• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک و همیاری برای عمل و جراحی کردنِ حیوانات آسیب دیده

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

گربه ای رو از توی خیابون پیدا کردم چند روز پیش. دارای شکستگی هست (سرِ استخونِ ران ک ب لگن وصل میشه) و مجبوریم عملش کنیم. همونطور که در جریان هستین، گربه ای رو من سه ماه چهار ماه پیش پیدا کرده بودم (اسمش wiki هست) و هزینه ی عملش 250 تومن میشد ک با کمک دوستان جمع آوری شد. در این تایپک روبرو ==>>> کمک برای جراحی لگن گربه ای 3 ماهه

هزینه ی عمل این گربه ی جدید، که شامل پین و وسائل هم هست و جمع کلش 150 تومن میشه. از دوستان میخوام هر چقدر میتونن کمک کنن. حتی 1000 تومن هم کافیه.

از همکاری شما بینهایت ممنونم.

اسپم ممنوع. بحث دینی بشدت ممنوع.

پ. ن. فیلم از wiki موجوده در سلامتِ کامل (گربه ای که 3 ماه پیش با کمک اعضای پی تی عمل شد)
پ. ن. فیلم از گربه ی جدید هم اگر دوستان ضروری دیدن، گذاشته میشود.
پ. ن. (عکس ها رو نتونستم توی پرشینتولز آپلود کنم. ارور میده چند وقته. مشکلش چیه؟)

نوشته های داخل سه عکس آخر توسط اینجانب نوشته نشده و کارِ یکی از دوستانِ حیوان دوست میباشد.

عکس از رادیولوژی و محل شکستگی :

v13dwhyuullydk0uhmfz.jpg

عکس از خودِ گربه ی مجروح :

b3vtcngfb4uz1og7o112.jpg

عکس های بعد از عمل گربه با نام جدیدِ "پالی" ک ب کمک اعضای پرشین تولز عمل شد.

3 عکس از wiki (گربه ی عمل شده در سه ماه پیش که با همت اعضای پرشین تولز هزینش جمع آوری شد)

aijgddjssfpepilaw4k.jpg

3wi7pz80drtrdey4zkh.jpg

7n1jmdxdi47ktbr0dj9.jpg

Last edited:

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
تا الان نمیدونم چقدر جمع شده. ولی فکر میکنم تا همین الان حدودِ 100 تا 105 تومن جمع شده باشه. چون باید برم عابر بانک رو صبح چک کنم. هزینه ی کل این عمل 150 تومن هست.

دستِ تک تکِ کسانی ک تا الان کمک کردن رو بگرمی فشار میدم و آرزوی موفقیت براشون دارم.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860
اگه رمز دوم رو داری میتونی چک کنی : https://epayment.bmi.ir/Remain

امنیتشم مطمئنه صفحه جعلی نیست خیالت تخت

Saleh1st

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
53
تا الان نمیدونم چقدر جمع شده. ولی فکر میکنم تا همین الان حدودِ 100 تا 105 تومن جمع شده باشه. چون باید برم عابر بانک رو صبح چک کنم. هزینه ی کل این عمل 150 تومن هست.

دستِ تک تکِ کسانی ک تا الان کمک کردن رو بگرمی فشار میدم و آرزوی موفقیت براشون دارم.

ضمن ادای احترام به شما و کار نیکتون, من هم به حقوق حیوانات احترام میذارم اما شمایی که همیشه از بی پرده صحبت کردنتون در انجمن ها لذت بردم به صحبت بی پرده من از دید مثبت نگاه کنید.
شما هم مثل من مشهدی هستید. تشریف ببرید بیمارستان قایم و ببینید که وضعیت انسان ها بهتره یا اون گربتون. 150 تومان رقمی نیست اما به راحتی میشه داروی چند مریض رو که از بی پولی تسلیم مرگ شدن رو فراهم کرد. من پیشنهادم نه از سر سنگ دلی که از سر عقل و حیوان دوستی البته با شرایط اجتماعی خودمون اتانازی برای این جور حیوانات هستش چون یا شما از شرایط اجتماعیتون خبر ندارید و یا ارزش حیوانات به هر علتی براتون بیشتر از انسان هاست. دوستان حیوان دوست هم به خودشون رجوع کنن که این اشتیاقی رو که به جراحی این گربه نشون میدن تا به حال نسبت به جراحی و یا درمان یک انسان بیمار هم داشتن یا نه؟!

