• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک...چه کسی در درآمد اینترنتی حرفه ای هست

mo|-|sen

Registered User
لایک‌ها
50
این تایپیک ماله 6-7 ماه پیشه دوباره زندش کردید :D:D:D

elmvile

Registered User
لایک‌ها
41
من فکر که فکر نمیکنم ای شاپ تو ایران جواب بده نمونه های زیادی هم بودن که بعد از یه مدت با کلی هزینه و کلی جنس که رو دستشون مونده بود جمع کردن و رفتن پی یه کار دیگه

weblogger

Registered User
لایک‌ها
6
دیگه راهی نبود؟ الان وضغیت چط.ره؟

Xiv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
میشه در مورد هایپ و فارکس یا فورکس توضیح بدید ؟
فارکس بازار تبادل ارز جهانی از طریق اینترنت هست. نمونش بازار بورس اوراق بهاداره که توی اکثر مرکز استان ها راه افتاده.
هایپ هم سرمایه گذاری از طریق اینترنت هست که با فارکس در ارتباطه. اینطوری که شما پولتون رو به سایت های هایپ می دید و اونا با پول شما توی فارکس معامله می کنن و بهتون سود می دن. اما همیشه چون اکثر سایت های هایپ توسط افرادی که تخصصی توی حسابداری ندارند اداره می شه بعد از مدتی دچار مشکل بودجه می شن و در سایت رو گل می گیرن!
در ضمن بهتره که فارکس تلفظ کنید نه فورکس.

Xiv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
همه ی عزیزانی که در مورد صحت هایپ و فارکس اختلاف دارن دارن یک حرف رو می زنن "فارکس"
چون توی فارکس خودتون با پولتون معامله می کنید ولی توی هایپ پولتون رو به یک شخص با تجربه می دید تا با پولتون معامله کنه.
خیلی فرقی نداره ولی خصوصیات شخصی افراد متفاوت هست و هر کدوم یکی رو ترجیح می دن.
هر دوش هم ریسکش بالا است چون توی فارکس هیچ چیزی معلوم نیست و توی هایپ هم ممکنه در سایت فردا تخته شده باشه.

Robi

Registered User
لایک‌ها
2
البته تقریبا تمام هایپ ها فقط یک پونزی هستند و ممکنه کسی که هایپ رو راه انداخته حتی سنش 15سال هم نرسه
اینطوری نیست که همه هایپ ها تو کار فارکس و بورس باشند
هرچند فکر کنم دیگه کسی نباشه که اینا رو ندونه و گول حرفهای الکی هایپ ها رو بخوره

EhsanETS

Registered User
لایک‌ها
1
پس هایپ همون کارگزاره؟
مثل کار گزارهای بورس؟
حالا کسی کارگزار(فارسی را پاس بداریم ;) ) خوب و قابل اعتماد که سود خوبی هم بده سراغ داره؟

mt33

Registered User
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید

من سه سال از طریق نت کسب در امد میکنم به نظر من و تجربه ای که دارم نتورک مارکتینگ بهترین راه کسب در امد هست من در زمینه ptc هایپ سورف و..... درامدهای دیگه تجربه داشتم ولی چیزی به پا نتورک مارکتینگ نرسیده چون واقعا صنعت ثروتمندی هست و در امد زا خوشحال میشم بیشتر با هم اشنا بشیم تا راهنماییهای لازم انجام بدم

این ایدی من هست:[email protected]

قربان شما مازیار

mt33

Registered User
لایک‌ها
0
سلام و خسته نباشید

من سه سال از طریق نت کسب در امد میکنم به نظر من و تجربه ای که دارم نتورک مارکتینگ بهترین راه کسب در امد هست من در زمینه ptc هایپ سورف و..... درامدهای دیگه تجربه داشتم ولی چیزی به پا نتورک مارکتینگ نرسیده چون واقعا صنعت ثروتمندی هست و در امد زا خوشحال میشم بیشتر با هم اشنا بشیم تا راهنماییهای لازم انجام بدم و در حال حاضر هم نت جدیدی کار میکنم که مزایا عالی داره و کاملا ایرانی و بین الملی هست با مجوز قضاییه

این ایدی من هست:[email protected]

قربان شما مازیار

Xiv

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
1
پس هایپ همون کارگزاره؟
نه هایپ واسطه هست. کارگزار (بروکر) کسی یا شرکتی هست که سفارشات (معاملات) رو (توی بورس) ثبت میکنه.
مثل کار گزارهای بورس؟
نه. از توضیح قبل پیدا است.

EhsanETS

Registered User
لایک‌ها
1
نه هایپ واسطه هست. کارگزار (بروکر) کسی یا شرکتی هست که سفارشات (معاملات) رو (توی بورس) ثبت میکنه.

نه. از توضیح قبل پیدا است.
ممنون از راهنماییتون
خوب این واسطه ها کارشون چیه؟ اگه می شه یه توضیح جامع بدین ممنون می شم
نتورک مارکتینگ چیه و چی حوریاس؟

بالا