• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک و همیاری برای عمل و جراحی کردنِ حیوانات آسیب دیده

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
واقعا راهی نیست بشه گربه ها را کنترل کرد
جمعیتشون زیاد نشه
به نفع خودشون هم هست
من که اگر دستم بود همه را عقیم میکردم
چه فایده بیچاره ها بزرگ میشن
میرن زیر ماشین
اذیت میشن
سرما و گرما
گرسنگی
ترس و لرز
کاش یه راهی پیدا میشد
یه گربه خود ما داریم اینقدر خرج داره که نگو
کجای دنیا عدالت هست؟ این همه بی عدالتی، گریبانگیرِ گنجشک ها و گربه ها هم شده ک توی این هوای سرِ یخبندون و منفی 15 درجه ی مشهد، چه چیزی میخوان بخورن. بی عدالتی زیاده. گربه ها زیادن. نمیفهمن و درک و شعور ندارن و شب میخوابن و صبح 4 تا بچه میندازن. 2 هفته ی بعد هم 3 تاشون میرن زیرِ ماشین. آدما هم همینطور. طرف واسه عشق و حال زن میگیره و 10 تا بچه پس کیندازه و پول و ماشین و خونه هم نداره ها. دقیقا مثل یک حیوون عقل و شعور نداره. نصفشون توی سن 15 سالگی از زندان سر درمیارن. خیلی طبیعی هست. حدودن 20 میلیون آدم بالغ داریم توی کشور ک دقیقا مثل گربه ها و دیگر حیوانات هستن. شب میخوابن، صبح چن تا بچه پس میندازن. دقیقن مثل گوسفند.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
درود،

این هم از عکس های "پالی" قبل و بعد از عمل. دوستان کمکتون رو قطع نکنین. فقط 100 تومان جمع آوری شد قبل از عمل. هزینه 150 تومان بوده. هزینه های بعد از عمل، شامل نگهداری و ویزیت دکتر، دارو و.... ب عهده ی خودم هست)

در پست اول هم عکس ها گنجانده شد.

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
همه ما روزانه مبالغ زیادی رو که ضرورتی هم نداره خرج میکنیم ، این فروم بیش از 2000 تا کاربر داره اگر هر کس 1000 تومن هم کمک کنه ، فشار مالی ای به کسی نمیاد اما کلی میشه به حیوانات کمک کرد .
امیدوارم دوستان بیان و همیاری کنن
از حسین آقا هم ممنون ، کارتون بسیار خدا پسندانه هست

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
ممنون بابت عمل گربه
انشاا خداوند هم جواب کار شما را بده و پول لازم را بدست بیارین
دوستانی که اینجا را میبینن لطفا اگر تمایل دارن در حد توان شون کمک کنن
بله انسان نیازمند هم زیاد هست
انشاا بتونیم به همه موجودات کمک کنیم

wildcat1995

Registered User
لایک‌ها
197
همه ما روزانه مبالغ زیادی رو که ضرورتی هم نداره خرج میکنیم ، این فروم بیش از 2000 تا کاربر داره اگر هر کس 1000 تومن هم کمک کنه ، فشار مالی ای به کسی نمیاد اما کلی میشه به حیوانات کمک کرد .
امیدوارم دوستان بیان و همیاری کنن
از حسین آقا هم ممنون ، کارتون بسیار خدا پسندانه هست

۲۰۰۰ تا؟؟
چندتایی صفر کم نذاشتی؟
حرفتون تایید میشه

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
بمیرم این پیشی رو چرا اینجوری اصلاحش کرده دکتر ؟ کلا کچلش کرده رفته :| اخه ....

الان حالش خوبه دیگه

دکتر رو جَو گرفته بود. خوب شد صداش کردیم وگرنه توی خیالاتش غرق بود و فکر میکرد گوسفند داره پوست میکنه. فکر کنم دکتر گوشت دیده بود، حواسش رفته بود جای قصابی ها. توی چین خوراکِ گربه یکی از سنتی ترین و گرون ترین غذاهاشونه. این هم از امتِ کمونیست.

حالش خوبه. از من بهتره. ولی کمی درد میکشه. یک خروار براش دارو گرفتم. داروهای مسکن رو ک میخوره، تلو تلو میخوره این زمونه رو.

پستِ شماره ی 14 این تایپک رو ببین یاشار جان. گربه ای هست ک دست نداره. اگر میتونستم 3 تا از 6 تا گربه ای رو ک الان دارم رو واگذار کنم، حتما میگرفتمش. نظرِ خودت چیه؟ بگیرمش پستِ شماره ی 14 رو؟ یا همین 6 تا رو نگهداری کنم؟ این 6 تا الان حالشون خوبه + "پالی" ک تاززه عمل شده.

pariseiran

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,860

دکتر رو جَو گرفته بود. خوب شد صداش کردیم وگرنه توی خیالاتش غرق بود و فکر میکرد گوسفند داره پوست میکنه. فکر کنم دکتر گوشت دیده بود، حواسش رفته بود جای قصابی ها. توی چین خوراکِ گربه یکی از سنتی ترین و گرون ترین غذاهاشونه. این هم از امتِ کمونیست.

