• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری! one X یا Galaxy S3 ؟

Mehrzad1390

Registered User
لایک‌ها
26
سلام به همه دوستان.
یه موضوعی بود که هیچ کدام از دوستان به اون اشاره نکرده بودن و اون این بود که اچ تی سی از اسپیکر های بیتس بهره میبره و این اچ تی سی از لحاظ صدا بسییاار بالا تر از سامسونگ قرار میده من صد در صد به شما اچ تی سی رو پیشنهاد میکنم سامسونگ خیلی صفحه ی نمایشش از اچ تی سی بزرگتر نیس 1دهم اینچ واقها چیزی نیس
و وقتی اچ تی سی کسی میگیره دستش دیگه به سامسونگ فکر هم نمیکنه همون طور که در نظرات دیدم بعضی از دوستا ن سامسونگ داشته ولی به htcرو اورده ولی کسی نداشتیم که از htcبه سامسونگ اومده باشه من خودم جزو کسایی هستم که از سامسونگ به اچ تی سی اومدم.

دازا من از اچ تی سی به سامی رو اوردم
و خیلی های دیگه اینجورین
راستی اچ تی سی کلا فیلم 1080 و میگلنگه
بعدشم تاچ ویزی که روی اس4 هست که در اینده هم برای اس3 میاد میارزه به سنس 5

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
بدون شک اس3 خیلی بهتره شک نکن
ولی من دوتا پیشنهاد دیگه برا دوستتون دارم
1-xperia sp
2-xperia t
گرچه دو هسته ای اند ولی معماری پردازشگر اینا وان ایکس و اس3 را خورده مخصوصا اس پی

mohsen_karimi

Registered User
لایک‌ها
20
من در نهایت SIII خریدم. با HTC زیاد کار نکردم ولی اینترفیس SIII خیلی خوبه به شدت خوشم اومد. به اون دوستمون که گفتن "کسی نداشتیم که از htcبه سامسونگ اومده باشه" بگم توی همین فروم خیلیا رو دیدم که از HTC به سامسونگ و یا برعکسش رفتن. خیلی نمیشه انقدر قاطعانه گفت ولی من که تا الان با SIII مشکلی نداشتم.

Mehrzad1390

Registered User
لایک‌ها
26
من در نهایت SIII خریدم. با HTC زیاد کار نکردم ولی اینترفیس SIII خیلی خوبه به شدت خوشم اومد. به اون دوستمون که گفتن "کسی نداشتیم که از htcبه سامسونگ اومده باشه" بگم توی همین فروم خیلیا رو دیدم که از HTC به سامسونگ و یا برعکسش رفتن. خیلی نمیشه انقدر قاطعانه گفت ولی من که تا الان با SIII مشکلی نداشتم.

مبارکت باشه داش

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

darvish.m

Registered User
لایک‌ها
160
به نظر من انتخاب خوبي داشتيد Galaxy SIII كاربري بهتري نسبت به ONE X در ايران دارد

بالا