2630144892
Registered User
بعضی از دوستان تو پ.خ تشکر کردن بابت تاپیک امیداورم که با کمک شما هم مشکل دوستان دیگه حل بشه و هم مشکل من دوستان هر کمک شما ممکنه یه جرقه ای برای من یا سایرین زده شه پس اگه اطلاعاتی دارین هرچقد هم کم بهتره بگین
فک نکنم ویروسی باشه اخه با ویندوز های مختلف تست کردم اینقد هزینه کنیم و نشد چی بعید میدونم این کار بدرد بخوره الان دوستان با دستور IP CONFIGرفتم که ایپی چنج کنم کم مونده بود به مشکل بر بخورم دوستانی نرمافزاری برای تغییر ایپی نمیشناسن که ایپی تغییر بدم شاید فرجی شد
فک نکنم ویروسی باشه اخه با ویندوز های مختلف تست کردم اینقد هزینه کنیم و نشد چی بعید میدونم این کار بدرد بخوره الان دوستان با دستور IP CONFIGرفتم که ایپی چنج کنم کم مونده بود به مشکل بر بخورم دوستانی نرمافزاری برای تغییر ایپی نمیشناسن که ایپی تغییر بدم شاید فرجی شد
عجب مگه آی پی های ایرانسل استاتیکه؟دیروز دو نرم افزار تغییر ای پی دانلود کردم اولی ماسک ایپی و دومی هاید ایپی جفتشم ایپی تغییر نمیده نمدونم چرا ؟؟؟؟ دوستان میشه قانونی از ایرانسل بخوام ایپی دیگه بهم بده
عزیز، هیچ ارتباطی با آی پی نداره. فکر نکنم ایرانسل آی پی استاتیک(ثابت) بده. یعنی شما هر بار که مودم رو خاموش و روشن می کنی، آی پی جدیدی به شما اختصاص داده میشه.دوستان میشه قانونی از ایرانسل بخوام ایپی دیگه بهم بده
اگه این مورد هم بی فایده بوده پس از سی دی لایو هم کاری ساخته نیست. البته تست با سی دی لایو خیلی خیلی ساده است.دوست عزیز هارد و ویندوز جداگونه هم اثری نداشت
میتونی لپ تاپ رو با هارد جدید و ویندوز جدید، تو کافی نت امتحان کنید. سعی کنید اینترنت رو مستقیماً از طریق کابل شبکه به کارت شبکه لپ تاپ متصل کنید. البته خودتون گفتید که با اینترنت ADSL و همچنین با امتحان کردن در کافی نت هم مشکل حل نشده. حدس من اینه که کدهای سرتیفیکیشن بنا به دلیلی در سیستم شما بارگذاری نمیشه و یا در هنگام بارگذاری دستکاری میشه که در نتیجه سایت باز نمیشه. ربطی به IP نداره. علت اینکه با PروKسی باز میشه اینه که دیتاها از سرور تا کامپیوتر شما رمزگذاری میشن و پس از رمزگشایی تحویل مرورگر داده میشود و این نشون میده که مشکل از مرورگر نیست.مودمم هم گوشی اندرویدمه
ممنون عزیز خودمم هم در کامنت های بالا گفتم که به رمزنگاری سرور با سیستم رسیدم ولی مشکل اینجاس که از رمزنگاری سیستم و سرور سر در نمیارم البته تو فایرفاکس قسمتی بود ولی گویا خیلی تخصصی به نظرتون کجای رمزنگاری میتونه مشکل داشته باشه پیغام زیر در کنار ادرس بار دیده میشه
your conection to gmail.com is not encrypted و پیغام
the indentity of this site not been verified
هنوز همه راهها رو تست نکردید! خودتون در جمله بعد گفتیدهمه راها تست کردم نشد مطمئنا از گوشیم نیس
با کامپیوتر دیگه ای تست نکردم