• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کمک کنید ایران جهان را بگیرد - ErePublik

Mamylo

کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
کاربر فعال
لایک‌ها
10
سلام دوست عزیز.
این کمپانی ماshiraz air line یارو رئیسش نوشته بود ولنس بالاتر سالاری بیشتر!!

من و بگو که رفتم یکلی غذای لول 3 و 4 گرفتم.!!
مردک.:hmm:
اگر منظورتون از گفتن «مردک» شعار اين باباس، اين قضيه سليقه ايه. مدير کارخونه نبودم تا حالا، شايد ولنس بالاتر خيال صاحب کارخونه رو راحت تر مي کنه

ولي اگه به خاطر اين حرف وارد شديد و حقوق کافي نگرفتيد، احتمالاً فرمايش vahshat2 عزيز درسته

Partisan

Registered User
لایک‌ها
6
یعنی چه؟
یعنی میگید سایت راحت واسه شما میاد بالا؟
واسه من 2 روزه این پیغام رو میده:

Placeholder page
The owner of this web site has not put up any web pages yet. Please come back later.
You should replace this page with your own web pages as soon as possible.​

مشکل چیه؟
البته یه سری چیزای دیگه هم مینویسه ها.
http://www.erepublik.com/

Mamylo

کاربر فعال
لایک‌ها
10
یعنی چه؟
یعنی میگید سایت راحت واسه شما میاد بالا؟
واسه من 2 روزه این پیغام رو میده:

Placeholder page
The owner of this web site has not put up any web pages yet. Please come back later.
You should replace this page with your own web pages as soon as possible.​

مشکل چیه؟
البته یه سری چیزای دیگه هم مینویسه ها.
http://www.erepublik.com/
آره، واسه ما مياد
شما اين آدرسم امتحان کن: http://new-www.erepublic.com

راستي، فردا انتخابات رياست جمهوريه. دوستان بهتره سريعتر عضو شن که بتونن با رأي دادن هم واسه خودشون يه امتياز دست و پا کنن هم به مملکت کمک کنن

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
دوستان امروز انتخابات هست.
پیشنهاد من اینه که به atilaa رای بدید. البته این فقط یک پیشنهاد هست چون آتیلا رئیس جمهور با قدرت و مدبری هست.

zfarhad2003

Registered User
لایک‌ها
3
بالاخره بعد از مدتها این ورژن 1 بازی هم منتشر شد که دیگه برای ثبت‌نام نیازی به دعوت‌نامه نیست. هرکی خواست می‌تونه خیلی راحت ثبت‌نام کنه و شروع به فعالیت کنه.

هرکسی جدیدا ثبت‌نام کرد و دنبال کار می‌گشت من می‌تونم براش کار خوب توی صنعت استخراج نفت پیشنهاد بدم.

hassan2222

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گون ها می خواهند ایران رو بگیرند،نیاز به نفرات داریم.

Mamylo

کاربر فعال
لایک‌ها
10
بچه ها دعوتنامه برداشته شده ها
هرکي مي خواد مي تونه بياد

فقط سريعتر که مملکت مي خواد به فنا بره

www.erepublik.com

M3hdi1474

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
گاهی اوقات زندگی روزمره به قدری کسل کننده می گردد که جذاب ترین سرگرمی ها و تفریحات هم نمی توانند مانع از یادآوری خاطرات خسته کننده آن بشوند. در این گونه موارد بهترین کار تغییر وضعیت می باشد. بسیاری از افراد به سرگرمی های مجازی روی می آورند و زندگی جدیدشان را دقیقا مطابق با میل خود بوجود می آورند. یکی از این سرگرمی های مجازی جمهوري اینترنتی www.Erepublik.Com است که به مرزهای جغرافیایی نیز رحم نمی کند.