حالش خوبه. از من بهتره. ولی کمی درد میکشه. یک خروار براش دارو گرفتم. داروهای مسکن رو ک میخوره، تلو تلو میخوره این زمونه رو.

پستِ شماره ی 14 این تایپک رو ببین یاشار جان. گربه ای هست ک دست نداره. اگر میتونستم 3 تا از 6 تا گربه ای رو ک الان دارم رو واگذار کنم، حتما میگرفتمش. نظرِ خودت چیه؟ بگیرمش پستِ شماره ی 14 رو؟ یا همین 6 تا رو نگهداری کنم؟ این 6 تا الان حالشون خوبه + "پالی" ک تاززه عمل شده.
والله من اصلا تو زمینه گربه وارد نیستم ولی اگر سگ بود میگفت این چنتا سگ رو واگذار کنی و اونو بگیری هم به خودت ظلم میکردی هم به سگ ولی خلقیات گربه ها رو نمیدونم نظر بدم

خودت مطمئنم بهترین تصمیم رو میگیری ولی یه روزی یه نفری از عوض من برای پناه گاه سگ ها خرید کرد قرار شد سرپرستی سگی را به عهده بگیرم منم دنبال یه سگ معلول بودم که پیدا نشد

MihanV

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
30,425
عزیز شماره کارت ملی بده

javid17

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
370
آقا به نظر من اگر گربه ها مشکلی واسشون پیش نمیاد آزادشون کن برن
که بتونی هزینه ها را واسه گربه های آسیب دیده بزاری
بالاخره گربه ها میتونن یک چیزی واسه خوردن پیدا کنن
هزینه شما هم اینجور زیاده
البته نمیدونم میشه همچین کاری کرد یا نه

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
آقا به نظر من اگر گربه ها مشکلی واسشون پیش نمیاد آزادشون کن برن
که بتونی هزینه ها را واسه گربه های آسیب دیده بزاری
بالاخره گربه ها میتونن یک چیزی واسه خوردن پیدا کنن
هزینه شما هم اینجور زیاده
البته نمیدونم میشه همچین کاری کرد یا نه

نمیتونم این کار رو انجام بدم.

microbit

Registered User
لایک‌ها
544

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
شماره کارتم بده به من و بگو چقدر کسر هستش.
منم خودم یدونه گربه دارم تو کوچه بود دیدم بچه ها دارن ازارش میدن اما هیچ عکس العملی نشون نمیده گربه یعنی فرار نمیکرد یه فصل کتک به بچه دبستانیا زدم بعد گربه رو اوردم خونه دیدم بیچاره کور هستش الان 4 ماهه دارمش و خیلی خوش حال میشم به گربه ها کمک کنم هر موردی پیش اومد یه پ.خ بهم بده.

Petisland.ir

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
امیدوارم شرایطش بهتر بشه ...

دارویی نیاز دارید؟

mohamad alii

Registered User
لایک‌ها
211
دوستان کمک میخوام از کسانی که گربه دارن.
1:اولا چطور میشه گربه رو شست شو داد؟ چون واقعا دیونم کرده چون چشم نداره از خیلی چیزا میترسه وقتی صدا ابو میشنوه شروع میکنه به فرار که اگه گرفته باشمش خنج میزنه در حد المپیک.
2:قرص زد انگل چطور میشه بهش داد؟ من وقتی بهش میدم میزارمش لای غذا چون 1 بار ریختمش تو شیر نخوردش ولی میزارمش لای کباب میزنه به بدن وقتی میخورش تا 2 روز بعدش بالا میاره. نمیدونم اشتباهه دادنه من یا عادیه؟
3:ناخوناشو چطور میشه کتاه کرد ایا باید برد جای خاصی یا در منزل هم میشه کوتاهش کرد؟البته چیز زیاد مهمی هم نیست اما اگه نباشه بهتره ولی در حالت عادی ناخوناش مثل کارکتر x-men هستش هرموقع بخواد میدشون بیروت برای همین چیدنش سخته.
4:چطوری میشه جلوگیری کرد از ریزش موی گربه؟ایا شامپو خاصی داره؟ ایا باید موهاشو شونه کشید؟ اصلاحش کرد؟(که ترجیح میدم مو بریزه ولی اصلاحش نکنم چون موهاش قشنگه) هرکی روش خاصی داره بگه.
در اخر خیلی عذر میخوام از استارتر که سوالامو توی یه تاپیک بی ربط پرسیدم ولی جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم در هر صورت اگه ناراحت شدن پ.خ بدن پاک کنم.

lildude

Registered User
لایک‌ها
1,449
داداشی شماره حسابت رو بفرست
شرمنده کمی دیر متوجه تاپیک شدم
هستم خدمتتون
درود،

سپاس بیکران.

