• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک و همیاری برای عمل و جراحی کردنِ حیوانات آسیب دیده

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
سلام من یه سوال دارم مگه گربه چه خرج دوا درمونی داره؟نکنه من کم لطفی میکنم در حق گربه خودم؟من رفتم دام پزشک بهم یه امپول هاری و 1 سه گانه زد گفت اونم سال به سال باید بزنی و قرص های زد انگل کلا 35 ت حساب کرد با شناسنامه ایا داروی دیگه ای هم نیاز داره؟ راستی من ساکن آبادان هستم اینجا شامپو مخصوص گربه گیرم نمیاد چه قیمت حدودا؟ایا از شامپو کودک جانسون هم میشه برای گربه استفاده کرد من که از این شامپو استفاده میکردم هیچ مشکلی پیش نمیومد.

ansar

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
247
خیلی خوبه که به فکر حیوانات هستید و به آنان نیکی می کنید.
حیوانات زبان ندارند که تشکر کنند ولی خدا ثوابش رو بهتون میده.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
سلام من یه سوال دارم مگه گربه چه خرج دوا درمونی داره؟نکنه من کم لطفی میکنم در حق گربه خودم؟من رفتم دام پزشک بهم یه امپول هاری و 1 سه گانه زد گفت اونم سال به سال باید بزنی و قرص های زد انگل کلا 35 ت حساب کرد با شناسنامه ایا داروی دیگه ای هم نیاز داره؟ راستی من ساکن آبادان هستم اینجا شامپو مخصوص گربه گیرم نمیاد چه قیمت حدودا؟ایا از شامپو کودک جانسون هم میشه برای گربه استفاده کرد من که از این شامپو استفاده میکردم هیچ مشکلی پیش نمیومد.
درود،

نه مشکلی پیش نمیاد.
پ. ن این خرج دوا درمونی ک میگم مربوط ب گربه های مجروح هست ک تا دو ماه بعد از عمل اون جای زخم باید شستشو داده بشه و با کرم مخصوص و ...باند بسته بشه و داروهایی مثل آنتی بیوتیک باید تهیه بشه و ضد درد و .... برای جلوگیری از عفونت. مثل همین پیشی.

درود،

بله خوشبختانه. هزینه ی عملشون جمع آوری شد.

خیلی خوبه که به فکر حیوانات هستید و به آنان نیکی می کنید.
حیوانات زبان ندارند که تشکر کنند ولی خدا ثوابش رو بهتون میده.
درود،

بله دقیقا چون اونها اراده ای از خودشون ندارن، من کمکشون میکنم. سپاس از شما.

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
آقا حسین
توی تهران یه جایی هست به نام سرپناه که مربوط به مراقبت از حیوانات بی سرپرست هست ، دوستانی هم که اونجا فعالیت میکنن همه مثل خودتون دست به خیر هستن
من خودم فیسبوک ندارم اگر شما دارید توی فیسبوک یه سرچ کنید شاید پیدا کردین ، مطمئنم که یه پیج دارن .... بعد شاید از اون طریق جایی در مشهد بهتون معرفی کنن یا کسی رو که
این بچه گربه ها یا اون گربه ای که دست نداشت :( رو سرپرستی اش رو واگذار کنید

باز اگر سوال بود یا کمکی میشد انجام بدم در خدمتم

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
سلام دوستان يه چند ماه پيش يه گربه افتاد دنبالم كه دستش زخمي بود خلاصه اينو هي صدا زدم تا كه دم در خونمون كشوندم بلاخره زخمشو بتادين زدم و بانپيچيش كردم الان خوبه خوبه و هر موقع از پنجره صداش بزني دم در منتظرته و ميزاره نازش كني و حتي رو دست هم ميشه بهش غذا داد امروز تصميم گرفتم بيارم خونمون تو اتاقم نگهش دارم تا هم اون جاي گرم ونرمي داشته باشه و هم از شر بچه هاي محل راحت بشه دستمو بردم خواستم بغلش كنم يه گاز محكمي نثارم كرد :( كه الانم جاش درد ميكنه دليل رفتارشو نفهميدم چرا از خودش دفاع كرد منو كه ميشناسه ؟؟ ايا ميشه به چنين گربه اي اعتماد كرد اخه اوردنش تو خونه مسوليت داره اگه حرف گوش نكنه و همه رو گاز بگيره چيكار كنم؟؟؟ چطور ببرم حموم تا تميزشه؟؟؟

