• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری میخوام صفح لوگین جی میل و یاهو و هر سرویس میل دیگه باز نمشه(هدیه یه شارژ1000)

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
بعضی از دوستان تو پ.خ تشکر کردن بابت تاپیک امیداورم که با کمک شما هم مشکل دوستان دیگه حل بشه و هم مشکل من دوستان هر کمک شما ممکنه یه جرقه ای برای من یا سایرین زده شه پس اگه اطلاعاتی دارین هرچقد هم کم بهتره بگین

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
فک نکنم ویروسی باشه اخه با ویندوز های مختلف تست کردم اینقد هزینه کنیم و نشد چی بعید میدونم این کار بدرد بخوره الان دوستان با دستور IP CONFIGرفتم که ایپی چنج کنم کم مونده بود به مشکل بر بخورم دوستانی نرمافزاری برای تغییر ایپی نمیشناسن که ایپی تغییر بدم شاید فرجی شد

Hide ip privacyنرم افزار تغییر آی پی هست

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
فک نکنم ویروسی باشه اخه با ویندوز های مختلف تست کردم اینقد هزینه کنیم و نشد چی بعید میدونم این کار بدرد بخوره الان دوستان با دستور IP CONFIGرفتم که ایپی چنج کنم کم مونده بود به مشکل بر بخورم دوستانی نرمافزاری برای تغییر ایپی نمیشناسن که ایپی تغییر بدم شاید فرجی شد

خرجش فقط یه هارده
قرض هم باشه اشکالی نداره
حتی میتونید یه فلش 32 جور کنید روش وین نصب کنید
صرفا جهت تست

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk 2

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
باشه چشم من خودم هارد دارم ه ویندوز دیگه از بچه ها میگیرم ببینیم چی میشه

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
دیروز دو نرم افزار تغییر ای پی دانلود کردم اولی ماسک ایپی و دومی هاید ایپی جفتشم ایپی تغییر نمیده نمدونم چرا ؟؟؟؟ دوستان میشه قانونی از ایرانسل بخوام ایپی دیگه بهم بده

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
دوست عزیز هارد و ویندوز جداگونه هم اثری نداشت

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
اقا هر چی هست مشکل از اینترنتته دیگه چرا مردم رو اذیت میکنی یه اکانت بگیر :lol:

ArashMiniStar

Registered User
لایک‌ها
8,092
دیروز دو نرم افزار تغییر ای پی دانلود کردم اولی ماسک ایپی و دومی هاید ایپی جفتشم ایپی تغییر نمیده نمدونم چرا ؟؟؟؟ دوستان میشه قانونی از ایرانسل بخوام ایپی دیگه بهم بده
عجب مگه آی پی های ایرانسل استاتیکه؟

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
ممنون عزیز متاسفانه اکانت هم اذیت میکنه هی کانکت میشه هی ... البته چون میخوام نقل مکان کنم به اینترنت م ا هوا ره ای و شاید ای دی اس ال (که ای اس پی هاش دزدن) گفتیم این مشکل حل کنیم البته انصافا ایرانسلم به ما خیلی حال داد

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
دوستان ایده کوچیک شما هم میتونه باعث جرقه ای در ذهن دیگان شه پس خواهش میکنم نظرات و تجربتون بگین

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
دوستان میشه قانونی از ایرانسل بخوام ایپی دیگه بهم بده
عزیز، هیچ ارتباطی با آی پی نداره. فکر نکنم ایرانسل آی پی استاتیک(ثابت) بده. یعنی شما هر بار که مودم رو خاموش و روشن می کنی، آی پی جدیدی به شما اختصاص داده میشه.

دوست عزیز هارد و ویندوز جداگونه هم اثری نداشت
اگه این مورد هم بی فایده بوده پس از سی دی لایو هم کاری ساخته نیست. البته تست با سی دی لایو خیلی خیلی ساده است.

مودمم هم گوشی اندرویدمه
میتونی لپ تاپ رو با هارد جدید و ویندوز جدید، تو کافی نت امتحان کنید. سعی کنید اینترنت رو مستقیماً از طریق کابل شبکه به کارت شبکه لپ تاپ متصل کنید. البته خودتون گفتید که با اینترنت ADSL و همچنین با امتحان کردن در کافی نت هم مشکل حل نشده. حدس من اینه که کدهای سرتیفیکیشن بنا به دلیلی در سیستم شما بارگذاری نمیشه و یا در هنگام بارگذاری دستکاری میشه که در نتیجه سایت باز نمیشه. ربطی به IP نداره. علت اینکه با PروKسی باز میشه اینه که دیتاها از سرور تا کامپیوتر شما رمزگذاری میشن و پس از رمزگشایی تحویل مرورگر داده میشود و این نشون میده که مشکل از مرورگر نیست.

