100%کمیت مهم نیست ، کیفیت مهمه :lol:
.
100%کمیت مهم نیست ، کیفیت مهمه :lol:
.
بالا ... عصر دوشنبه
مبارک باشه خرید های جدید تون.
اگر چیزی به ذهنم رسید حتما بهتون می گم.
موفق باشید
درود
خرید ها بسیار خوب هستند.
موفق و موید باشید.
یا حق
متشکر از دوستانخدا خیرت بده
سوء استفاده از اعتقاداتِ مردم تا چه حد؟
سوء استفاده از اعتقاداتِ مردم تا چه حد؟
تا همین حد :lol:
کدوم سوء استفاده ؟
اگه اعتقاد یا علاقه نداری خب کمک نکن عزیز ، خیلی ساده ...
این دوستمون خیلی حالش خوش نیس
قبلاً تو تاپیک پست داده بود فک کردم مثلاً موافقه و تشویق و آپ میکنه.منم به تمام افرادی که پستهاشون بود و پاک نشده بود پی ام زدم و خرید اول جنسها رو اطلاع دادم
جوابی که بهم داده فوق العاده بود
"جمع کنید این کاراتونو. خجالت بکشید. همه جا گدایی؟ چرا؟ چرا؟ خجالت بکش برو کار کن. "
طرف خوشه واسه خودش.چی بگم والله؟
راستی مهرداد جان پستت رو عزیزان مدیرات(!) پاک کرده بودن،شرمنده،یادم رفت به تو هم پخ بزنم...روم سیاه:blush:
نفرمایید برادرفدای سرت داداش ، 1000 تا پست مارو بدی باهاش یه کیلو سبزی نمیدن :دی
در مورد این صحبت ها عرض کنم ، هر کسی در طی سال اینقدر هزینه های الکی و غیرضرروی انجام میده ( صرفاً برای خوش بودن خودش ) که فکر نمیکنم چندرغاز کمک کردن در این راهها کسی رو بدبخت کنه!
من که به شخصه اهلش نیستم ولی خیلی از دوستان میرن نیم ساعت قلیون میکشن 5-6 تومن پول بابتش میدن ، اون وقت در این موارد متأسفانه....
بگذریم ، ایشالا بهترین نتیجه رو از کارت بگیری و موفق باشی
من کارت به کارت کردم عزیزم.. پخ رو چک کن
نفرمایید برادر
بزرگواری
والله اینی که شما فرمودی برمیگرده به دید و اولویت بندیهای شخص.زوری که نیس (ولی قلیون خوبه ها.ما که اینجا 1/5 یا 2 میدیم واسش)
اون چیزی که منو میسوزونه اینه که این دوستمون فکر میکنه خیلی باهوشه و مچ گرفته و از همه چیز با خبره.آخه آدم بخواد کلاهبرداری هم کنه یه جای دیگه میکنه،نه تو این مسائل
یه جوری هم با اطمینان حرف میزنه که ....
قربونت برم خوندم مسیجت رو..ممنون از شما
نمیگم "خدا حیرتون بده" که ریا نشه
پاسخ هم دادیم خدمتتون
خب قلیون 1000 تومنی هم من سراغ دارم ولی جای با کلاس خیلی بیشتر از این میگیرن :دی
رفتیم توو فاز اعتیاد بیخیال بابا حرف ملت رو چیکار داری ، ماشالا اینجا همه عاقل و بالغ هستن و فرق خوب و بد رو تشخیص میدن ...
قربونت برم خوندم مسیجت رو..
من واسه خدا کاری نکردم واسه مردم نیازمند کاری کردم!
مخلص
به امید روزی که فقر از زندگی مردم ریشه کن بشه
منظور فقط فقر مالی نیست فقر به تمام معانی که این روزا تو جامعه میشه لمسش کرد
از ابن کار انسانی شما به نوبه خودم تشکر میکنم
.................................
up