farshad10

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
4,842
سلام دوستان يه چند ماه پيش يه گربه افتاد دنبالم كه دستش زخمي بود خلاصه اينو هي صدا زدم تا كه دم در خونمون كشوندم بلاخره زخمشو بتادين زدم و بانپيچيش كردم الان خوبه خوبه و هر موقع از پنجره صداش بزني دم در منتظرته و ميزاره نازش كني و حتي رو دست هم ميشه بهش غذا داد امروز تصميم گرفتم بيارم خونمون تو اتاقم نگهش دارم تا هم اون جاي گرم ونرمي داشته باشه و هم از شر بچه هاي محل راحت بشه دستمو بردم خواستم بغلش كنم يه گاز محكمي نثارم كرد :( كه الانم جاش درد ميكنه دليل رفتارشو نفهميدم چرا از خودش دفاع كرد منو كه ميشناسه ؟؟ ايا ميشه به چنين گربه اي اعتماد كرد اخه اوردنش تو خونه مسوليت داره اگه حرف گوش نكنه و همه رو گاز بگيره چيكار كنم؟؟؟ چطور ببرم حموم تا تميزشه؟؟؟
نکن همشهری نکن
بهتره چون از اول بیرون بوده همون بیرون باشه ولی بهش غذا بده البته نذار پرو بشه اون وقت خودش میاد خونتون
:happy:الان خونه ما 3 تا شدن ننه + بچه ها اونقدر شلوغ میکنن که نگو :D

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
نکن همشهری نکن
بهتره چون از اول بیرون بوده همون بیرون باشه ولی بهش غذا بده البته نذار پرو بشه اون وقت خودش میاد خونتون
:happy:الان خونه ما 3 تا شدن ننه + بچه ها اونقدر شلوغ میکنن که نگو :D
خونه كه خيلي وقته تشريف مياد نميزاره بغلش كنم اون كه مياد خونه حداقل ببرم بشورمش تميز بشه :lol: بچه ؟؟؟ بچه گربه الان داري من دنبال يكي ميگردم؟؟ به عنوان حيوون خونگي ميخوامش :happy:

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211

خوب پس میخواستی نازت کنه؟ خوبه حالا خدارو شکر کن چنتا ازون خنجای خوشکلشو بهت نزد .اخه گربه از اب متنفر هستش و حموم دادن گربه قلقداره همینطوری نمیشه که حمومش داد؟تازه اونم زیر دوش حموم!
حالا گربه ی من کوره جولو گوششو میگیرم تا صدای ابو نشنو بعد میندازمش توی یه تشت بزرگ آب درسته توی اون لحظه از خودش صدای(خر) در میاره اما اب براش ضرری نداره البته توصیه میشه ابش ولرم باشه.
گربه ی تو که بیناست میتونی برای حموم دادنش میتونی از تیمم استفاده(جوفت دستشو میکوبی به زمین میزنی به پیشونیش.... بعدشم یادم رفت اخه مال دینی راهنمایی بود):دی

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
خونه كه خيلي وقته تشريف مياد نميزاره بغلش كنم اون كه مياد خونه حداقل ببرم بشورمش تميز بشه :lol: بچه ؟؟؟ بچه گربه الان داري من دنبال يكي ميگردم؟؟ به عنوان حيوون خونگي ميخوامش :happy:
من 10 تا گربه دارم.یکی از یکی دیگه خوشگلتر.الان 10سالی میشه که گربه بزرگ میکنم.بارها بردم دامپزشکی گفته همشون میمیرند اما با کمک تجربم و راهنمایی های انجمن حمایت از حیوانات همشون زنده موندن.
آبجی گلم تو فقط بهشون غذا بدی خیلی بهتره.چون اینا عادت کردن با سردوگرم زندگی بسازند.وتوخونه نمیتونند باشند چون تمام وسائلتون رو خراب میکنه.مگر اینکه اگه ماده هستش،بچه دار شد بچه هاشو از همون بچگی بزرگ کنی.اونقت میفهمی این بچه چه خصوصیات اخلاقی داره.گربه ها هم مثل ما ادمها هستند.بعضی هاشون بداخلاق اند ،بعضی هاشون حتی انقدر خجالتی هستند که صداشون درنمیاد.
اگه گربه میخوای میتونی بیای پیش من یکیشون رو برداری.عکس چندتاشون رو گذاشتم:
http://forum.persiantools.com/t255666.html
صفحه15 رو نگاه کن

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
من 10 تا گربه دارم.یکی از یکی دیگه خوشگلتر.الان 10سالی میشه که گربه بزرگ میکنم.بارها بردم دامپزشکی گفته همشون میمیرند اما با کمک تجربم و راهنمایی های انجمن حمایت از حیوانات همشون زنده موندن.
آبجی گلم تو فقط بهشون غذا بدی خیلی بهتره.چون اینا عادت کردن با سردوگرم زندگی بسازند.وتوخونه نمیتونند باشند چون تمام وسائلتون رو خراب میکنه.مگر اینکه اگه ماده هستش،بچه دار شد بچه هاشو از همون بچگی بزرگ کنی.اونقت میفهمی این بچه چه خصوصیات اخلاقی داره.گربه ها هم مثل ما ادمها هستند.بعضی هاشون بداخلاق اند ،بعضی هاشون حتی انقدر خجالتی هستند که صداشون درنمیاد.
اگه گربه میخوای میتونی بیای پیش من یکیشون رو برداری.عکس چندتاشون رو گذاشتم:
http://forum.persiantools.com/t255666.html
صفحه15 رو نگاه کن
مسئله اينجاس يكي هست اما بالغه ميشه بهش دست زد و نازش كرد ميخواستم ببرم حموم طفلكي خيلي كثيف بود انگار رفته تو لوله ي بخاري همه جاش سياه شده بود ولي وقتي خواستم بغلش كنم يه گاز ريز خوشگلي نثارم كرد چطور ميتونم ببرم حموم