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
ممنون عزیز خودمم هم در کامنت های بالا گفتم که به رمزنگاری سرور با سیستم رسیدم ولی مشکل اینجاس که از رمزنگاری سیستم و سرور سر در نمیارم البته تو فایرفاکس قسمتی بود ولی گویا خیلی تخصصی به نظرتون کجای رمزنگاری میتونه مشکل داشته باشه پیغام زیر در کنار ادرس بار دیده میشه
your conection to gmail.com is not encrypted و پیغام
the indentity of this site not been verified

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
فک کنم باید یه پتک بگیرم حداقل حرصمو رو لب تاپه خالی کنم واقعا اعصاب خوردی الانم که اکانت بستن دیگه واقعا داره میره رو اعصاب دوستان کسی اطلاعی از رمزنگاری با توجه به دو اروری که تو کامنت بالا نوشتم نداره همچنان به یاری سبزتان نیازمندیم

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
اين تاپيك رو زنده نگه دارین تا يه شيردل پيدا شه كه بتونه مشكلمو حل كنه!

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
یه شیر دل پیدا نمیشه که بتونه مشکل حل کنه

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
ممنون دوست عزیز به خاطر پیشنهادتون ولی متاسفانه باز نمیشه

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
ممنون عزیز خودمم هم در کامنت های بالا گفتم که به رمزنگاری سرور با سیستم رسیدم ولی مشکل اینجاس که از رمزنگاری سیستم و سرور سر در نمیارم البته تو فایرفاکس قسمتی بود ولی گویا خیلی تخصصی به نظرتون کجای رمزنگاری میتونه مشکل داشته باشه پیغام زیر در کنار ادرس بار دیده میشه
your conection to gmail.com is not encrypted و پیغام
the indentity of this site not been verified

عزیز جان؛ اونجاها رو دستکاری نکنید! شما میگید ویندوز جدید با هارد جدید حتی در کافی نت امتحان کردید، باز هم همین مشکل وجود داشته. وقتی ویندوز جدید با فایرفاکس جدید نصب میشه باید با همون تنظیمات دیفالت بدون هیچ مشکلی جیمیل رو باز کنه. اگه اینجوری بود و احتیاج به تنظیمات رمزنگاری داشت الان هیچ کاربر جدیدی نمیتونست دسترسی به جیمیل داشته باشه!

من حدسم اینه که یه اختلالی در گوشی شما داره باعث بروز این پدیده نادر میشه! (البته تست در کافی نت، این ادعا رو زیر سوال می بره، اما...)

کاری که من در پست 91 گفتم رو که انجام ندادی! حداقل گوشی رو به یه لپ تاپ دیگه که سالم هست وصل کن، ببین روی لپ تاپ جدید هم این اختلال بوجود میاد؟

ساعت و تاریخ سیستم لپ تاپ درست است؟

اگه درست نشد، دیگه خودتو (خودشو!) زیاد اذیت نکن...

Last edited:

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
همه راها تست کردم نشد مطمئنا از گوشیم نیس با کامپیوتر دیگه ای تست نکردم ولی میدونم از گوشی نیست هرچی هست یه چیزی تو لب تابمه که راه نمیده شاید نرم افزاری باشه یا ای پی و پورت باشه یا نمیدونم البته راه های زیادی رفتم ولی از هیچ کدوم جواب نکردم خوب به نظرم یکی باید جوابشو بدونه یعنی یه مهندس کامپیوتر واقعی پیدا نمیشه که بتون جواب منو بده چطور با ف ی ل ت ر شک ن باز میشه ولی در حالت عادی خیر

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
همه راها تست کردم نشد مطمئنا از گوشیم نیس
هنوز همه راهها رو تست نکردید! خودتون در جمله بعد گفتید :)دی)
با کامپیوتر دیگه ای تست نکردم

هیچ کس به صورت صریح و روشن علت این اتفاق رو نمیدونه. چون اولاً به سیستم شما دسترسی نداره که تست کنه، ثانیاً این اتفاق نادر است بنابراین شخصی بدون دریافت هزینه وقتشو برای حل این مشکل نمیذاره! راحترین و تنها راه حلی که برای شما وجود داره، آزمایش و خطاست و دیگر هیچ!

اگه خیلی اصرار داری، از آدرس زیر برنامه پرتابل اسنیفر رو بگیر و بعدش پیش نیازش یعنی WinPcap رو نصب کن. سپس کارت شبکه ات رو براش مشخص کنه، تا پکت هایی که از کامپیوتر شما خارج و یا وارد میشه رو اسنیف کنه. البته چون مشکل شما https است و اطلاعات رمزنگاری میشن، شاید اینگونه برنامه ها کمک زیادی ازشون برنیاد.

http://www.nirsoft.net/utils/smsniff.html

بالا