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
ضمن ادای احترام به شما و کار نیکتون, من هم به حقوق حیوانات احترام میذارم اما شمایی که همیشه از بی پرده صحبت کردنتون در انجمن ها لذت بردم به صحبت بی پرده من از دید مثبت نگاه کنید.
شما هم مثل من مشهدی هستید. تشریف ببرید بیمارستان قایم و ببینید که وضعیت انسان ها بهتره یا اون گربتون. 150 تومان رقمی نیست اما به راحتی میشه داروی چند مریض رو که از بی پولی تسلیم مرگ شدن رو فراهم کرد. من پیشنهادم نه از سر سنگ دلی که از سر عقل و حیوان دوستی البته با شرایط اجتماعی خودمون اتانازی برای این جور حیوانات هستش چون یا شما از شرایط اجتماعیتون خبر ندارید و یا ارزش حیوانات به هر علتی براتون بیشتر از انسان هاست. دوستان حیوان دوست هم به خودشون رجوع کنن که این اشتیاقی رو که به جراحی این گربه نشون میدن تا به حال نسبت به جراحی و یا درمان یک انسان بیمار هم داشتن یا نه؟!

درودِ بیکران،

تمامِ دیدگاه های من رو میتونین در این تایپکِ زیر ببینید ک برای گربه ای در چهار ماه پیش، پول جمع کردیم تا عمل بشه. از منم سالم تر هست. فقط یادتون باشه"انسان اراده" داره و حیوانات فقط "جبر" دارن.

لطفا تایپکِ زیر رو کامل بخونین.

کمک برای جراحی لگن گربه ای 3 ماهه

پ. ن. تایپک بسته هست، امکانِ اضافه کردنِ پست ندارین اونجا.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

انواع و اقسامِ بحث، صحبت راج ب عقاید و دین و مذهب و سیاست و انسانیت و دموکراسی و مازوخیسم و سادیسم و آنارشیسم و کشک و پیاز و گوجه فرنگی و بیمارانِ کلیوی و کبدی و دیالیزی و زرشک پلو، در تایپکِ زیر موجود هست. لطفا این تایپک رو ب لجن نکشید.

http://forum.persiantools.com/t294800.html

متاسفانه نمیتونید مخلفاتِ بیشتری اضافه کنین. تایپک بسته هست. عذر خواهم!

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
به نظر من انسان جاي خود داره حيوانم جاي خود نيت اينه كه به يكي كمك بشه حالا چه انسان چه حيوان هر دو اجر خودشونو دارن خدا به انسان زبان وعقل و هوش داده ميتونه دردشو به مردم بگه تا كمكش كنن ولي اين حيوون هاي زبون بسته نميتونه كه در خونه ي مردمو بزنه بگه كمكم كنيد :( نميشه بگيم چون اونا حيوونن نبايد بهشون كمك كنيم و ........ نميشه فقط به فكر خودمون باشيم محيط زيست يه زنجيره غذايي داره كه همه ي موجودات حتي انسانو تحت تاثير قرار ميده اگه اين زنجيره بهم بخوره زندگي ما انسان ها هم به هم ميخوره همه ي موجودات جهان به هم وابسته هستن حالا چه انسان باشه چه گربه و چه جونور ديگه خدا هيچ موجوديو بيهوده نيافريده اين كه حرف اسلامه :rolleyes: بلا خره انسانيت حكم ميكنه كه به ديگران كمك كنيم حالا اين ديگران ميتونه انسان باشه يا حيوان
ادمايي كه به حيوون زبون بسته رحم نميكنن نميتونيم انتظار داشته باشيم كه به ادما رحم كنن
از استارترم خيلي عذر ميخوام ادم بعضي پست هارو ميبينه خيلي ناراحت ميشه

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
دوستان لطف کنین همیاری کنین....

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
من به شدت گربه سانان رو دوست دارم
خودم هم یکی دارم خونگی
اسمش اسپین هست:D
امیدوارم حال این مورد هم زود خوب بشه
به هر حال یه لحظه خودتون رو بذارید جاش
جز مرگ چیز دیگه ای میبینید جلوی چشمتون
ببخشید اگر بی جا پست زدم
آپ.....:) :) :)

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370

دیده بان حقوق حیوانات/ یگان امداد و نجات: یک گربه نر بالغ آماده واگذاری است.
پیروز که در کلینیک کلبه حیوانات تحت درمان قرار گرفته، به دلیل شدت صدمات وارده هم اکنون باید با یک دست زندگی را ادامه دهد.
شرایط حاضر:
اقدام های درمانی و پزشکی به طور کامل به همت کلینیک تخصصی کلبه حیوانات انجام شده است. افسردگی حاصل از عمل از بین رفته و مهارت رفتار با یک دست کمتر از شرایط طبیعی به حیوان آموزش داده شده است.
نیازها:
سرپرستی فردی آگاه و با محبت جهت ادامه زندگی با حداقل محدودیت.
فضای زیست مناسب برای حیوان سختی کشیده.
در صورت دارا بودن شرایط مناسب برای سرپرستی این گربه ستم دیده، از طریق ایمیل یا تلفن ۰۹۱۲۵۷۸۳۹۱۱ با یگان امداد و نجات تماس بگیرید. بی شک همراهی یک حیوان با چنین شرایطی از حمل آنچه «حیوان خانگی خاص» نامیده می شود افتخار آمیز تر است!

