mcsaturday
Registered User
هدفم در وحلۀ اول زیر 500 شدنه.اول بگو کجا میخوایی قبول بشی؟ بعد توضیح بده چقدر تا حالا درس خوندی به چه درسی علاقه داری به چی نداری؟
ولی واقعاً دوست دارم شمسی پور قبول بشم
یا انقلاب
یا مهاجر
یا یکی از دانشگاه های شیراز
تا حالا تقریباً هیچی نخوندم! به درس های سیستم عامل و زبان علاقه دارم ولی از درسایی مثل شبکه و برنامه سازی بیزارم.
من از اول کلاً درس نمیخوندم و اینکه الان یهو بخوام شروع کنم به درس خوندن سختمه واقعاً. زبانم خوبه و همینطوریش 40-50 میزنم اگه همین الان کنکور بدم. برا من روزی 4-5 ساعت خوندن واقعاً سنگینه.داداش همچین نوشتی رتبه زیر 500 فکر کردم میخوای کنکور تجربی بدی!
آخه رتبه آوردن تو رشته های فنی کاری داره؟
یکی از دوستام اول دبیرستان نمره واسه رشته های نظری نیاورد رفت فنی رشته کامپیوتر.هر وقت میدیدمش تو کافی نت سرگرم بازی بود!
بعد کنکور دیدمش گفت تهران قبول شدم.رتبه ش تو کنکور 25 شده بود!
گفت سه ماه آخر نشستم روزی 4 5ساعت خوندم.
تو فنی درسای اختصاصی خیلی مهمن.پس 80 درصد توانت رو اونا بزار.
رو زبانت وقت بزار درصد بالا بزنی چون خودت میدونی که تو فنی اکثرا همه زبانشون میلنگه!
کنکورای سال های اخیر و آزمون های قلم چی که میدی سوال به سوال بررسی کن.
از الان بشینی خوب و اصولی بخونی حتی زیر 100 میتونی بیاری 500 که چیزی نیست.
سپاس از تجربیات گرانبهاتونواسه چی درس میخونی ؟؟
وقتی توی مملکتی زندگی میکنی که همه چیزش پولی و پارتی هست ؟
من خودم فوق لیسانس برق میخونم اما کار فقط برای پارتی دارهاست ، تازه دولت که استخدامی هر چند سال میزنه ، بعد همونم با پارتی میگیره .
فقط میتونی به امید کار توی شرکت های خصوصی باشی ، که همونم قبل اینکه مارو بگیرن پارتی های خودشون رو میگیرن .
تازه اگرم ذره ای راه باشه تا وارد یه کاری بشه دیگه حداکثر خیلی که بخوای حقوق بگیری میشه 1.5 میلیون ماهانه ، که همون بهتر که از اول برسی سراغ شغل آزاد که اگر یکم سرمایه بزاری و یکم تفکر درست و تجریه داشته باشی میتونی ماهانه بیشتر از این حرف ها در بیاری .
یک مثال خیلی ساده میزنم : مگه اونایی که همه پولدار هستن و کارخونه دارند و کلی دنگ و فنگ دارند کارمند بودند ؟ بیش از 99 درصدشون شغلشون آزاد بوده که پیشرفت کردن .
با شغل دولتی ادم مجبور میشه فقط توی یک مسیر حرکت کنه و همیشه به یه سری محدودیت ها در طول کار و زندگی قانع باشه که همین عامل باعث عقب افتادنش از سایرین میشه .
بعد میگن چرا طرف بی سواده و کلی درامد داره ؟
خب معلومه دیگه ، بخاطر اینکه مثل ما 4 سال برای لیسانس وقت تلف نکرد ، 3 سالم برای فوق وقت تلف نکرد ، تازه بعد این 5-6-7 سال تحصیل ویا بیشتر باید 2 سالم پسرا بررن سربازی که حساب کن 10 سال از زندگیتو توی همین مسیر از دست میدی .
در صورتیکه میتونی توی این 10 سال برای خودت کلی سرمایه جمع آوری کنی و بهترین زندگی رو درست کنی.
من بابام کارمند بود که بازنشسته شده ، حقوقش یک میلیون و 100 هزار تومانه
، اما توی فامیلا خیلی ها شغلشون آزاده و درآمد روزانه ی خیلی هاشون حقوق 1 ماهه بابای منه .
این حقیقت جامعه ی ما بود ، که جز پارتی و پول و رشوه و این چیزا چیزی رو نمیشناسن . حالا تصمیم با خودتون
موفق باشید.
بنده در پست اول عرض کردم که
هدف بنده بدست اوردن اون یک میلیون با زیر 500 شدنم هست.
وگرنه خودم خیلی روی کار دولتی حساب باز نکردم و تقریباً دارم زمینه های کار آزاد (در وب) رو برای خودم فراهم میکنم و اصلاً و به هیچ عنوان به کارمند شدن هیچ علاقه ای ندارم.