شماره کارتم بده به من و بگو چقدر کسر هستش.
منم خودم یدونه گربه دارم تو کوچه بود دیدم بچه ها دارن ازارش میدن اما هیچ عکس العملی نشون نمیده گربه یعنی فرار نمیکرد یه فصل کتک به بچه دبستانیا زدم بعد گربه رو اوردم خونه دیدم بیچاره کور هستش الان 4 ماهه دارمش و خیلی خوش حال میشم به گربه ها کمک کنم هر موردی پیش اومد یه پ.خ بهم بده.
درود،

بینهایت ممنونم. متاسفانه از شما نمیتونم کمکی قبول کنم. کدوم شهر هستین؟ من خودم تا الان تعدادشون شده 8 تا ک بنحوی بیمار هستن. البته دوران بهبودی رو پشت سر میزارن. نمیدونم چی بگم ولی کاری ک کردین (نگهداری از گربه ای کور) از یک عمر نماز و روزه و زکات و کعبه و کربلا و مکه و مدینه و سفر حج و .... بهتره. کمکی خواستید همیشه در خدمتم.

امیدوارم شرایطش بهتر بشه ...

دارویی نیاز دارید؟
درود،

دارو؟ صد البته. دلار کشیده بالا. دارو پیدا نمیشه. کسی هم ک دارو داره، ب قیمتِ 3 برابر نسبت ب تابستون داره میفروشه. کمرم شکست زیرِ بارِ خریدِ دارو. اما کوتاه نمیام. ادامه میدم.

دوستان کمک میخوام از کسانی که گربه دارن.
1:اولا چطور میشه گربه رو شست شو داد؟ چون واقعا دیونم کرده چون چشم نداره از خیلی چیزا میترسه وقتی صدا ابو میشنوه شروع میکنه به فرار که اگه گرفته باشمش خنج میزنه در حد المپیک.
2:قرص زد انگل چطور میشه بهش داد؟ من وقتی بهش میدم میزارمش لای غذا چون 1 بار ریختمش تو شیر نخوردش ولی میزارمش لای کباب میزنه به بدن وقتی میخورش تا 2 روز بعدش بالا میاره. نمیدونم اشتباهه دادنه من یا عادیه؟
3:ناخوناشو چطور میشه کتاه کرد ایا باید برد جای خاصی یا در منزل هم میشه کوتاهش کرد؟البته چیز زیاد مهمی هم نیست اما اگه نباشه بهتره ولی در حالت عادی ناخوناش مثل کارکتر x-men هستش هرموقع بخواد میدشون بیروت برای همین چیدنش سخته.
4:چطوری میشه جلوگیری کرد از ریزش موی گربه؟ایا شامپو خاصی داره؟ ایا باید موهاشو شونه کشید؟ اصلاحش کرد؟(که ترجیح میدم مو بریزه ولی اصلاحش نکنم چون موهاش قشنگه) هرکی روش خاصی داره بگه.
در اخر خیلی عذر میخوام از استارتر که سوالامو توی یه تاپیک بی ربط پرسیدم ولی جایی بهتر از اینجا پیدا نکردم در هر صورت اگه ناراحت شدن پ.خ بدن پاک کنم.
درود،

خواهش میکنم، اختیار دارین.
جواب سوال اول : (آهنگ زیبایی هم داره لینکِ زیر)

جواب سوال دوم :
من لای بالِ مرغ میزارم و میدم. بین پوست و گوشت. البته مقدارش خیلی خیلی خیلی حساب و کتاب شده هست. فکر کنم هر هفته برای گربه ی شما، نصف قرص بیشتر لازم نباشه. خوردش باید بکنین. بازم بهتره حتما با ی دکتر صحبت کنین.
بهترین راهی ک ممن میدونم این هست ک گوشت چرخ کرده رو گرد میکنم و میپزیم. (فکر کن ب اصطلاح بهش میگن کوفته قل قلی) همونایی ک توی خورشت ها میریزن. آشپزیم افتضاحه. لای اون بزارین بیشتر جواب میده. کلا لای ی غذایی باید بزارین قرص رو ک احتیاج ب جویدن برای پیشی نداشته باشه.
جواب سوال سوم با آموزش تصویری :

برای سوال آخرتونم باید بگم ک ریزش مو در گربه ها خیلی عادی هست. مخصوصا گربه های انگلیسی (99.9 درصد گربه های موجود در خیابانهای ایران، از نژاد انگلیسی میباشند). زیاد مهم نیست بنظرم. اما میشه هر دو روز ی باز برس نرمِ نرم کشید. جنس برس خیلی باید نرم باشه.

این سایتِ زیر رو هم بهتون معرفی میکنم، هر چیزی ک راج ب پیشی بخواین، بزبون فارسی داره. عضویتش هم رایگانه.

پ. ن. کدوم شهرید شما؟ (پی ام کنید لطفا)

سوالی چیزی بود، دربست در خدمتم.

بالا