• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک فوری! one X یا Galaxy S3 ؟

scarface666

Registered User
لایک‌ها
56
داداش موقعی که وان ایکس اومد تو بازار ایران 1 هفته بعد خریدمش...اصلا هم قصد خریدشو ندارم ولی یوهویی شد مییخواستم ایفون بخریم بگذریم...طبیعتا واسه من سری اول بود و از شانسم مشکل لایت پیدا کرد و 6 ماه بعد فروختمش و دوباره رفتم وان ایکس خریدم...با وجود اینکه توانایی خریدن اس3 و ایفون4 رو هم داشتم...
داداش تو خریدش شک نکن...اچ تی سی هر اپدیتی که واسه وان ایکس میده بنچمارک گوشی 2 هزار تا میاد بالا...تازه چند تا اپدیت قطعی دیگه هم تو راهه....
تنها مشکل گوشی باطریشه که نسب به رقبا زود تر تموم میشه مخصوصا وقتی بازی های سنگین میکنی...کابل otg هم راحت ساپورت میکنه خیالت راهت...
پس وان ایکس چند تا مزیت دارهووولی چون بازار یابی اچ تی سی خیلی ضعیف تره وان ایکس اونجوری که باید و شاید نترکید تو بازار و الان دست سامسونگه بازار

Blue Marlin

Registered User
لایک‌ها
17
به نظر منم one x خیلی دیرتر خستتون میکنه و بیشتر نگهش میدارین ، اگه هم میخواین یه انتخاب بهینه داشته باشین و به این زودی ها گوشیتون رو عوض نکنین من میگم +one x بگیرین.
موفق باشید.

ali stp1

Registered User
لایک‌ها
18
داش ببین .من هم وان ایکس داشتم هم اس3.ولی همون کیفیت صفحه نمایشگر گوشی اس3 به کل وان ایکس میرزه.به نظرم اس3 از همه لحاظ بهتر

javad96

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14
سلام دوست عزیز
اگر دقت کرده باشی تو همین پرشین تولز چندتا اس3 گذاشته بودن برای فروش که ال سی دی شکسته بود اگر تست مقاومت اس3 رو از سایت جی اس ام نگاه کرده باشی میبینی اس3 تو سه آزمایش در 2 آزمایش له له میشه ولی خدا وکیلی وان ایکس از لحاظ مقاوت عالیه من خودم قبلا داشتم دوبار با تمام قدرت خورد روی آسفالت از ارتفای 1.5 متری گفتم حداقل ال سی دیش شکسته ولی برداشتمش آخ نگفته بود من میگم وان ایکس بگیر بهتر هرکس میگه اس3 خیلی از وان ایکس سر تر هست من چندتا سوال ازش میخوام بپرسم؟ سامسونگ فقط مردم دنیارو تشنه نگه میداره چند ماه اینقدر تبلیغات و شایعات درست میکنه نسبت به گوشی سری اس که مردم نسبت به اون گوشی شرتی میشن و هر موقعی وارد بازار بشه بدون هیچ تحقیقی اون رو میخرن بخاطر همین فروشش بالاست قدرت رسانه ای بالای داره سامسونگ

Warhound

Registered User
لایک‌ها
1
اول چندتا تا دلیل میگم که SIII بهتره
1.صفحه بزرگتر
2.دارای شیار رم میکرو
3.سرعت دانلود بیشتر در اینترنت(که البته برای ما توی ایران فرقی نمیکنه)
4.دوربینش چراغ داره برای جاهای کم نور
5.فیلم برداریش 30 فریم بر ثانیست که شش فریم بیشتر از One x
6.دوربین دومش 6دهم بشتره از one x
7.قدرتش باتریش از one x سیصد میلی بشتره

حالا چندتا دلیل میگم که One X بهتره
1.هر پیکسل دارای 3 ساب پیکسله در صفحه نمایش که باعث وضوح بیشتر میشه
2.چگالی پیکسلی one X از S III شش واحد بیشتره
3.حافظه one X 32gb و S III 16gb
4.جنس بدنه One X خیلی خیلی بهتره

