن
ببینین شما از هر سایتی که بازدید میکنین در صورتی که صفحه مورد نظر حاوی قسمتهای تکراری باشه توی مرورگر شما ذخیره میشه که برای دفعات بعد بتونه با سرعت بیشتری صفحه رو باز کنه و هر بار فقط اطلاعات ضروری رو از سرور مقابل بگیره... که بهش میکن کش cache
حالا همین اتفاق روی سرور ایرانسل یا هر ای اس پی دیگه ای هم میافته... برای اینکه بتونن تو مصرف پهنای باند صرفه جویی کنن
بعض از سرویس دهنده ها میان مثلا هر ۲۴ ساعت یه بار کش سرور رو خالی میکنن که اگه تغییراتی توی سایت مقابل ایجاد شده باشه برای کاربر اشکالی از قبیل همین مشکل شما پیش نیاد
ولی از اونجایی که ایرانسل بسیار دزد و بیشرف تشریف داره این چیزا مهم نیست براش... و تنها سود بیشتر با کمترین هزینه رو میخواد
امیدوارم مفید بوده باشه برات

دوست گرامی ایشون اصلا پینگ سایت رو هم ندارن طبق فرمایش خودشون
چه ربطی به http داره!
عزیز جان تو command بزن:
tracert gmail.com
جوابش رو اسکرین شات کن لطفا
یا کپی من برام

Sent from my GT-I9100

بالا