• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک...چه کسی در درآمد اینترنتی حرفه ای هست

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
من هایپ رو ترجیح میدم !:happy:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
هم هایپ و هم فورکس کارهای ساده ای نیستند.

من اسم قمار رو روش نمیزارم چون شما باید در این کار ها دانش و اطلاعات داشته باشی.

اگه فورکس قمار بود که این همه تیم و دنگ فنگ براش راه نمی افتاد

اگر هایپ هم قمار بود پس این مونیتور ها و ... به چه درد میخورند.

شما در هر یک از این دو کار باید هم ریسک پذیر باشی هم اینکه قدرت پیشبینی داشته باشی

در ضمن مدیریت ریسک خیلی مهمه.

من دوستی رو میشناسم که ماهانه 10000 دلار از هایپ در آمد داره.

2 سال تجربه کسب کرده و الان به راحتی میتونه تشخصی بده چه هایپی خوبه و چه هایپی بد.

سیستمهای تبلیغاتی خوبن البته اگه ایده جدیدی داشته باشی.

ای شاپ ها هم خوبن اگه محصول خوبی برا عرضه داشته باشی.

fxwizard

Registered User
لایک‌ها
1
سلام
آقا هایپ که هیچ توجیه علمی نداره شما کدوم سایت هایپ را میشناسی که سابقه چند ساله داشته باشه
و کدوم سایت هایپ را میشناسی که توسط مراجع و مراکز بین المللی رسمی تایید شده باشه همشون بعد از چند ماه بسته میشن و پولهارو میبرن :(
سایتهای مونیتور هم همینطور فکر کردید این سایتهارو کی درست میکنه یک نفر مثل من و شما میاد یک سایت میزنه به نام هایپ مونیتور بعد میاد تو چند تا سایت پول میزاره بعد فقط یک آمار میده که کدوم سات فعلا پول میده و کدوم پول نمیده نمونش یکی از همین بچه های ایرانی خودمون که یک سایت مونیتور داشت :blink:
اما فارکس یک بازار مالیه در واقع بزرگترین بازار مالی دنیا که توی اون یک سری ابزار مالی خرید و فروش میشه و فقط به وسیله علم و دانش میتونید توی این بازار فعالیت کنید ( علم تکنیکال-فاندامنتال-آمار-اقتصاد و..)
در واقع کارگزار شما رو به اینتر بانک وصل میکنه و میتونید بصورت حقیقی معامله کنید
پیشنهاد میکنم تست کنید
پاینده باشید

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
من نمی گم که هایپ خوبه یا بده

به اصلش کاری ندارم. یکی میاد همه پولا رو میبره یکی هم میمونه تو سود دادن در نتیجه تخته میشه درش.

اما مهم اینه که شما در این جریان بتونی سود بگیری. یعنی اینکه از شرکت در اون ضرر نکنه.

همه هایپ کارها میدونن که هایپ ضمانت درست و حسابی نداره.

فورکس هم همین. تو جریان 90درصد بازنده و 10 درصد برنده باید سعی کنی که جزئ اون 10درصد باشی.

قبول داری؟؟؟؟؟

در ضمن بدون هم فارکس و هم هایپ و ام ال ام در خیلی از کشورها حتی ارپا و امریکا هنوز هم دارن کار می کنن.

البته قبول دارم که در کشورهای جهان سوم بیشتر هستند تعدادشون.

اما در کل نظر شخصی من رو بخواید من ام ال ام های 10 الی 100 دلاری رو قبول داره. برنامه های رفرال پروگرم.
میدونی چرا؟؟؟

1- اولا کلاهبرداری توشون پایینه چون هر چی عمرشون بیشتر بشه سود بیشتری میبرن.
2- مثل گلد کوئست نیستند که یه دفعه بیان 700 دلار بگیرن ازت. مثلا 10 دلار بدی و شرکت کنی در یه ام ال ام ضرر نمی کنی.
3-موقعیت تبلیغاتی مناسبی بهت میدن. چنانچه محصولی داشته باشی میتونی در اینجا تبلیغش کنی.
4- سود دهی خوبی دارند. البته من سودشو رو به نسبت سرمایه اولیش می گم.
5- وقت ریادی رو از آدم سلب نمی کنند.
برنامه های رفرال گیری اینترنتی مثل گلد کوئست نیستند که کاتالوگ بزنی زیر بغلت بدویی دنبال ادم. باید از طریق وب سایت و وبلاگ ها عضو گیری کنید. و همیجنین از راه تبلیغات.

در کل رفرال خوب.ه البته به شرطی این نوع برنامه ها خوبه که بتونی رفرال از کشورهای خارجی بگیری. (ورود ارز)

نه به کسی ضرر میزنه و هم اینکه یه موقعیتی رو برای رونق تجارت خودت به شما میده.

فقط خواهش می کنم فکر خاصی نکنید. این فقط یه نظر شخصی بود.

من نه تبلیغ برنامه ای رو می کنم و نه انتقادی.

