اون که از این فکرا نمی کنه....به نقل از barbie :شاید
ولی هر کی هکم کرده خیلی دلمو شیکسته
برای اینکه لاتیه..............:lol:به نقل از barbie :اینکار خیلی نامردیه
آخه به چه دردش میخوره
خوب نمی دونی که چه حالی میده اینجور شیطنتابه نقل از barbie :اینکار خیلی نامردیه
آخه به چه دردش میخوره
اینم یه راه حل دیگه.به نقل از aurora :ببینم موقعی که برای باره اول میخواستی login کنی یه همچین چیزی داشتی :
'there has been a temporary problem with your email, please sign out and try again
که میگه اول log out کن و دوباره امتحان کن؟
یه چیزیم من پیشنهاد میکنم و اون اینکه کوکی هارو پاک کن و ریستارت کن و تا 24 ساعت بعدم اصلا یاهو لاگین نکن. گاهی وقتها از این glitch ها تو سیستم یاهو پیش میاد , مخصوصا بعد از اینکه پسورد رو عوض میکنی که خودش بعد از یه چند وقت درست میشه. اگر اینم کار نکرد دوباره با پسورد اولیه ات ( قبل از اینکه عوض کنی ) امتحان کن شاید جواب داد.
یعنی جواب ندادن?این مشکل واسه من هم پیش اومد.
بهترین آی دی که داشتم با یه عالمه فرند کار درست همه به باد رفت .
یه مدتی نامه نگاری با یاهو داشتم ولی نشد که نشد.
الانم حدود 2 سال میگذره هروقت یادم میاد کلی حالم گرفته میشه ولی چه میشه کرد ....
الان هم که دیگه حوصله و وقت یاهو رفتن و اینا نمونده ...
راه خیلی خوبی بود ممنونحالا شما برو یه ID یه دیگه باز کن و از تو این آدرس C:\Program Files\Yahoo!\Messenger\Profiles ( اگه ویندوز تو یه درایو دیگه نصبه تو همون درایو دنبالش بگرد ) لیست تمام ID هایی که با اونه چت کردی رو داره و براشون یه فولدر درست کرده . تک تکشو بردار و دوباره ADD کن و با یه PM بهشون بگو که ID یه جدید من اینه و قبلی رو پاک کنن .
نهببینم موقعی که برای باره اول میخواستی login کنی یه همچین چیزی داشتی :
'there has been a temporary problem with your email, please sign out and try again
که میگه اول log out کن و دوباره امتحان کن؟
چجوری¿یه چیزیم من پیشنهاد میکنم و اون اینکه کوکی هارو پاک کن و ریستارت کن و تا 24 ساعت بعدم اصلا یاهو لاگین نکن. گاهی وقتها از این glitch ها تو سیستم یاهو پیش میاد , مخصوصا بعد از اینکه پسورد رو عوض میکنی که خودش بعد از یه چند وقت درست میشه. اگر اینم کار نکرد دوباره با پسورد اولیه ات ( قبل از اینکه عوض کنی ) امتحان کن شاید جواب داد.