• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری میخوام صفح لوگین جی میل و یاهو و هر سرویس میل دیگه باز نمشه(هدیه یه شارژ1000)

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
مطمنا خیلی راه ها رو تست نکردم تا الان که راه ازمون تست خطا بوده فک کنم باید دوباره راه هارو بروم در مورد اینکه این مشکل نادر خیر نیست چون تو اینترنت که سرچ کردم کاربرای زیادی با این مشکل برخورد کردن اگه از کامنت اول تا اخر بخونید می بینید خیلی کارها و راه هارو رفتم فک کنم سوال سختی نباشه

که چرا تو لب تاپ من در حالت عادی سرویس های میل و گوگل(که جدیدا این مشکل براش پیش اومده با ایپیش باز میشه )باز نمیشه ولی با ف ی لت ر شکن باز میشه
به نظرتون با تغییر پروک سی چی تغییر میکنه که باعث رفع این مشکل بشه فک نکنم با اسنایف مشکلی حل بشه به نظرم این مشکل برای بچه های کامپیوتر نباید زیاد سخت باشه البته اگه کسی بتونه صدرصد حلش کنه یعنی راه حل کلی و دایمی بده بنده به ایشون هدیه خوبی میدم

2630144892

Registered User
لایک‌ها
90
از بچه های مهندس کامپیوتر کسی تو پی تی نیست یا دوستان کسی نمیشناسن که مهندس کامپیوتر باشه

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
دلیل اینکه چرا با PروKسی باز میشه اینه که درحقیقت تمام دیتاها و اطلاعات روی سرورِ PروKسی فراخوانی میشن و سپس رمزنگاری و آنگاه به سمت کامپیوتر شما ارسال میشن و در کامپیوتر شما بازگشایی شده و تحویل برنامه درخواست کننده داده میشه. پس چون اطلاعات رمزنگاری شدن (منظورم رمزنگاری PروKسی است و نه رمزنگاری SSL) موارد زیر متوجه نمیشن و نمیتونن روی دیتا تاثیر بذارن:

1- ISP شما

2- مودم شما!

3- نرم افزارهای تروجـAن(!) و ویروسها.

من یه مورد اینچنینی که برخورد کردم (و گفتم که طرف گفته بود، خودش مشکل برطرف شده) اشکال از سمت ISP بود ولی فقط برای بعضی سیستم ها این مشکل بوجود اومده بود!!

Majid.J

Registered User
لایک‌ها
28
سلام
تاریخ سیستم هم اگه به روز نباشه یه همچین مشکلی بوجود میاد،البته در این حالت با فیل تر شکن هم باز نمیشه.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
استارتر گرامی؛ راه حلی پیدا کردی؟

بالا