منظورم این بود که اونا متوجه بشن که خودت صاحب ایمیل هستیبه نقل از barbie :حتا اگرمیدونی چند تا ایمیل داری در ایمیل خودتو را بهشون بگو
من برات دعا میکنمبه نقل از barbie :حتا اگرمیدونی چند تا ایمیل داری در ایمیل خودتو را بهشون بگو
باربی خانم از ورژن چند یاهو مسنجر استفاده می کنی ؟؟؟؟[/QUOTE
همین جدیده
خب ما اون موقع بچه بودیم بلد نبودیم که فک میکردیم اینا الکیهنتیجه اخلاقی : هر کس ایمیل زد الکی مشخصات وارد نکنه.
شما هیچ جور نمیتونی اکانت باهو رو هک کنی مگر اینکه تو یاهو مسنجر یا خود سایت یاهو بعد از عوض کردن پسورد یه جایی Save password کرده باشی اونوقت میشه یه کاری کرد.
من یه نرم افزار میشناسم passware password recovery kit که میدونم پسورد های save شده رو در میاره ولی الان ندارم.
اگه پیدا کردم میفرستم.
اگه کسی داره بفرسته براش.
سلام...به نقل از sam_sami_2000 :سلام بنیامین!!
آواتورت عوض شده!!!!
آخه دیگه نمیدونم چجوری بگم من پسوردم رو کاملا یادمه خوبم یادمه اما هر چی میزنم میگه اشتبهاه میدونم که چی دادمشما اگر در صورت ندونستن آخرين پسوردی که باهاش وارد
شدی ( يعنی تو مسّنجر وارد کردی ولی يادت نيست چی بوده ) و save کردی ميتونی برای پيدا کردنه پسوردت از اين برنامه استفاده بکنی
YDumb
و از سايت زير میتونی دانلود کونی....بعد از باز کردن برنامه فايل Run1 رو اجرا کن
يه صفحه داس مياد که توش نوشته user : pass: که جلوی user آي-دي تون رو نوشته
و جلوی pass پسوردتونو
http://magic.shabgard.org
خوب پس يقينن هک شدی...و بهتره قبل از هر کاری ويندوزت رو عوض کنیبه نقل از barbie :آخه دیگه نمیدونم چجوری بگم من پسوردم رو کاملا یادمه خوبم یادمه اما هر چی میزنم میگه اشتبهاه میدونم که چی دادم
البته وقتی منم میگم هک شدی چند چيز رو در نظر میگيرم !به نقل از barbie :اونم امتحان کردم البته یه بار یعنی من اون شب که عوضش کردم با هیچ کس چت نکردم