• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری! one X یا Galaxy S3 ؟

mohsen_karimi

Registered User
لایک‌ها
20
سلام.
من میخوام یه گوشی بخرم و بین 32 one x و S3 موندم.
اونایی که هر دو رو داشتن به نظرشون کدومش بهتره؟
و یه سوال اینکه One X به صورت پیشفرض OTG رو ساپورت میکنه؟ (چون احتمالا با گارانتی میخوام بخرم نمیخوام روت کنم یا کاستوم رام بریزم)
هر کی هم هرکدوم رو داره و قصد فروش داره لطفا قیمت هم بده :)
سفید میخوام و بدون خط و خش(حتی ریز) و هرگونه مشکل سخت افزاری و نرم افزاری(One X هم تایوانی فقط)
فقط یکم عجله دارم دوستان اگه مرامی بذارن جواب بدن خیلی ممنون میشم.
مرسی.
:heart:

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
فط آيفون بگيير داداش خخخخخ
ايشالا گزينه مورد نظر پيدا شه واست

HAMED HEYDARI

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
0
آقا s3 واقعا استثنایی شک نکن تو خریدنش وان ایکس نگیر که از هر 10 تاش 9 تاش خرابه

ramtin_26084

Registered User
لایک‌ها
407
one x به صورت پیش فزض otg نداره و فعلا فقط کاستوم رام سیانوژن براش اومده که این قابلیت رو داره...اما s3 پیش فرض داره.
one x : کیفیت ساخت و جنس بدنه بسیار بهتر و زیبا تر و شیک تر داره و همچنین رابط کاربری (سنس) بسیار دوست داشتنی تر...
به جز دو مورد بالا s3 تقریبا بهتر از one x هست.
من به شخصه میخواستم one x بخرم ولی یکی از دلایل اصلی که پشیمون شدم و الان میخوام s3 یا note II بگیرم اینه که one x مموری کارت نمیخوره و باتریش قابل تعویض نیست.
اگه با جنس بدنه s3 مشکل نداری حتما s3 بگیر....من نمیدونم چرا سفیدش این همه طرفدار داره ولی به نظر من سرمه ای خیلی شیک تر هست...آخه سفیدش دیگه خیلی شبیه یخچال فریزر سامسونگ میشه مخصوصا با اون مارک سامسونگ اون بالاش:دی
در ضمن به احتمال بسیار قوی قابلیت های جالب نرم افزاری s4 که به تازگی معرفی شده(اسمارت اسکرول-اسمارت پاز-اسمارت روتیشن و...) برای s3 هم در قالب آپدیت خواهد آمد.
قابل توجه بعضی از دوستان که one x سری های اولش مشکل داشت و الان تو سری های جدید اصلا مشکلی وجود نداره

mohsen_karimi

Registered User
لایک‌ها
20
آقا s3 واقعا استثنایی شک نکن تو خریدنش وان ایکس نگیر که از هر 10 تاش 9 تاش خرابه

one x به صورت پیش فزض otg نداره و فعلا فقط کاستوم رام سیانوژن براش اومده که این قابلیت رو داره...اما s3 پیش فرض داره.
one x : کیفیت ساخت و جنس بدنه بسیار بهتر و زیبا تر و شیک تر داره و همچنین رابط کاربری (سنس) بسیار دوست داشتنی تر...
به جز دو مورد بالا s3 تقریبا بهتر از one x هست.
من به شخصه میخواستم one x بخرم ولی یکی از دلایل اصلی که پشیمون شدم و الان میخوام s3 یا note II بگیرم اینه که one x مموری کارت نمیخوره و باتریش قابل تعویض نیست.
اگه با جنس بدنه s3 مشکل نداری حتما s3 بگیر....من نمیدونم چرا سفیدش این همه طرفدار داره ولی به نظر من سرمه ای خیلی شیک تر هست...آخه سفیدش دیگه خیلی شبیه یخچال فریزر سامسونگ میشه مخصوصا با اون مارک سامسونگ اون بالاش:دی
در ضمن به احتمال بسیار قوی قابلیت های جالب نرم افزاری s4 که به تازگی معرفی شده(اسمارت اسکرول-اسمارت پاز-اسمارت روتیشن و...) برای s3 هم در قالب آپدیت خواهد آمد.
قابل توجه بعضی از دوستان که one x سری های اولش مشکل داشت و الان تو سری های جدید اصلا مشکلی وجود نداره

مرسی :)

roozbehar

Registered User
لایک‌ها
12
من هم همین شریط رو داشتم رفتم بازار موبایل با هر کدوم نیم ساعت ور رفتم نتیجه این شد که وان ایکس گرفتم
کیفیت ساختش خیلی بهتره ظاهر اس 3 به نظر من برازنده ی یه گوشی گرون نیست
ال ای دی اس 3 خیلی ویوید هست رنگ ها غیر واقعی هستن
سنس اچ تی سی خیلی زیبا تره. به نظر من همین که درب پشتش باز نمیشه خیلی خوبه چون من همیشه مشکل درب باطری داشتم راستی بدنه وان ایکس واقعا محکم هست تست هاشم هست
و در نهایت گارنتی یاس که بیمه هم داره واقعا عالی هست
اگر تصمیم به خرید با گارانتی داری فقط یاس چون اگه مشکلی پیش بیاد به چون و چرا تعویض میکنه و اگه خرابی ناشی از ضربه و شکستگی باشه بیمه هزینه رو میده

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
وان ایکس رو آپدیت کن به 4.1 Otg هم فعال میشه و در مورد خرید وان ایکس شک نکن. سنس کجا و تاچوایز کجا. رابطس که وان ایکس داره عمرا سامسونگ نداره.
استحاک بدنه وان ایکس خیلی بیشتر هست. فقط در دو مورد اس3 سرتر هست اون هم کیفیت نمایش رنگهاست که توی وان ایکس شفافیت بیشتری رو داری. و مورد بعدی تا حدودی دوربین در کل توی خرید وان ایکس شک نکن.
مجددا میگم آپدیت رسمی کتی به 4.1 قابلیت OTG هم بصورت پیش فرض فعال میشه. پس شک و تردید رو بذار کنار :D

Mehrzad1390

Registered User
لایک‌ها
26
داش من خودم اس3 دارم ولی وان ایکس بخر چون کلی براش بازی انحصاری هست!