Overflow

Registered User
لایک‌ها
42
one x بگیر بره. شاید s3 کمی قویتر باشه ولی در حدی نیست که بخوای زیبایی one x رو از دست بدی

soheilsmart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2

Mehrzad1390

Registered User
لایک‌ها
26
اول چندتا تا دلیل میگم که SIII بهتره
1.صفحه بزرگتر
2.دارای شیار رم میکرو
3.سرعت دانلود بیشتر در اینترنت(که البته برای ما توی ایران فرقی نمیکنه)
4.دوربینش چراغ داره برای جاهای کم نور
5.فیلم برداریش 30 فریم بر ثانیست که شش فریم بیشتر از One x
6.دوربین دومش 6دهم بشتره از one x
7.قدرتش باتریش از one x سیصد میلی بشتره

حالا چندتا دلیل میگم که One X بهتره
1.هر پیکسل دارای 3 ساب پیکسله در صفحه نمایش که باعث وضوح بیشتر میشه
2.چگالی پیکسلی one X از S III شش واحد بیشتره
3.حافظه one X 32gb و S III 16gb
4.جنس بدنه One X خیلی خیلی بهتره

داداش این چنتا دلیل که برای بهتر بودن وان ایکس گقتی گزینه 3 ش زیاد جالب نی! چون هم وان ایکس 16 گیگ دارم و هم اس3 32 گیگ تازه اس3 64 گیگ هم داریم ولی وان ایکس 64 نداریم

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Man On Fire

Registered User
لایک‌ها
2
عزیز من خودم وان ایکس داشتم گوشی خیلی توپیه ولی بعد از یکی دو ماه با استفاده زیاد مخصوصا بازی کناره گوشی شروع میکنه به زرد شدن که بخاطر سی پی یوش هست !! اگه می خوای وان ایکس بگیری حتما آک بگیر طرف دسته دو نرو !
اس 3 هم یکی از دوستام بجای اینکه کناره گوشی زرد بشه واسه اون آبی شده بود !

pryousefi

Registered User
لایک‌ها
0
dadash maloome ke s3
man khodam s3 o iphone daram asan ta be hal fekre htc nakardam
albate butterfly beatsesho test kardam divoone konandast vali dar kol samsung vardar

Masoomiyat

Registered User
لایک‌ها
57
هی میگن جنس بدنه S3 اگه مشکلی نداری بگیرش بابا درسته ه قول دوستان پلاستیکه ولی در نوع خودش بهترینه حداقلش اینه که تا آخرش همون سفیدی خودش رو داره one x دست دو زیاد پشت ویترین دیدم اون سفیدی اولیه شو نداره
یه مزیت دیگه اس 3 هم میشه به ساپورت بهتر اشاره کرد که یک سری قابلیت های اس4 هم بهش قراره اضافه بشه
رام لیک شده 4.2.1 هم براش هست که تا یه ماه دیگه ورژن اصلیش هم میاد.

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
جفت این گوشیها هم خوب وعالی هستن ولی بنظرم باطری s3 بهتر جواب میده و شما با جنس بدنه اصلا چیکار داری مگه میخوای توش غذا درست کنی که جنسش باید از آهن یا چیز دیگه باشه.
یه مطالعه ساده هم بکنی در مورد فروش این 2 گوشی و اینکه s3 بهترین گوشی سال شد و خب قیمت این دوتا هم مشخصه.من خودم از one s بیشتر خوشم میاد.
اس3 با اندروید 4,1,2 سرعتش واقعا بالا رفته.مثل فراری شده:p
بازم انتخاب با خودتونه راستی نمیدونم با نکسوز4 کارکردی یا نه.ولی انصافا عالیه.خیلی سطح بالاست.اندرویدشم که 4,2,2 هست.
سامسونگ یه مزیت بزرکی که برا ما که هر ننه قمری که از جاش پاشده اپ استوراشو برامون بسته داره سامسونگ اپسه که خیلی بدرد بخوره
Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