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
به هیچ عنوان حموم نبرش.دستت رو با کف شامپوی بچگونه،یا دستمال مرطوب بچه آغشته کن بزن بهش.تمیز میشه.بعدش بدنش رو با حوله خشک کن.الان چون خیلی هوا سرده با سشوار حتما خشکش کن.حتما تو ظهر و تو افتاب اینکارو بکن.اگه نمیزاره بهش دست بزنی کم کم اینکار رو بکن.اون هنوز اعتماد بهت نداره.چون تا حالا کسی نازش نکرده محبت ندیده .در ضمن گاز گرفتن داریم تا گاز گرفتن.بعضی گربه ها گاز میگریند چون دارن باهات بازی میکنند.عکس گربه ام رو دیدی؟برونو؟اون عشقش این بود باهاش بازی کنم.میامومد دستم رو گاز میگرفت کوچولو و بازی میکرد.بعدشم لیس میزد که محبتش رو برسونه......گربه ایی که بدش بیاد ازت چنگ میزنه

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
به هیچ عنوان حموم نبرش.دستت رو با کف شامپوی بچگونه،یا دستمال مرطوب بچه آغشته کن بزن بهش.تمیز میشه.بعدش بدنش رو با حوله خشک کن.الان چون خیلی هوا سرده با سشوار حتما خشکش کن.حتما تو ظهر و تو افتاب اینکارو بکن.اگه نمیزاره بهش دست بزنی کم کم اینکار رو بکن.اون هنوز اعتماد بهت نداره.چون تا حالا کسی نازش نکرده محبت ندیده .در ضمن گاز گرفتن داریم تا گاز گرفتن.بعضی گربه ها گاز میگریند چون دارن باهات بازی میکنند.عکس گربه ام رو دیدی؟برونو؟اون عشقش این بود باهاش بازی کنم.میامومد دستم رو گاز میگرفت کوچولو و بازی میکرد.بعدشم لیس میزد که محبتش رو برسونه......گربه ایی که بدش بیاد ازت چنگ میزنه
نه چنگ نميزنه و هر موقع بهش بگم پيشي ميپره مياد اجازه ميده نازش كنيم فقط اجازه نميده از زمين بلندش كني يعني اين توصيه هايي كه كرديد كثيفيشو پاك ميكنه اخه بچم خيلي كثيفه سر و صورتش كلا دودي شده ؟؟؟

Dynamit

Registered User
لایک‌ها
107
100%بیچاره معلومه تو این سرما میره بالا پشت بوم میخوابه که دودی شده.اگه بتونی تو همون حیاط تون یه کارتون بزاری و توش لباس کهنه بزاری و کنج بزاری دیگه نمیره از خونتون بیرون.

cinablue

Registered User
لایک‌ها
3,190
نه چنگ نميزنه و هر موقع بهش بگم پيشي ميپره مياد اجازه ميده نازش كنيم فقط اجازه نميده از زمين بلندش كني يعني اين توصيه هايي كه كرديد كثيفيشو پاك ميكنه اخه بچم خيلي كثيفه سر و صورتش كلا دودي شده ؟؟؟

سلام
شما میتونید خونگیش کنید

ببینید مثال میزنم
شما در ایران به طرف هر حیوان معصوم و بی زبونی برید فرار میکنه
ولی در کشورهای دیگه کبوترها و حیوانات اصلا فرار نمیکنن چون سابقه نداره کسی بخواد حیوان ازاری کنه

این گربه هم میتونه عادت کنه فقط باید اعتماد 2 طرفه بوجود بیاد

pari22

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
196
سلام
شما میتونید خونگیش کنید

ببینید مثال میزنم
شما در ایران به طرف هر حیوان معصوم و بی زبونی برید فرار میکنه
ولی در کشورهای دیگه کبوترها و حیوانات اصلا فرار نمیکنن چون سابقه نداره کسی بخواد حیوان ازاری کنه

این گربه هم میتونه عادت کنه فقط باید اعتماد 2 طرفه بوجود بیاد
تا حدودي خونگي شده فعلا واسش جا ومكان داديم تا ببينيم چي ميشه گهگداري داخل خونه هم سرك ميكشه ولي خيلي حرف گوش كن شده البته فقط حرف منو گوش ميده :lol:

بالا