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Warhound

Registered User
لایک‌ها
1
شما فقط مشخصات 2تا گوشی رو که چک کنی میبینی که S3 بهتره و One x فقط بدنه خوبی داره،نه چیزه دیگه ای!

amir_mn1989

Registered User
لایک‌ها
59
داداش من قبلا وان ایکس داشتم و الان اس3.اس3 خیلی بهتره. فقط وان ایکس خوشگل تره و جنس بدنه بهتره. باتری اس3 خیلی بهتره. وان ایکس زود داغ میکنه. دوربین اس3 بهتره .

aridonald

Registered User
لایک‌ها
2,354
داداش من بیشتر آندروییدیها رو تست کردم تا اینکه اومدم رو آیفون .
پیشنهاد اولم اینه که آیفون بگیری خود من از وقتی گرفتم دیگه حاظر نیستم حتی 100 هسته ای های آندروییدی رو بگرم .یه 4 اس گرفتم به طور کلی دیدمو به گوشی ها عوض کرد

پیشنهاد دوم اگه به طور کلی تمایل به آندروییدی داری من تجربه شخصی خودم که 6 7 ماهی وان ایکس داشتم بهت وان ایکس رو توصیه میکنم.از نظر کیفیت ساخت و صفحه و ... وان ایکس گزینه عالی هست.از اون مهم تر اصالت یک برند هست که از دید من خیلی فراتر از 4 تا بنچ مارک هست که در استفاده به چشم نمیاد
شما کیفیت ساخت و ظاهر دو پرچم دار بعدی یعنی اس 4 و وان رو مقایسه کنی متوجه منظورم میشی

apple9000

Registered User
لایک‌ها
4
ببین دوست عزیز من هم آیفون دارم هم وان ایکس و قبل از S3 داشتم
توی بحث زیبایی و طراحی و شیک بودن و کیفیت ساخت که اصلا شکی نیست که ONE X خیلی خیلی بهتره
در مورد داغ کردن هم که تمامومشون مثل هم هستند اصلا به این مساله توجه نکن
در مورد صفحه نمایش هم که باید بگم انقدر اشباع رنگ توی S3 زباده که آدم حالش به هم میخوره ضمن اینکه چیدمان پیکسل ها که با S2 فرق نمیکنه
در ضمن بعد از آپدیت مشکل otg هم حل میشه
پس در کل توی خرید one x اصلا شک نکن

amess

Registered User
لایک‌ها
61
وان ایکس بگیری داداش بهتره به نظر من
چون بزرگترین مزیتش اینه که حداقل یه گوشیه شیک و خوش دست تو دستته
از بقیه لحاظ چندان فرقی با هم ندارن...
فقط ممکنه تو بنچمارک مثلا 0/00000000000000001 ثانیه با هم تفاوت داشته باشن که اگه این ملاک باشه که چیزه مسخره ای به نظر میاد...

mohsen_karimi

Registered User
لایک‌ها
20
با تشکر از همه‌ی دوستانی که نظر دادن ولی من هنوزم زیاد قانع نشدم سر هیچکدوم :(
بازم اونایی که داشتن اگه لطف کنن بیان نظرشون رو بگن خیلی ممنون میشم.

Mehrzad1390

Registered User
لایک‌ها
26
با تشکر از همه‌ی دوستانی که نظر دادن ولی من هنوزم زیاد قانع نشدم سر هیچکدوم :(
بازم اونایی که داشتن اگه لطف کنن بیان نظرشون رو بگن خیلی ممنون میشم.

داداش شما اول بگو نیازهات از یه گوشی چیه?

mohsen_karimi

Registered User
لایک‌ها
20
داداش شما اول بگو نیازهات از یه گوشی چیه?

واسه خودم نمی‌خوام. واسه یکی دیگه می‌خوام بخرم. واسه خودم بود که تا الان خریده بودم :)
همه چیزش مهمه :)
بین این دوتا کمترین اهمیت رو واسم قدرت پردازش داره :)
حتما OTG رو میخوام داشته باشه که میگن جلی بین بریزی مشکلی نداره (ولی من هنوزم شک دارم!)
نمی‌دونم والا :(

chelsea67

Registered User
لایک‌ها
269
واسه خودم نمی‌خوام. واسه یکی دیگه می‌خوام بخرم. واسه خودم بود که تا الان خریده بودم :)
همه چیزش مهمه :)
بین این دوتا کمترین اهمیت رو واسم قدرت پردازش داره :)
حتما OTG رو میخوام داشته باشه که میگن جلی بین بریزی مشکلی نداره (ولی من هنوزم شک دارم!)
نمی‌دونم والا :(

من خودم با آپدیت رسمی تست زدم روی 4.1 بدون مشکل OTG فعال هست.

mohsen_karimi

Registered User
لایک‌ها
20
ممنون از همه‌ی دوستان.
خیلی لطف کردید ایشالا جبران کنم :)

بالا