mcsaturday
Registered User
دوستانی که تخصص دارن کمک کنن لطفاً
از فردا باید شروع کنم ولی آمادگی ندارم.
از فردا باید شروع کنم ولی آمادگی ندارم.
مدرسه میرم با مزخرف ترین معلما، دانش آموزا و مدیریت افتضاح که اصلاً به فکر کنکور ما نیست.
من فقط میخوام به این یه تومن برسم. فقط به فکر این یه تومنم و براش درس میخونم.
روزی سه ساعت خوبه. جز جمعه ها میتونم برم کتابخونه روزی سه ساعت و نیم که دو ساعت و چهل دقیقه ش مفیده حدوداً. فقط امیدوارم طوری نشه که زده بشم از کتابخونه.
بعضی از درسا رو هم میخوام ولشون کنم. مثل برنامه سازی که فوق العاده سخته و ما هم معلم درست و حسابی نداریم که تدریس کنه.
دوستان راهنمایی بیشتر کنن خیلی ممنونشون میشم.
چه ترازی باید بیارم؟
5-6 ساعت خیلی داداشکاردانی که یکم بخونی راحت قبولی .
به طور عادی بشین روزی 5-6 ساعت بخون انشالله که قبولی .
یه کتابخونه عمومی رایگان هست چسبیده به حرم (حضرت معصومه - ساکن قم هستم) که البته وقتی شلوغ باشه فقط دانشجوها رو راه میدن. در حالت عادی هم همینطوریه. ولی ما میگیم سال آخری هستیم و کمی گپ میزنیم با اون یارو و میریم تو اونجا فضای خوبی داره.کتابخونه محل مناسبی نیست
شما فک کن ساعت 3 می خوابی و می خواین 4 برین کتابخونه , از خواب زدن و راه کتابخونه رفتن و درس خوندن باعث میشه زده بشین
3 ساعت می خواین درس بخونین 1 ساعتشو وسط شلوغی خونه بخونین (بعضی وقتا خوده سرو صدا تحملش از اینکه همش بگین ساکت باشید می خوام بخونم ساده تره) , 1 ساعتشو (دوتا نیم ساعت تو اتاق - 15 دقیقه ما بینش استراحت) و یک ساعت هم آخر شب
اینطوری زیاد روند زندگیتونم مختل نمیشه و به نت تون هم میرسین : )
دوستان متاسفانه چند روزه هیچی نخوندم...فقط بخون و ریلکس باش. به هیج وجه غافل نشه و بیخیال نباش.
راستی ، کسی از دوستان یک نرم افزاری چیزی می شناسه که من بشینم باهاش برنامه هفتگی درست کنم. مثلا روز شنبه ، از ساعت 5 تا 6 فیلم می بینم ؛ 7 غذا می خورم ( مثلا ) و ... .
اینطوری بنویسم و آماده کنم و بعد پرینت کنم ؟ اینطوری هم به درس می رسم و هم کارهای دیگه ممنون می شم کسی برنامه ای میشناسه کمک کنه.
پ . ن : استارتر عزیز ، برای موفقیت چون گفتی به دعا اعتقاد داری ، یک دقیقه سکوت کردم و دعات کردم ، ایشاالله موفق باشی
:|بخاطر یه میلیون ادم دستشو کثیف میکنه اخه .
17کنکورمه.شما بگو چند ماه تا کنکورت مونده ، ضریب درس ها رو بگو ، روزی چند ساعت می تونی بخونی ، کتابای تستی کنکور رو داری یا نه ؟ و ... من راهنمایی ات می کنم
برای بدهکاری ات هم لازم نیس رتبه فوق العاده بیاری ، شما یه جای خوب قبول شو بعدش اون برگه ای رو که رتبه رو نشون می ده جعل کن :general404: ، بعد بگو حیف که تو انتخاب شهر حواسم نبوده : دی ، البته از اون بهتر اینکه از همین الان به خانواده بگی بدهکاری ! اولش سخته ولی دیگه با خیال راحت درساتو میخونی ،اینارو به این خاطر میگم که من در حرفای شما انرژی زیاد رو دیدم که به خاطر استرس و ترس از بدهی داره تلف میشه ( چشم بصیرت دارم )
روزی چند ساعت وقت آزاد داری ؟:|
مرفه بی درد شومایی؟
17کنکورمه.
ضرایب اینجا ذکر شدهن:
http://compfani.blogfa.com/post/10
مشکل اصلی من بی ارادگی و تنبلیه!
روزی بیشتر از نیم ساعت یا یک ساعت نمیتونم بخونم.
اونم فقط درس مورد علاقه م (مثلاً سیستم عامل)
نصف روز وقتم آزادهروزی چند ساعت وقت آزاد داری ؟
کتابهای تستی و ارشیو سوالات سالهی گذشته رو داری ؟
می دونی لایتنر چیه ؟
تو کدوم درسا ضعف داری ؟
دوستانی داری که بتونی هر جا اشکال داشتی از اونا کمک بگیری ؟
17 ام چه ماهی کنکوره ؟ انتظار نداری که من برم سرچ کنم ، دقیق بنویس : دی
واو!داداش من سال 91 کنکور کاردانی کامپیوتر دادم اسمم رو پرس و جو کنی بهت میگن رتبه یک کنکور 91 کی بود . میخام بگم که سوالی داری در خدمتم.
خیلی خوب میشه اگه بتونم ملاقاتتون کنم !مرسی شما لطف دارین.
بله من قم هستم. ولی برمیگردم تهران
کمکی از دست من برمیاد؟