______________________________________________________________________________________
دیده بان حقوق حیوانات به دلیل مخالفت بنیادی با اسارت حیوانات، طرفدار آزادی حیوانات و زیستمندی آنها در شرایط طبیعی است؛ همچنین با اهلی کردن گونه های جانوری اعم از حیات وحش، حیوان شهری و گونه هایی که از سر سودجویی حیوان خانگی معرفی می شوند، مخالف است. آنچه به عنوان «تربیت کردن» یک حیوان شناخته می شود را در واقع «بی تربیت کردن» و خارج کردن حیوان از شرایط زیستمندی طبیعی می دانیم. واگذاری یک جاندار فقط زمانی ناقض حقوق حیوانات نیست که ادامه حیاتش «نیازمند دخالت بشر» باشد، مخل زیستمندی موجودی دیگر نباشد و خللی به قوانین طبیعت وارد نکند. واگذاری و نگهداری پیروز -گربه بالا- با توجه به شرایط موجود حیوان و عدم امکان بازگشت به محل زیستش در شهر، موجه تشخیص داده شد. ______________________________________________________________________________________

Sasameki

Registered User
لایک‌ها
71
براستی یکی از کارهای نادرست همین زندانی کردن جانوران اونم بخاطر سرگرمی! و تفریحه.
اینجور افراد رو باید خودشونو بندازی توی قفس تا قشنگ مزه تفریح و سرگرمی رو اونجاش که باید احساس کنه!

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

والا کسانی ک گفتن کمک میکنن اگر تا الان کمک میکردن، الان میشد ی "لکسوز RX350" مدل 2009 خرید. والا اونجوری ک بچه ها گفته بودن، من فکر میکردم 105 توم جمع شده +20 تومن ینی 125 تومن. متاسفانه الان 50 تومن خودم گذاشتم + 70 تومن از بچه های پی تی. من فکر میکردم و با خودم برنامه ریزی کرده بودم و به خودم گفته بودم این 50 تومن خودم رو نگه دارم برای ویزیت های بعدی دکتر (هر ویزیت 20 تومنه) + پولِ داروهاش.

الان یعنی 70 تومن جمع آوری شده. اگر این پولی ک خودم کنار گذاشتم برای بعد از عمل، جمع کنیمش با این 70 تومنِ کمکِ اعضاء، میشه 120 تومن. کلا 150 تومن هزینه ی فقط عملش هست. الان 70 تومن جمع آوری شده. هزینه های بعد از عملش + هزینه ی نگهداری 6 گربه توسط خودم در منزل! با خودم هست و هیچ کمکی دریافت نمیکنم از هیچ کسی.

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
میگم حالا این دکتر شما نمیشه هزینه کمتر بگیره
بالاخره این گربه داره بهش کمک میشه
شخصا که مال شما نیست
اون دکتر هم بهتره واسه کمک هزینه را کم کنه لااقل
دوستان بنده نیز مبلغی کمک کردم
لطفا نفری 10 تومن کمک کنید در صورت تمایل
بالاخره جای دوری نمیره
ممنون

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
میگم حالا این دکتر شما نمیشه هزینه کمتر بگیره
بالاخره این گربه داره بهش کمک میشه
شخصا که مال شما نیست
اون دکتر هم بهتره واسه کمک هزینه را کم کنه لااقل
دوستان بنده نیز مبلغی کمک کردم
لطفا نفری 10 تومن کمک کنید در صورت تمایل
بالاخره جای دوری نمیره
ممنون
درود،

این دکتر، روزی 4 تا حیوونِ آسیب دیده رو عمل میکنه. هر جای دیگه میبردیمش، زیرِ 300 عملش نمیکردن. این دکتر با نصف قیمت عمل میکنه. بزرگترین بیمارستان "دامپزشکی" توی شرقِ کشور هست.

20 تومن دیگه هم جمع آوری شد. دو نفر هم الان پی ام دادن و شماره حساب رو فرستادم. تا ببینیم چی میشه.

فردا عمل داره.

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
واقعا راهی نیست بشه گربه ها را کنترل کرد
جمعیتشون زیاد نشه
به نفع خودشون هم هست
من که اگر دستم بود همه را عقیم میکردم
چه فایده بیچاره ها بزرگ میشن
میرن زیر ماشین
اذیت میشن