من استاد نیستم!استاد ، شما توی ایران این ریو را کار میکنید؟
با سلامدیروز غروب از شبکه خبر یه مستند در مورد کن جوتسو پخش شد که از لینک زیر میتونید اونو ببینید:
مستند کن جوتسو سامورایی ایران
یادش بخیرتفاوت بین اجرای کاتاهای تنشین شودن کاتوری شینتو ریو توسط اوتاکه سنسه و سوگینو سنسه خیلی زیاده خیلی خیلی زیاده
در کل تکنیک ها یکی هست اما اجرای اونا چیز دیگه ایی.....
با سلام
و درود به شما
در اینجا مسئله ای هست که من نمیخواهم بیان کنم و به گذشته برگردم.
اما ........
سخت هست مسائلی را بازگو کنم.
به هر حال با دیدن لینک دوباره شاهد ...........بودم
ممنون از حسن توجه شما استاد
ببر سیاه
ببر سیاه در خدمت شماستاستاد یادم میاد شما زمانی گفتید: "یکی از بزرگترین اهداف ما در این انجمن شناساندن مک دوجو هاست." بنده چون به سخن شما اطمینان داشتم، با اندکی صبر و تامل در راهی که قصد داشتم در اون قدم بذارم و تحقیقات بیشتر به اهمیت سخن شما و درستی اون کاملا ایمان آوردم. ممنونم که ما رو از گرفتار شدن در مک دوجوها نجات میدید. انشالله روزی برسه که بتونیم از سرچشمه آب بخوریم.
استاد موساشی تو کن جوتسویی که کار میکنید خلع سلاح این شمشیرای چوبی کوچیک ( تو عکس ) هم وجود داره ؟
وقتی صحبت از کن جوتسو میشه کلی مکتب توی ذهن آدم میان که هر کدومشون واسه خودشون حرفی واسه گفتن دارناستاد موساشی تو کن جوتسویی که کار میکنید خلع سلاح این شمشیرای چوبی کوچیک ( تو عکس ) هم وجود داره ؟
تو دنیای امروز میتونه نقش دفاع در مقابل قداره رو داشته باشه
در کن جوتسو از روش لبه به لبه استفاده میشه! اونم به خاطر ساختار تیغه شمشیر سامورایی هست که بزودی مطالبی رو ارائه میدماستاد موساشی یک سوال : در کن جوتسو برای دفع ضربه شمشیر حریف از روش لبه به لبه یا از روش لبه به تیغه؟ البته نمیدونم این دو تا روش توی کن جوتسو هم کاربرد دارند یا نه اما مدتها پیش در مورد جنگ با شمشیر های سنگین کلاسیک مطلبی رو خونده بودم این روشها هم مال همون شمشیرهاست.منظور م از روش لبه به لبه دفع ضربه از لبه یا همون قسمت تازک و تیز تیغست و روش لبه به تیغه استفاده از پهنای تیغه شمشیر. روش اول باعث استهلاک و خراب شدن تیغه شمشیر میشه.
همانطور که خودتونم میدونید برای دفاع چاقو و قداره و .... نیاز به تمرین های سخت و همینطور آمادگی جسمی و از همه مهمتر آمادگی ذهنی هست!استاد موساشی تو کن جوتسویی که کار میکنید خلع سلاح این شمشیرای چوبی کوچیک ( تو عکس ) هم وجود داره ؟
تو دنیای امروز میتونه نقش دفاع در مقابل قداره رو داشته باشه