نوچ ----------- از تو سایت مشکل برات ایجاد شده .به نقل از barbie :اگه با یه یاهو قدیمی یعنی ورژن قدیمی امتحان کنم فرقی هم میکنه?
جواب که میدادن , ولی همش میگه باید بری فرم مخصوص سوال و تاریخ تولد و اینا رو پر کنی..به نقل از barbie :یعنی جواب ندادن?
به نقل از jasoosk :جواب که میدادن , ولی همش میگه باید بری فرم مخصوص سوال و تاریخ تولد و اینا رو پر کنی..
و به جز این آلترنت ایمیل رو هم میتونی واسه ما بفرستی.
که در هر دوحالت اتفاق مثبتی واسه من نیوفتاد. چون هر دو رو فراموش کرده بودم
غصه چیزی رو که از دست دادی نخور ... بیخیال باش.
ربطی به این نداره که space بزنیدر حقیقت خودم هم همین فکر رو میکنم چون منم هم از spaceاستفاده کردم هم از: x
شما چیکار کردی آخرش چارش چیه
انگارم خوشمزه بوده دیگه بالا نیوورده......:lol:به نقل از barbie :اشکالم این بود که یه پسورد طول و دراز گذاشتم یاهوم نامردی نکرد قورتش داد
من Forgot Pass زدم چون یادم بود، اما جناب باربی، حرف آخر ...به نقل از barbie :در حقیقت خودم هم همین فکر رو میکنم چون منم هم از spaceاستفاده کردم هم از: x
شما چیکار کردی آخرش چارش چیه
جناب باربی،به نقل از The Clown :من Forgot Pass زدم چون یادم بود، اما جناب باربی، حرف آخر ...
هیچ وقت تو زندگی حسرت چیزی رو که از دست دادی نخور!
راه نداره، فراموشش کن!
آخه شما چه طور تاریخ تولد خودتون رو فراموش کردید؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!:blink:به نقل از barbie :من پسوورد یاهوم رو فراموش کردم یعنی دیشب که تغییرش دادم الان هر چی میزنم میگه اشتباه متاسفانه چون اینid ماله چند ساله پیشه تاریخ تولد رو فراموش کردم الان باید چیکار کنم راهی هست یا نه¿
تورو خدا کمک کنید
منظورتون چیه؟؟؟؟ من که چیز بدی نگفتمبه نقل از barbie :فک نمیکنم انقد خنده دار باشه
تو هم که همونashkanbuffon