Erepublik یک بازی به صورت دستوري (text) می باشد که حتی برای کاربرانی که از طریق خطوط Dial-Up به اینترنت متصل می شوند نیز به راحتی قابل استفاده می باشد و شما نیاز به سیستم خاص یا نصب برنامه ای نداريد. در این بازی شما میتوانید جزو شهروندان هر کشوری ( مانند ايران ) باشید. در ارپابلیک شما میتوانید دنبال کار بگردید و کار پيدا كنيد همچنین می توانید وارد حزب شوید ، وزیر شوید، یا روزنامه بزنید و اخبار بنویسید و یا یک کمپانی بزنیدو در آن فعاليت كنيد و اجناس خودرا در بازار به فروش بگذاريد ... از طرفی وارد ارتش می شوید و هر روز تمرین نظامی انجام می دهید و در بروز جنگ به یاری هموطنانتان می شتابید. این بازی همینطور که از عکسش هم معلوم هست مانند سایر بازیها محیط گرافیکی ندارد و بر پایه نوشتار طراحی شده است و اصولا یک بازی نیست و یک دنیای مجازی هست مثلا براي انجام كارهر روز روی دکمه Work کلیک می کنید و کار انجام میشود. ولی جذابیت بازی به تجمع همه ي ايرانيان وتلاش براي پیشرفت كشور وهمچنين دفاع در مقابل دشمنان در موقع حمله آنها است. براي عضويت در اين جمهوري
ميتوانيد از لينك زير در اين سايت ثبت نام كنيد
http://www.erepublik.com/en/visit/9892e422308d274df2817d158e4f310c

irnet

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بازی کردم خیلی خیلی مسخره بود :wacko:

Mamylo

کاربر فعال
لایک‌ها
10
بالاخره هرکی یه نظری داره
1343.gif

pkr_legend

Registered User
لایک‌ها
7
سلام.کاربران عزیز ما الان در یک برهه ی زمانی هستیم که ایران از هر زمان بیشتر به شما احتیاج داره.
از یک طرف حمله ی رومانی به ایران و از طرف دیگه گرفتن کنگره ی چین و... خلاصه اینکه اگر می خواهید عضو بشید همین جا بگید یا تو یاهو مسنجرpedram258 بهم خبر بدید که دعوتنامه بفرستم البته خودتونم می تونید عضو بشید ولی اگر با دعوتنامه عضو بشید هم به نفع ایران هست و هم به نفع اونی که دعوتنامه می فرسته.(به آیدی یاهوم آف بزارید بهتره)
پس لطفا" یک بار امتحان کنید تا بفهمید این بازی یعنی چی! جمعیت بازی در حال حاظر تقریبا" 105000 نفر هست!

Captive

کاربر قدیمی پرشین تولز* مدیر بخش ارز دیجیتال
لایک‌ها
16,665

سلام!

من کلا با بازی میونه ی خوبی ندارم و تنها بازی که خیلی دوسش دارم و حال میکنم باهاش Axis & alies هست که فکر نکنم کسی اینجا بازی کنه!

اما این بازی هم ( که من بازی نمیکنم) فقط عضوم یک بازی بسیار بسیار پرفکتی هست که باید یادش بگیرید و ببینید چقدر جذاب هست جنگ در دنیای مجازی..مطمئنن اگه اهل بازی باشید ، حال میکنید باهاش..هر چند خود منم تا این لحظه کار خاصی انجام ندادم...

در ضمن یک فاروم ایرانی هم هست که مخصوص همین بازی هست!:)

erepublik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میخواهم یک بازی جدید بهتون معرفی کنم اسم این بازی ایرپابلیک یا جمعهوری مجازی هست خب این جمعهوری مجازی به این صورت هست که شما بعنوان یک شهروند در هر کجا از جهان زندگی میکنید میتوانید کار کنید و تمرین نظامی هم انجام بدید بعد چند وقت قادر خواهید بود که حتی ریس جمعهور یا نماینده مجلس بشید
این توضیح کوتاه از این بازی
گاهی اوقات زندگی روزمره به قدری کسل کننده می گردد که جذاب ترین سرگرمی ها و تفریحات هم نمی توانند مانع از یادآوری خاطرات خسته کننده آن بشوند. در این گونه موارد بهترین کار تغییر وضعیت می باشد. بسیاری از افراد به سرگرمی های مجازی روی می آورند و زندگی جدیدشان را دقیقا مطابق با میل خود بوجود می آورند. یکی از این سرگرمی های مجازی جمهوري اینترنتی www.erepublik.com است که به مرزهای جغرافیایی نیز رحم نمی کند.

