با id ديگه آی که انلاين نشدی؟به نقل از barbie :من پسوورد یاهوم رو فراموش کردم یعنی دیشب که تغییرش دادم الان هر چی میزنم میگه اشتباه متاسفانه چون اینid ماله چند ساله پیشه تاریخ تولد رو فراموش کردم الان باید چیکار کنم راهی هست یا نه¿
تورو خدا کمک کنید
یعنی چی¿به نقل از benyaminj :با id ديگه آی که انلاين نشدی؟
به نقل از barbie :یعنی چی¿
يه برنامه ای هست که فقط پسورد آخرين ایدی که شما باهاش on شده باشيرو
میده ..به اين صورت که از داخل registery ويندوز يه سری کد رو از قست pager
ياهو برميداره بعد اون کد رو شما بايد وارد برنامه بکنی..اون برنامم سريعاً پسورد اصلی
شمارو میده...و اين سؤال اول من هم هيچ ربطی به قاطی کردن
سرورهای ياهو نداره !
در ضمن موقع زدن پسورد به اين عوامل حتماً توجه کن
caps lock ممکن روشن باشه
بد از وارد کردن چند باره پی در پی پسورد غلط ایدی شما بلوک میشه برای
12 ساعت که حتی اگه پسورد درستم وارد بکنی باز هم error پسورد میده
که واسه حل اين مشگل هميشه از mail.yahoo.com لوگين کن..و بعدش بايد
کد امنيتيرم وارد کنی...
اگر با آي-دي ديگيی انلاين نشدی بگو من برات بگردم پيدا کنم برنامرو
.در ضمن
گزينه save password هم نبايد زده باشی
متاسفاه اگه سوال اظطراری رو یادت نباشه راه دیگه ای نداری باربی (خانم؟)
ولی میتونی کپی پاسپورتتو بفرستی براشون شاید کمکی بکنه
يه برنامه ای هست که فقط پسورد آخرين ایدی که شما باهاش on شده باشيرو
میده ..به اين صورت که از داخل registery ويندوز يه سری کد رو از قست pager
ياهو برميداره بعد اون کد رو شما بايد وارد برنامه بکنی..اون برنامم سريعاً پسورد اصلی
شمارو میده...و اين سؤال اول من هم هيچ ربطی به قاطی کردن
سرورهای ياهو نداره !
اگه اينجوری که شما میگی باشهبه نقل از par_ham :گفتم که اگه اون سوالت را ندونی هیچ راهی نداره !
این راه زمانی میشه که کاربر پسورد خودشو عوض نکرده باشه اما این بنده خدا اومده پسورد عوض کرده و دیگه هم یادش نمیاد پس عملا این راه هم بی ارتباط هستش ... باز هم میگم هیچ راهی به جز وارد کردن اطلاعاتی که موقع ساخت ای دی ایجاد کردی نداری ...
خوب اگه یادته که مشکلی نیست برو تو forgot password و عوض کن پسوردت روبه نقل از barbie :ببینیند من اون سوال های در مورد کد پستی و اینکه مثلا نام اولین معلم و..... از این جور سوال هارو یادمه
اما موقع تغییر دادن پسورد اصلا به کارم نمیاد ممکنه وقتی براشون امیل بزنم اینا بهم کمک کنه¿
تو مرحله اول از شما تاريخ تولد و zip postal cod رو میپرسهبه نقل از barbie :خب مشکل اینه که اینارو ازم نمیپرسه فقط تاریخ تولد رو میپرسه با کد پستی
خوب پس خدا رو شکر هنوز امید هستببینیند من اون سوال های در مورد کد پستی و اینکه مثلا نام اولین معلم و..... از این جور سوال هارو یادمه
اما موقع تغییر دادن پسورد اصلا به کارم نمیاد ممکنه وقتی براشون امیل بزنم اینا بهم کمک کنه