mohsen_karimi

Registered User
لایک‌ها
20
دم همه ی دوستانی که نظر دادن گرم:) ایشالا جبران کنم. reviewها رو همون اول خونده بودم. با اینکه خودم با برند htc و one x بیشتر حال میکنم ولی با توجه به خرابیای زیادش(اونایی که داشتن خیلیاشون مینالن) و اینکه رو کاغذ هم به جز بدنه s3 تقریبا بهتره احتمال خیلی زیاد s3 میگیرم.
بازم خیلیی ممنون:)

scarface666

Registered User
لایک‌ها
56
دم همه ی دوستانی که نظر دادن گرم:) ایشالا جبران کنم. reviewها رو همون اول خونده بودم. با اینکه خودم با برند htc و one x بیشتر حال میکنم ولی با توجه به خرابیای زیادش(اونایی که داشتن خیلیاشون مینالن) و اینکه رو کاغذ هم به جز بدنه s3 تقریبا بهتره احتمال خیلی زیاد s3 میگیرم.
بازم خیلیی ممنون:)

داداش به نظرم انتخاب خوبی نکردی...در حال حاظر سری جدید گوشی های وان ایکس هیچ مشکلی نداره...قیمتش هم ارزون تره قراره خیلی اپدیت های توپی براش بیاد مثل سنس 5 اچ تی سی و....
ولی در کل نمیشه گفت اس3 گوشیه بدیه ولی به خاطر تبلیغات شدید سامسونگ در تلوزیون و کل کشور ادم همچنان مغزش بیشتر تمایل رو برند سامسونگ پیدا میکنه...ولی خوب جفت گوشی ها قدرتمندن و هر کدوم مزایای خیلی خصی دارن
موفق باشی

TABRIZ-MACHINERY

Registered User
لایک‌ها
25
از هر نظر که حساب کنی اچ تی سی بهتره عزیزم.
اگرم الترناتیو خواستی من میگم سونی ایون.

arash.f

Registered User
لایک‌ها
1,488
htc sense رو تجربه کنی اسم سامسونگ هم نمیاری دیگه!
آخه سامسونگو چه به اسمارت فون زدن؟ بره ماشین لباس شوییشو بسازه! خخخخخ

feiz

Registered User
لایک‌ها
8
htc sense رو تجربه کنی اسم سامسونگ هم نمیاری دیگه!
آخه سامسونگو چه به اسمارت فون زدن؟ بره ماشین لباس شوییشو بسازه! خخخخخ

یعنی شما جدی جدی با این کلمه سنس بردی بالا اچ تی سی رو؟!؟!
ءخه یه تم که الان روی همه گوشی ها نصب میشه که دیگه اینقد پز دادن نداره

javad96

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
14
یعنی شما جدی جدی با این کلمه سنس بردی بالا اچ تی سی رو؟!؟!
ءخه یه تم که الان روی همه گوشی ها نصب میشه که دیگه اینقد پز دادن نداره

عزیز ایشون منظورش با تمامی گوشی های اچ تی سی بود اگر دقت کنی اسم گوشی خاصی نگفت گفت سنس اچ تی سی استفاده کنی دیگه طرف برند گوشی سامسونگ نمیری فکر نکنم اسمی از وان ایکس یا اس3 برده باشه

alireza thief

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام به همه دوستان.
یه موضوعی بود که هیچ کدام از دوستان به اون اشاره نکرده بودن و اون این بود که اچ تی سی از اسپیکر های بیتس بهره میبره و این اچ تی سی از لحاظ صدا بسییاار بالا تر از سامسونگ قرار میده من صد در صد به شما اچ تی سی رو پیشنهاد میکنم سامسونگ خیلی صفحه ی نمایشش از اچ تی سی بزرگتر نیس 1دهم اینچ واقها چیزی نیس
و وقتی اچ تی سی کسی میگیره دستش دیگه به سامسونگ فکر هم نمیکنه همون طور که در نظرات دیدم بعضی از دوستا ن سامسونگ داشته ولی به htcرو اورده ولی کسی نداشتیم که از htcبه سامسونگ اومده باشه من خودم جزو کسایی هستم که از سامسونگ به اچ تی سی اومدم.

بالا