Erepublik یک بازی به صورت دستوري (text) می باشد که حتی برای کاربرانی که از طریق خطوط dial-up به اینترنت متصل می شوند نیز به راحتی قابل استفاده می باشد و شما نیاز به سیستم خاص یا نصب برنامه ای نداريد. در این بازی شما میتوانید جزو شهروندان هر کشوری ( مانند ايران ) باشید. در ارپابلیک شما میتوانید دنبال کار بگردید و کار پيدا كنيد همچنین می توانید وارد حزب شوید ، وزیر شوید،رییس جمهور شوید، یا روزنامه بزنید و اخبار بنویسید و یا یک کمپانی بزنیدو در آن فعاليت كنيد و اجناس خودرا در بازار به فروش بگذاريد ... از طرفی وارد ارتش می شوید و هر روز تمرین نظامی انجام می دهید و در بروز جنگ به یاری هموطنانتان می شتابید. این بازی مانند سایر بازیها محیط گرافیکی ندارد و بر پایه نوشتار طراحی شده است و اصولا یک بازی نیست و یک دنیا و اجتماع مجازی هست مثلا برای تمرین نظامی و کار معمول بازی تنها به 5 دقیقه وقت نیاز دارید، اما می توانید وارد اجتماعی مجازی از ایرانیان شده به فعالیت و بحث و گفتگو در مورد مسائل سیاسی، نظامی و اقتصادی بازی بپردازید و برای پیشرفت ایران و بازگرداندن آن به قدرت باستانی آن تلاش کنید.
2 ماه پیش ایران به بخشی از امپراطوری باستانی خود دست یافت و مرزهای خود را از شرق تا هند و چین گسترش داد و تبدیل به یکی از بزرگترین کشورهای جهان مجازی شد اما به خاطر جمعیت کم ایران نسبت به وسعت زیاد آن در حال از دست دادن فتوحات خود می باشد، هم اکنون ایران با اینکه تنها 3% از جهان مجازی را در اختیار دارد اما 11 امین کشور قوی جهان مجازی می باشد، اما به خاطر جمعیت کم ایران نسبت به سایر کشورها این موقعیت ایران نیز همانند سرزمین هایمان در خطر است و ایران مجازی به حضور تک تک افراد نیاز دارد. این بازی (اجتماع مجازی) طوری طراحی شده است که شما می توانید با توجه به زمان آزادی که دارید از روزی 5 دقیقه تا روزی 24 ساعت را به آن اختصاص دهید و بازی کنید، پس حتی اگر تنها روزی 5 دقیقه هم وقت آزاد دارید در این اجتماع عضو شوید و به پیشرفت ایران کمک کنید.
براي عضويت،بهتر است از طریق این لینک اقدام کنید و خودتون مستقیم در سایت عضو نشید چون با دعوت نامه هم خودتون و هم فردی که دعوت نامه میفرسته 5 گلد خواهید گرفت و به ایران امتیاز تعلق میگیرد.برای عضویت روی این لینک کلیک کنید.

اگر لینک فعال سازی از طرف سایت براتون ارسال نشد،از جی میل استفاده کنید.
زمانی که لینک فعال سازی از طرف سایت به ایمیلتون ارسال میشه اگر روی اون کلیک کردید با پیغام ارور مواجه شدید، ابتدای لینک فعال سازی رو از http://www.erepublikmail.com به http://www.erepublik.com تغییر بدید، با این کار اکانتتون فعال میشه.

آموزش ساده ایرپابلیک به زبان فارسی

Last edited:

fireboy007

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز.اگه میشه لطفاً برای من دعوتنامه بفرست.ممنون

آدرس ایمیل من : [email protected]

خیلی ممنون.

erepublik

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوست عزیز قبلا ایمیل شما در اون سایت ثبت شده و نمیشه دعوتنامه ارسال کرد اگر هنوز عضو نشدی یک ایمیل دیگه بده
ممنون

بالا