ولی از نظر بنده تمامی این سیستمهای رفرال گیزی که در ایران کار میکنند خارج از حالت استاندارد هستند. حالا یا سرمایه اولیش یا نوع محصولش یا ...

mammad81

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
23
فارکس سخته به خاطر همین خیلی ها مخالفشن چون میخوان پول راحت بدست بیارن یعنی همون هایپ یه پولی بزارن هوار تا سود کنن
من فارکس رو بیشتر دوست دارم چون کار سخت رو به ریسک بالای کلاه برداری ترجیح میدم

pool

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,697
سلام دوست عزیز

من تقریبا نزدیک یک ماه یک سایت سورف راه انداختم تا الان 1661 دلار سرمایه جمع کردم میتونم شما را با یک مبلغی شریک کنم داره پا میگیره و فکر کنم تا دو سه ماه دیگه تا 10000 دلار برسه خواستی ایمیل بزن.

[email protected]

Ashimoto

Registered User
لایک‌ها
1
من هايپ و اتوسورف كار ميكنم از سودي هم كه بدست ميارم خيلي راضيم! اگه پولاتو درست تو سايتها تقسيم كني و طمع نكني( مثلا وقتي سودت رو از سايتي گرفتي دوباره اصل پول با كل سودي كه بهت داده با يه چيزي هم سرش! رو نذاري تو سايت;) ) راحت ميشه به سود معقولي رسيد. فاركس رو هم قبلا امتحان كردم و ضرر كردم و ديگه طرفش نرفتم اگه حرفه اي نيستي و با يه كتاب يا سي دي آموزشي يه چيزايي ياد گرفتي خيلي بعيده كه حداقل اون اوايل بتوني سودي كني...

egoldiran.biz

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Ashimoto :
من هايپ و اتوسورف كار ميكنم از سودي هم كه بدست ميارم خيلي راضيم! اگه پولاتو درست تو سايتها تقسيم كني و طمع نكني( مثلا وقتي سودت رو از سايتي گرفتي دوباره اصل پول با كل سودي كه بهت داده با يه چيزي هم سرش! رو نذاري تو سايت;) ) راحت ميشه به سود معقولي رسيد. فاركس رو هم قبلا امتحان كردم و ضرر كردم و ديگه طرفش نرفتم اگه حرفه اي نيستي و با يه كتاب يا سي دي آموزشي يه چيزايي ياد گرفتي خيلي بعيده كه حداقل اون اوايل بتوني سودي كني...

کاملا حق با شما هست من هم در همون اوایل که حرفه ای نبودم زیاد طمع می کردم و سرانجامش این می شد که پولم رو از دست می دادم

h53067

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از Ashimoto :
من هم با حرفهای شما کاملا موافقم چون خودم هم تقریبا با همین روش که گفتید سود خوبی از هایپ کردم!:cool:

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
پس قبول دارید که در هر هر تجارتی حتی هایپ هم اگه وارد باشید و طمع کار نباشید می تونید سود خوبی بدست بیارید.

نه ؟؟

egoldiran.biz

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از mehrdad201 :
پس قبول دارید که در هر هر تجارتی حتی هایپ هم اگه وارد باشید و طمع کار نباشید می تونید سود خوبی بدست بیارید.

نه ؟؟

بله حتما معلومه که قبول داریم اصلا انسان حریص همیشه بازنده هست​

hyip monitoring

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
منم موافقم هایپ و اتوسارف خیلی روش پر ریسکیه فایده نداره
مطمئن ترین راه کار کردن با سیستم ها تبلیغاتی هست
فارکس هم تا توش بخوای حرفه ای بشی هیچی برات نمیمونه

سیستم تبلیغاتی یعنی چجوری؟

mehdidj

Registered User
لایک‌ها
15
هم هایپ و هم فورکس کارهای ساده ای نیستند.

من اسم قمار رو روش نمیزارم چون شما باید در این کار ها دانش و اطلاعات داشته باشی.

اگه فورکس قمار بود که این همه تیم و دنگ فنگ براش راه نمی افتاد

اگر هایپ هم قمار بود پس این مونیتور ها و ... به چه درد میخورند.

شما در هر یک از این دو کار باید هم ریسک پذیر باشی هم اینکه قدرت پیشبینی داشته باشی

در ضمن مدیریت ریسک خیلی مهمه.

من دوستی رو میشناسم که ماهانه 10000 دلار از هایپ در آمد داره.

2 سال تجربه کسب کرده و الان به راحتی میتونه تشخصی بده چه هایپی خوبه و چه هایپی بد.

سیستمهای تبلیغاتی خوبن البته اگه ایده جدیدی داشته باشی.

ای شاپ ها هم خوبن اگه محصول خوبی برا عرضه داشته باشی.

ای شاپ تو ایران خوب جواب میده اگه سرمایه ش رو داشته باشی و چوب تو آستینت نره..

من خودم چند سالیه طرح یه ای شاپ رو دارم که فروش پوشاک داشته باشه به نظر من می ترکونه

EhsanETS

Registered User
لایک‌ها
1
ای شاپ تو ایران خوب جواب میده اگه سرمایه ش رو داشته باشی و چوب تو آستینت نره..

من خودم چند سالیه طرح یه ای شاپ رو دارم که فروش پوشاک داشته باشه به نظر من می ترکونه
به چه دلیل می گی تو ایران خوب جواب می ده؟ من می خوام یکی راه بندازم اما نتیجش و کارای لازمه برای ایران....؟

بالا